- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
Ooo sen almmamışsın bile sen benden de kötü durumdaymışsınBen varım hala koltuktan kalkıp alışverişe gidecem alacam temizliycez yıkıycam yerleştircem ayyy çok iş bugünde gitmem
Ayyy nasıl pis kullanmışlar ne ayıp böylelerine vereceğine sat gerçekten ikinci elde şok oldum el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmjs diye boşuna demiyolar nasılda utanmadan öyle getirip weerebilmislerBen de bu kafadayım. Zaten samimiyetin olmayan insana ne sen söyleyebilirsin ne o sana teklif edebilir. Bazısı da hiç yanaşmıyor tercih meselesi. Ama bu kafadaysan böyle eşyaların devir daim yaptığı bir arkadaş ya da akraba grubu olması bence çok büyük nimet. He bir şey elinde patladı mi benden öncekiler de kullanmıştı demeyip yenisini almak gerekir tek eksisi bu
Asıl ben naptım onu anlatayım da gülün. İlk bebeğimde gençtim saftım herkesi kendim gibi sandımOğlumun bütün büyük eşyalarını benden sonra doğum yapan eltilerime, görümcelerime hep verdim, kaç bebek büyüttü ana kucağı, oto koltuğu, küveti, bebeğini vs. İlk bebek hevesiyle en iyilerini almıştım ben bu kadar masraf ettim dolap bekleyeceğine başkaları da istifade etsin diye düşündüm.
Cezayir'dekiler de sanmış ki ben kocam daha çocuk istemez diye ümidi kestiğimden verdim. Bazısı çok özenli kullandı Allah için ama bazısı çok hoyrat davrandı, sandı ki ben çöpe atacağıma ona verdim, tabi verdikten sonra farkedince geri de isteyemedim. Hatta bir tanesi kendi bebek arabamı kayinvalidemin oraya indirmek istemiyorum çocuklar bozuyor, seninkini verir misin dedi de ben de İstanbul'da bıraktim arabayı bir daha kimse isteyemesin diyeBiri ana kucağının içindeki demiri kaybetmiş nasıl becerdiyse, bir de dedi ki "e benden önce kaç kişi kullandı" . Ben de "sana verdiğimde sağlamdı, başkasının kullanımından kumaşı solar hatta eskir yırtılır onu da anlarım ama içindeki demir söküp atılmaz yani" dedim. Sonra bakmış yenisini alayım diye ama çok pahalı gelmiş bir de bunu bana söylüyor cybexler çok uçtu tabi son zamanlarda.
Neyse ana kucağının resmini koyuyorum soldaki eşimin yıkayıp dezenfekte ettiği emniyet kemeri diğeri de bana geri verdikleri hali
Bu eşya paylaşımı olayı da karslikli aynı kafa yapısında olan insanlarla olmalı zaten yoksa yaşadıklarımdan sonra eşya devirdaimini tercih etmeyenlere daha da hak vermeye başladımAzıcık aşım ağrısız başım. Elimde kalanları da ikinci el satarım daha iyi diyorum bazen
Bir de ben bu verdiğim kişilerden hiçbir şey almak istemem. Zaten çoğu ya kalitesiz seyler alıp günü kurtarıyor ya da habire doğuruyor zaten kendi çocuğuna kullanıyor yine. Hijyen zaten hak getireBir de aldığım gibi teslim edemezsem yenisini almam gerekir e o zaman baştan alayım derim.
Ama tamamen kişisine göre bu. Kuzenimle olsa öyle olmaz bir şey kırılsa bile aman bendeyken de bozulabilirdi kırılabilirdi deriz asla yenisini aldırmayız birbirimize. Hala bile birbirimize kıyafet veririz. Hamileyken don aldım kenarının dantelleri rahatsız etti hiç giyemedim sadece denemistim onu bile verdim o da kıyafet alır kullanamazsa bana verir.
