Ay insallaj cıksın yukarı oglum yaramaz olacak herhaldebence senin de dinlenince çıkar:) benimki kaç kere kafayı koyup çekti sıpa
inşallah kendi doktorum gelince gelsin bebis dedoktorum yok diye yürüyüş vs yapmıyorum. zaten bebeğin kilosunu da bilmiyorum
son üç gün netlesmeye
Yok artık ya karnı burnunda hamileye yatıya mı gidilirGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Ay insallaj cıksın yukarı oglum yaramaz olacak herhaldeben hele en son 1730 du kilosu bir ay oldu neredeyse gidemedim su an ne durumda bilemiyorum bebe 2 yi gecmiştir de kac olmustur
Bacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdiAslında göbek en rahatı o kadar çok iğne kullandım ki vücudumda yer kalmamıştı tüp bebek tedavisinde bacağın üst tarafı da rahat oluyor yağlı yerleri diyeyim kol morariyor
Canım en yağlı bölge en iyisiBen 2 kere vurundum 2 si de koldan biraz yaktı sadece ama acı cok hissetmedim. Bana da göbek cok korkutucu geliyor bacak da olabilir ama nerden vurulacagını bilmiyorum valla. Sanki en iyisi kol gibi geliyır bana
Aynrn öyle hamileliğin basındsn beri vurunanlar var ben en azındna 33. Haftada baslaıdm diyorum. Benim de eşim bi şekilde öğrenecek bakalım becerir insallah yoksa her gün iğne için dısarı cıkmak da bi ayrı eziyetCanım ben covid olunca eşime yaptırdım hayatta kendime vuramam1 gün 1 kola üst kısma 1 gün diğer kola yapıyordu yanma ve acı oluyor morarma kanama olmadı göbeğime denettim 1 kere de o morardı ve daha korkutucu geldi bana . Orasıda acıdı yani. Hamilelik boyunca olanlara dua ettim yani Allah yardımcıları olsun dedim ben 1 haft zor dayandım
Bi dahakine ölcüm yapmadan kalkma masadanbu gidişle sürpriz yumurta gibi olacak bizim bebisler.
kontrole gittiğim doktor ölçüm yapmadı gıcık
Başından beri göbeğe yapmaya alışkın olsan daha rahat aslında ama şimdi sıkışmıyor artık ilk defa yaptığın için de cesaret edememen normal, bir de sıkıştırınca bebek ordan vurmaya başlıyorBacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi
Yok artık ya karnı burnunda hamileye yatıya mı gidilirben çok yoruldum ağrım oldu yatmam lazım deyip yat bence, vicdan azabı çeksinler bizim yüzümüzden doğurursa ya diye
Benim kolun arkası da yaglı orası da olur gibime geliyorCanım en yağlı bölge en iyisibide benim detaylı da gittiğim perinatolog göbekten yapılınca oradaki yağları sertleştiriyor buda ultrason görüntüsü kalitesini bile etkiliyor demişti.
Bi dahakine ölcüm yapmadan kalkma masadan
Eee ama bu düpedüz terbiyesizlikGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Cantam 30 haftaliktan beridir hazirben de normal olmasını çok istiyorum ama iri gidiyodu 4 kilonun üzerine çıktıysa normal doguramam sanırım. Allah hayırlısını versin inşallah
ne güzel 3. bebek demekbenim de hayalim 3 çocuktu ama bu hamileliğim yorucu geçti maddi olarak da yetemeyiz galiba 2 de kalacak bizim
cantan hazır değil mi
Hayırlısı olsun bakalım senin bebis kizmi erkekmiben de normal olmasını çok istiyorum ama iri gidiyodu 4 kilonun üzerine çıktıysa normal doguramam sanırım. Allah hayırlısını versin inşallah
ne güzel 3. bebek demekbenim de hayalim 3 çocuktu ama bu hamileliğim yorucu geçti maddi olarak da yetemeyiz galiba 2 de kalacak bizim
cantan hazır değil mi
Ay sinir oluyorum böyle düşüncesiz rahatına düşkün insanlarane işiniz var karnı burnunda hamile kadının evinde sancım var deyip yatsan utanır giderler belki hayret bişey ya dengesiz insanlar. Zaten sinirim tepemde bu sabah uyuyamamaktan ağrıdan ağladım en sonunda şimdi gelip sizin misafirleri boğmak istiyorum
Aslinda kiz biliyo sancim oldugunu acilmam oldugunu. Yani daha ne soyleyim dogurmak uzereyim. Anlamayana da napsan fayda etmiyo. Hic de sevmem yatili misafirYok artık ya karnı burnunda hamileye yatıya mı gidilirben çok yoruldum ağrım oldu yatmam lazım deyip yat bence, vicdan azabı çeksinler bizim yüzümüzden doğurursa ya diye
Olur tabi canım ben hep oraya yaptırdım bu gebelikte mis gibi oluyor ne morarma ne bişey ama bir iki kanama yaptı onlarda normalBenim kolun arkası da yaglı orası da olur gibime geliyor
benim de 32 33 gibi tam olarak hazır olmuştu.Cantam 30 haftaliktan beridir hazir
Hayırlısı olsun bakalım senin bebis kizmi erkekmi
Biz öyle şeyler hiç almıyoruzbenim de 32 33 gibi tam olarak hazır olmuştu.
lohusa tacı almamıştım. carefoursada çocuk tacı buldum kırmızı kurdeleli onu aldim
belki bi tane de kırmızı badana gibi olan kurdelelerden alırım
Esim yardimci oluyo tabi ama yine de benim de yapmam gerekiyo ama bunlar kendi bebelerine baksalar yeter. Cocuk tum camlarimi yaladi. Degisikler cocuk aglayip duruyo kiz telefonla konusuyo falan. Sabrimin sonlarindayimbunun vicdan hesabını yapacak insan bu kadar işi bırakır mı hamile kadina
Oktivus canım sen niye kendini zorladın?
esin nerde bu arada? benim de arkadaşım geldi hamileyken yatılı kaldı. onun ufak bebeği vardı. ama yataklarını kendileri serip kaldırdılar. herseye yardımcı oldu eşi de kendisi de. eşim de yaptı. bana günlük yaptığım şeyler dışında bisey kalmadı. hatta o kadar bile kalmadı bir sürü işimi de yapmıştı sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?