2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eee ama bu düpedüz terbiyesizlik geldin gördün demi kadının hali yok defol git pansiyonda kal yada geri dön evine. Ay çok sinirlendim.
Sen şimdi nasılsın
Sancim yok suan. Ama popom fena. Oturdum elime telefonu aldim. Mesaji almalarini bekliyorum artk

Esim yardimci oluyo tabi ama yine de benim de yapmam gerekiyo ama bunlar kendi bebelerine baksalar yeter. Cocuk tum camlarimi yaladi. Degisikler cocuk aglayip duruyo kiz telefonla konusuyo falan. Sabrimin sonlarindayim

eşine söyle sancim var diye git yat. kendi arkadaslarini da kendi eylesin. gördükçe sinirin bozuluyor yazık değil mi sana?

Allah merhamet vicdan versin ya. Ne insanlar var hayret bişey.

eşine söyle sancim var diye git yat. kendi arkadaslarini da kendi eylesin. gördükçe sinirin bozuluyor yazık değil mi sana?

Allah merhamet vicdan versin ya. Ne insanlar var hayret bişey.
Yatsam yatarim sadece arkadasi olsa hic takmam yatarim. Ama karisi da olunca mecbur oturuyorum biraz haremlik selamliklar ayri oturuyoz anlamsiz bi sekilde

Cinsiywtlerimizde ayniama erkek çocuğu 10 gun de geç oluyor derler ama bilmiyorum ki iki kizim var bilmiyorum tecrübem yok senin oğlan zamanındami geldi yoksa gununu gecirdimi

benim oğlan 38+3 de geldi:) bu bebisi de haftaya olur diye bekliyorum 40 i görmez sanırım:)

ilk çocuktan daha erken doguyormus sonrakiler öyle diyolar ya nasip:)
kızdan sonra erkek güzel olmus inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsun hepsi:)

Yatsam yatarim sadece arkadasi olsa hic takmam yatarim. Ama karisi da olunca mecbur oturuyorum biraz haremlik selamliklar ayri oturuyoz anlamsiz bi sekilde
ay canım sen anlarsın hamilenin halinden kusura bakma de git.
hamileye gelirken benle oturcak diye sözleşme imzalamadi ya.
büyük ihtimalle kadın da gelmek istemedi. Bu iki adamın kafasizligi. biri gidip kalalım diye tutturmuştur diğeri de bisey diyememistir.
öbür türlü çocuklu bi kadının hamile riskli durumda birine gidip bu rahatlıkta olmasi benim anlayabileceğim bisey değil.

Geçmiş olsun inş düzelir tansiyon etkilenmeden vaktinde olur herşey.. Çok şükür riskli haftaları atlattık o yüzden onun rahatlığıyla stres yapma tansiyon deyince stres direk.. Sabah aç karna mı ölçülüyor tansiyon her zaman gün içindede herhangi bir vakitte de mi yüksek oluyor yeme içmeyle ne kadar etkilenip değişiyor acaba..
Ohh maşallah, illa gidiyordur ya, hepsi yarasın miniğe yediklerininn
Kimisi için bebeği gördükten sonra süren zaman geçmek bilmiyormuş, o dikiş olayı bitmiyo bitmeyecekmiş falan diyordu bi kuzenim:).. Snein hastanede de o uygulama yoktu demekki belki de, bişey de olmuyor demekki bastırtmasam mı ben de ayyy Hiii cengaver yüreğin neyseki kandan ziyade uyangaçlığa odaklanmış :)), ne bileyim yoksa başedilmez o kesi falan düşünülürse oyy içim bi hoş oldu ben katiyen bakamam o tarz videolara sonrasında da bakamam geçmiş git iç iyiyim diyemem bu kadar kan akmış böyle mi kesmişler falan diye uykularım kaçar benimki genel anestezi oldu, uyanırken çok zorlandım acısını düşünmemiştim zaten acil sezaryen oldum hazırlıksız oldu ama uyanırken duyduğum o acı yani o an yeni kesiyorlar gibiydi.. Sedyede hareket halinde ameliyathaneden çıkarken olmasa kesin şimdi kesiyorlar falan derdim. İşte 3-4 saat sonra iğne miğne derken rahatladım yürüdüm ettim.. Yoğun bakıma lınmıştı oğlum, sabahında eve taburcu olduk ikindi 2 vasıtayla hastaneye gitmiştim ben de o halimle sonra evde de ayaktayım genelde.. Çok şükür ilk uyanma harici rahattı illa acı sızı yaşanıyor 1hafta 10 gün tabi ama ayaktan kesilmemiştim inş bunda da öyle olur..
Ay maşallah ne güzel böyle doğumlar duyup görünce direkt normal doğum düşünesim geliyor, şu rüptur mu neydi o olay çok gözümü korkutuyor, yoksa direkt normal isterdim, ne rahatlık ya doğur o an hemm de çocuğu kucağına al sonra aynı gün eve harika bişey inş normal planlayan isteyen herkese böylesi nasip olur

Amin insallah bakalım ne zaman gelicek saglikla gelsinlerde

Gecmis olsun cnm. Sen de biraz oram buram diye söylen anlasın odunlar. Bu haftadaki hamile kadından ne bekliyorlar, insan utanır yaaaaaa

Yardımcı olmadılar mı hiç. Sinir oluyorum kaç aylık hamile insana böyle yatıya gelinir mi

Işte acaba kilosu iyi ya masallah diyelim acaba normal dogum zor olur diye sezeryana alabilirlermi

Kız iyice kafaya taktin benimde çamaşırim islaniyor ama ne bileyim normalde iki kizimdada su gelmesi falan olmadi o yuzden bilmiyorum nasıl birsey sadece bende sanci oldu hastaneye gittik

Gecmis olsun cnm. Sen de biraz oram buram diye söylen anlasın odunlar. Bu haftadaki hamile kadından ne bekliyorlar, insan utanır yaaaaaa

Yardımcı olmadılar mı hiç. Sinir oluyorum kaç aylık hamile insana böyle yatıya gelinir mi
Kiz da bence isteyerek gelmis
Cok guzel oldu geze geze her sehirdeki arkadaslarina ugriyoruz cok.iyi geldi bize diyo.cok da yardimci oldu diyemem bi yatagini topladi. Alismislar boyle gezmeye bence.

Kiz ne kadar bi sudan bahsedioz

Öyle öyle 1hafta sabretmek gerekiyor sonrası geliyor bi şekilde yoksa o uyuşma geçtikçe hissettiğim acı dehsetti tabi ki igneler agri kesicilerle hafifledi. Allah hepimize yardım etsin en az acıyla atlatalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…