2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oskopar mi ne vermiş bana semin kendin mi vurunuyorsun nasıl yapıyosun kardesim hemsire benim abla kendin yaparsın aslınds dedi ama ben asla yapamam yani. Bi de her gğn aynı saatte vurun dedi doktor her gğn aynı saatte nasıl vurunacagım saatler oynasa bi sıkıntı olur mu? Sen nasıl yapıyosun

Benimde vardi ne guzel kurtulcam diye seviniyodum kesildi ne gelen var ne giden arada yokluyor iste .. bende oglanda 7 cmden sonra uyumuştum epidural sonrasi guzel oluyo dogumda uyku sonra uykumda ıkınmaya baslayinca doktora dedim ben cok sıkıştım bakar misiniz diye .. meger bebegin basi gelmis

Ben epiduralden 1 saat aonra dogurdum yarim saat catalda gecti zaten uyuyacak vaktim kalmadi ki aslinda oglen 3 ten 6 bucuga kadar uyumustum o gun sancim 6 bucukta basladi. Hastaneye 7 bckta girdim 11 bucukta dogurdum. Ama bana sanci geldikce uyku da geliyo anlamsiz bi sekilde

Acılaya kendiöi bakmak istedi durup dururken yoksa önceden bi sıkıntımı yasadınız riskli gebelikmi
3 gün önce ateslenerek acile gittim nst ye bagladılat sancı ve bebek nabzında sıkınru olunca yatırdılar hastaneye sancı olunca acıklıga baktılar 1 cm kadar acıklık olmus. Zaten covidmişim de. Acıklık neden oldu hicbir fikrim yok zaten benim basından beri sıkıntılıydı gebelik

Kızlar biz bugün arsa bakmaya gittik araç hararet yapınca biraz güneşte yürüdük eşimde baş ağrısı bacak ağrısı var uyudu uyandı ateş 37.8 hemde birkaç defa ölçtük bariz bir ateşi de var. Bende birşey yok annemde başım ağrıyor diyor ama eşim resmen dökülüyor ya bilemedim inşallah covid değildir

Gecmis olsun Allah sonumuzu hayir etsin yinede bi test versin salgin ve covid yine karisti birbirine sende pek yaklasma bari ne olur ne olmaz zor oluyo

Hiç vakit kaybetmeden acilde hemen bi test yaptırsın ve içiniz rahat etsin bence xunku hic belli olmuyor

Benim program bozuldu ya, önce yazılan mesajı sonra yazılanı önce okuyorum sayfaları ilerlettikce sıra ile düşmüyor hicbir mesaj kim neyi ne zaman yazdı anlayamıyorum cofu mezajı her sayfanın sonunda tekrar telrar okuyorum

Hadi ya tamam canım sağol bilgilendirdigin için. Aksi gibi çalışıyorum gece 12 de çıkacağım sabah 8 de tekrar işe gelecegim vakit bulabilirsem gideyim bakalım

Ben başından beri kendim göbeğimden yapıyorum, göbek deliğinin üç parmak yanına üç parmak üstüne veya üç parmak yan üç parmak alt olacak şekilde yağını sıkıştırıp oraya vuruyorum. Bacağının üst yan kısmı da olabilir veya biri koluna yapabilir, bana göbek rahat geliyo hep öyle yapıyorum. Her gün akşam 11de yapıyorum ben alarm kurdum, hem illa ki evde oluyorum hem de henüz uyumamış oluyorum.

Gecmis olsun Allah sonumuzu hayir etsin yinede bi test versin salgin ve covid yine karisti birbirine sende pek yaklasma bari ne olur ne olmaz zor oluyo
Şimdi cezaevine gitti nöbete orda test verecek 2-3 saate çıkıyormuş orda yapılan testler, daha dün konuştuk cezaevinde çok vaka var diyordu pozitif gelirse en zoru kızı nasıl uzak tutmak olacak

ben de dün sabah gittim. ebe bana sol tarafına yat dedi özge.
bol bol dinlen kendini yorma dedi.
Bende hafif rahim yumuşamasi varmış açıklık yoktu. bırak mutfağı falan yat sen. aşağı inen bebek hareketleri yine yukarı çıktı demekki etkisi var. 2 3 hafta sabret.

ilk doğumda da sancı gelirken ebe demişti sakin yan dönme sancin kesilir acilman olmaz sırt üstü yatacaksın diye. dediğini yaptım çok çabuk acilmam doğumun oldu.
sen yapabildiğin kadar soluna yat. yorulursun ağrın olur sağa dönersin.
inşallah bekler bebis

Çok geçmis olsun dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…