Acilde de parmaklicaklar beni amaKız ağrım var bi acile gidelim falan mı desen böyle anlayacaklarını pek sanmıyorum
Ben 7. Ayda falan göbeğe yapmayı bıraktım canım en kolay bacaktan yapıyorum benim de bacağım neredeyse hiç acımıyor. Koluma da eşim yapıyor hatta kalçadan da yapıyor bi hemşire kalçadan da yapılır demişti ne kadar çok yer o kadar iyi deyip kalçadan da yapıyorum orası da çok acımıyor. İlacı birden bire değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az yakıyor bazen hissetmiyorum bile ama hızlı enjekte edilince baya yanıyor. Deneme yanılmayla sana en uygun olanı bulmak kalıyor. Zor valla her gün her gün ama sağlıkla gelsinler de katlanıyoruz az kaldıBacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi
Becerir bence birkaç kere yaptıktan sonra usta oluyolar benim koca başta korktu yapmaya ama şimdi benden daha iyi yapıyorAynrn öyle hamileliğin basındsn beri vurunanlar var ben en azındna 33. Haftada baslaıdm diyorum. Benim de eşim bi şekilde öğrenecek bakalım becerir insallah yoksa her gün iğne için dısarı cıkmak da bi ayrı eziyet
E yuhhhh bile bile keyif yapıyorAslinda kiz biliyo sancim oldugunu acilmam oldugunu. Yani daha ne soyleyim dogurmak uzereyim. Anlamayana da napsan fayda etmiyo. Hic de sevmem yatili misafir
Ay daha güzel git yat boşver kadın yalnız kalınca mecbur kalkacak tek başına oturacak hali yok yaYatsam yatarim sadece arkadasi olsa hic takmam yatarim. Ama karisi da olunca mecbur oturuyorum biraz haremlik selamliklar ayri oturuyoz anlamsiz bi sekilde
Canım suyun kendine has bir kokusu varmış şekerli gibi kokar diyorlar bi koklasan mı acaba burun testine sokalımKızlar ben paronayak oldum her halde.az daha bekleyeceğim. İç çamaşırıma su gibi ıslaklığı indi bi anda baktım bu sefer öyle akıntı gibi feğildi. Peçete ile silince daha çok geldi. Oturdum bekliyorum jajsjsjs
Ben hiç bilmiyorumKız iyice kafaya taktin benimde çamaşırim islaniyor ama ne bileyim normalde iki kizimdada su gelmesi falan olmadi o yuzden bilmiyorum nasıl birsey sadece bende sanci oldu hastaneye gittik
Ben de son zamanlarda sol tarafıma çok yatamıyorum hep sağ tarafımda rahatım inş olmuyordur sıkıntı benim de çarşamba kontrol nst o zaman soracağım, bakalım ortak cvp alabilecek miyiz dr lardanGünaydin kizlar hepinizeee guzel bir gün olsun çünkü asla uyuyamadim sol tarafima yatinca nefesim kesiliyor karnim aciyor hep sagda yatiyorum ben ya druma sorcam bu hafta nstye gidince insallah bir zarari olmuyordur ogluşuma
Ya ne bileyim süt mü olmayacak acaba diye dürtüyor evhamlı yanımKız niye takıyorsun benim hiç olmamıştı en başından beri ilk defa oluyor mesela. Hatta bugün azalmış ağrı şöyle bi yokladım da dünkü kadar değil.
Ah sen ne çok çektin şu gecelerden yaGünaydınnn
Bana yine haramdı geceler. Ayak yanmasından uyuyamadım bende. Bir de burun tıkanıklığıbugün karantinamın son günüsü aynada bakınca sanki göğüs boşuğum ile karnımın arası açılmış gibi geldi. Psikolojik mi acaba? Kasıkşarım çok ağrıyor. Hafifte ağrım var. Çatı ağrım iyice kudurdu zor yürüyorum.
Oo ansızın gelmeleri bile sıkıntı ama hadi neyse dersin de yatılı olayı çok kötü olmuş bu halinle, insanların bu anlayışsızlığı aşırı rahatlığı çok sinir bozucu.. Hadi bilmeden gittin gördün durumu kahveni iç çık git işte ne bekliyosun. Yatak yorgan o halinle off.. Keşke eşin bi yolunu bulup yol verseymiş..Gunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Ay şaka gibi tahammülü zorlar azına.. Neyse inş daha fazla seni sinir strese sokmadan giderler inş.Kiz da bence isteyerek gelmis
Cok guzel oldu geze geze her sehirdeki arkadaslarina ugriyoruz cok.iyi geldi bize diyo.cok da yardimci oldu diyemem bi yatagini topladi. Alismislar boyle gezmeye bence.
