2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet benimde oluyo. akıntım inanılmaz derecede arttı.

Saol canim tesekkur ederim .. evdeki seylerden denedim limon tuzu. Kahve limon gibi bakalim gecmezse yaparim biseyler
Bende hiçbiri fayda etmemsiti hem sancı hem ishalde kanlı ishale dönmüstü doktor ilaç başlatmıştı 2 doz içtim geçmişti inşallah sende fayda eder Cook geçmiş olsun

kagıt rulo havlu kullanıyorum kalıtelı olanlardan alın rahat edersınız .. gunluk ped vs bir cok sey kullandım malesef pişik yapıyor veya tahriş ediyor ,rulo kagıt havlu hem degısımı kolay hem de bugune kadar hıc bır sorun yasamadım cok sukur bakterı mıkrop vs hıc olusturmadı

Benimde çok yakın arkadaşlarim var dostlarım var canım hep sorarlar ama ben de eşimde kabul edemiyoruz kendimizi hep başkasına karsi borçlu hissederiz arkadaşlarıma çok hediye alırım gönderirim valla onlarda kabul eder hediyeleşmek sünnettir zaten ama kendi cocugumunkini kullanacaksam veremem yenisini onlara alırım gönderirim zaten benim çocuklarımin yaş aralığı az kardeşler arası kullanabilirler başkasına neyi verip neyi alayım versemde alamam içime sinmez oğlumda büyürse Allah'ın izniyle inşallah o zaman ihtiyacı olanlara veririm ben biraz temizlik hastasıyım takintiliyim başkasının kullanılmış birşeyini asla kullanamam çocuğuma hiç kullanamam ama ben böyleyim kullanan alan veren tekrar alıp kullanana saygı duyarım herkesin düşüncesi farklı canım zaten başkası bana ufacık bir şey alsa ben ona 10 kere alsam yine rahat edemem eşimde öyle değişik bir ruh yapımız var bizim ama biz bu halimizi çok seviyoruz

Bende aynı durumdayım ama su gelmesi daha farklı diyolar benn aşırı sıcaktan olduğunu düşünüyorum çünkü atletle bile su içindeyim

Benimde tam anlattığın gibi oluyor aynı şekilde benimde iç çamaşırım kalmıyor resmen sürekli değiştirmekten

Ahahah bende temizlik konusunda takıntılıym hep yeni almışlar oda ben dünyaları aldgm için onlarin kuzularına onlarda altında edilmemek için alıyor belkide çünkü benimde sınırım yoktur çok gönlümden gelerek alırım çok yakın dostlarıma bende hiç başkasından ikinci el eşya alıp kullanamdm şimdiye kadar ama bu sefer herşey çok pahalı olduğu için ve wreceek olan arkadaşımda çok titiz olduğu için kabul ettimm yıkamış hazır etmiş mesela anne yanı alacağım reflü yatağı alacagm ondan bende bebeğimin eşyalarını bugün yikayacagm inşallah çok erteledim artık iznede ayrıldım halledeyim biran önce sürekli kafamda çünkü

Ter başka akıntı başka, akıntı şu gibi olmuyor ya. Benim idrarda lokositim yükseldiğinde olmuştu artmıştı, doktor tek doz sadece verip tedavi etti, sonra düzeldi acikcasi

Aslan burcu zor kisilik bence :) ablamin eside yengec, evine annesine esine bagli oluyor gercekten. Saglikla gelsin tabi :) ben yukselene bakmay basladim artik aslan burcunu kabullendim sezeryan olursa saatlere bakacagim
Tabiki yukselende çok önemli yengeç burcunda tanıdığım kimse yok cevremde ayy çok sevindim eşime 25'ine kadar bekleyelim deyip duruyordum burçlar gerçekten insanları yansitiyor eşim balık burcu her iki aileye de aşırı düşkün annesine babasına bize karşı çok duyarlıdır çok duygusaldir çok çalışkandır çevresinde ki kimseyi kırmaz üzmez çok romantiktir çok yardımseverdir başka biriyle olsa asla anlaşamadım bende tipik kova burcu

