2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum. Hiç ortak bir görüş yok. Bizde şaşırıp kalıyoruz böyle. Valla aklıma o kadar takıldı ki şu muayene süresi uzadıkça gerilip strese giriyorum. Ödüm kopuyor bir şey olacak diye.
Ben 21 temmuzda doğurayım yengeç olsun bari

sen diyordun ya en son ben doğuracağım diye bak bak bebeği en aceleci sen oluyordun neredeyse Neyse ki sağlıkla çıktınız az daha gününüzü bekleyin sağlıkla doğun

Benim detaylı bilgim yok ama peçetedeki su normal gelmemişti

Bence Aslan kızı da iyidir :)) yengeçten vazgeçtim ablam aslan 2 Ağustos ne istediğini bilir, her işini halleder erkek gibi büyüdü. Hem bizim aileyi yönetirdi hemde dayımları teyzemleri yönetirdi

Bence Aslan kızı da iyidir :)) yengeçten vazgeçtim ablam aslan 2 Ağustos ne istediğini bilir, her işini halleder erkek gibi büyüdü. Hem bizim aileyi yönetirdi hemde dayımları teyzemleri yönetirdi
Ya siz hep kafamı karıştırıyorsunuz. Sürekli bir ikilem

Kızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum

Eklentiler

• 37DE788F-0FC3-4360-B2FD-96E335586714.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
30 derece 15 dk ye atabilirsin

ben ikizler burcuyum yükselenim aslan. yukselenden mi bilmiyorum ama herseyde karar verme inisiyatif alma yönetme gibi şeyler bana kalır
ben sevmiyorum ama bi şekilde ihale bana kalıyor.

Bende aslanım yükselenim Başak eşim de akrep en zıt burçlar Aslan kadını akrep erkeği ama şükür yükselenden kurtarıyoruz herhalde oğluşumda Aslan olacak nasipse eşim dert yakınıyor anası gibi Aslan geliyor diye

Pıhtılaşma testlerine göre günü azaltıp arttırıyorlar galiba arkadaşım 40'i çıkana kadar kullandı coraspirini benim perinatalog ayarlanmıştı bırakacağım zamanı da o ayarladı

ben ikizler burcuyum yükselenim aslan. yukselenden mi bilmiyorum ama herseyde karar verme inisiyatif alma yönetme gibi şeyler bana kalır
ben sevmiyorum ama bi şekilde ihale bana kalıyor.
Bence ablama sorsak o da sevmediğini söyler, ama elinde olmadan yapar yine de, gizliden seviyor gibi :)
Offf hepsi zıt :)) belki oğluşunda yükselenden kurtarır
Ya siz hep kafamı karıştırıyorsunuz. Sürekli bir ikilem
yengeçte duygusallık var, aslan olur aklımız onlarda kalmaz kendilerini idare ederler :))

Öyle böyle bi şekilde kendi kişilikleriyle gelecekler zaten, hayırlısı olsun diyorum ben artık bıraktım ben yaşayıp göreceğiz

Kızlar şimdi covid oldum ya ben bu hafta kontrole gidemiyorum malum haftaya salı gideceğim. Doktor benden ekstra kan testi falan ister mi ya da istemesi gerekiyor mu? Benim söylemem gereken bir şey var mı? Çok strese girdim

ben sinirleniyorum bide ablan da sinirleniyo mu bisey yapılacaksa hemen yapılmalı düzgün ve mantıklı hareket edilmeli ikinci kez iş cikarmamali falan
gerçekten sevmiyorum ama içime sinmez yarim yamalak olursa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…