Of en sevmediğim şu şekilde ki misafir çocukları bide ailesi uyarmıyorsa üstüne hamilelik Allah yardımcın olsun canım ama sabır sınar cinsten insallah bugün giderlerEsim yardimci oluyo tabi ama yine de benim de yapmam gerekiyo ama bunlar kendi bebelerine baksalar yeter. Cocuk tum camlarimi yaladi. Degisikler cocuk aglayip duruyo kiz telefonla konusuyo falan. Sabrimin sonlarindayim
Benimde her akıntının altı sulu oluyor bayadır bu şekilde ve çatı muaynesi sonrası nişan geldi sanırım kahvemsi sümüksü bişey bende devamı gelir mi suyum gelir mi diye paronaya olmuş durumdayım dünden beriKızlar ben paronayak oldum her halde.az daha bekleyeceğim. İç çamaşırıma su gibi ıslaklığı indi bi anda baktım bu sefer öyle akıntı gibi feğildi. Peçete ile silince daha çok geldi. Oturdum bekliyorum jajsjsjs
Nasil emrivaki yatmaya gelirler ya? Oyle pat diye biz geliyoruz hurraa. Ne ayip ne dusuncesizlik. Ben kendi oz ablama oncesinde planlasmadan gutmiyorum catkapi. Gele biri yatmali gelecekse haftalar once konusulur. Ne ayip yaptiklari ya. Git otelde kal madem geldin ayarlicaksin. Olmadi oncesinde sor ve ki zaten karni burnunda kadinin oldugu haneye sorna. Simdi nasilsin?Gunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Kiz da bence isteyerek gelmis
Cok guzel oldu geze geze her sehirdeki arkadaslarina ugriyoruz cok.iyi geldi bize diyo.cok da yardimci oldu diyemem bi yatagini topladi. Alismislar boyle gezmeye bence.
AA öyle şey mi olur ya. İnsan utanır bi kalkar yardım eder. Sadece yatak toplamak olur mu? 2 tane 1 tl nin büyüklüğünde 2 sefer iç çamaşırıma geldi. Sonra Peçete ondan da fazla geldi. Çöpe de attım. Rahatlığıma bak. Evdeki herkesi ayağa diktim ben oturuyorum hsjsjajaKizne kadar bi sudan bahsedioz
Burnum tıkalı kokladım ama Peçete kokuyor.Ben 7. Ayda falan göbeğe yapmayı bıraktım canım en kolay bacaktan yapıyorum benim de bacağım neredeyse hiç acımıyor. Koluma da eşim yapıyor hatta kalçadan da yapıyor bi hemşire kalçadan da yapılır demişti ne kadar çok yer o kadar iyi deyip kalçadan da yapıyorum orası da çok acımıyor. İlacı birden bire değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az yakıyor bazen hissetmiyorum bile ama hızlı enjekte edilince baya yanıyor. Deneme yanılmayla sana en uygun olanı bulmak kalıyor. Zor valla her gün her gün ama sağlıkla gelsinler de katlanıyoruz az kaldı
Becerir bence birkaç kere yaptıktan sonra usta oluyolar benim koca başta korktu yapmaya ama şimdi benden daha iyi yapıyor
E yuhhhh bile bile keyif yapıyormisafir kabul etmiyoruz deyip yollasaydınız keşke küserlerse küssünler senden bebeğinden önemli mi yazık değil mi canına onlar yüzünden doğursan nolcak. Ayyy millette insanlık kalmamış çıldırmalık
Ay daha güzel git yat boşver kadın yalnız kalınca mecbur kalkacak tek başına oturacak hali yok ya
Canım suyun kendine has bir kokusu varmış şekerli gibi kokar diyorlar bi koklasan mı acaba burun testine sokalım
Yok ya ağrıya bakarak süt olur olmaz denilmez kiBen de son zamanlarda sol tarafıma çok yatamıyorum hep sağ tarafımda rahatım inş olmuyordur sıkıntı benim de çarşamba kontrol nst o zaman soracağım, bakalım ortak cvp alabilecek miyiz dr lardan
Ya ne bileyim süt mü olmayacak acaba diye dürtüyor evhamlı yanımağrısa da kitle var bi meme de, bişey mi oluyor diye dürtecek gerçi sağolsun
Ah sen ne çok çektin şu gecelerden yahayırlısıyla doğursan inş
Yaa belki yavaş yaval hazırlanıyordur gelmeye bebiş az kalmıştır belki hayırlısı bakalım..
