Sonradan böyle oldu hiç belli olmuyorduAyyy maasallah kocaman olmuş ben de böyleyim
Aynen inşaat tozuda zor oluyor tabi yavaş yavaş yapmaya çalışırım bizim bebiş bekler insallah evi yine bi süpürup siliyim sonra gelsinkendini çok yormamaya çalış. ben durmak istemiyorum ama doktorum yok diye duruyorum hersey gözüme batiyobaşkası yapsa da içim rahat etmiyor ille değecek elim.
bizim hergun süpürüp siliniyor nerdeyse ama gel gör sanki iki haftadır temizlenmiyor gibi toz her yer
yan bina kentsel dönüşüme girdi. inşaatın tozu pisliği ayrı İstanbul zaten toz toprak pislik hep
Pazartesiye kadar beklesin isim biter bitmez gelebilirAynen inşaat tozuda zor oluyor tabi yavaş yavaş yapmaya çalışırım bizim bebiş bekler insallah evi yine bi süpürup siliyim sonra gelsin
Ayyy insallah değildir sıcaktan filan oluyordur insallaj. böyle sacma sapan şeyler niye hamilelerin başına gelir yaa,Başıma gelenlerbenim bu el ayak kaşıntılarım vardı ya hani doktor kolestaza benzemiyor bu dedi bir de cildiye görsün dedi. Bugün cildiyeye gittim, kaşıyınca fısır fısır su toplamış gibi minik kabarcıklar oluyor, şu an geçti gibi ama o tarif ettiğin uyuzda da oluyor dedi, uyuz salgını var dedi
Uyuzun tipik bir yuva görüntüsü varmış ondan sürüntü alınca kesin uyuz olduğunu söyleyebiliyorlarmış ama benimki öyle değilmiş sürüntü alsam çıkmaz dedi. Bir hafta egzamada kullanılan bir krem verdi onu kullan gerileme olmazsa uyuz olabilir dedi
Eşimde annemlerde başka hiç kimsede yok kaşıntı, uyuz olsa eşime geçmez miydi yatrendyoldan bir iki kıyafet aldım sadece denedim sonra yıkadım o kadarcıkla geçer mi acaba
Hamile hamile bi uyuz olmadığım kalmıştı
Benim oğlum, kızımdan erken doğdu. Kızım 39+0. Oğlum 38+3Cinsiywtlerimizde ayniama erkek çocuğu 10 gun de geç oluyor derler ama bilmiyorum ki iki kizim var bilmiyorum tecrübem yok senin oğlan zamanındami geldi yoksa gununu gecirdimi
Arkadaşımın üçüncü bebeği 42+0'ı doldurdu. Adını Naz koymuştu, ben bunun Naz'ını çekemem, dedi. Sena diye değiştirdi.benim oğlan 38+3 de geldi:) bu bebisi de haftaya olur diye bekliyorum 40 i görmez sanırım:)
ilk çocuktan daha erken doguyormus sonrakiler öyle diyolar ya nasip:)
kızdan sonra erkek güzel olmusinşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsun hepsi:)
Bende gurbetteyim burda kimsem yok insan alışıyor zamanla...çok şükür protein yoksa biraz rahatla ama yinede takip önemli kolaylıkla geçsin inşallahEvet canım idrarda protein kaçağı yok şükür. Gurbetteyim tek başımayım, dinlenebilmek ne mümkünzaten burda detaylı ultrason harici hiç ultrasona girmedim. İnşallah sağlıkla doğar, 12 yıl sonra ikinci çocuk olacak.
Ay nasıl öküz insan onlarr yaaa baştan hiç kabul etmeseydiniz tüh yaa sen misafir ağırlıycak halde misin ayy kıyamam sana yaa walla hiç içeri yat ne halt yerde yesinler onun ayıbı olmazzz umrunda olmasnGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Belli olmuyor diyorsunuz yaniBenim oğlum, kızımdan erken doğdu. Kızım 39+0. Oğlum 38+3
Aminnnn inşallah canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı inşallahBacagı da denerim ben de göbekte sıkıstıracak yer yok, ayy cok zor bu iğne işi rabbim bu zamana kadar sabrını vermiş sana insallah saglıkla al kıcagına annelerin hakkı nasıl ödensin simdi
Aramızda bir hafta varmış canim bende 36+3 benimde doğumum 37+1 oluyor ben 37+3 sanıyordumbenim de mesai saatine denk gelse süper olur ya
doktorum pazartesi gelecek onla daha rahat olurum diye yürümüyorum. yoksa ben de başlardım.
37+3 oldum bugün canım:) salı günü 38+0 olcak. İlk çocuğum da 38+3 de doğmuştu
Bende gurbetteyim burda kimsem yok insan alışıyor zamanla...çok şükür protein yoksa biraz rahatla ama yinede takip önemli kolaylıkla geçsin inşallah
Kız gobekteki yağlar sertlesse benimki taş gibi olurdu 2017'den beri bir dünya iğne vurdum göbeğime enjektörleri atmasaydim bir koca odayı doldururduCanım en yağlı bölge en iyisibide benim detaylı da gittiğim perinatolog göbekten yapılınca oradaki yağları sertleştiriyor buda ultrason görüntüsü kalitesini bile etkiliyor demişti.
