2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy nasıl pis kullanmışlar ne ayıp böylelerine vereceğine sat gerçekten ikinci elde şok oldum el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmjs diye boşuna demiyolar nasılda utanmadan öyle getirip weerebilmisler

Eltin tam bi gerizaliymis. Ozur dilerm ama orda dava aciyolar da burda acilmadigi icin mi vuruyo herkesin bebesi kendine kiymetli cekinmesin sinirlenince kendi de vursun oldu olacak. Ben cok sinirleniyorum boyle seylere benim cocugum senin cocugunun stres topu mu

Canım sen gittin mi doktora tekrardan?

Canim öncelikle çok gecmis olsun. Ciger gelistirici igne bende vuruldum 2 doz gebelik sekeri bende de var be doktorum soylemisti sekerini yukseltecek diye . Ne kadar dikkat etsem de insulin dozunu artirsakta malesef aclik benim de 100un 110un altina düşmüyor

Geçmiş olsun canım doktorunu ara ben geçen ishal olduğumda flagy ilaç yazmıştı bana bir doktoruna sor bol su iç mutlaka geçmiş olsun sanada oglusunada
Saol canim tesekkur ederim .. evdeki seylerden denedim limon tuzu. Kahve limon gibi bakalim gecmezse yaparim biseyler

Canım sen gittin mi doktora tekrardan?
Cok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?

benimde öyle oluyor. iç çamaşırı kalmıyor sürekli değiştirmekten. Günlük ped de sıcakta pişik yapıyor sürtünce kullanamıyorum. Böyle su gibi geliyor ama ortasında beyaz renkte alıntı da var. Bazen o su kısmı öyle fazla oluyor ki normal kıyafetinin dışına çıkıyor. Diyorum suyum mu sızıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…