2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Basak burcu kardesim valla hicte oyle degil inat aksi ve gicik oluyolar

Son üc gün daha calısıp ayrılcam hayatım. İnan sinirlerim bozuldu bugün iyice.

Bendede biseyler geldi ama emin degilim hic sabah ki kadar gitmiyorum wcye bakalim insallah iyi gelir korktugum basima gelmez saol canim gun gectikce dökülmeye basladik iyice hayirlisyla bi kurtulsaydik
Amin canım bende böyle hastalandkca tansiyon çıktıkça aynı şeyi söylüyorum bu son zamanalrda yoruldugumu hissediyor iyce ama erkende gelsin istemiyrm gerçekten uyksuzu gecelere ona bakmaya hazirmiyim bilmiyorum yeniden ameliyat olacak olmakta beni korkutuyor...

Kizlar benim cakma elti gozumu korkuttu 20 tane koy bezi bana yetmedi bile dedi ama napsam ki bende 11 tane koymustum bide vakalar artti bizim sansimiza normal dogumu fazla bekletmezler hastanede sanmam

Ya ben 2 gün kalcam 20 tane koydum yeter diye düsündüm günde 7-10 arası kirletiyorlar ama olmadı paketi arabaya atarım bulunsun yanımda diye düsünüyorum

Başak erkeği tanıdığım biri var gun aymadan kalkar yüz bakımını yapar,saçlarına fon çeker oldu ki pantolonunda hafif bir kırışıklık gördü onu tekrar ütüler aynı şekilde gömleği ve tişörti içinde geçerli bir yerde oturmaz üzeri kirlenir toz olur diye kıyafeti kirisir diye annesi odasında ki ufacık bir şeyin yerini değiştirse kiyametleri koparır kendi dizecek kimse odasına karışmayacak oooo daha bir sürü kompleks iyiki benimki gününde doğmuyor ama kızda başak burcu isterdim

Büyük kızım başak ama daha yatağını toplanıyor bu ne yaman çelişki

Aslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiç ama nedense aslan olsun istiyorum böyle lider gibi geliyor bana.

Büyük kızım başak ama daha yatağını toplanıyor bu ne yaman çelişki
Yükseleni farklıdır canım ayy o çocuğu gördükçe ben kasiliyorum çok titiz çok derli toplu ama fazlası ben o kadar istemiyorum bende temizlik hastasıyım ben de duramam düzeltirim o da kavga eder evde cümbüş kopar

Ewde sürekli toplayın şurayı diye bağıran bir anne War bizim cubku bende düzen takıntılıym cinnet geliyor

Benim kv anlattı, eşime hamileyken son hafta hep akıntısı olmuş meğersem bebeğin suyuymuş. 1 hafta öyle suyu akmış. Eşim doğduğunda susuz doğmuş buruş buruşmuş. Belki sizlerin o değildir ama ben çok taktım buna sürekli kontrol ediyorum iç çamaşırımı

Aslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiç ama nedense aslan olsun istiyorum böyle lider gibi geliyor bana.
Bizim eve 2. Aslan geliyor 1i kız iste 2. de erkeği olcak minik liderciklercanımıza okudu da terapiler vs yavru aslanı egittik yoksa ilk çocuk diye pamuk prenses gibi büyüttük baya patron oydu ama şükür rolleri geri aldık

Amaannn herkes tatilde yav bende evde temizlik işlerini bitirdim sayılır oturdum boş boş süte muzlu kakaolu şeylerden kattım onu yerken fox açtım eğleniyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…