- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bizim bulunduğumuz sitede hep akrabalar yaşıyor doğulular bizde doguluyuz ama çok farklı dusuncelerdeyiz çocukları 1 yaşında ama 30-35 yaşındakine kafa tutabiliyor öyle bir yetiştiriyorlar ki anlatamam onları gördükçe gelecek kaygısı yaşıyorum benim kızım da aşırı duygusal,çok naif bir çocuk hemen koşup çocuklara sarılmak isteyen bir kız hatta hayvanlara bile sarılan bir çocuk ama çocuğumu onlarla yan yana getiremiyorum günlerce etkileniyor nasıl bir düşünceyle yetiştiriyorlar çocuklarını bilmiyorum güçlü olmak, özgüvenli olmak vurmak,kırmak, saygısız,sevgisiz yetiştirmek olmamalı sırf bu yüzden buradan taşınacağız zaten çocuğumun böyle çocuklarla aynı ortamda olması beni ve eşimi çok rahatsız ediyor aynı okulda düşünemiyorum aynı okula asla ve asla gönderemem sinirlerim bozulurBence de eşinin dediği gibi olur aile içinde sevgi dolu olmak şefkat ortamında büyümeleri çok önemliz. Yoksa zıt karakterde hele yaşları yakın çocuk yetiştirmek de zor iki inatçı bir araya gelince o da zorBiz oğlanın bir kuzeninden çok çektik Allah'tan İrlanda'da yaşıyorlar da senede bir geliyorlar, 3 senedir koronadan dolayı gelemediler Cezayir'e bu sene biz İstanbul'dayken gelip gidecekler nasıl sevindim anlatamam. Çocuğun ailesi zalimliğinden o kadar memnun ki "bak nasıl güçlü karakteri var" falan diye konuşuyor önünde, gurur duyuyorlar O sırada çocuk benimkini parçalamak istiyor falan Biz pedagoglara danistik en sonunda bu ortamda çocuğa "sana vurana karşı kendini savunmak için sen de vurmalısın" demekten başka çare yok dedi hepsi yoksa artık psikolojisi bozulacaktı. Benim oğlan da nasıl güçlü kuvvetlidir aslında bir koysa oturtur ama diğeri nasıl acımasızca vuruyordu sen de vur diyince bizim oğlan "ama vurursam canı acır" diyordu Ben artık arkama alıyordum oğlanı şamar oğlanına dönmesin diye. Eltimin önünü açsam benimki çok sinirlendi seninkine bir vursun da rahatlasın dicekti resmen kayınvalide de illa ki bir araya geliniyordu falan ay kabus gibiydi. İrlanda'da napiyorsunuz dedim orada vuramiyor kimseye tabi dava açarlar dedi Ölür müsün öldürür müsün Böyle saçma sapan bir ortam olmadıkça illa ki bir orta yol bulunur sen merak etme.
Ohh ne güzel keyifle büyütürsn inşallah canım ay yok ne yanlış anlayayimTabiki canım guvenmesen almazsın sakin yanlış anlama canım bizede kızımda görmeye gelenler hep yeni almıştı üstelik pandemi olduğu için hep büyük almışlardi biz onları hep ayırdık ihtiyacı olanlara gönderdik biz kızıma çok almıştık hem tüp bebek sevinci hem ilk bebek sevinci biz arabasını falan almamıştık o zaman daha erken diye 32.haftada gelincesonrasında herşeyi tamamladik şimdi bu bebemde büyük eşyaları abladan hazır 2 yıl kullanır sonra akrabalarıma gonderirim Allah'ın izniyle inşallah
Aminnnn inşallah canım hepimiz sağlıkla, mutlulukla,güzelliklerle büyütelim minnoslarimizi hep iyilere çıksın yollarıOhh ne güzel keyifle büyütürsn inşallah canım ay yok ne yanlış anlayayim
Aaa rahatlığı bebeklikten geliyorSen bide onu büyüyünce gör yay burçları rahat tiplerdir hayatı gelişine yaşar merak etme çokta ince düşüncelidir sanslsn
Aaa rahatlığı bebeklikten geliyorpusetinde 7 aylıkken ayak ayak üstüne atıyordu vallahi her gören gülüyordu bebeğin rahatligina bak diyordu ama çok değişik bir çocuk dışarı çıkalım annimmm annimm araba geliyor çekil bunları çocuğum düşünüyor bir yerim agrisa morarsa günlerce üzülüyor her dakika gelip öpüyor çok duygusal olması beni tedirgin ediyor inşallah büyüdükçe bu kadar duygusal olmaz
Hayır canım cumartesi günü kontrolüm var bekliyorumCanım sen gittin mi doktora tekrardan?
