Sen iliskiden 24 gün sonraki kan testinden bahsettin değil mi. Mesela ayın 10 u yumurtlama günün ayın 8 ila 12 si arası ilişki olursa hamile kalırsın. Diyelim ki 8 indeki ilişki ile hamile kaldın. Zaten ayın 10 undan 15 gün sonra 25 i gibi adet olman gerekiyor olmadıysan kan testi ile hayli hayli çıkar sonuc. Mesela benim son adet tarihim 24 kasım idi, 8 10 veya 12 aralık tarihlerinden birinde hamile kaldım. Beklenen Adet tarihim 24 aralık idi 23 aralıkta yaptıgım evde idrar testinde dahi pozitif çıktı. Kan testini de beklenen adet tarihinde yaptım yuksek bir değerle o da pozitif cıktı12 mi demek istediniz acaba
Valla ben yapmıyordum erken diye apar topar hastaneye yatınca önemini anladım. Kayınvalideme bikac bisey gönderip yıkattırdım hemen. Yapılması gerekiyormıs erken demeden iyileşince hemen hazırlayacagım her şeyinikızlar günaydın. bayramda girip okuyamadım pek. şimdi de geceleri uyutmayan feci mide ağrılarıyla boğuşuyorum. sizler napıyosunuz? doğuran falan oldu mu bu arada
bu arada hala benim gibi hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı ya? azıcık kızın bana da yapayım artık şunu. sanki 10. çocuğum bu ne rahatlık anlamıyorum ki
Brnim de bir dişim agrıyordu bit haftadır kanallık herhalde gebe iken oldu. Hastanede 2 gün parol verdiler diş agrım geçti bugun hiç ilav içmediğim halde agrımıyor. Arada parol iç rahatlatır en azındanKızlar benim problemli dişim vardı kanal tedavisi olmam gerekiyordu ben geçici dolgu yaptırıp bıraktırmıştım gebelikten hemen önce geçen de o dişim kırıldı çok şükür ağrım yok diye düşünüyordum ki bu sabah öyle bi sızlamayla uyandım ki anlatamam . Kırılan kısım çürük resmen . Ne olacak bu dişim yaaa gebelikte ne iyi gelir diş ağrısına yaşadınız mı kızlar
Gecmiş olsun hem bebe hem hamilelik hem hastalık cok zor, bir an önce iyileşin inşallahGunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyuyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor
Amin saol canim sanada gecmis olsun.. kim sifa bekliyosa bulsun insallah icindede bizi secmesin su son 1 ayim zehir gibi gecti valla 1 hafta kaldiysam ayakta kaldim yoruldum artikGecmiş olsun hem bebe hem hamilelik hem hastalık cok zor, bir an önce iyileşin inşallah
Maaşallah gerilik olmasın da o kadarcık ileri olmasında sorun olmaz. Biraz annesine eziyet eder sadeceEşim hazır evdeyken yakında hastane var bi gidelim bebeğe bakalım birlikte dedik. 3 hafta oldu doktorumda izindeydi ikimizde merak etmiştikBenimki hala 2 hafta önde gidiyor normalde 34+5, ölçümleri 36+ çıkıyor, hepsi orantılı boy karın kafa hepsi ileride. Doktor zaten görünce karnın baya büyük dedi. Kilosu için 2,700den fazla olduğuna eminim tahminim 2950 dedi, boyu 48-49 dedi. Suyu vs yine yolunda herşey. Ama bu çocuk böyle giderse ben 3 hafta daha nasıl taşıycam Kalça ağrısından yürüyemiyorum, çok ağırlaştım göbeğim kocaman. Pozisyonu doğum pozisyonu, kafası için büyük evet ama normal bu durum 37den sonra duruyor zaten dedi. Normal doğuma engel bi durum değil dedi. 25dk nst çekildi 10 dakikası hıçkırıkla geçti hiç kasılma çıkmadı
