- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Biz öyle şeyler hiç almıyoruz
Sancim yok suan. Ama popom fena. Oturdum elime telefonu aldim. Mesaji almalarini bekliyorum artkEee ama bu düpedüz terbiyesizlikgeldin gördün demi kadının hali yok defol git pansiyonda kal yada geri dön evine. Ay çok sinirlendim.
Sen şimdi nasılsın
Cinsiywtlerimizde ayniilki de erkek ikinci de
Esim yardimci oluyo tabi ama yine de benim de yapmam gerekiyo ama bunlar kendi bebelerine baksalar yeter. Cocuk tum camlarimi yaladi. Degisikler cocuk aglayip duruyo kiz telefonla konusuyo falan. Sabrimin sonlarindayim
valla ben de ilkinde aldım diye aldımyoksa takasim da yok
Yatsam yatarim sadece arkadasi olsa hic takmam yatarim. Ama karisi da olunca mecbur oturuyorum biraz haremlik selamliklar ayri oturuyoz anlamsiz bi sekildeeşine söyle sancim var diye git yat. kendi arkadaslarini da kendi eylesin. gördükçe sinirin bozuluyor yazık değil mi sana?
Allah merhamet vicdan versin ya. Ne insanlar var hayret bişey.
Cinsiywtlerimizde ayniama erkek çocuğu 10 gun de geç oluyor derler ama bilmiyorum ki iki kizim var bilmiyorum tecrübem yok senin oğlan zamanındami geldi yoksa gununu gecirdimi
ay canım sen anlarsın hamilenin halinden kusura bakma de git.Yatsam yatarim sadece arkadasi olsa hic takmam yatarim. Ama karisi da olunca mecbur oturuyorum biraz haremlik selamliklar ayri oturuyoz anlamsiz bi sekilde
Geçmiş olsun inş düzelir tansiyon etkilenmeden vaktinde olur herşey.. Çok şükür riskli haftaları atlattık o yüzden onun rahatlığıyla stres yapma tansiyon deyince stres direk.. Sabah aç karna mı ölçülüyor tansiyon her zaman gün içindede herhangi bir vakitte de mi yüksek oluyor yeme içmeyle ne kadar etkilenip değişiyor acaba..Hanımlar salı günü kontrolümde tansiyonum 16 çıkınca test yaptılar, testler temiz çıktı ama 2 gün sonraya tekrar randevu verdiler yani bugüne. Yine yüksek çıktı, yine triaja alındım yine testler, test temiz çıktı ama 37 dolduğunda almamız lazım diyor, 21inde son kontrolüm tarih netleşecek. 25inde de 37 doluyor, heyecan tavan, sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz inşallah
Ohh maşallah, illa gidiyordur ya, hepsi yarasın miniğe yediklerininnGünaydın hanımlar ben 1 ay önce pek uyuyamıyodm gece çok kalkıyordum ama bu aralar 1 kere uyanıyorum birde bu saatlerde uyaniyrm zorlayl geri uyuyorumbenim kızcede uyanmış dedim doyuraym onu sabah sabah muz süt ceviz yedim bu yediklerim ona gitmiyorsa yazık oluyor bana yaaa
Kimisi için bebeği gördükten sonra süren zaman geçmek bilmiyormuş, o dikiş olayı bitmiyo bitmeyecekmiş falan diyordu bi kuzenim:).. Snein hastanede de o uygulama yoktu demekki belki de, bişey de olmuyor demekki bastırtmasam mı ben de ayyyAy benim odada öyle şeyler yapmadılar ben ameliyata girdim bana 15 dk gibi geldi iki sallantı hissettim sonra bebek viykkkk dedi gösterdilersonra bayılacak gibi oldum bi ara sakinleştirici bişe yaptılar ben sarhos gibiydim naptiniz bana çok güzelmiş filan diyordum sonra odaya geçtik tek hatırladığım bunlar ebe işte altımda hasta bezini koydu filan ve uyuşma geçtikçe bacaklarim da alt bolgemde hissettiğim acılar dı agri kesici igneler vuruyordu uyuşma geçerken …hemen ayağa kalktim