2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesimi gidicen canim

evet canim pazartesi randevum.

Inşallah hayirlisi olsun konusursun canim normal olursa olsun ama sanada zor olursa sezeryani şöyle doktoruna en doğrusunu doktorun söyler saglikla gelsin tosun paşa

ben zaten söyledim o acele etmeyelim karar vermek için bekleyelim dedi:) hayırlısı olsun inşallah. normal doğurmak isterim ama şu durumda asla riske girmem. doktorum ne derse uyarım güveniyorum kendisine.

amin hepimizin sağlıkla gelsin yavrulari❤

Tahmini dogumumuz 2 agustos bakalim o zamana kadar bekliyiceklermi yoksa günlerini geçirip gelmeye niyetleri olmuyucakmi

benim zannetmem 40 i beklesin gelir haftaya. salı günü bi gelmeye kalktı 38 e kadar beklesin diye yat dediler. yatınca kesildi. şimdi yine ufaktan basliyo

Sen kendini sezeryana hazırla bence ordaki sağlık sistemi gelecek vadetmiyor bu yazdıklarını bende yiyourum hep ama dediğin gibi genetik bencede .. en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzular inşallah

Başıma gelenler benim bu el ayak kaşıntılarım vardı ya hani doktor kolestaza benzemiyor bu dedi bir de cildiye görsün dedi. Bugün cildiyeye gittim, kaşıyınca fısır fısır su toplamış gibi minik kabarcıklar oluyor, şu an geçti gibi ama o tarif ettiğin uyuzda da oluyor dedi, uyuz salgını var dedi
Uyuzun tipik bir yuva görüntüsü varmış ondan sürüntü alınca kesin uyuz olduğunu söyleyebiliyorlarmış ama benimki öyle değilmiş sürüntü alsam çıkmaz dedi. Bir hafta egzamada kullanılan bir krem verdi onu kullan gerileme olmazsa uyuz olabilir dedi
Eşimde annemlerde başka hiç kimsede yok kaşıntı, uyuz olsa eşime geçmez miydi ya trendyoldan bir iki kıyafet aldım sadece denedim sonra yıkadım o kadarcıkla geçer mi acaba
Hamile hamile bi uyuz olmadığım kalmıştı

Çok hareket ettin diyemi salı günü geliyordu pazartesi yazarim sana hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Ellerinizmi oldu

Sanmıyorum ondan geçeceğini ben hep yıkamadan deniyorum
Yagsız yemekler ye sıcakla belki bişey dokunuyor vucudun Bi şekilde atıyor

Ellerinizmi oldu
Evet elimde bazı parmaklarımın arasında oluyor genelde, bir de ayaklarım da kaşınıyor ama onlarda o kabarcıklar yok. Anlamadım ya uyuzsa çok fena kolay kolay geçmiyormuş da bebeğe bulaşırsa diye stres oldum. Dua edin inşallah uyuz değildir

Bende dogurmak istiyorum. Bende nişanın ne oldugunu suyun ne oldugunu görmek istiyorum yaaa. 35+0 bugün. Yarın doktora gidecem inşallah bunlardan birini bende yaşarım. Son gebelikte hafif sancıları yaşadım ama az daha yaşayayım

Ben dun doktorla gorusunce fark ettim ki ben hazir degilim daha. Bir an once dogmalarini istiyoruz ama asil film dogduklarinda basliyor. Tek cocuklu rahat son haftalarimin tadini cikarmak istedigime karar verdim
Hiç hazır olmuycaksın canım. Ben 10 Lara kadar uyuyorum son uykularım diye.

doktordan çıktım nst de hareketli idi bizim bey tam bir bay yanak2700 diyor 200-300asagisi olabilir 48 -49cm boyusu. Keyfi yerinde dayamış karnıma aygını sonra aldı basına koydu filanbası aşağıda öyle takılıyor yavrum 1 hafta sonra gel dedi artik her hafta gidicim..

Benimde sanki ilk mis gibi merak etme kizlarda hic böyle değildim ben ya acaba nasıl dogurucam nasil olucak diye
Belk

Ben tecrübeli yim bana yaz canim sen
Benimde heyecanım bu bebisi tek buyutucem o yuzden iki kızlarda da birlik oturuyordum ama 2 sene olacak ayrı eve ciktik ondan
Hayırlısı olsun artık doğan büyüyecek bir şekilde
Hepinize antrenman yaptırıyor Almila İnci
Aynen amaaaan herkes boşa panik oldu.

Dogurana kadar 3500 olur. İyiyse sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…