Canım az öncede bahsettim, kv eşime hamileyken akıntısı olmuş meğerse bebeğin suyuymuş. Doğumda su kalmamış buruş buruş doğmuş zorlanmış. Bi kontrol ettirmeye gitsemiydin acabaTamam canim haber ederim. Arada yine geliyor benim de akıntılarım arttı. Ağrılarım da sanki kesildi yalancı doğum sancısymis. Acaba enfeksiyondan mı geliyor bu su gibi akıntılar ? Su sızması olsa kimsenin suyu kalmazdi baksana çoğumuzda var
Ayyy olmaz mııCok iyi oldu bu su meselesi. 3 haftadir o kadar cok akintim var ki bazen su mu duye enduseleniyorum. Sanirim akinti, cis ve ter 3lusu yuzunden... ic camasurim hep islak. 5 -6 kez degistiriyorum gunde. Sadece ic camasiri icin makine aciyorum. Sizin de cok akintiniz oluyor mu?
Demekki o baya farklı bir başakBencede baya celiski kardesim duşa girmese aklina gelmez
Artik 22 tem- 23 ağustos arası doğum yapacaklar olarak, doğum sonrası Aslan bebeleri ile hikayelerini oldukça renkli olacak sanırımZamanında olsa Başak burcu olacaktı, erkek başak da fena olmazdı derli toplu bir çocuk Nasip Aslanmis
Ciğer geliştirici iğne kortizonmus yükseltebilir dedi doktor. Sonraki ölçümlerim iyi cıktı ama en azındsn sınırdan asagı cıktıcanım vurulan iğnenin içinde laktoz vs varsa o etkiler. Ben bilmiyodum gyno Ferrari sanol içip açlık baktırdım 169 çıktı. meğer içinde laktoz varmış o yüzden yüksek çıkmış.
iğnenin içeriğini sorabilirsin hemşireye falan.
ama bisküvi o kadar artırmak bence
Seruö fizyolojik taktılar sadece. Kasılma önleyiciyi hap olaral içtim kırmızı bir haptı aynı gün 4 5 tane içirdiler valla ondan da olabilirAynen. Amin amin inşallah
Bende her gün okuyorum ama oranının da heyecanı bitmek üzere. Biz başlayacağız artık yakın zamanda
Güle güle kullanınböyle söyleyince çok az kalmış ama takvime bakınca daha çok gibi duruyor. Çok heyecanlı
İğne harici sana sorun taktılar mı? Progestan falan tarzı erken doğumu önleyici? Onlar yükseltiyor. Gebelik şekerin olduğunu söylemediysen normal takıyorlar. Ama söylediysen ona uygun serum takıyorlar. Bende de hastanede yattığım dönem öyle olmuştu. Biz söylediğimiz halde suymamışlar şekerim 200 den aşağı düşmüyordu.
Sağolasın doktor da dedi ama cok sukur benim bebe hareketli hep takip ediyorum zatenCanım şekeri bilmiyorum ama bebek hareketlerini birkaç gün yavaşlatıyor öyle olursa panik yapma normal. Aklıma gelmişken yazayım dedim
Maşallah ikinizedeEşim hazır evdeyken yakında hastane var bi gidelim bebeğe bakalım birlikte dedik. 3 hafta oldu doktorumda izindeydi ikimizde merak etmiştikBenimki hala 2 hafta önde gidiyor normalde 34+5, ölçümleri 36+ çıkıyor, hepsi orantılı boy karın kafa hepsi ileride. Doktor zaten görünce karnın baya büyük dedi. Kilosu için 2,700den fazla olduğuna eminim tahminim 2950 dedi, boyu 48-49 dedi. Suyu vs yine yolunda herşey. Ama bu çocuk böyle giderse ben 3 hafta daha nasıl taşıycam Kalça ağrısından yürüyemiyorum, çok ağırlaştım göbeğim kocaman. Pozisyonu doğum pozisyonu, kafası için büyük evet ama normal bu durum 37den sonra duruyor zaten dedi. Normal doğuma engel bi durum değil dedi. 25dk nst çekildi 10 dakikası hıçkırıkla geçti hiç kasılma çıkmadı
Zaten vardır bunda da bir hayor diyorum cok sukır cıktım hastaneden evime geldim. Bugun agrıö sızım hicbiseyim yok sadeve kuru öksürük burun tıkanıklığı var agrı kesiciye vs de xok sukur ihtiyac duymadım. Bol suya devamAleyküm selam canım çok geçmiş olsun test yapan herkesin ki pozitif çıktı galiba diğer hastalananlar olarak biz test yaptırmadık ama büyük ihtimal biz de covid olduk. Belirtiler hastalığın seyri aynı genelde çünkü. Bebeklerimiz antikorlu doğar inşallah diyelim ne diyelim. Ama şu bir gerçek ki artık covid hafifledi eskisi kadar ağır seyretmiyor. Hamileliğimin başında olduğumda bile daha ağır geçirmiştim ki şimdi bağışıklığımız daha düşüktür muhtemelen ama çok şükür çoğumuz atlattık. Darısı senin başına genllikle 1 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş toparlamaya başlıyorsun. Hastaneden çıkmadan önce serum ve damardan ağrı kesici iste mutlaka, ağızdan ne alsan onların serumdan yaptıkları kadar etkili olmuyor. Çıktığın gün rahat edersin en azından