Anladım canım keşke bi gitseydin. Neyse gidince haberdar bizi de mutlaka.Hayır canım cumartesi günü kontrolüm var bekliyorum
Tamam canim haber ederim. Arada yine geliyor benim de akıntılarım arttı. Ağrılarım da sanki kesildi yalancı doğum sancısymis. Acaba enfeksiyondan mı geliyor bu su gibi akıntılar ? Su sızması olsa kimsenin suyu kalmazdi baksana çoğumuzda varAnladım canım keşke bi gitseydin. Neyse gidince haberdar bizi de mutlaka.
Ama senin attığın o peçeteteki su normal değildi ki yani çok fazlaydıTamam canim haber ederim. Arada yine geliyor benim de akıntılarım arttı. Ağrılarım da sanki kesildi yalancı doğum sancısymis. Acaba enfeksiyondan mı geliyor bu su gibi akıntılar ? Su sızması olsa kimsenin suyu kalmazdi baksana çoğumuzda var
Aynı dertten muzdaribiz ya. Hamile kaldığımdan beri sürekli iç çamaşırı alıyorum ve yetmiyor. Hatta az önce markete gittim yine 4 tane aldım geldim. Nasıl olsa şurda en fazla 20 gün daha kullanırım diye marka falan bakmadan 46 beden aldım geçtimCok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?
Ayyyy geçmiş olsuun benim de ayağım takılıp duruyorBen yine düstüm iş yerinde sinirden agladımyerler ıslakmıs
Ayy inşallah canımKendimizden önce sevdiklerimizi düşünürz inşallah güzel dostluklar kurarsa hiç bisicik olmaZ sever sevilir
Bendede biseyler geldi ama emin degilim hic sabah ki kadar gitmiyorum wcye bakalim insallah iyi gelir korktugum basima gelmez saol canim gun gectikce dökülmeye basladik iyice hayirlisyla bi kurtulsaydikBende hiçbiri fayda etmemsiti hem sancı hem ishalde kanlı ishale dönmüstü doktor ilaç başlatmıştı 2 doz içtim geçmişti inşallah sende fayda eder Cook geçmiş olsun
Yengec burcu harikadir örnegin benAslan burcu zor kisilik bence :) ablamin eside yengec, evine annesine esine bagli oluyor gercekten. Saglikla gelsin tabi :) ben yukselene bakmay basladim artik aslan burcunu kabullendimsezeryan olursa saatlere bakacagim
Yerlesme kanamsi dahi olsa pozitif cikiyor bizzat oyle bi lekede yapmistim testi .. olan bi kese yerlesiyor yani mutlaka cikmasi gerekir. Cok mu stres yaptiniz acaba ?regl gibi kanamam oldu ama azdı o yüzden yerleşme mi regl mi karar veremedim ben de o kanamanın 5. Günü test verdim negatif çıktı
AA bende yay eşim terazi minnakım nasipse aslan olacak
Bçok teşekkür ederim yanıtınız için, evet çok stres yaptım bebek istemiyorumYerlesme kanamsi dahi olsa pozitif cikiyor bizzat oyle bi lekede yapmistim testi .. olan bi kese yerlesiyor yani mutlaka cikmasi gerekir. Cok mu stres yaptiniz acaba ?
Rica ederim hakkinizda hayirlisi olsun insallahBçok teşekkür ederim yanıtınız için, evet çok stres yaptım bebek istemiyorum
Çok sükür yok kuzum. Cok korktum doktor hareket etmesse gel riske atma dedi neyseki hareket ediyorAy allahım kız dikkat edin ya. Son haftalardabi şeyin yoktur inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?