- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Değildir canım yaEvet elimde bazı parmaklarımın arasında oluyor genelde, bir de ayaklarım da kaşınıyor ama onlarda o kabarcıklar yok. Anlamadım ya uyuzsa çok fena kolay kolay geçmiyormuş da bebeğe bulaşırsa diye stres oldum. Dua edin inşallah uyuz değildir
Kız bi gidip kontrol mü ettirsen? Nasıl bişey olduğunu da bilemiyor ki insan ilk olunca. Suyu azalıp sıkıntıya girmesin girer mi bişey olur mu onu da bilmiyorum gerçi su geldikten sonra 24 saat falan durunca bişey olmaz demiş görümcemin doktoruAA öyle şey mi olur ya. İnsan utanır bi kalkar yardım eder. Sadece yatak toplamak olur mu? 2 tane 1 tl nin büyüklüğünde 2 sefer iç çamaşırıma geldi. Sonra Peçete ondan da fazla geldi. Çöpe de attım. Rahatlığıma bak. Evdeki herkesi ayağa diktim ben oturuyorum hsjsjaja
Burnum tıkalı kokladım ama Peçete kokuyor.
Yok ya ağrıya bakarak süt olur olmaz denilmez kibenim büyük meme küçük meme durumuna döndü bu
Turnusol kağıdıyla baktın mı? Eminiz demi akıntı buHayırlısı olsun artık doğan büyüyecek bir şekilde
Aynenamaaaan herkes boşa panik oldu.
Valla benimki ben sormadan herseyi söylüyor sağolsun. Gecen kontrolde bi saat göbeğimi dürttü uğraştı bebek yüzünü göstersin diye göstermedi kerataadama sinir oldum zaten özgekendi doktorum geliyo pazartesi o ölçer
benim doktor da bir kere bile boy söylemedi meselao onemsemiyo galiba bebeğin boyunu herkesin bi tarzı var
Maşallahdoktordan çıktım nst de hareketli idi bizim bey tam bir bay yanak2700 diyor 200-300asagisi olabilir 48 -49cm boyusu. Keyfi yerinde dayamış karnıma aygını sonra aldı basına koydu filan bası aşağıda öyle takılıyor yavrum 1 hafta sonra gel dedi artik her hafta gidicim..
Canım stres yapma ALLAH büyük insallah öyle birşey yoktur ya elinin resmini cekip atarmisin biEvet elimde bazı parmaklarımın arasında oluyor genelde, bir de ayaklarım da kaşınıyor ama onlarda o kabarcıklar yok. Anlamadım ya uyuzsa çok fena kolay kolay geçmiyormuş da bebeğe bulaşırsa diye stres oldum. Dua edin inşallah uyuz değildir
Bacagı da deneyecem kola bi alısalım da, benim kız kardes hemsire arayacaz onu canlı yayınla bize talimat verecekBen 7. Ayda falan göbeğe yapmayı bıraktım canım en kolay bacaktan yapıyorum benim de bacağım neredeyse hiç acımıyor. Koluma da eşim yapıyor hatta kalçadan da yapıyor bi hemşire kalçadan da yapılır demişti ne kadar çok yer o kadar iyi deyip kalçadan da yapıyorum orası da çok acımıyor. İlacı birden bire değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az yakıyor bazen hissetmiyorum bile ama hızlı enjekte edilince baya yanıyor. Deneme yanılmayla sana en uygun olanı bulmak kalıyor. Zor valla her gün her gün ama sağlıkla gelsinler de katlanıyoruz az kaldı
Becerir bence birkaç kere yaptıktan sonra usta oluyolar benim koca başta korktu yapmaya ama şimdi benden daha iyi yapıyor
E yuhhhh bile bile keyif yapıyormisafir kabul etmiyoruz deyip yollasaydınız keşke küserlerse küssünler senden bebeğinden önemli mi yazık değil mi canına onlar yüzünden doğursan nolcak. Ayyy millette insanlık kalmamış çıldırmalık
Ay daha güzel git yat boşver kadın yalnız kalınca mecbur kalkacak tek başına oturacak hali yok ya
Canım suyun kendine has bir kokusu varmış şekerli gibi kokar diyorlar bi koklasan mı acaba burun testine sokalım
Ay maşallahdoktordan çıktım nst de hareketli idi bizim bey tam bir bay yanak2700 diyor 200-300asagisi olabilir 48 -49cm boyusu. Keyfi yerinde dayamış karnıma aygını sonra aldı basına koydu filan bası aşağıda öyle takılıyor yavrum 1 hafta sonra gel dedi artik her hafta gidicim..