Ben yine düstüm iş yerinde sinirden agladım yerler ıslakmıs
Yaa canım sen ne iş yapıyorsun wallahi sen bir izne ayrilsanda grupça rahat etsek ne çektin yaaa nasıl bir işyeri nasıl geniş sadece kendini düşünen insanlarla dolu bir yer acayip sinir oluyrm isyeriyle ilgili yaşadıklarina ama herkese yaşadıgını yaşayacak elbet üzme kendini az kaldı dayan inşallah

Ya hiç aklıma gelmedi bende öyle yapayım bundan sonra. Diğer türlü ya pişikşe uğraşıyorum ya çamaşır değiştirmekle. Çok teşekkür ederim
Bende aynı durumdayım ama su gelmesi daha farklı diyolar benn aşırı sıcaktan olduğunu düşünüyorum çünkü atletle bile su içindeyim
O zaman su değil ya normal. Çünkü kontrolde de suyum normal çıkıyor.
Benimde tam anlattığın gibi oluyor aynı şekilde benimde iç çamaşırım kalmıyor resmen sürekli değiştirmekten
normal bence herkeşlerde böyle oluyormuş. Su sızması böyle bi şey değil demek ki

Ay ben yay burcuyum çok deli doluyumdur kızlarımın biri başak, biri oğlak buda aslan olacak inşallah.. yazık oldu banaa eşim doğum tarihini bilmiyor annesi hatrlamiyrm yaylada doğmuş ama bence terazi diye düşünüyorum yengeç zor Eylül Ekim gibi doğmuş ailesine çok düşkün ve çok fedakardir Allah ondan razı olsun bu gurbette eşim böyle iyi olmasa ne yapardım bilmiyorum en büyük şansım Elhan diyeyim

Tabiki canım guvenmesen almazsın sakin yanlış anlama canım bizede kızımda görmeye gelenler hep yeni almıştı üstelik pandemi olduğu için hep büyük almışlardi biz onları hep ayırdık ihtiyacı olanlara gönderdik biz kızıma çok almıştık hem tüp bebek sevinci hem ilk bebek sevinci biz arabasını falan almamıştık o zaman daha erken diye 32.haftada gelince sonrasında herşeyi tamamladik şimdi bu bebemde büyük eşyaları abladan hazır 2 yıl kullanır sonra akrabalarıma gonderirim Allah'ın izniyle inşallah

AA bende yay eşim terazi minnakım nasipse aslan olacak

Benm de aynen boyle. Ama sanirim bende cis ve akinti baski arttikca kaciyo galiba. Turnusol kagidiyla su mu yoksa cis mi bakilabiliyomus aslinda

Ayy kızımda yay burcu zorunlu yay oldunormali balık olacaktı acaba erken doğduğu için balık burcunun mu ozelliklerini taşıyor ama aşırı duygusal, çok naif,çok duygusal düşünceli bir çocuk hiç öyle deli dolu değil buyuyunce mi olacak acaba

Benm de aynen boyle. Ama sanirim bende cis ve akinti baski arttikca kaciyo galiba. Turnusol kagidiyla su mu yoksa cis mi bakilabiliyomus aslinda
Tam CipisS in ifade ettigi gibi beyazimsi akinti da oluyor kenarlari su gibi oluyor. Cisi fark etmiyorum ama kaciriyorum sanirim ama ic camasirim islanmaz kacirmadam. Tam kasiklarimin oldugu kisimlar kenarlar islak oluyor gobegimin alti terliyor sanirim buyudugunden. Anlatirken bile can sıkıcı surekli islak islak. Disari cikarken 2 saatten fazla kalacaksam ic camari koymaya basladim cantaya. Ped koymayi denedim ped islanmadi. O yuzden su degildir diye dusunuyorum. Daha cok vajinal akinti. Dogum yaklasti diye sanirim. Bu sicakta da hic cekilmiyor ya.

Aynen öyle benimde yanları falan ıslak ıslak sıcaktan hep. Lohusalık nasıl geçecek bilmiyorum. Çiş olmadığından eminim ben. Akıntı bu zaten su da değil.

Sen bide onu büyüyünce gör yay burçları rahat tiplerdir hayatı gelişine yaşar merak etme çokta ince düşüncelidir sanslsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…