2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bi gidip kontrol mü ettirsen? Nasıl bişey olduğunu da bilemiyor ki insan ilk olunca. Suyu azalıp sıkıntıya girmesin girer mi bişey olur mu onu da bilmiyorum gerçi su geldikten sonra 24 saat falan durunca bişey olmaz demiş görümcemin doktoru

adama sinir oldum zaten özge kendi doktorum geliyo pazartesi o ölçer
benim doktor da bir kere bile boy söylemedi mesela o onemsemiyo galiba bebeğin boyunu herkesin bi tarzı var
Valla benimki ben sormadan herseyi söylüyor sağolsun. Gecen kontrolde bi saat göbeğimi dürttü uğraştı bebek yüzünü göstersin diye göstermedi kerata

Maşallah görüşler de sıklaştı demek

Canım stres yapma ALLAH büyük insallah öyle birşey yoktur ya elinin resmini cekip atarmisin bi

Bacagı da deneyecem kola bi alısalım da, benim kız kardes hemsire arayacaz onu canlı yayınla bize talimat verecek bi iki yapmaya alışırız inş

Ay maşallah çok heyecanlı ya.
He yarın doktora gideceğiz. Bilmiyorum bence su değil ben saçmaladım şu anda bi şey gelmiyor. Su olsa gelmeye devam etmez miydi?
Turnusol kağıdıyla baktın mı? Eminiz demi akıntı bu
Hala değilim bulamadı eşim hiç Bi yerde yokmuş o kağıt. Kendi kendimize artık çözeceğiz bu sorunu.

Çok hareket ettin diyemi salı günü geliyordu pazartesi yazarim sana hayırlı haberlerle gelirsin insallah

aslında bütün hamileligim çok hareket edip doğmasın diye yatarak döngü halinde geçti
32 ye kadar çalıştım iş çok yoğundu. eşim çoğu zaman yoktu. oğlanı okula bırak al,ayakta kostur kostur çalış, eve gel yemek temizlik çamaşır.
32 den sonra da detaylı temizlik boya badana. anca şimdi oturmaya başladım

hala gözüme takılıyor her yer ama yaptırmıyorlar
bi saat yapıp 2 saat yatıyorum, bi gün yapıp bi gün yatıyorum şeklinde geçti. bebek de aşağı indi sık sık. doktor istirahat deyince daha çok dinlenerek geldim bugüne kadar.
ama biraz yürüyüp eğilip kalksam dogururum. yürümeye başlayınca bebek baskı yapmaya basliyo en baştan beri böyleydi.

Annem corabı islatıp ayagına giyiyormus, dene istersen

adama sinir oldum zaten özge kendi doktorum geliyo pazartesi o ölçer
benim doktor da bir kere bile boy söylemedi mesela o onemsemiyo galiba bebeğin boyunu herkesin bi tarzı var
Bende boyunu bilmiyorum söylemiyor kilosunu da al bu bilgiyle ne yaparsan yap şeklinde söylüyor en önem verdiği suyu, rahim ağzının kapalı olması, plesenta ve kan akışı geri kalan keyfi bilgi geliyor

Ben dun doktorla gorusunce fark ettim ki ben hazir degilim daha. Bir an once dogmalarini istiyoruz ama asil film dogduklarinda basliyor. Tek cocuklu rahat son haftalarimin tadini cikarmak istedigime karar verdim
Bende bugün nstye yatınca ameliyathane iste hasta odaları filan gördüm boştu hastane zaten bi tuaf oldum doğunca da dediğin gibi artik 2 çocuklu olcaz bebek bakımı filan baya telaşlı günler bizi bekliyor buna hazır olmak da mümkün değil

bu videonun benzerini gordum sonra paylasmadigim icin uzuldum. Bunu gorunce paylasqyim dedim. Bebek arabalarinin pusetlerinin uzerine herhangi bir sey ortmeyin. Icerideki hava daha bunaltici oluyor. Bazi arabalarin semsiyesi var gunesten korumak icin. Onlar da kullanilanilir.

Bende boyunu bilmiyorum söylemiyor kilosunu da al bu bilgiyle ne yaparsan yap şeklinde söylüyor en önem verdiği suyu, rahim ağzının kapalı olması, plesenta ve kan akışı geri kalan keyfi bilgi geliyor

aha benim doktordan bi tane daha aynen en çok bunlara bakiyo:)
ona göre önemli olan onlar.
ben de ikili taramadaki radyologa çok takilmistim adam rahim damarlarını dinlemişti hamileliğin ilerleyen zamanlarında yüksek tansiyon olup olmayacağı belli olurmuş ordan

Valla benimki ben sormadan herseyi söylüyor sağolsun. Gecen kontrolde bi saat göbeğimi dürttü uğraştı bebek yüzünü göstersin diye göstermedi kerata

benimki de dürtüyor da benim oğlanlar umursamaz babalarına cekmisler kımıldamadan hiç istifini bozmuyo
düşünen adam heykeli gibi eli yüzünde duruyodu en gördüğümüzde

Bende birşey yapasim gelmiyor rand3vu gununden bir gun once evi süpürup siliyim diyorum temiz kalsın belli olmaz randevubgunu doktor ne der bu salı günü randevum zaten seninde pazartesi günü kontrolün benimde temizlik günüm olucak yazarim sana hayırlı haberler alırız insqllah

Eee kafın sana yardım etmiyor mu, ben karnı burnunda birinin evine bırak yatıya misafirliğe gitmem de, bi de yemek ekmek yaptıracagım. Hamilenin kimseye hakkının gecmemesi lazımmıs bilmiyorlsr mı ödenmiyormus, bu insanlar ne kadar düşüncesiz yaa.

kendini çok yormamaya çalış. ben durmak istemiyorum ama doktorum yok diye duruyorum hersey gözüme batiyo başkası yapsa da içim rahat etmiyor ille değecek elim.
bizim hergun süpürüp siliniyor nerdeyse ama gel gör sanki iki haftadır temizlenmiyor gibi toz her yer
yan bina kentsel dönüşüme girdi. inşaatın tozu pisliği ayrı İstanbul zaten toz toprak pislik hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…