2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esin yanındaysa yarım limonu bardağa sıkıp üzerine kaynar su döksün biraz şeker atsın. herkese aynı tarifi veriyorum ama beni çok güzel toparlamisti. yatmadan önce iç onu da.
ben de covid oldum o zaman içiyodum geceleri yatarken bi tane parol. gecem rahat geçiyordu.
eger rahat edemezsen iç.

limon da kanı inceltiyo sanırım bir nevi kan sulandirici görevi görür.

sen iyice dinlenirsen bebek de baski yapmayı bırakır diye tahmin ediyorum. bugün yatakodasini topladım az bi dağınıklık vardi hemen baski hissetmeye başladım. eğilip kalkmamaya çalış. mutfakta bisey yapacaksan oturup yap mesela.
yatmaktan belin agrirsa evde bi tur atar biraz oturursun:)

Küçükken hoşuma gitmiyordu 2. Anne diyordum ama iyiki öyle olmuşuz diyorum şimdi :) benimde 6 yaş küçüğüm olduğu için sonradan anladım onu :)

aynen büyüyünce fark ediliyor bazı şeyler değil mi:)
benim kardeşim de küçükken yaptığım şeylerden dolayı şimdi bisey desem hemen yapar uygular. çok şükür kardeşlik çok güzel şey

Şimdi cezaevine gitti nöbete orda test verecek 2-3 saate çıkıyormuş orda yapılan testler, daha dün konuştuk cezaevinde çok vaka var diyordu pozitif gelirse en zoru kızı nasıl uzak tutmak olacak
Tutarsiniz bi sekilde yada maske kullanir insallah cikmaz pozitif falan sende dikkat et kendine yinede

İnşallah değildir. Yinede tedbir alın evde

Ben kizda oyle uyuklamadim ama oglanda 24 saat sanci cekince birde bayanin biriyle ayni odada kalinca uykusuz kaldim.. sancidan, kadinin horulamasindan uyuyamadim en sona dayanamadim bende heralde bi yarim saat sekerleme yapmisimdir guzeldi ama

Aynen gece dönerken daha çok ama bir parmak kadar alan sadece aynı yer. Neler yaptın buldun mu nedenini yada çözümünü
Valla canım çatı ağrısı diye geçiyor sanırım oda normal miş bu haftalarda bazı arkadaşlarımız daha erken haftalarda yaşadıklarını söylediler. Bende kalkamıyorum resmen yerimden sağdan sola dönerken apış aram çok ağrıyor kalkarken de karnım ağrıyo pazartesi kontrolüm var bekliyorum bakalım. Bide benim kasık tarafımda lenf bezesi var yıllardır şişmiyordu bugün onun şiştiğini farkettim acaba omu yapıyor diye düşünüyorum. Kısaca hiçbir fikrim yok bu durumdan

Bence Aslan kızı da iyidir :)) yengeçten vazgeçtim ablam aslan 2 Ağustos ne istediğini bilir, her işini halleder erkek gibi büyüdü. Hem bizim aileyi yönetirdi hemde dayımları teyzemleri yönetirdi
Kesinlikle Aslan iyidir yengeçler çok tembel uyuşuk inşallah burada yengeç yoktur

Ama çatı öyle tel taraflı olurmu ki bilemedim öyle diyorlarsa öyledir bizden önce tecrübe etmişler sonuçta.
Lenf şişmesi normal tüm dengeler değişiyor vucutta ve yabancı olarak görebiliyor hücreler bebeği buda böyle değişimler yapabiliyor

Haftalar yaklastikca bende stres yapmaya basladim iyice.. bugunden basladim hurma ve adacayina .. birde papatya cayi denmisti bilgisi olan tam olarak nasil kullanicagimi soyleye bilir mi ? Nette cok degisik herkes baska bisey demis

Kızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
Kumaşı keten mi silikon dan korkma birşey olmuyor kumaşın önemli benim beşik takımına benziyor çok yüksek ısılara ve devirlere atmıyorum ütü derdi olur silikondn dolayı ama çok düşük devir ve ısıya da gerek görmedim. Senin kinin kumaşı acaba ne

Ben doktoruma ulaştım o da hastaneye gitsin kan versin dedi. Bugün acile gittim. Bana da el ve ayaklarda özellikle varmı avuç içi falan gece mi diye sordular. Karaciğer alt ast iyi ama kaşıntı kolestaz belirtisi önlem alalim diye ilaç başladı. Çoğul gebelikler De kolestaz olma riski yüksekmiş benimki de ikiz. Pazartesi görecek bakalım tekrar

Haftalar yaklastikca bende stres yapmaya basladim iyice.. bugunden basladim hurma ve adacayina .. birde papatya cayi denmisti bilgisi olan tam olarak nasil kullanicagimi soyleye bilir mi ? Nette cok degisik herkes baska bisey demis
Bende hurma, adaçayı ve ahududu yaprağı çayı aldım Çaylara başlamadım doktora soracağım önce ama günde 2-3 adet hurma yemeye başladım

Kızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
Benim de buna benziyor 30 derece hassas programda 800 de sıktırdım hiç birşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…