2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay insallaj cıksın yukarı oglum yaramaz olacak herhalde ben hele en son 1730 du kilosu bir ay oldu neredeyse gidemedim su an ne durumda bilemiyorum bebe 2 yi gecmiştir de kac olmustur

Yok artık ya karnı burnunda hamileye yatıya mı gidilir ben çok yoruldum ağrım oldu yatmam lazım deyip yat bence, vicdan azabı çeksinler bizim yüzümüzden doğurursa ya diye

Ay insallaj cıksın yukarı oglum yaramaz olacak herhalde ben hele en son 1730 du kilosu bir ay oldu neredeyse gidemedim su an ne durumda bilemiyorum bebe 2 yi gecmiştir de kac olmustur

bu gidişle sürpriz yumurta gibi olacak bizim bebisler.
kontrole gittiğim doktor ölçüm yapmadı gıcık

Aslında göbek en rahatı o kadar çok iğne kullandım ki vücudumda yer kalmamıştı tüp bebek tedavisinde bacağın üst tarafı da rahat oluyor yağlı yerleri diyeyim kol morariyor
Bacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi

Ben 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Canım en yağlı bölge en iyisi bide benim detaylı da gittiğim perinatolog göbekten yapılınca oradaki yağları sertleştiriyor buda ultrason görüntüsü kalitesini bile etkiliyor demişti.

Aynrn öyle hamileliğin basındsn beri vurunanlar var ben en azındna 33. Haftada baslaıdm diyorum. Benim de eşim bi şekilde öğrenecek bakalım becerir insallah yoksa her gün iğne için dısarı cıkmak da bi ayrı eziyet

Bacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi
Başından beri göbeğe yapmaya alışkın olsan daha rahat aslında ama şimdi sıkışmıyor artık ilk defa yaptığın için de cesaret edememen normal, bir de sıkıştırınca bebek ordan vurmaya başlıyor ben yine de göbekten devam ediyorum sıkıştığı kadar

Yok artık ya karnı burnunda hamileye yatıya mı gidilir ben çok yoruldum ağrım oldu yatmam lazım deyip yat bence, vicdan azabı çeksinler bizim yüzümüzden doğurursa ya diye

bunun vicdan hesabını yapacak insan bu kadar işi bırakır mı hamile kadina

Oktivus canım sen niye kendini zorladın?
esin nerde bu arada? benim de arkadaşım geldi hamileyken yatılı kaldı. onun ufak bebeği vardı. ama yataklarını kendileri serip kaldırdılar. herseye yardımcı oldu eşi de kendisi de. eşim de yaptı. bana günlük yaptığım şeyler dışında bisey kalmadı. hatta o kadar bile kalmadı bir sürü işimi de yapmıştı sagolsun.

Eee ama bu düpedüz terbiyesizlik geldin gördün demi kadının hali yok defol git pansiyonda kal yada geri dön evine. Ay çok sinirlendim.
Sen şimdi nasılsın

Cantam 30 haftaliktan beridir hazir

Hayırlısı olsun bakalım senin bebis kizmi erkekmi

Aslinda kiz biliyo sancim oldugunu acilmam oldugunu. Yani daha ne soyleyim dogurmak uzereyim. Anlamayana da napsan fayda etmiyo. Hic de sevmem yatili misafir

Cantam 30 haftaliktan beridir hazir
benim de 32 33 gibi tam olarak hazır olmuştu.
lohusa tacı almamıştım. carefoursada çocuk tacı buldum kırmızı kurdeleli onu aldim
belki bi tane de kırmızı badana gibi olan kurdelelerden alırım

Esim yardimci oluyo tabi ama yine de benim de yapmam gerekiyo ama bunlar kendi bebelerine baksalar yeter. Cocuk tum camlarimi yaladi. Degisikler cocuk aglayip duruyo kiz telefonla konusuyo falan. Sabrimin sonlarindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…