Oskopar mi ne vermiş bana semin kendin mi vurunuyorsun nasıl yapıyosun kardesim hemsire benim abla kendin yaparsın aslınds dedi ama ben asla yapamam yani. Bi de her gğn aynı saatte vurun dedi doktor her gğn aynı saatte nasıl vurunacagım saatler oynasa bi sıkıntı olur mu? Sen nasıl yapıyosunBen pıhtılaşma yüzünden gebeliğin başından beri kullanıyorum. Coraspini 32 bitince bıraktırdı, iğne doğuma kadar devam doğumdan sonra 10 gün devam dedi.Hakikaten hepsi başka bir şey söylüyor
Hepsi farklı telden çalıyor@Mucize yolunda kız ben dogumdan sonra kullanmadım yine doktor fikir farklılığı sanırım
Benimde vardi ne guzel kurtulcam diye seviniyodum kesildi ne gelen var ne giden arada yokluyor iste .. bende oglanda 7 cmden sonra uyumuştum epidural sonrasi guzel oluyo dogumda uykuSelamm beybiler
Benim 3 gundur sancilarim var. Baya dogum sancisi gibi ama 2 3 duzenli gelip sonra kayboluyo. Ne zamn snci gelse benim uykum geliyooglumu dogururken de dpktora yalvarmistim az uyyim soz sonra dogurcam diye yakin midir dogum dersiniz
Ben epiduralden 1 saat aonra dogurdum yarim saat catalda gecti zaten uyuyacak vaktim kalmadi kiBenimde vardi ne guzel kurtulcam diye seviniyodum kesildi ne gelen var ne giden arada yokluyor iste .. bende oglanda 7 cmden sonra uyumuştum epidural sonrasi guzel oluyo dogumda uykusonra uykumda ıkınmaya baslayinca doktora dedim ben cok sıkıştım bakar misiniz diye .. meger bebegin basi gelmis
3 gün önce ateslenerek acile gittim nst ye bagladılat sancı ve bebek nabzında sıkınru olunca yatırdılar hastaneye sancı olunca acıklıga baktılar 1 cm kadar acıklık olmus. Zaten covidmişim de. Acıklık neden oldu hicbir fikrim yok zaten benim basından beri sıkıntılıydı gebelikAcılaya kendiöi bakmak istedi durup dururken yoksa önceden bi sıkıntımı yasadınız riskli gebelikmi
Ama 32+4 olmusken 32+0 yazarsa 37+0 tarihim 4 gün ileri kaymaz mi
Evet doğuma 12 saat kala bile yapılabiliyormuş ciğer geliştici
Banada dua et 37ye bende kabulum 42ye bakarakO hazirsa ben hazirim37 de cok guzel tarih bence. 40 da dogurmus biri olarak begendim ben
Gecmis olsun Allah sonumuzu hayir etsin yinede bi test versin salgin ve covid yine karisti birbirine sende pek yaklasma bari ne olur ne olmaz zor oluyoKızlar biz bugün arsa bakmaya gittik araç hararet yapınca biraz güneşte yürüdük eşimde baş ağrısı bacak ağrısı var uyudu uyandı ateş 37.8 hemde birkaç defa ölçtük bariz bir ateşi de var. Bende birşey yok annemde başım ağrıyor diyor ama eşim resmen dökülüyor ya bilemedim inşallah covid değildir
Hiç vakit kaybetmeden acilde hemen bi test yaptırsın ve içiniz rahat etsin bence xunku hic belli olmuyorKızlar biz bugün arsa bakmaya gittik araç hararet yapınca biraz güneşte yürüdük eşimde baş ağrısı bacak ağrısı var uyudu uyandı ateş 37.8 hemde birkaç defa ölçtük bariz bir ateşi de var. Bende birşey yok annemde başım ağrıyor diyor ama eşim resmen dökülüyor ya bilemedim inşallah covid değildir
Insallah beklemez o kadar 42 cok vallaBanada dua et 37ye bende kabulum 42ye bakarak
Hadi ya tamam canım sağol bilgilendirdigin için. Aksi gibi çalışıyorum gece 12 de çıkacağım sabah 8 de tekrar işe gelecegimCanım ablamda su azalması oldu o da 35+4te doğum yaptı. Doktor o zaman istersen bekleriz ama ben o riski almak istemiyorum demişti o esna bebek hareketinde sorun yoktu ama su sınıra inmiş denilmişti. Bi baktır için rahat etsin derim ben
Ben başından beri kendim göbeğimden yapıyorum, göbek deliğinin üç parmak yanına üç parmak üstüne veya üç parmak yan üç parmak alt olacak şekilde yağını sıkıştırıp oraya vuruyorum. Bacağının üst yan kısmı da olabilir veya biri koluna yapabilir, bana göbek rahat geliyo hep öyle yapıyorum. Her gün akşam 11de yapıyorum ben alarm kurdum, hem illa ki evde oluyorum hem de henüz uyumamış oluyorum.Oskopar mi ne vermiş bana semin kendin mi vurunuyorsun nasıl yapıyosun kardesim hemsire benim abla kendin yaparsın aslınds dedi ama ben asla yapamam yani. Bi de her gğn aynı saatte vurun dedi doktor her gğn aynı saatte nasıl vurunacagım saatler oynasa bi sıkıntı olur mu? Sen nasıl yapıyosun
Şimdi cezaevine gitti nöbete orda test verecek 2-3 saate çıkıyormuş orda yapılan testler, daha dün konuştuk cezaevinde çok vaka var diyorduGecmis olsun Allah sonumuzu hayir etsin yinede bi test versin salgin ve covid yine karisti birbirine sende pek yaklasma bari ne olur ne olmaz zor oluyo
Bugün öğleden sonra nst ye baglandım sancım cıkmadı bebek nabizları iyiydi. Hemsire yine alttan acıklıgıma baktı hala 1 cm civarında imiş. Sanırım biraz daha bekleyecek. Eve geldim zatem ama biraz önce mutfakta biseyler yapıyordum karnım kasılıp durdu hastanede hic olmamıştı. Valla bilemiyorum her an hersey de olabilir ama en azından 3 hafta daha bekler insallah bebişim
Ah kuzum Allah yardımcın olsunHadi ya tamam canım sağol bilgilendirdigin için. Aksi gibi çalışıyorum gece 12 de çıkacağım sabah 8 de tekrar işe gelecegimvakit bulabilirsem gideyim bakalım
Şimdi nöbette verecek canım daha çabuk çıkıyormuş galiba orda yapılanlarHiç vakit kaybetmeden acilde hemen bi test yaptırsın ve içiniz rahat etsin bence xunku hic belli olmuyor
Çok geçmis olsun dikkat edin kendinize3 gün önce ateslenerek acile gittim nst ye bagladılat sancı ve bebek nabzında sıkınru olunca yatırdılar hastaneye sancı olunca acıklıga baktılar 1 cm kadar acıklık olmus. Zaten covidmişim de. Acıklık neden oldu hicbir fikrim yok zaten benim basından beri sıkıntılıydı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?