2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen inşaat tozuda zor oluyor tabi yavaş yavaş yapmaya çalışırım bizim bebiş bekler insallah evi yine bi süpürup siliyim sonra gelsin

Ayyy insallah değildir sıcaktan filan oluyordur insallaj. böyle sacma sapan şeyler niye hamilelerin başına gelir yaa,

Arkadaşımın üçüncü bebeği 42+0'ı doldurdu. Adını Naz koymuştu, ben bunun Naz'ını çekemem, dedi. Sena diye değiştirdi. 3.bebek diye ben de erken olur mu diyorum ama onun durumunu hatırladıkça acaba diyorum.

Bende gurbetteyim burda kimsem yok insan alışıyor zamanla...çok şükür protein yoksa biraz rahatla ama yinede takip önemli kolaylıkla geçsin inşallah

Ay nasıl öküz insan onlarr yaaa baştan hiç kabul etmeseydiniz tüh yaa sen misafir ağırlıycak halde misin ayy kıyamam sana yaa walla hiç içeri yat ne halt yerde yesinler onun ayıbı olmazzz umrunda olmasn

Bacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi
Aminnnn inşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı inşallah annelerimizi ömür boyu sırtımızda taşımakla bile haklarını odeyemeyiz ki şuan ki bizim şartlarımız super ötesi onların şartlarını düşününce

Aramızda bir hafta varmış canim bende 36+3 benimde doğumum 37+1 oluyor ben 37+3 sanıyordum sen 39. haftadan gün almış olacaksın inşallah benimki biraz erken olacak onun tedirginliği var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah canım

Canım en yağlı bölge en iyisi bide benim detaylı da gittiğim perinatolog göbekten yapılınca oradaki yağları sertleştiriyor buda ultrason görüntüsü kalitesini bile etkiliyor demişti.
Kız gobekteki yağlar sertlesse benimki taş gibi olurdu 2017'den beri bir dünya iğne vurdum göbeğime enjektörleri atmasaydim bir koca odayı doldururdu öncelikle bebek olsun diye aşılamada, tüp bebekte yığınla kullandım yanında da enox kullandım onun yanında da progesteron iğneleri 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz oldu sıfırdan tekrar başla yine dolu dolu bu sefer bebek tuttu devam et en az 15. haftalara kadar sonra tekrar transfer sureci tekrar başla tekrar tuttu devam oooo göbeğim kas yapmış gibi olurdu ama progesteron iğneleri kalçadan yapılan çok fazla apse yapıyor temmuz annelerinde tüp bebekteki yol arkadaşlarımdan biri hamile hamile ameliyat oldu apseler bosaltilmisti

Of en sevmediğim şu şekilde ki misafir çocukları bide ailesi uyarmıyorsa üstüne hamilelik Allah yardımcın olsun canım ama sabır sınar cinsten insallah bugün giderler

Allah mustehakini versin başka bisey demiyorum. su mübarek gün resmen eziyet ediyolar. bide durumun riskli bile bile.

Ay nasıl öküz insan onlarr yaaa baştan hiç kabul etmeseydiniz tüh yaa sen misafir ağırlıycak halde misin ayy kıyamam sana yaa walla hiç içeri yat ne halt yerde yesinler onun ayıbı olmazzz umrunda olmasn
Cok sukur gittiler ama mutfagin halini gorseniz aglarsiniz. Hemoroid derdim beni mahvediyo yoksa sanci cati agrisi falan dert degil. Hemen fitil verip yattim isallah bu halde dogum baslamaz. Gelirken 2 saat once arayip esime geliyoruz demisler sadece. Esim asla kmseye hayir diyemeyen bi adam malesef. Disarda yeriz yemegi falan diye konusuldu ama asla ikna olmadilar biz esimle hazirladik. Sonra gezmek istediler bi yerlerde oturduk ama para harcancak diye akillari gidiyo. Iki limonatayi rahat icemedik. Bebekleri var 18 aylik. Coxuga asla yok demiyolar o cocuk beni cildirtti yemek masasinin uzerinde ayaklariyla gezmeler mi dersin yeni sildigim camlqri yalamak mi dersin gercekten cildirdim. Herseyi eline veriyolar kahvaltida her yere cay damlatti yerler hep cay silmedi de. Benm oglumun akli gidiyo ben yorulcam diye. Cocugun pesinde gwzdi yapma annem yorulur dokme annem yorulur camlari elleme annem.yorulur diye. Ama anasi sanki baska bi dil konusuoz gibi asla sallamadi. Ona da ayri gicik oldum. Anasi babasi okutmus is guc sahibi etmis kocasi da bunu sindirmis ben deli oldum hallerine. Ana baba yuzune bakmaya kiyamasin sen elin ogluna ailesine usaklik et maasini yedir. Gercekten kabus gibi bi 2 gun gecirdim kizlar hic iyi deilim mental olarak

Amin inşallah Valla sordum 3-4 dakika otur dinlen öyle ölç dedi sadece. Birde kontrole gidince de heyecan yapıyorum eyvah yine yüksek çıkarsa diye Çıkıyor

merhaba mesajlarınızı formu okurken gordum halınıze ınanın tüm kalbımle üzüldüm.. eşiniz kimseyi kıramıyorsa dısarda sız olmadan agırlasın yolculasın esimin hamılelıgı son zamanlar doktor ekstra dıkkat etmesı gerektı dedı kusura bakmayın bıze katılamayacak arzu edersenız beraber yemek yıyelım baska zaman bırlıkte sızı evımızde agırlarız demesı gerekırdı sizi mi ciddiye almıyor durumunuzu mu onemsemıyor anlamadım gelenler zaten ayrı ruh bozukluguna sahıp kanımca onlara diyecek hiç laf bulamadım .. bu kadar acık yazdım umarım senı gucendırmem ama o cocuk emanet sana canının da cocugun da saglıgını dusunmek zorundasın keyfi durumlar ıcın riske girmemelisin

Aile konseyi karar zamanı

Bilemedim ki kuzu ben ilk haftalar kendim yapacağım zaman göbek kolay geliyordu doktor öyle söyleyince sadece koldan devam ettim. Bak mesela bazısı bacak çok rahat diyor bacağıma vuracağıma kalbe saplarım bende dehşet ağrıtıyor bacak

Abowww ayıptır yaaa. Nasıl düşüncesiz cocugun konuşmasından bile almamış kadın bidaha kabul etme canım. Eşinede camsili ver silsin sana sormadan kabul etmek nedir

Normalde bu aylarda bebek hareketleri azarliyormus normale göre ama bence benim tam tersi oldu simdi daha hareketli masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…