Ben 7. Ayda falan göbeğe yapmayı bıraktım canım en kolay bacaktan yapıyorum benim de bacağım neredeyse hiç acımıyor. Koluma da eşim yapıyor hatta kalçadan da yapıyor bi hemşire kalçadan da yapılır demişti ne kadar çok yer o kadar iyi deyip kalçadan da yapıyorum orası da çok acımıyor. İlacı birden bire değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az yakıyor bazen hissetmiyorum bile ama hızlı enjekte edilince baya yanıyor. Deneme yanılmayla sana en uygun olanı bulmak kalıyor. Zor valla her gün her gün ama sağlıkla gelsinler de katlanıyoruz az kaldı
Becerir bence birkaç kere yaptıktan sonra usta oluyolar benim koca başta korktu yapmaya ama şimdi benden daha iyi yapıyor
E yuhhhh bile bile keyif yapıyormisafir kabul etmiyoruz deyip yollasaydınız keşke küserlerse küssünler senden bebeğinden önemli mi yazık değil mi canına onlar yüzünden doğursan nolcak. Ayyy millette insanlık kalmamış çıldırmalık
Ay daha güzel git yat boşver kadın yalnız kalınca mecbur kalkacak tek başına oturacak hali yok ya
Canım suyun kendine has bir kokusu varmış şekerli gibi kokar diyorlar bi koklasan mı acaba burun testine sokalım
Ben de son zamanlarda sol tarafıma çok yatamıyorum hep sağ tarafımda rahatım inş olmuyordur sıkıntı benim de çarşamba kontrol nst o zaman soracağım, bakalım ortak cvp alabilecek miyiz dr lardan
Ya ne bileyim süt mü olmayacak acaba diye dürtüyor evhamlı yanımağrısa da kitle var bi meme de, bişey mi oluyor diye dürtecek gerçi sağolsun
Ah sen ne çok çektin şu gecelerden yahayırlısıyla doğursan inş
Yaa belki yavaş yaval hazırlanıyordur gelmeye bebiş az kalmıştır belki hayırlısı bakalım..
Oo ansızın gelmeleri bile sıkıntı ama hadi neyse dersin de yatılı olayı çok kötü olmuş bu halinle, insanların bu anlayışsızlığı aşırı rahatlığı çok sinir bozucu.. Hadi bilmeden gittin gördün durumu kahveni iç çık git işte ne bekliyosun. Yatak yorgan o halinle off.. Keşke eşin bi yolunu bulup yol verseymiş..
Ay şaka gibi tahammülü zorlar azına.. Neyse inş daha fazla seni sinir strese sokmadan giderler inş.
Of en sevmediğim şu şekilde ki misafir çocukları bide ailesi uyarmıyorsa üstüne hamilelik Allah yardımcın olsun canım ama sabır sınar cinsten insallah bugün giderler
Nasil emrivaki yatmaya gelirler ya? Oyle pat diye biz geliyoruz hurraa. Ne ayip ne dusuncesizlik. Ben kendi oz ablama oncesinde planlasmadan gutmiyorum catkapi. Gele biri yatmali gelecekse haftalar once konusulur. Ne ayip yaptiklari ya. Git otelde kal madem geldin ayarlicaksin. Olmadi oncesinde sor ve ki zaten karni burnunda kadinin oldugu haneye sorna. Simdi nasilsin?
Eee kafın sana yardım etmiyor mu, ben karnı burnunda birinin evine bırak yatıya misafirliğe gitmem de, bi de yemek ekmek yaptıracagım. Hamilenin kimseye hakkının gecmemesi lazımmıs bilmiyorlsr mı ödenmiyormus, bu insanlar ne kadar düşüncesiz yaa.
Allah mustehakini versin başka bisey demiyorum. su mübarek gün resmen eziyet ediyolar. bide durumun riskli bile bile.
