2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

12 mi demek istediniz acaba
Sen iliskiden 24 gün sonraki kan testinden bahsettin değil mi. Mesela ayın 10 u yumurtlama günün ayın 8 ila 12 si arası ilişki olursa hamile kalırsın. Diyelim ki 8 indeki ilişki ile hamile kaldın. Zaten ayın 10 undan 15 gün sonra 25 i gibi adet olman gerekiyor olmadıysan kan testi ile hayli hayli çıkar sonuc. Mesela benim son adet tarihim 24 kasım idi, 8 10 veya 12 aralık tarihlerinden birinde hamile kaldım. Beklenen Adet tarihim 24 aralık idi 23 aralıkta yaptıgım evde idrar testinde dahi pozitif çıktı. Kan testini de beklenen adet tarihinde yaptım yuksek bir değerle o da pozitif cıktı

Valla ben yapmıyordum erken diye apar topar hastaneye yatınca önemini anladım. Kayınvalideme bikac bisey gönderip yıkattırdım hemen. Yapılması gerekiyormıs erken demeden iyileşince hemen hazırlayacagım her şeyini

Brnim de bir dişim agrıyordu bit haftadır kanallık herhalde gebe iken oldu. Hastanede 2 gün parol verdiler diş agrım geçti bugun hiç ilav içmediğim halde agrımıyor. Arada parol iç rahatlatır en azından

Gecmiş olsun hem bebe hem hamilelik hem hastalık cok zor, bir an önce iyileşin inşallah

Maaşallah gerilik olmasın da o kadarcık ileri olmasında sorun olmaz. Biraz annesine eziyet eder sadece ona da katlanacağız napalım

Aynısını yaşıyorum kaburgamın altı sürekli sancı batma onceden tek taraflı idi simdi iki tarafa da saga yatsam sağ tarag sancıyor sola yatsam sol taraf hele yemek yiyim oturamıyorum bile sıkışıyor göğüs de üstten bastırınca biraz ayakta geziyorum. Yatarken hic rahat edemiyorum sag sol düz hher şekilde bir tarafım agrıyor ve sancı yapıyor. Allah bundan sonra yardımcımız olsun zor gececek gibi

Haydaa ben doguma kadar nasıl kullamcam diye düşünürken bi de kırk gün mü cıkti. Su gebelikte hayatım boyunca kullanmadıgım kadar ilac kullandım valla

Neyse o zaman dikkat etmek lazım minik aslanlara.
Seruö fizyolojik taktılar sadece. Kasılma önleyiciyi hap olaral içtim kırmızı bir haptı aynı gün 4 5 tane içirdiler valla ondan da olabilir
Evet serum ve hastane olabilir. Benim serum kaynaklı yükselmişti şekerim çünkü. İşte bu beni tedirgin ediyor. Yani bu kan sulandırıcı iğneyi bana doktor gerek yok dedi. Sağlık merkezinden arayan kadın istersen kullan ama gerek yok dedi. 1 hafta geçti yani üzerinden. Bilemiyorum da doktora da ta salı günü gideceğim. Danışmanım doktorum bile yok burada

Kortizonmus zaten ama acıklıgım olunca ciğer geliştirixiyi olmamayı göze alamadım ilk gün sancım da cıkmıstı, bizi alt üst ediyor ama bebeğe yararı var diye işte mecbur vurunuyoruz

Şu basit konuda bile hemfikir değiller napalım biz simdi afedersin ne bok yiyelim yani. Biri diyor doguma kadar aralıksız kullanacaksın biri diyor 10 gün kullan biri diyor hic kullanmana gerek yok. Bunun tek bir dogru cevabı vardır ya herkes kullan diyecek ya kullanma bu kadar mı zor ya.

Basak burcu kardesim valla hicte oyle degil inat aksi ve gicik oluyolar

Başak olduğuna emin miyiz

Ahaha evet fazla tertibi ana daginigindan da iyidir sanırım

Aslan kimseyi tanımadım da nasıl olur bilmiyorum hiç ama nedense aslan olsun istiyorum böyle lider gibi geliyor bana.
Bu link sana gelsin, al sana lider ebeveynlerine bebe iken kafa turunca bu yazı ve beni hatırla

Alla alla sanki balık

Ya çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için

Ben daha anne bebek cantasi almadım, canta olmayınca hastane çantasına da hazirlamadim Yalniz değilsin kardeşim

Her doktor farklı kafada

Benim doktor perinatologum, sezaryenden 3 gün önce 1 ciğer geliştirici yapacağız, sonra da doğum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…