akşamı yürüdüm iste büyük abdest de yaptin mi yallah eve gönderiyorlar sabahı. Bu kada hatırlıyorum dikişim de yapıştırmalı idi lazerli mi artik neyse bilmiyorum 1 hafta yanma hissi ile zorlandım sonra tamamen ayakta idim finknfink gezdim evde yalnızdım isimi gücümü yaptım. Bazen detayları bilmemek en iyisi sanırım rahimi toparlasın diye bise yaptilar mi bilmem çok da utangaç biriyim zaten bir de 1.5 yillik vajinusmus geçmişli biri olarak ama bir yandan cengaver yüreğim tek merak ettiğim şey ameliyatta ne kadarım açık perdenin altında ne yapıyorlardı diye acip acip YouTube de sezaryen videoları izledim ruh hastasıyım sanırım o konuda. Kandan ziyade baktığım şey nerem açık düşün. Normal doğum vajinusmus geçmişimden dolayı bende eminim travma yaratırdı zaten kendi kendime atlattığım başardığım uzun yıpratıcı bir süreçti.şükür ilk doğumdan sonra tamamen yenmiştim düzene fazlası ile girdi hersey
Ay maşallah ne güzel böyle doğumlar duyup görünce direkt normal doğum düşünesim geliyor, şu rüptur mu neydi o olay çok gözümü korkutuyor, yoksa direkt normal isterdim, ne rahatlık ya doğur o an hemm de çocuğu kucağına al sonra aynı gün eve harika bişeyBenim arkadaşım üçüncü çocuğuna 37. Haftasında 6-7 cm açıklık ile doğuma gitti. Belli de olmaz. 3 doğumunda da sabah gitti doğurdu akşamına yatış bile yapmadan hastaneden çıktıHer doğumunda haftası daha azaldı. 39-38-37. Dalga geçiyoruz daha doğurma prematüreye doğru gidiyorsun diye
Amin insallah bakalım ne zaman gelicek saglikla gelsinlerdebenim oğlan 38+3 de geldi:) bu bebisi de haftaya olur diye bekliyorum 40 i görmez sanırım:)
ilk çocuktan daha erken doguyormus sonrakiler öyle diyolar ya nasip:)
kızdan sonra erkek güzel olmusinşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsun hepsi:)
Gecmis olsun cnm. Sen de biraz oram buram diye söylen anlasın odunlar. Bu haftadaki hamile kadından ne bekliyorlar, insan utanır yaaaaaaGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Yardımcı olmadılar mı hiç. Sinir oluyorum kaç aylık hamile insana böyle yatıya gelinir miGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Ismi bellimiAmin insallah bakalım ne zaman gelicek saglikla gelsinlerde
Işte acaba kilosu iyi ya masallah diyelim acaba normal dogum zor olur diye sezeryana alabilirlermibenim oğlan 38+3 de geldi:) bu bebisi de haftaya olur diye bekliyorum 40 i görmez sanırım:)
ilk çocuktan daha erken doguyormus sonrakiler öyle diyolar ya nasip:)
kızdan sonra erkek güzel olmusinşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsun hepsi:)
Kız iyice kafaya taktin benimde çamaşırim islaniyor ama ne bileyim normalde iki kizimdada su gelmesi falan olmadi o yuzden bilmiyorum nasıl birsey sadece bende sanci oldu hastaneye gittikKızlar ben paronayak oldum her halde.az daha bekleyeceğim. İç çamaşırıma su gibi ıslaklığı indi bi anda baktım bu sefer öyle akıntı gibi feğildi. Peçete ile silince daha çok geldi. Oturdum bekliyorum jajsjsjs
ay canım sen anlarsın hamilenin halinden kusura bakma de git.
hamileye gelirken benle oturcak diye sözleşme imzalamadi ya.
büyük ihtimalle kadın da gelmek istemedi. Bu iki adamın kafasizligi. biri gidip kalalım diye tutturmuştur diğeri de bisey diyememistir.