Benim de tokluk iyi geldi aclıha göre yarın da bakacağım aclıga, yüksek seyrederse endokrine sorarım bariCanim öncelikle çok gecmis olsun. Ciger gelistirici igne bende vuruldum 2 doz gebelik sekeri bende de var be doktorum soylemisti sekerini yukseltecek diye . Ne kadar dikkat etsem de insulin dozunu artirsakta malesef aclik benim de 100un 110un altina düşmüyor
Yumurtlama günününe veya en kötü 2 gün öncesine denk geldiğini düşünsek, kalan 22 günde kanda kesin cıkar benceİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin mi daha fazla sürede öğrenen oldu mu
12 mi demek istediniz acabaYumurtlama günününe veya en kötü 2 gün öncesine denk geldiğini düşünsek, kalan 22 günde kanda kesin cıkar bence
Bebek hareketleride ciddi anlamda azalıyor 3 5 gün korkma canım sonradan düzeliyorCiğer geliştirici iğne kortizonmus yükseltebilir dedi doktor. Sonraki ölçümlerim iyi cıktı ama en azındsn sınırdan asagı cıktı
Moralını bozma benimki de kovidden ertelendi valla bir bucuk ay olacak göremedim cocugumun. Hareketli ise bir sıkıntı yoktur. Bu arada her iki doktor da kan sulandırıcıya baslayacaksın dedi bna. Devletteki bi on gün kullan sonrasında öneriyorum dedi. Kndi doktorum da oradaki doktor önermese bile doguma kadar her gün kullanacağız ben yazarım dedi. Bugun ilk doxu vurundum hatta.Doktor randevum salıya ertelendi. Tam 37 haftalık olacağım. Moralim bozuldu ya
Ciğer geliştirici iğne tansiyon varsa tansiyonu ,şeker varsa şekeri yükseltiyor ben doktoruma çok ısrar ettim tek doz yapılsın diye olmaz diyor kızımda hem tansiyonumu hem şekerimi çok yükseltmişti ama mecburen yapıldı 32.haftada rahatsizlandim o yüzden bu bebekte senin tüm metabolizmani bozuyor haftan iyi merak etme diyerek yapmadı tabiki içimde hala korku var 37+3 yine erken ama yapma diyor doktorum hatta bebeğin hareketlerini 24 saaat ile 48 saat arasında yavaşlatıyor hissetmeyebilirsin yaniHanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
Canım covitten dolayı demistir senin hamilelik haftan geri bana göre ben mesela Coraspirin içiyordum doktor doğum yaklaştı dedi 35+3 te bıraktırdı seninde doğuma kadar kullanacağını sanmyrm ama tabi doktorun daha iyi bilir çok çok geçmiş olsun cabimMoralını bozma benimki de kovidden ertelendi valla bir bucuk ay olacak göremedim cocugumun. Hareketli ise bir sıkıntı yoktur. Bu arada her iki doktor da kan sulandırıcıya baslayacaksın dedi bna. Devletteki bi on gün kullan sonrasında öneriyorum dedi. Kndi doktorum da oradaki doktor önermese bile doguma kadar her gün kullanacağız ben yazarım dedi. Bugun ilk doxu vurundum hatta.
Covidin etkileri devam ediyordur canım çok geçmiş olsunGunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyuyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor
Coraspirini 35. haftadan sonra kullandirmiyor doktorlar ama kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanıyorsun belki doğum tarihin net belli olursa 2 gün önce biraktiriyorlar hatta doğumdan sonra 40 gün de devam ettiriyorlarMoralını bozma benimki de kovidden ertelendi valla bir bucuk ay olacak göremedim cocugumun. Hareketli ise bir sıkıntı yoktur. Bu arada her iki doktor da kan sulandırıcıya baslayacaksın dedi bna. Devletteki bi on gün kullan sonrasında öneriyorum dedi. Kndi doktorum da oradaki doktor önermese bile doguma kadar her gün kullanacağız ben yazarım dedi. Bugun ilk doxu vurundum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?