Aynısını yaşıyorum kaburgamın altı sürekli sancı batma onceden tek taraflı idi simdi iki tarafa da saga yatsam sağ tarag sancıyor sola yatsam sol taraf hele yemek yiyim oturamıyorum bile sıkışıyor göğüs de üstten bastırınca biraz ayakta geziyorum. Yatarken hic rahat edemiyorum sag sol düz hher şekilde bir tarafım agrıyor ve sancı yapıyor. Allah bundan sonra yardımcımız olsun zor gececek gibiBenim 3-4 gündür sırtımın iki yan tarafında bir ağrı var. Sağa sola dönerken aşırı zorlanıyorum. Otururken ayaktayken ayağa kalkarken hiçbir şey yok. Ama yatıyorsam kalkmaya çalışırken ya da dediğim gibi sağa sola dönerken zonkluyor gibi bildiğiniz. Kaburgamın hemen altı oluyor sanırım tutulmuş gibi anlatabildim mi bilmiyorumne yapsam geçmedi birde es kaza öksürürsem hapşurursam son nefesimi veriyormuşum gibi fena acıyor o zamanda... Normal mi bu başına gelen varmı ne yapmam gerekir çok zorlanmaya başladım çünkü bu ağrıdan dolayı yatarken bile acıyor. Sırt üstüde bir süre sonra benim kalp atışım hızlanıyor öylede uzun süre duramıyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım
Bugunlük hareket iyi bakalım belki yarın azalır endişelenmek sağolasınBebek hareketleride ciddi anlamda azalıyor 3 5 gün korkma canım sonradan düzeliyor
Haydaa ben doguma kadar nasıl kullamcam diye düşünürken bi de kırk gün mü cıkti. Su gebelikte hayatım boyunca kullanmadıgım kadar ilac kullandım vallaCoraspirini 35. haftadan sonra kullandirmiyor doktorlar ama kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanıyorsun belki doğum tarihin net belli olursa 2 gün önce biraktiriyorlar hatta doğumdan sonra 40 gün de devam ettiriyorlar
Neyse o zaman dikkat etmek lazım minik aslanlara.Bizim eve 2. Aslan geliyor1i kız iste 2. de erkeği olcak minik lidercikler canımıza okudu da terapiler vs yavru aslanı egittik yoksa ilk çocuk diye pamuk prenses gibi büyüttük baya patron oydu ama şükür rolleri geri aldık
Seruö fizyolojik taktılar sadece. Kasılma önleyiciyi hap olaral içtim kırmızı bir haptı aynı gün 4 5 tane içirdiler valla ondan da olabilir
Evet serum ve hastane olabilir. Benim serum kaynaklı yükselmişti şekerim çünkü. İşte bu beni tedirgin ediyor. Yani bu kan sulandırıcı iğneyi bana doktor gerek yok dedi. Sağlık merkezinden arayan kadın istersen kullan ama gerek yok dedi. 1 hafta geçti yani üzerinden. Bilemiyorum da doktora da ta salı günü gideceğim. Danışmanım doktorum bile yok buradaMoralını bozma benimki de kovidden ertelendi valla bir bucuk ay olacak göremedim cocugumun. Hareketli ise bir sıkıntı yoktur. Bu arada her iki doktor da kan sulandırıcıya baslayacaksın dedi bna. Devletteki bi on gün kullan sonrasında öneriyorum dedi. Kndi doktorum da oradaki doktor önermese bile doguma kadar her gün kullanacağız ben yazarım dedi. Bugun ilk doxu vurundum hatta.
Kortizonmus zaten ama acıklıgım olunca ciğer geliştirixiyi olmamayı göze alamadım ilk gün sancım da cıkmıstı, bizi alt üst ediyor ama bebeğe yararı var diye işte mecbur vurunuyoruzCiğer geliştirici iğne tansiyon varsa tansiyonu ,şeker varsa şekeri yükseltiyor ben doktoruma çok ısrar ettim tek doz yapılsın diye olmaz diyor kızımda hem tansiyonumu hem şekerimi çok yükseltmişti ama mecburen yapıldı 32.haftada rahatsizlandim o yüzden bu bebekte senin tüm metabolizmani bozuyor haftan iyi merak etme diyerek yapmadı tabiki içimde hala korku var 37+3 yine erken ama yapma diyor doktorum hatta bebeğin hareketlerini 24 saaat ile 48 saat arasında yavaşlatıyor hissetmeyebilirsin yani
AmiinAmin saol canim sanada gecmis olsun.. kim sifa bekliyosa bulsun insallah icindede bizi secmesin su son 1 ayim zehir gibi gecti valla 1 hafta kaldiysam ayakta kaldim yoruldum artik
Şu basit konuda bile hemfikir değiller napalım biz simdi afedersin ne bok yiyelim yani. Biri diyor doguma kadar aralıksız kullanacaksın biri diyor 10 gün kullan biri diyor hic kullanmana gerek yok. Bunun tek bir dogru cevabı vardır ya herkes kullan diyecek ya kullanma bu kadar mı zor ya.Neyse o zaman dikkat etmek lazım minik aslanlara.