öbür türlü çocuklu bi kadının hamile riskli durumda birine gidip bu rahatlıkta olmasi benim anlayabileceğim bisey değil.
Gecmis olsun cnm. Sen de biraz oram buram diye söylen anlasın odunlar. Bu haftadaki hamile kadından ne bekliyorlar, insan utanır yaaaaaa
Kiz da bence isteyerek gelmisYardımcı olmadılar mı hiç. Sinir oluyorum kaç aylık hamile insana böyle yatıya gelinir mi
KizKızlar ben paronayak oldum her halde.az daha bekleyeceğim. İç çamaşırıma su gibi ıslaklığı indi bi anda baktım bu sefer öyle akıntı gibi feğildi. Peçete ile silince daha çok geldi. Oturdum bekliyorum jajsjsjs
Öyle öyle 1hafta sabretmek gerekiyor sonrası geliyor bi şekilde yoksa o uyuşma geçtikçe hissettiğim acı dehsetti tabi ki igneler agri kesicilerle hafifledi. Allah hepimize yardım etsin en az acıyla atlatalım.Geçmiş olsun inş düzelir tansiyon etkilenmeden vaktinde olur herşey.. Çok şükür riskli haftaları atlattık o yüzden onun rahatlığıyla stres yapma tansiyon deyince stres direk.. Sabah aç karna mı ölçülüyor tansiyon her zaman gün içindede herhangi bir vakitte de mi yüksek oluyor yeme içmeyle ne kadar etkilenip değişiyor acaba..
Ohh maşallah, illa gidiyordur ya, hepsi yarasın miniğe yediklerininn
Kimisi için bebeği gördükten sonra süren zaman geçmek bilmiyormuş, o dikiş olayı bitmiyo bitmeyecekmiş falan diyordu bi kuzenim:).. Snein hastanede de o uygulama yoktu demekki belki de, bişey de olmuyor demekki bastırtmasam mı ben de ayyyHiii cengaver yüreğin neyseki kandan ziyade uyangaçlığa odaklanmış :)), ne bileyim yoksa başedilmez o kesi falan düşünülürse oyy içim bi hoş oldu ben katiyen bakamam o tarz videolara sonrasında da bakamam geçmiş git iç iyiyim diyemem bu kadar kan akmış böyle mi kesmişler falan diye uykularım kaçar benimki genel anestezi oldu, uyanırken çok zorlandım acısını düşünmemiştim zaten acil sezaryen oldum hazırlıksız oldu ama uyanırken duyduğum o acı yani o an yeni kesiyorlar gibiydi.. Sedyede hareket halinde ameliyathaneden çıkarken olmasa kesin şimdi kesiyorlar falan derdim. İşte 3-4 saat sonra iğne miğne derken rahatladım yürüdüm ettim.. Yoğun bakıma lınmıştı oğlum, sabahında eve taburcu olduk ikindi 2 vasıtayla hastaneye gitmiştim ben de o halimle sonra evde de ayaktayım genelde.. Çok şükür ilk uyanma harici rahattı illa acı sızı yaşanıyor 1hafta 10 gün tabi ama ayaktan kesilmemiştim inş bunda da öyle olur..
Ay maşallah ne güzel böyle doğumlar duyup görünce direkt normal doğum düşünesim geliyor, şu rüptur mu neydi o olay çok gözümü korkutuyor, yoksa direkt normal isterdim, ne rahatlık ya doğur o an hemm de çocuğu kucağına al sonra aynı gün eve harika bişeyinş normal planlayan isteyen herkese böylesi nasip olur
Kız ağrım var bi acile gidelim falan mı desen böyle anlayacaklarını pek sanmıyorumSancim yok suan. Ama popom fena. Oturdum elime telefonu aldim. Mesaji almalarini bekliyorum artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?