2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Bi stres oldum durduk yere. sanmıyorum ya benim paranoyaklığım gibi geliyor bana. Akıntı bence.
Ay belli de olmaz senin ağrıların cok fazla ben hiç yalancı doğum sancısı denen şeyi yaşamadım dün açıklık çıktı yani açılman olmuş olabilir ama gelen su değildir akıntıdır yüzde 90 ona eminim kendim iki kez bunun icin acile gitmiş test yaptırmış biri olarak

Benimde ekle canim

Ben de yolumu cok uzun görmüyorum yani bakalım neler olacak
Bende görmüyorum böyle giderse psikolojik doğuracağım eşimi gönderdim dedim turnusol kağıdı al gel. İyice strese girdi. Beni en çok eşim yoruyor sanki o doğuracak gibi. Valla evdekiler bi panik bi stres aldı. Diyorum bi şey yok. Orta da kendinize gelin. Ama yok

Aynen sen ve bebegin sağlığı daha önemli canim bak doktorun normal zor olur derse zorlama bence sezeryana gir ALLAH yardım etsin acaba sen Cokmu yiyon bebiş boyle kilo almiş

yok hatta haftalardır aynı kilodayim. en baştan beri önde gidiho tospagam
bide bi yerde duymuştum. anne babanın kan grubu aynı olunca bebekler daha çok besleniyomus. eşimle ikimizin aynıydı kan grubu. oğlum da 3.500 doğdu zaten.
seker falan da yok ama maşallah iyi kilosu:)

doktorum sezaryen demeyelim bekleyelim dedi. yoksa ben korkudan hemen sezaryen derim

Bende canım salı günü 38 oluyorum hemde o gun randevu günüm bakalim
Aynen benimde salı günü randevum ama pazartesi gidip çalışana raporu alicam normalde 13 temmuzda almam gerekiyordu ama resmi tatilden pazartesi ye kaldı inşallah problem olmaz

Sen bayağı bayağı doğuruyon ha

Öyle olur zaten sen 1 doğurursun onlar 9

Benimde arada hissettiyor başım dolanir gibi oluyo midemin yanmasi bir taraftan bide terliyorum bu aralar uzanıp telefona baktıktan sonra bi uyku bastırıyor gozlerimi acamiyorum tam uykucu oldum

Haha o değilde yanlış alarmsa zaten boşuna strese girdiler içimden Bi ses akıntı o diyor zaten ya bilemedim. Amanın ilk olması bu yönden kötüymüş
Benimde sanki ilk mis gibi merak etme kizlarda hic böyle değildim ben ya acaba nasıl dogurucam nasil olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…