He yarın doktora gideceğiz. Bilmiyorum bence su değil ben saçmaladımKız bi gidip kontrol mü ettirsen? Nasıl bişey olduğunu da bilemiyor ki insan ilk olunca. Suyu azalıp sıkıntıya girmesin girer mi bişey olur mu onu da bilmiyorum gerçi su geldikten sonra 24 saat falan durunca bişey olmaz demiş görümcemin doktoru
Hala değilim bulamadı eşim hiç Bi yerde yokmuş o kağıt. Kendi kendimize artık çözeceğiz bu sorunu.Turnusol kağıdıyla baktın mı? Eminiz demi akıntı bu
Çok hareket ettin diyemi salı günü geliyordu pazartesi yazarim sana hayırlı haberlerle gelirsin insallah
Annem corabı islatıp ayagına giyiyormus, dene istersenGünaydınnn
Bana yine haramdı geceler. Ayak yanmasından uyuyamadım bende. Bir de burun tıkanıklığıbugün karantinamın son günüsü aynada bakınca sanki göğüs boşuğum ile karnımın arası açılmış gibi geldi. Psikolojik mi acaba? Kasıkşarım çok ağrıyor. Hafifte ağrım var. Çatı ağrım iyice kudurdu zor yürüyorum.
Bende boyunu bilmiyorum söylemiyoradama sinir oldum zaten özgekendi doktorum geliyo pazartesi o ölçer
benim doktor da bir kere bile boy söylemedi meselao onemsemiyo galiba bebeğin boyunu herkesin bi tarzı var
Bende bugün nstye yatınca ameliyathane iste hasta odaları filan gördüm boştu hastane zaten bi tuaf oldumBen dun doktorla gorusunce fark ettim ki ben hazir degilim daha. Bir an once dogmalarini istiyoruz ama asil film dogduklarinda basliyor. Tek cocuklu rahat son haftalarimin tadini cikarmak istedigime karar verdim
Bende boyunu bilmiyorum söylemiyorkilosunu da al bu bilgiyle ne yaparsan yap şeklinde söylüyor en önem verdiği suyu, rahim ağzının kapalı olması, plesenta ve kan akışı geri kalan keyfi bilgi geliyor
Valla benimki ben sormadan herseyi söylüyor sağolsun. Gecen kontrolde bi saat göbeğimi dürttü uğraştı bebek yüzünü göstersin diye göstermedi kerata
Ayyy maasallah kocaman olmuş ben de böyleyim35+4 foto atcam demiştim dün akşam öyle ev hali bi çekiverdimbu ay baya büyüdü
Bende birşey yapasim gelmiyor rand3vu gununden bir gun once evi süpürup siliyim diyorum temiz kalsın belli olmaz randevubgunu doktor ne der bu salı günü randevum zaten seninde pazartesi günü kontrolün benimde temizlik günüm olucak yazarim sana hayırlı haberler alırız insqllahaslında bütün hamileligim çok hareket edip doğmasın diye yatarak döngü halinde geçti
32 ye kadar çalıştım iş çok yoğundu. eşim çoğu zaman yoktu. oğlanı okula bırak al,ayakta kostur kostur çalış, eve gel yemek temizlik çamaşır.
32 den sonra da detaylı temizlik boya badana. anca şimdi oturmaya başladım
hala gözüme takılıyor her yer ama yaptırmıyorlar
bi saat yapıp 2 saat yatıyorum, bi gün yapıp bi gün yatıyorum şeklinde geçti. bebek de aşağı indi sık sık. doktor istirahat deyince daha çok dinlenerek geldim bugüne kadar.
ama biraz yürüyüp eğilip kalksam dogururum. yürümeye başlayınca bebek baskı yapmaya basliyo en baştan beri böyleydi.
Eee kafın sana yardım etmiyor mu, ben karnı burnunda birinin evine bırak yatıya misafirliğe gitmem de, bi de yemek ekmek yaptıracagım. Hamilenin kimseye hakkının gecmemesi lazımmıs bilmiyorlsr mı ödenmiyormus, bu insanlar ne kadar düşüncesiz yaa.Gunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Aaa mantıklı hiç aklıma gelmedi deneyeyimAnnem corabı islatıp ayagına giyiyormus, dene istersen
Bende birşey yapasim gelmiyor rand3vu gununden bir gun once evi süpürup siliyim diyorum temiz kalsın belli olmaz randevubgunu doktor ne der bu salı günü randevum zaten seninde pazartesi günü kontrolün benimde temizlik günüm olucak yazarim sana hayırlı haberler alırız insqllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?