2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum organik boyaya 13.haftadan sonra ok verdi, en düzenli boyatiyorum
Yaa çok sağolun. Ben de organik boya olmasına rağmen 20.haftada diplere bir santim kala değdirmeden bir defa boyattım. Ama artık o kadar bakımsız duruyor ki doğuma bu şekilde girmek istemiyorum açıkçası

Kızlar bir soru soracaktım benim 32+0 bayramın birinci günüydü doktorum 13ü ara sorun olmaz demisti ama ben aramayi unuttum yıllık izindeyim yarin raporu alsam 32+4 mü yazilacak yoksa 32+0 mi yazılıyor 32+0 yazılırsa 37+0 da izne çıkacağım tarih ertelenecek 4 gün fazladan çalışmam gerekecek galiba kafam çok karıştı

Evet aslında kendi yıpranmaması açısından çok bilmiş ukala bir aslan olması daha hayırlı olabilir
İyi huylu, ahlaklı, imanlı, hayırlı insanlar olsunlar inşallah, gerisi boş

Canım diş hekimine git bir göster, kendi kendimize ağrı geçirmeye çalışmak doğru bir yol değil, apse yapar şişer vs daha kötü olabilir bir göster, yapılabilecek bir şey varsa yaparlar

Canım aspirin farklı iğne farklı. Aspirini ben ilk kızda kullanıyordum 32.haftadan sonra bıraktırıyor doktor ama iğneler çoğunlukla doğuma kadar devam eğer planlı sezaryen ise 24 saat önceden falan kesiyorlar iğneyi

Selamm beybiler
Benim 3 gundur sancilarim var. Baya dogum sancisi gibi ama 2 3 duzenli gelip sonra kayboluyo. Ne zamn snci gelse benim uykum geliyo oglumu dogururken de dpktora yalvarmistim az uyyim soz sonra dogurcam diye yakin midir dogum dersiniz

Ben pıhtılaşma yüzünden gebeliğin başından beri kullanıyorum. Coraspini 32 bitince bıraktırdı, iğne doğuma kadar devam doğumdan sonra 10 gün devam dedi. Hakikaten hepsi başka bir şey söylüyor

Yaa çok sağolun. Ben de organik boya olmasına rağmen 20.haftada diplere bir santim kala değdirmeden bir defa boyattım. Ama artık o kadar bakımsız duruyor ki doğuma bu şekilde girmek istemiyorum açıkçası
Valla bu konuda da doktorlar ayrılıyor Ben riskli gebeyim, doktorum perinatolog, e izin verdi belli haftadan sonra normal boya olmaması koşulu ile, devam ediyorum :)

Bildig kadarı ile yasak 37 den sonra çalışmak zaten. 32+0 da almadığın raporu 0 yapmazlar, 4 ise 4 yazarlar. 37 ye kadar 4 gün az çalışmış olursun. Ben 32 de çıktım misal, fazla çalışmadık bir durum yok

37+0 daki zorunlu geciktirilemez. 32 vermezse 4 gun izinden kullanmis sayilirsiniz. Ama doktor genelde 32 yaziyo

E NST ye girmedin mi? Hem de düzenli? Ilahi

Doğum sancısı kesilmez aradaki süreleri azalarak devam eder diye biliyorum ama o konuda tecrübem yok klasik kulaktan dolma bilgiler işte

Yoo girmedim. En az 5 duzenli sanci bekliyorum 3 tane 15 dkda gelio sonrasi yok. 5 dkda bi gelse yine bi doguruyorum derim ama o da yok. Benm 37 de acilma baslamisti ilkinde bunda da oyle olcak galiba
34 te 3 günde 1 NsT başlıyor bende şimdi, sen 37 ye geldin ve gitmiyorsun Doktorun gerek görmüyorsa vardır bildiği cnm

Eşim balık

34 te 3 günde 1 NsT başlıyor bende şimdi, sen 37 ye geldin ve gitmiyorsun Doktorun gerek görmüyorsa vardır bildiği cnm
Benim 2. Dogum oldugu icin sancilari bildigimden doktr 37 de nstye girersin dedi. Ilkinde daha erken almisti. Benm muayenem bile 2 haftada 1 daha bari kontrol suresinde geleyim cok pahali dedm de hadi oyle olsun dedi yarin kontrol randevum var

Yoo girmedim. En az 5 duzenli sanci bekliyorum 3 tane 15 dkda gelio sonrasi yok. 5 dkda bi gelse yine bi doguruyorum derim ama o da yok. Benm 37 de acilma baslamisti ilkinde bunda da oyle olcak galiba
Ooooo valla olur mu olur. Heyecan yaptim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…