Eltin tam bi gerizaliymis. Ozur dilerm ama orda dava aciyolar da burda acilmadigi icin mi vuruyo herkesin bebesi kendine kiymetli cekinmesin sinirlenince kendi de vursun oldu olacak. Ben cok sinirleniyorum boyle seylere benim cocugum senin cocugunun stres topu muBence de eşinin dediği gibi olur aile içinde sevgi dolu olmak şefkat ortamında büyümeleri çok önemliz. Yoksa zıt karakterde hele yaşları yakın çocuk yetiştirmek de zor iki inatçı bir araya gelince o da zorBiz oğlanın bir kuzeninden çok çektik Allah'tan İrlanda'da yaşıyorlar da senede bir geliyorlar, 3 senedir koronadan dolayı gelemediler Cezayir'e bu sene biz İstanbul'dayken gelip gidecekler nasıl sevindim anlatamam. Çocuğun ailesi zalimliğinden o kadar memnun ki "bak nasıl güçlü karakteri var" falan diye konuşuyor önünde, gurur duyuyorlar O sırada çocuk benimkini parçalamak istiyor falan Biz pedagoglara danistik en sonunda bu ortamda çocuğa "sana vurana karşı kendini savunmak için sen de vurmalısın" demekten başka çare yok dedi hepsi yoksa artık psikolojisi bozulacaktı. Benim oğlan da nasıl güçlü kuvvetlidir aslında bir koysa oturtur ama diğeri nasıl acımasızca vuruyordu sen de vur diyince bizim oğlan "ama vurursam canı acır" diyordu Ben artık arkama alıyordum oğlanı şamar oğlanına dönmesin diye. Eltimin önünü açsam benimki çok sinirlendi seninkine bir vursun da rahatlasın dicekti resmen kayınvalide de illa ki bir araya geliniyordu falan ay kabus gibiydi. İrlanda'da napiyorsunuz dedim orada vuramiyor kimseye tabi dava açarlar dedi Ölür müsün öldürür müsün Böyle saçma sapan bir ortam olmadıkça illa ki bir orta yol bulunur sen merak etme.
Oyle bisi mi oldu ben kacirmisim galibaKızlar birisi burda suyum mu geldi diye ıslak Peçete paylaşmıştı bizden. Kimdi o ya? Hatırlıyor musunuz? Ne oldu ona? Kim olduğunu unuttum
Oldu valla. Ama kimdi hatırlayamıyorum üzerinden de baya sayfa geçti. Buldum buldum.Oyle bisi mi oldu ben kacirmisim galiba
Canım sen gittin mi doktora tekrardan?Kızlar dün acilde suyun normal dediler. Nst de normal çıktı. Bu sabah yataktan ayağa kalkınca bir anda böyle su geldi. Ağrım var ama düzenlisiz ve şiddetli değil. Çok şükür bebek hareketleri de iyi yavaşlama yok. Beklemeli miyim?
Ooo sen almmamışsın bile sen benden de kötü durumdaymışsın
Ay ta pazartesi paylasmis.Canım sen gittin mi doktora tekrardan?
Aynen araya bir sürü konu girince gözden kaçmış.Ay ta pazartesi paylasmis.
Canim öncelikle çok gecmis olsun. Ciger gelistirici igne bende vuruldum 2 doz gebelik sekeri bende de var be doktorum soylemisti sekerini yukseltecek diye . Ne kadar dikkat etsem de insulin dozunu artirsakta malesef aclik benim de 100un 110un altina düşmüyorHanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
Saol canim.. 15 temmuzla beraber kapali heryer burda 18inde acilicakÇok geçmiş olsun canım. Poliklinikler neden kapalı?
Tesekkur ederim aynen evdeki olanlarla yapiyorum biseyler hep ilac ilac fayda etmiyorda zaten belli bi zman sonraGeömiş olsun. Doğal yolla birşeyler yapmaya çalışmalısın patates püresi filan çocuğa bol su ve yoğurt
Saol canim tesekkur ederim .. evdeki seylerden denedim limon tuzu. Kahve limon gibi bakalim gecmezse yaparim biseylerGeçmiş olsun canım doktorunu ara ben geçen ishal olduğumda flagy ilaç yazmıştı bana bir doktoruna sor bol su iç mutlaka geçmiş olsun sanada oglusunada
Allah Allah ya ne saçma. Grev dediler tamam dedik bayram tamam dedik. 15 temmuz a daha var. 13 14 niye kapalı.Saol canim.. 15 temmuzla beraber kapali heryer burda 18inde acilicak
Ay allahım kız dikkat edin ya. Son haftalardaBen yine düstüm iş yerinde sinirden agladımyerler ıslakmıs
Gecmis olsun. Ise bak ya. 3 gun kaldi iznine. Insallah iyisindir bir seyin yoktur.Ben yine düstüm iş yerinde sinirden agladımyerler ıslakmıs
Cok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?Canım sen gittin mi doktora tekrardan?
benimde öyle oluyor. iç çamaşırı kalmıyor sürekli değiştirmekten. Günlük ped de sıcakta pişik yapıyor sürtünce kullanamıyorum. Böyle su gibi geliyor ama ortasında beyaz renkte alıntı da var. Bazen o su kısmı öyle fazla oluyor ki normal kıyafetinin dışına çıkıyor. Diyorum suyum mu sızıyor acaba.Cok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?