- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Hadi bendede 42, 41, 40 diye gitse yine gecO kısma birşey diyemem kuzu ya 35 ten sonra bende içimde tutamıyorumama duyduklarım hep sonraki gebeliklerin daha erken ve kolay olduğu
Sonucunuz ne çıktı acaba benim bebeğimde de kist görüldüSon durumunuz nedir acaba? Bizde de koroid pleksus ve bağırsakta çok hafif parlama görüldü. Genetik testi verdim. Sonuçlarını bekliyorum
Pazartesimi gidicen canim
Inşallah hayirlisi olsun konusursun canim normal olursa olsun ama sanada zor olursa sezeryani şöyle doktoruna en doğrusunu doktorun söyler saglikla gelsin tosun paşa
Tahmini dogumumuz 2 agustos bakalim o zamana kadar bekliyiceklermi yoksa günlerini geçirip gelmeye niyetleri olmuyucakmi
Sen kendini sezeryana hazırla bence ordaki sağlık sistemi gelecek vadetmiyorvalla tatlı ve ekmek dışında her şeyi yiyorum. et süt yoğurt sebze meyve kuru yemiş. seviyorum yemeyiama genetik ya, hem genetik hem de gebelik şekerinin etkisidir. bir de benim kordonum çok kalın oluyor genelde, kızımın bir kordonu vardı 21 gün kurumadı düşmedi. ebe gördüğüm en kalın kordon dedi, bilmiyorum bilimsel bir açıklaması olabilir mi ama kordondan çok kan gönderiyorum bence bebişe. ya doktor mantıklı açıklama yaptı. şimdi düşünüyorum zaten kesin yaparız demedi hiç, bir sorun olmazsa her şey yolunda giderse dedi. dedi bebek iri gidiyor, şekerin var, düşününce senin durumunda normal, sezaryenden daha riskli biz de riski daha az tarafı seçmeliyiz. teşekkür ederim. bakalım hayırlısı benim hala umudum var. belki 2-3 güne doğum başlar. :)
Çok hareket ettin diyemi salı günü geliyordu pazartesi yazarim sana hayırlı haberlerle gelirsin insallahevet canim pazartesi randevum.
ben zaten söyledim o acele etmeyelim karar vermek için bekleyelim dedi:) hayırlısı olsun inşallah. normal doğurmak isterim ama şu durumda asla riske girmem. doktorum ne derse uyarım güveniyorum kendisine.
amin hepimizin sağlıkla gelsin yavrulari❤
benim zannetmem 40 i beklesingelir haftaya. salı günü bi gelmeye kalktı 38 e kadar beklesin diye yat dediler. yatınca kesildi. şimdi yine ufaktan basliyo
Ellerinizmi olduBaşıma gelenlerbenim bu el ayak kaşıntılarım vardı ya hani doktor kolestaza benzemiyor bu dedi bir de cildiye görsün dedi. Bugün cildiyeye gittim, kaşıyınca fısır fısır su toplamış gibi minik kabarcıklar oluyor, şu an geçti gibi ama o tarif ettiğin uyuzda da oluyor dedi, uyuz salgını var dedi
Uyuzun tipik bir yuva görüntüsü varmış ondan sürüntü alınca kesin uyuz olduğunu söyleyebiliyorlarmış ama benimki öyle değilmiş sürüntü alsam çıkmaz dedi. Bir hafta egzamada kullanılan bir krem verdi onu kullan gerileme olmazsa uyuz olabilir dedi
Eşimde annemlerde başka hiç kimsede yok kaşıntı, uyuz olsa eşime geçmez miydi yatrendyoldan bir iki kıyafet aldım sadece denedim sonra yıkadım o kadarcıkla geçer mi acaba
Hamile hamile bi uyuz olmadığım kalmıştı
Hepinize antrenman yaptırıyor Almila İnciHaha o değilde yanlış alarmsa zaten boşuna strese girdileriçimden Bi ses akıntı o diyor zaten ya bilemedim. Amanın ilk olması bu yönden kötüymüş
Aynen canım sağlıkla yormadan gelsin deHadi bendede 42, 41, 40 diye gitse yine gecneyse saglik olsun diyelim
Sanmıyorum ondan geçeceğini ben hep yıkamadan deniyorumBaşıma gelenlerbenim bu el ayak kaşıntılarım vardı ya hani doktor kolestaza benzemiyor bu dedi bir de cildiye görsün dedi. Bugün cildiyeye gittim, kaşıyınca fısır fısır su toplamış gibi minik kabarcıklar oluyor, şu an geçti gibi ama o tarif ettiğin uyuzda da oluyor dedi, uyuz salgını var dedi
Uyuzun tipik bir yuva görüntüsü varmış ondan sürüntü alınca kesin uyuz olduğunu söyleyebiliyorlarmış ama benimki öyle değilmiş sürüntü alsam çıkmaz dedi. Bir hafta egzamada kullanılan bir krem verdi onu kullan gerileme olmazsa uyuz olabilir dedi
Eşimde annemlerde başka hiç kimsede yok kaşıntı, uyuz olsa eşime geçmez miydi yatrendyoldan bir iki kıyafet aldım sadece denedim sonra yıkadım o kadarcıkla geçer mi acaba
Hamile hamile bi uyuz olmadığım kalmıştı
Evet elimde bazı parmaklarımın arasında oluyor genelde, bir de ayaklarım da kaşınıyor ama onlarda o kabarcıklar yok. Anlamadım ya uyuzsa çok fena kolay kolay geçmiyormuş da bebeğe bulaşırsa diye stres oldum. Dua edin inşallah uyuz değildirEllerinizmi oldu
Başka da nerden geçer ki uyuz, ay Allahım inşallah uyuz değildir yaSanmıyorum ondan geçeceğini ben hep yıkamadan deniyorum
Yagsız yemekler ye sıcakla belki bişey dokunuyor vucudun Bi şekilde atıyor
Hiç hazır olmuycaksın canım. Ben 10 Lara kadar uyuyorum son uykularım diye.Ben dun doktorla gorusunce fark ettim ki ben hazir degilim daha. Bir an once dogmalarini istiyoruz ama asil film dogduklarinda basliyor. Tek cocuklu rahat son haftalarimin tadini cikarmak istedigime karar verdim
İnşallahh degildir aklına kötüyü getirme.Başka da nerden geçer ki uyuz, ay Allahım inşallah uyuz değildir ya
Benimde sanki ilk mis gibi merak etmekizlarda hic böyle değildim ben ya acaba nasıl dogurucam nasil olucak diye
Belk
Ben tecrübeli yim bana yaz canim sen
Hayırlısı olsun artık doğan büyüyecek bir şekildeBenimde heyecanım bu bebisi tek buyutucem o yuzden iki kızlarda da birlik oturuyordum ama 2 sene olacak ayrı eve ciktik ondan
AynenHepinize antrenman yaptırıyor Almila İnci
Dogurana kadar 3500 olur. İyiyse sevindim canımdoktordan çıktım nst de hareketli idi bizim bey tam bir bay yanak2700 diyor 200-300asagisi olabilir 48 -49cm boyusu. Keyfi yerinde dayamış karnıma aygını sonra aldı basına koydu filan bası aşağıda öyle takılıyor yavrum 1 hafta sonra gel dedi artik her hafta gidicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?