Oo ansızın gelmeleri bile sıkıntı ama hadi neyse dersin de yatılı olayı çok kötü olmuş bu halinle, insanların bu anlayışsızlığı aşırı rahatlığı çok sinir bozucu.. Hadi bilmeden gittin gördün durumu kahveni iç çık git işte ne bekliyosun. Yatak yorgan o halinle off.. Keşke eşin bi yolunu bulup yol verseymiş..
Ay şaka gibi tahammülü zorlar azına.. Neyse inş daha fazla seni sinir strese sokmadan giderler inş.
Haha bende bu sefer akıntının ortasındaki beyaz kremi şey yok amaBenimde her akıntının altı sulu oluyor bayadır bu şekilde ve çatı muaynesi sonrası nişan geldi sanırım kahvemsi sümüksü bişey bende devamı gelir mi suyum gelir mi diye paronaya olmuş durumdayım dünden beri
AynenBen hiç bilmiyorumbelki değildir yani. Korkuyorum bir şey olurda anlamam diye
Ay heyecanlandirdiniz bak. Neler oluyormus. Bugun takipbedemiyorum.Haha bende bu sefer akıntının ortasındaki beyaz kremi şey yok amayok ben paronayak oldum bence akıntı. Ama sen doğurcan belli
Haha bende bu sefer akıntının ortasındaki beyaz kremi şey yok amayok ben paronayak oldum
Benimde beyaz krem gibi bszende su gibi akıntı sankiHaha bende bu sefer akıntının ortasındaki beyaz kremi şey yok amayok ben paronayak oldum bence akıntı. Ama sen doğurcan belli
Oo ne zaman geldi. Benim de hep sulu akintim. Bebek iri suyu normal... bebek iri olunca suyu genel anlamda cok oluyor. Suyum siziyor mu dite iskillenmeye basladim ben de.Benimde her akıntının altı sulu oluyor bayadır bu şekilde ve çatı muaynesi sonrası nişan geldi sanırım kahvemsi sümüksü bişey bende devamı gelir mi suyum gelir mi diye paronaya olmuş durumdayım dünden beri
Işte acaba kilosu iyi ya masallah diyelim acaba normal dogum zor olur diye sezeryana alabilirlermi
Kiz da bence isteyerek gelmis
Bende Bi stres oldum durduk yere.Ay heyecanlandirdiniz bak. Neler oluyormus. Bugun takipbedemiyorum.
Aynen sen ve bebegin sağlığı daha önemli canim bak doktorun normal zor olur derse zorlama bence sezeryana gir ALLAH yardım etsin acaba sen Cokmu yiyon bebiş boyle kilo almişbenim en son bir haftada yarım kilo almıştıbu hızla gittiyse sezaryen olur normal deneyelim demem.
benim kuzenim iri bebek normal doğuma zorlamış doktorlar. kolu sakat kaldı sinirleri ezmisler doğumda.
sezaryenden çok korkuyorum ama önemli olan bebeğin saglığı
Ben de yolumu cok uzun görmüyorum yani bakalım neler olacakHaha bende bu sefer akıntının ortasındaki beyaz kremi şey yok amayok ben paronayak oldum bence akıntı. Ama sen doğurcan belli
yok yok değildir cünkü benim 30. Haftadan beri böyle iki kez su mu sızıyor diye gittim acile test falan yaptılar baktılar akıntı sonra araştırdım belirli haftadan sonra oyle sulu akıntı normalmiş bide bizim gibi ilerlemiş haftalarda su gelmesi baya durdurulamaz şekilde oluyormus benim dünden beri o şekil akıntım bitti kahverengi aşırı yoğun kıvamlı bi gelen var arada da karın ağrısıOo ne zaman geldi. Benim de hep sulu akintim. Bebek iri suyu normal... bebek iri olunca suyu genel anlamda cok oluyor. Suyum siziyor mu dite iskillenmeye basladim ben de.
Şuan kac kilo benim en son 2kilo 700 gramdi simdi 3 kilo olmuşumdur diye dusunuyorumbenim en son bir haftada yarım kilo almıştıbu hızla gittiyse sezaryen olur normal deneyelim demem.
benim kuzenim iri bebek normal doğuma zorlamış doktorlar. kolu sakat kaldı sinirleri ezmisler doğumda.
sezaryenden çok korkuyorum ama önemli olan bebeğin saglığı
Ayy benim de kızım 39'da oğlum 38'de doğdu. Bu bebişim 37'de gelir mi ki?Benim arkadaşım üçüncü çocuğuna 37. Haftasında 6-7 cm açıklık ile doğuma gitti. Belli de olmaz. 3 doğumunda da sabah gitti doğurdu akşamına yatış bile yapmadan hastaneden çıktıHer doğumunda haftası daha azaldı. 39-38-37. Dalga geçiyoruz daha doğurma prematüreye doğru gidiyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?