Evet serum ve hastane olabilir. Benim serum kaynaklı yükselmişti şekerim çünkü. İşte bu beni tedirgin ediyor. Yani bu kan sulandırıcı iğneyi bana doktor gerek yok dedi. Sağlık merkezinden arayan kadın istersen kullan ama gerek yok dedi. 1 hafta geçti yani üzerinden. Bilemiyorum da doktora da ta salı günü gideceğim. Danışmanım doktorum bile yok burada
Basak burcu kardesim valla hicte oyle degil inat aksi ve gicik oluyolar
Başak erkeği tanıdığım biri var gun aymadan kalkar yüz bakımını yapar,saçlarına fon çeker oldu ki pantolonunda hafif bir kırışıklık gördü onu tekrar ütüler aynı şekilde gömleği ve tişörti içinde geçerli bir yerde oturmaz üzeri kirlenir toz olur diye kıyafeti kirisir diye annesi odasında ki ufacık bir şeyin yerini değiştirse kiyametleri koparır kendi dizecek kimse odasına karışmayacak oooo daha bir sürü kompleks iyiki benimki gününde doğmuyorama kızda başak burcu isterdim
Bu link sana gelsin, al sana liderAslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiçama nedense aslan olsun istiyorum böyle lider gibi geliyor bana.
Alla alla sanki balıkİlk oğlum 29 agustos dogumlu aşırı duygusal herşeyi aglayarak anlatıyor duygularını ifade edemiyorlar. Küçükken ayagı eli kum olacak diye oynamazdı şimdi sokaktan gelince sanki çöpten cıkmış gibi pislik içinde. Ailesine çok düşkün özellikle bana çok merhametli ama aglamalara çözüm bulabilsem süper bir burç bana göre.
Ya çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız içinSen iliskiden 24 gün sonraki kan testinden bahsettin değil mi. Mesela ayın 10 u yumurtlama günün ayın 8 ila 12 si arası ilişki olursa hamile kalırsın. Diyelim ki 8 indeki ilişki ile hamile kaldın. Zaten ayın 10 undan 15 gün sonra 25 i gibi adet olman gerekiyor olmadıysan kan testi ile hayli hayli çıkar sonuc. Mesela benim son adet tarihim 24 kasım idi, 8 10 veya 12 aralık tarihlerinden birinde hamile kaldım. Beklenen Adet tarihim 24 aralık idi 23 aralıkta yaptıgım evde idrar testinde dahi pozitif çıktı. Kan testini de beklenen adet tarihinde yaptım yuksek bir değerle o da pozitif cıktı
kızlar günaydın. bayramda girip okuyamadım pek. şimdi de geceleri uyutmayan feci mide ağrılarıyla boğuşuyorum. sizler napıyosunuz? doğuran falan oldu mu bu arada
bu arada hala benim gibi hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı ya? azıcık kızın bana da yapayım artık şunu. sanki 10. çocuğum bu ne rahatlık anlamıyorum ki
Doktorum organik boyaya 13.haftadan sonra ok verdi, ben düzenli boyatiyorumKızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doğuma 2-3 hafta kala boyatmak istiyorum da
Her doktor farklı kafadaCiğer geliştirici iğne tansiyon varsa tansiyonu ,şeker varsa şekeri yükseltiyor ben doktoruma çok ısrar ettim tek doz yapılsın diye olmaz diyor kızımda hem tansiyonumu hem şekerimi çok yükseltmişti ama mecburen yapıldı 32.haftada rahatsizlandim o yüzden bu bebekte senin tüm metabolizmani bozuyor haftan iyi merak etme diyerek yapmadı tabiki içimde hala korku var 37+3 yine erken ama yapma diyor doktorum hatta bebeğin hareketlerini 24 saaat ile 48 saat arasında yavaşlatıyor hissetmeyebilirsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?