2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım az öncede bahsettim, kv eşime hamileyken akıntısı olmuş meğerse bebeğin suyuymuş. Doğumda su kalmamış buruş buruş doğmuş zorlanmış. Bi kontrol ettirmeye gitsemiydin acaba

Ayyy olmaz mııBende tirsiyordum ama bi ara suyum fazla çıktı idi öncesi de böyle idi akıntılar hic değişmedi yani en son gittigimde de iyiyidi suyum şükür nasil ayırt etcez ki

Eşim hazır evdeyken yakında hastane var bi gidelim bebeğe bakalım birlikte dedik. 3 hafta oldu doktorumda izindeydi ikimizde merak etmiştik Benimki hala 2 hafta önde gidiyor normalde 34+5, ölçümleri 36+ çıkıyor, hepsi orantılı boy karın kafa hepsi ileride. Doktor zaten görünce karnın baya büyük dedi. Kilosu için 2,700den fazla olduğuna eminim tahminim 2950 dedi, boyu 48-49 dedi. Suyu vs yine yolunda herşey. Ama bu çocuk böyle giderse ben 3 hafta daha nasıl taşıycam Kalça ağrısından yürüyemiyorum, çok ağırlaştım göbeğim kocaman. Pozisyonu doğum pozisyonu, kafası için büyük evet ama normal bu durum 37den sonra duruyor zaten dedi. Normal doğuma engel bi durum değil dedi. 25dk nst çekildi 10 dakikası hıçkırıkla geçti hiç kasılma çıkmadı

İlk oğlum 29 agustos dogumlu aşırı duygusal herşeyi aglayarak anlatıyor duygularını ifade edemiyorlar. Küçükken ayagı eli kum olacak diye oynamazdı şimdi sokaktan gelince sanki çöpten cıkmış gibi pislik içinde. Ailesine çok düşkün özellikle bana çok merhametli ama aglamalara çözüm bulabilsem süper bir burç bana göre.

Ciğer geliştirici iğne kortizonmus yükseltebilir dedi doktor. Sonraki ölçümlerim iyi cıktı ama en azındsn sınırdan asagı cıktı

Seruö fizyolojik taktılar sadece. Kasılma önleyiciyi hap olaral içtim kırmızı bir haptı aynı gün 4 5 tane içirdiler valla ondan da olabilir

Benim 3-4 gündür sırtımın iki yan tarafında bir ağrı var. Sağa sola dönerken aşırı zorlanıyorum. Otururken ayaktayken ayağa kalkarken hiçbir şey yok. Ama yatıyorsam kalkmaya çalışırken ya da dediğim gibi sağa sola dönerken zonkluyor gibi bildiğiniz. Kaburgamın hemen altı oluyor sanırım tutulmuş gibi anlatabildim mi bilmiyorum ne yapsam geçmedi birde es kaza öksürürsem hapşurursam son nefesimi veriyormuşum gibi fena acıyor o zamanda... Normal mi bu başına gelen varmı ne yapmam gerekir çok zorlanmaya başladım çünkü bu ağrıdan dolayı yatarken bile acıyor. Sırt üstüde bir süre sonra benim kalp atışım hızlanıyor öylede uzun süre duramıyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım

Maşallah ikinizede sağlıkla gelsin ballı lokmalar

Zaten vardır bunda da bir hayor diyorum cok sukır cıktım hastaneden evime geldim. Bugun agrıö sızım hicbiseyim yok sadeve kuru öksürük burun tıkanıklığı var agrı kesiciye vs de xok sukur ihtiyac duymadım. Bol suya devam

Benim de tokluk iyi geldi aclıha göre yarın da bakacağım aclıga, yüksek seyrederse endokrine sorarım bari

İlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
Yumurtlama günününe veya en kötü 2 gün öncesine denk geldiğini düşünsek, kalan 22 günde kanda kesin cıkar bence

Doktor randevum salıya ertelendi. Tam 37 haftalık olacağım. Moralim bozuldu ya
Moralını bozma benimki de kovidden ertelendi valla bir bucuk ay olacak göremedim cocugumun. Hareketli ise bir sıkıntı yoktur. Bu arada her iki doktor da kan sulandırıcıya baslayacaksın dedi bna. Devletteki bi on gün kullan sonrasında öneriyorum dedi. Kndi doktorum da oradaki doktor önermese bile doguma kadar her gün kullanacağız ben yazarım dedi. Bugun ilk doxu vurundum hatta.

Ciğer geliştirici iğne tansiyon varsa tansiyonu ,şeker varsa şekeri yükseltiyor ben doktoruma çok ısrar ettim tek doz yapılsın diye olmaz diyor kızımda hem tansiyonumu hem şekerimi çok yükseltmişti ama mecburen yapıldı 32.haftada rahatsizlandim o yüzden bu bebekte senin tüm metabolizmani bozuyor haftan iyi merak etme diyerek yapmadı tabiki içimde hala korku var 37+3 yine erken ama yapma diyor doktorum hatta bebeğin hareketlerini 24 saaat ile 48 saat arasında yavaşlatıyor hissetmeyebilirsin yani

Canım covitten dolayı demistir senin hamilelik haftan geri bana göre ben mesela Coraspirin içiyordum doktor doğum yaklaştı dedi 35+3 te bıraktırdı seninde doğuma kadar kullanacağını sanmyrm ama tabi doktorun daha iyi bilir çok çok geçmiş olsun cabim

Covidin etkileri devam ediyordur canım çok geçmiş olsun

Coraspirini 35. haftadan sonra kullandirmiyor doktorlar ama kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanıyorsun belki doğum tarihin net belli olursa 2 gün önce biraktiriyorlar hatta doğumdan sonra 40 gün de devam ettiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…