- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Basak burcu kardesim valla hicte oyle degil inat aksi ve gicik oluyolarArtik 22 tem- 23 ağustos arası doğum yapacaklar olarak, doğum sonrası Aslan bebeleri ile hikayelerini oldukça renkli olacak sanırımZamanında olsa Başak burcu olacaktı, erkek başak da fena olmazdı derli toplu bir çocuk Nasip Aslanmis
Son üc gün daha calısıp ayrılcam hayatım. İnan sinirlerim bozuldu bugün iyice.Yaa canım sen ne iş yapıyorsun wallahi sen bir izne ayrilsanda grupça rahat etsek ne çektin yaaa nasıl bir işyeri nasıl geniş sadece kendini düşünen insanlarla dolu bir yer acayip sinir oluyrm isyeriyle ilgili yaşadıklarina ama herkese yaşadıgını yaşayacak elbet üzme kendini az kaldı dayan inşallah
Amin canım bende böyle hastalandkca tansiyon çıktıkça aynı şeyi söylüyorum bu son zamanalrda yoruldugumu hissediyor iyce ama erkende gelsin istemiyrm gerçekten uyksuzu gecelere ona bakmaya hazirmiyim bilmiyorum yeniden ameliyat olacak olmakta beni korkutuyor...Bendede biseyler geldi ama emin degilim hic sabah ki kadar gitmiyorum wcye bakalim insallah iyi gelir korktugum basima gelmez saol canim gun gectikce dökülmeye basladik iyice hayirlisyla bi kurtulsaydik
Kasıldı önce karnım o yüzden cok korktum birşey oldu sandım. taş gibi oldu birden. Ama sükür hReketlerini hissediyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah ağrın falan birşeyin yokturdur
Az kaldı inşallah Allah hayırla bitirmeyi nasip etsinSon üc gün daha calısıp ayrılcam hayatım. İnan sinirlerim bozuldu bugün iyice.
Bu ikinci oldu iş yerinde . Daha önce iki kerede ucundan döndüm kapıya tutundum arka üstü gidiyordum. Bi kazasız belasız atlatsak ta rahatlasakAyyyy geçmiş olsuun benim de ayağım takılıp duruyor1kere düştüm de sıkıntı yok şükür
Kizlar benim cakma elti gozumu korkuttu 20 tane koy bezi bana yetmedi bile dedi ama napsam kibende 11 tane koymustum bide vakalar artti bizim sansimiza normal dogumu fazla bekletmezler hastanede sanmam
Katılıyorum kendimden biliyorum bir inat var bendeBasak burcu kardesim valla hicte oyle degil inat aksi ve gicik oluyolar
Bende koyuyum bari bi 10 tane daha eksik olmasindan iyidirYa ben 2 gün kalcam 20 tane koydum yeter diye düsündüm günde 7-10 arası kirletiyorlar ama olmadı paketi arabaya atarım bulunsun yanımda diye düsünüyorum
Başak erkeği tanıdığım biri var gun aymadan kalkar yüz bakımını yapar,saçlarına fon çeker oldu ki pantolonunda hafif bir kırışıklık gördü onu tekrar ütüler aynı şekilde gömleği ve tişörti içinde geçerli bir yerde oturmaz üzeri kirlenir toz olur diye kıyafeti kirisir diye annesi odasında ki ufacık bir şeyin yerini değiştirse kiyametleri koparır kendi dizecek kimse odasına karışmayacak oooo daha bir sürü kompleks iyiki benimki gününde doğmuyorArtik 22 tem- 23 ağustos arası doğum yapacaklar olarak, doğum sonrası Aslan bebeleri ile hikayelerini oldukça renkli olacak sanırımZamanında olsa Başak burcu olacaktı, erkek başak da fena olmazdı derli toplu bir çocuk Nasip Aslanmis
Büyük kızım başak ama daha yatağını toplanıyor bu ne yaman çelişkiBaşak erkeği tanıdığım biri var gun aymadan kalkar yüz bakımını yapar,saçlarına fon çeker oldu ki pantolonunda hafif bir kırışıklık gördü onu tekrar ütüler aynı şekilde gömleği ve tişörti içinde geçerli bir yerde oturmaz üzeri kirlenir toz olur diye kıyafeti kirisir diye annesi odasında ki ufacık bir şeyin yerini değiştirse kiyametleri koparır kendi dizecek kimse odasına karışmayacak oooo daha bir sürü kompleks iyiki benimki gününde doğmuyorama kızda başak burcu isterdim
Ayy iyi çok dikkat et tekrar geçmiş olsun inşallah biran önce izne ayrilirsin artık çok yorulmaman da gerekli canimKasıldı önce karnım o yüzden cok korktum birşey oldu sandım. taş gibi oldu birden. Ama sükür hReketlerini hissediyorum
Aslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiçArtik 22 tem- 23 ağustos arası doğum yapacaklar olarak, doğum sonrası Aslan bebeleri ile hikayelerini oldukça renkli olacak sanırımZamanında olsa Başak burcu olacaktı, erkek başak da fena olmazdı derli toplu bir çocuk Nasip Aslanmis
Oh iyi bari. Dikkat et son zamanlar. Nedense bir sakarlık oluyor bende sürekli takılıyorum orası burası falan çarpıyorum.Çok sükür yok kuzum. Cok korktum doktor hareket etmesse gel riske atma dedi neyseki hareket ediyor
Büyük kızım başak ama daha yatağını toplanıyor bu ne yaman çelişki
Ewde sürekli toplayın şurayı diye bağıran bir anne War bizim cubku bende düzen takıntılıym cinnet geliyorYükseleni farklıdır canım ayy o çocuğu gördükçe ben kasiliyorum çok titiz çok derli toplu ama fazlası ben o kadar istemiyorum bende temizlik hastasıyım ben de duramam düzeltirim o da kavga eder evde cümbüş kopar
Bencede baya celiski kardesim duşa girmese aklina gelmezBüyük kızım başak ama daha yatağını toplanıyor bu ne yaman çelişki
Benim kv anlattı, eşime hamileyken son hafta hep akıntısı olmuş meğersem bebeğin suyuymuş. 1 hafta öyle suyu akmış. Eşim doğduğunda susuz doğmuş buruş buruşmuş. Belki sizlerin o değildir ama ben çok taktım buna sürekli kontrol ediyorum iç çamaşırımıCok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?
Bizim eve 2. Aslan geliyorAslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiçama nedense aslan olsun istiyorum böyle lider gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?