- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Yaa çok sağolun. Ben de organik boya olmasına rağmen 20.haftada diplere bir santim kala değdirmeden bir defa boyattım. Ama artık o kadar bakımsız duruyor ki doğuma bu şekilde girmek istemiyorum açıkçasıDoktorum organik boyaya 13.haftadan sonra ok verdi, en düzenli boyatiyorum
Evet aslında kendi yıpranmaması açısından çok bilmiş ukala bir aslan olması daha hayırlı olabilirBenim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normal
burcundan daha etkili de hesaplaması daha zor olduğundan onlar pek gündem olmuyor. İnşallah dengeleyecek bir burç üçlüsü olur da iyi huylu iyi insanlar olurlar.
Canım diş hekimine git bir göster, kendi kendimize ağrı geçirmeye çalışmak doğru bir yol değil, apse yapar şişer vs daha kötü olabilir bir göster, yapılabilecek bir şey varsa yaparlarKızlar benim problemli dişim vardı kanal tedavisi olmam gerekiyordu ben geçici dolgu yaptırıp bıraktırmıştım gebelikten hemen önce geçen de o dişim kırıldı çok şükür ağrım yok diye düşünüyordum ki bu sabah öyle bi sızlamayla uyandım ki anlatamam . Kırılan kısım çürük resmen . Ne olacak bu dişim yaaa gebelikte ne iyi gelir diş ağrısına yaşadınız mı kızlar
Canım aspirin farklı iğne farklı. Aspirini ben ilk kızda kullanıyordum 32.haftadan sonra bıraktırıyor doktor ama iğneler çoğunlukla doğuma kadar devam eğer planlı sezaryen ise 24 saat önceden falan kesiyorlar iğneyiCanım covitten dolayı demistir senin hamilelik haftan geri bana göre ben mesela Coraspirin içiyordum doktor doğum yaklaştı dedi 35+3 te bıraktırdı seninde doğuma kadar kullanacağını sanmyrm ama tabi doktorun daha iyi bilir çok çok geçmiş olsun cabim
Ciğer geliştirici iğne kortizonmus yükseltebilir dedi doktor. Sonraki ölçümlerim iyi cıktı ama en azındsn sınırdan asagı cıktı
Ben pıhtılaşma yüzünden gebeliğin başından beri kullanıyorum. Coraspini 32 bitince bıraktırdı, iğne doğuma kadar devam doğumdan sonra 10 gün devam dedi.Coraspirini 35. haftadan sonra kullandirmiyor doktorlar ama kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar kullanıyorsun belki doğum tarihin net belli olursa 2 gün önce biraktiriyorlar hatta doğumdan sonra 40 gün de devam ettiriyorlar
Valla bu konuda da doktorlar ayrılıyorYaa çok sağolun. Ben de organik boya olmasına rağmen 20.haftada diplere bir santim kala değdirmeden bir defa boyattım. Ama artık o kadar bakımsız duruyor ki doğuma bu şekilde girmek istemiyorum açıkçası
Kızlar bir soru soracaktım benim 32+0 bayramın birinci günüydü doktorum 13ü ara sorun olmaz demisti ama ben aramayi unuttum yıllık izindeyim yarin raporu alsam 32+4 mü yazilacak yoksa 32+0 mi yazılıyor 32+0 yazılırsa 37+0 da izne çıkacağım tarih ertelenecek 4 gün fazladan çalışmam gerekecek galiba kafam çok karıştı
37+0 daki zorunlu geciktirilemez. 32 vermezse 4 gun izinden kullanmis sayilirsiniz. Ama doktor genelde 32 yaziyoKızlar bir soru soracaktım benim 32+0 bayramın birinci günüydü doktorum 13ü ara sorun olmaz demisti ama ben aramayi unuttum yıllık izindeyim yarin raporu alsam 32+4 mü yazilacak yoksa 32+0 mi yazılıyor 32+0 yazılırsa 37+0 da izne çıkacağım tarih ertelenecek 4 gün fazladan çalışmam gerekecek galiba kafam çok karıştı
E NST ye girmedin mi? Hem de düzenli?Selamm beybiler
Benim 3 gundur sancilarim var. Baya dogum sancisi gibi ama 2 3 duzenli gelip sonra kayboluyo. Ne zamn snci gelse benim uykum geliyooglumu dogururken de dpktora yalvarmistim az uyyim soz sonra dogurcam diye yakin midir dogum dersiniz
M Mucize yolunda kız ben dogumdan sonra kullanmadım yine doktor fikir farklılığı sanırımHaydaa ben doguma kadar nasıl kullamcam diye düşünürken bi de kırk gün mü cıkti. Su gebelikte hayatım boyunca kullanmadıgım kadar ilac kullandım valla
Yoo girmedim. En az 5 duzenli sanci bekliyorumE NST ye girmedin mi? Hem de düzenli?Ilahi
Doğum sancısı kesilmez aradaki süreleri azalarak devam eder diye biliyorum ama o konuda tecrübem yok klasik kulaktan dolma bilgiler işteSelamm beybiler
Benim 3 gundur sancilarim var. Baya dogum sancisi gibi ama 2 3 duzenli gelip sonra kayboluyo. Ne zamn snci gelse benim uykum geliyooglumu dogururken de dpktora yalvarmistim az uyyim soz sonra dogurcam diye yakin midir dogum dersiniz
34 te 3 günde 1 NsT başlıyor bende şimdi, sen 37 ye geldin ve gitmiyorsunYoo girmedim. En az 5 duzenli sanci bekliyorum3 tane 15 dkda gelio sonrasi yok. 5 dkda bi gelse yine bi doguruyorum derim ama o da yok. Benm 37 de acilma baslamisti ilkinde bunda da oyle olcak galiba
Kesilmiyo kuzumDoğum sancısı kesilmez aradaki süreleri azalarak devam eder diye biliyorum ama o konuda tecrübem yok klasik kulaktan dolma bilgiler işte
Eşim balıkBaşak olduğuna emin miyiz
Ahaha evet fazla tertibi ana daginigindan da iyidir sanırım
Bu link sana gelsin, al sana liderebeveynlerine bebe iken kafa turunca bu yazı ve beni hatırla
Aslan Burcu Çocuğu
Çocukların ve bebeklerin burçlarındaki özellikleri öğrenmek onlara nasıl davranılması gerektiği konusunda etkin bir bilgi verir. Bu sebepten dolayı pek çok...www.hurriyet.com.tr
Alla alla sanki balık
Benim 2. Dogum oldugu icin sancilari bildigimden doktr 37 de nstye girersin dedi. Ilkinde daha erken almisti. Benm muayenem bile 2 haftada 1 daha34 te 3 günde 1 NsT başlıyor bende şimdi, sen 37 ye geldin ve gitmiyorsunDoktorun gerek görmüyorsa vardır bildiği cnm
Kız bekle o zaman az kalmış doğurunca hastaneye gidersinKesilmiyo kuzumdakika kisalarak siddeti artarak devam ediyo
Ahahah ay dayanabilsem.dogururum ama epiduralsiz dogurmaya cok korkuyomKız bekle o zaman az kalmış doğurunca hastaneye gidersin
Ooooo valla olur mu olur. Heyecan yaptim heYoo girmedim. En az 5 duzenli sanci bekliyorum3 tane 15 dkda gelio sonrasi yok. 5 dkda bi gelse yine bi doguruyorum derim ama o da yok. Benm 37 de acilma baslamisti ilkinde bunda da oyle olcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?