- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben hiç kalkmıyım o zaman zorunlu ihtiyac dışında cunku dediğin gibi kalkınca baskı hissediyorum kerata durmuyor yerinde. Programı da hemen indireyim. Zaten covidden dolayı da cok su içmem gerekiyor. Bugun 3 litreyi de gectim valla. Bir agrım olmadığından cok gerekli görmezsem parol icmeyecdğim doktor vermiş ama o kadar ilac kullanıyorum o da eksik kalsın
Küçükken hoşuma gitmiyordu 2. Anne diyordum ama iyiki öyle olmuşuz diyorum şimdi :) benimde 6 yaş küçüğüm olduğu için sonradan anladım onu :)
Aynen gece dönerken daha çok ama bir parmak kadar alan sadece aynı yer. Neler yaptın buldun mu nedenini yada çözümünüCanım ben iki gündür yaşıyorum yataktan dahi kalkamıyorum resmen sağdan sola dönerken kesiliyor sanki vücudum
Sorun nerede oluyor biliyor musun, ameliyati geç saate felan koyarlarsa saatlerce ac olduğumdan şekerim düşüyorAa doğru unuttum inşallah sorun olmaz
Tutarsiniz bi sekilde yada maske kullanir insallah cikmaz pozitif falan sende dikkat et kendine yinedeŞimdi cezaevine gitti nöbete orda test verecek 2-3 saate çıkıyormuş orda yapılan testler, daha dün konuştuk cezaevinde çok vaka var diyordupozitif gelirse en zoru kızı nasıl uzak tutmak olacak
İnşallah değildir. Yinede tedbir alın evdeKızlar biz bugün arsa bakmaya gittik araç hararet yapınca biraz güneşte yürüdük eşimde baş ağrısı bacak ağrısı var uyudu uyandı ateş 37.8 hemde birkaç defa ölçtük bariz bir ateşi de var. Bende birşey yok annemde başım ağrıyor diyor ama eşim resmen dökülüyor ya bilemedim inşallah covid değildir
Ben kizda oyle uyuklamadim ama oglanda 24 saat sanci cekince birde bayanin biriyle ayni odada kalinca uykusuz kaldim.. sancidan, kadinin horulamasindan uyuyamadim en sona dayanamadim bende heralde bi yarim saat sekerleme yapmisimdir guzeldi amaBen epiduralden 1 saat aonra dogurdum yarim saat catalda gecti zaten uyuyacak vaktim kalmadi kiaslinda oglen 3 ten 6 bucuga kadar uyumustum o gun sancim 6 bucukta basladi. Hastaneye 7 bckta girdim 11 bucukta dogurdum. Ama bana sanci geldikce uyku da geliyo anlamsiz bi sekilde
Gelmez bekleme erkek buSon 20 gün bakalim benim oğlum ne zaman gelicek hayırlısıyla yada ayın 19u randevu gunumuze kadar beklemeyip gelicekmi acaba
Valla canım çatı ağrısı diye geçiyor sanırım oda normal miş bu haftalarda bazı arkadaşlarımız daha erken haftalarda yaşadıklarını söylediler. Bende kalkamıyorum resmen yerimden sağdan sola dönerken apış aram çok ağrıyor kalkarken de karnım ağrıyo pazartesi kontrolüm var bekliyorum bakalım. Bide benim kasık tarafımda lenf bezesi var yıllardır şişmiyordu bugün onun şiştiğini farkettim acaba omu yapıyor diye düşünüyorum. Kısaca hiçbir fikrim yok bu durumdanAynen gece dönerken daha çok ama bir parmak kadar alan sadece aynı yer. Neler yaptın buldun mu nedenini yada çözümünü
Kesinlikle Aslan iyidirBence Aslan kızı da iyidir :)) yengeçten vazgeçtimablam aslan 2 Ağustos ne istediğini bilir, her işini halleder erkek gibi büyüdü. Hem bizim aileyi yönetirdi hemde dayımları teyzemleri yönetirdi
Ama çatı öyle tel taraflı olurmu ki bilemedim öyle diyorlarsa öyledir bizden önce tecrübe etmişler sonuçta.Valla canım çatı ağrısı diye geçiyor sanırım oda normal miş bu haftalarda bazı arkadaşlarımız daha erken haftalarda yaşadıklarını söylediler. Bende kalkamıyorum resmen yerimden sağdan sola dönerken apış aram çok ağrıyor kalkarken de karnım ağrıyo pazartesi kontrolüm var bekliyorum bakalım. Bide benim kasık tarafımda lenf bezesi var yıllardır şişmiyordu bugün onun şiştiğini farkettim acaba omu yapıyor diye düşünüyorum. Kısaca hiçbir fikrim yok bu durumdan
Kumaşı keten mi silikon dan korkma birşey olmuyor kumaşın önemli benim beşik takımına benziyor çok yüksek ısılara ve devirlere atmıyorum ütü derdi olur silikondn dolayı ama çok düşük devir ve ısıya da gerek görmedim. Senin kinin kumaşı acaba neKızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
Bunu ayarlamaları gerekiyor ama şekerinin düşmesi de problem sonuçta ameliyattan çıkınca hemen birşeyler yiyemiyorsunSorun nerede oluyor biliyor musun, ameliyati geç saate felan koyarlarsa saatlerce ac olduğumdan şekerim düşüyor
Ben doktoruma ulaştım o da hastaneye gitsin kan versin dedi. Bugün acile gittim. Bana da el ve ayaklarda özellikle varmı avuç içi falan gece mi diye sordular. Karaciğer alt ast iyi ama kaşıntı kolestaz belirtisi önlem alalim diye ilaç başladı. Çoğul gebelikler De kolestaz olma riski yüksekmiş benimki de ikiz. Pazartesi görecek bakalım tekrarBenim sadece elim ve ayağım kaşınıyor o da sürekli değil ara ara. Doktora sordum bütün vücutta olur kolestaz dedi, bir de döküntü olmaz dedi. Ama kaşımaktan da nokta nokta oluyor olabilir bence doktora sor bi baktır.
Benimki kolestaz değildir deyip bakma gereği görmedi ama içim rahat etmedi aile hekimine gidip baktırsam mı diye düşünüyorum
Aynen cnmBunu ayarlamaları gerekiyor ama şekerinin düşmesi de problem sonuçta ameliyattan çıkınca hemen birşeyler yiyemiyorsun
Olsada darılmaz, her burcun iyi kötü Yanları var napalım :))Kesinlikle Aslan iyidiryengeçler çok tembel uyuşuk inşallah burada yengeç yoktur
Bende hurma, adaçayı ve ahududu yaprağı çayı aldımHaftalar yaklastikca bende stres yapmaya basladim iyice.. bugunden basladim hurma ve adacayina .. birde papatya cayi denmisti bilgisi olan tam olarak nasil kullanicagimi soyleye bilir mi ? Nette cok degisik herkes baska bisey demis
Sağol canımAh kuzum Allah yardımcın olsun
Benim de buna benziyor 30 derece hassas programda 800 de sıktırdım hiç birşey olmadıKızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?