Cok sukur gittiler ama mutfagin halini gorseniz aglarsiniz. Hemoroid derdim beni mahvediyo yoksa sanci cati agrisi falan dert degil. Hemen fitil verip yattim isallah bu halde dogum baslamaz. Gelirken 2 saat once arayip esime geliyoruz demisler sadece. Esim asla kmseye hayir diyemeyen bi adam malesef. Disarda yeriz yemegi falan diye konusuldu ama asla ikna olmadilar biz esimle hazirladik. Sonra gezmek istediler bi yerlerde oturduk ama para harcancak diye akillari gidiyo. Iki limonatayi rahat icemedik. Bebekleri var 18 aylik. Coxuga asla yok demiyolar o cocuk beni cildirtti yemek masasinin uzerinde ayaklariyla gezmeler mi dersin yeni sildigim camlqri yalamak mi dersin gercekten cildirdim. Herseyi eline veriyolar kahvaltida her yere cay damlatti yerler hep cay silmedi de. Benm oglumun akli gidiyo ben yorulcam diye. Cocugun pesinde gwzdi yapma annem yorulur dokme annem yorulur camlari elleme annem.yorulur diye. Ama anasi sanki baska bi dil konusuoz gibi asla sallamadi. Ona da ayri gicik oldum. Anasi babasi okutmus is guc sahibi etmis kocasi da bunu sindirmis ben deli oldum hallerine. Ana baba yuzune bakmaya kiyamasin sen elin ogluna ailesine usaklik et maasini yedir. Gercekten kabus gibi bi 2 gun gecirdim kizlar hic iyi deilim mental olarakAy nasıl öküz insan onlarr yaaa baştan hiç kabul etmeseydiniz tüh yaa sen misafir ağırlıycak halde misin ayy kıyamam sana yaa walla hiç içeri yat ne halt yerde yesinler onun ayıbı olmazzz umrunda olmasn
Geçmiş olsun inş düzelir tansiyon etkilenmeden vaktinde olur herşey.. Çok şükür riskli haftaları atlattık o yüzden onun rahatlığıyla stres yapma tansiyon deyince stres direk.. Sabah aç karna mı ölçülüyor tansiyon her zaman gün içindede herhangi bir vakitte de mi yüksek oluyor yeme içmeyle ne kadar etkilenip değişiyor acaba..
Ohh maşallah, illa gidiyordur ya, hepsi yarasın miniğe yediklerininn
Kimisi için bebeği gördükten sonra süren zaman geçmek bilmiyormuş, o dikiş olayı bitmiyo bitmeyecekmiş falan diyordu bi kuzenim:).. Snein hastanede de o uygulama yoktu demekki belki de, bişey de olmuyor demekki bastırtmasam mı ben de ayyyHiii cengaver yüreğin neyseki kandan ziyade uyangaçlığa odaklanmış :)), ne bileyim yoksa başedilmez o kesi falan düşünülürse oyy içim bi hoş oldu ben katiyen bakamam o tarz videolara sonrasında da bakamam geçmiş git iç iyiyim diyemem bu kadar kan akmış böyle mi kesmişler falan diye uykularım kaçar benimki genel anestezi oldu, uyanırken çok zorlandım acısını düşünmemiştim zaten acil sezaryen oldum hazırlıksız oldu ama uyanırken duyduğum o acı yani o an yeni kesiyorlar gibiydi.. Sedyede hareket halinde ameliyathaneden çıkarken olmasa kesin şimdi kesiyorlar falan derdim. İşte 3-4 saat sonra iğne miğne derken rahatladım yürüdüm ettim.. Yoğun bakıma lınmıştı oğlum, sabahında eve taburcu olduk ikindi 2 vasıtayla hastaneye gitmiştim ben de o halimle sonra evde de ayaktayım genelde.. Çok şükür ilk uyanma harici rahattı illa acı sızı yaşanıyor 1hafta 10 gün tabi ama ayaktan kesilmemiştim inş bunda da öyle olur..
Ay maşallah ne güzel böyle doğumlar duyup görünce direkt normal doğum düşünesim geliyor, şu rüptur mu neydi o olay çok gözümü korkutuyor, yoksa direkt normal isterdim, ne rahatlık ya doğur o an hemm de çocuğu kucağına al sonra aynı gün eve harika bişeyinş normal planlayan isteyen herkese böylesi nasip olur
merhaba mesajlarınızı formu okurken gordum halınıze ınanın tüm kalbımle üzüldüm.. eşiniz kimseyi kıramıyorsa dısarda sız olmadan agırlasın yolculasın esimin hamılelıgı son zamanlar doktor ekstra dıkkat etmesı gerektı dedı kusura bakmayın bıze katılamayacak arzu edersenız beraber yemek yıyelım baska zaman bırlıkte sızı evımızde agırlarız demesı gerekırdı sizi mi ciddiye almıyor durumunuzu mu onemsemıyor anlamadım gelenler zaten ayrı ruh bozukluguna sahıp kanımca onlara diyecek hiç laf bulamadım .. bu kadar acık yazdım umarım senı gucendırmem ama o cocuk emanet sana canının da cocugun da saglıgını dusunmek zorundasın keyfi durumlar ıcın riske girmemelisinCok sukur gittiler ama mutfagin halini gorseniz aglarsiniz. Hemoroid derdim beni mahvediyo yoksa sanci cati agrisi falan dert degil. Hemen fitil verip yattim isallah bu halde dogum baslamaz. Gelirken 2 saat once arayip esime geliyoruz demisler sadece. Esim asla kmseye hayir diyemeyen bi adam malesef. Disarda yeriz yemegi falan diye konusuldu ama asla ikna olmadilar biz esimle hazirladik. Sonra gezmek istediler bi yerlerde oturduk ama para harcancak diye akillari gidiyo. Iki limonatayi rahat icemedik. Bebekleri var 18 aylik. Coxuga asla yok demiyolar o cocuk beni cildirtti yemek masasinin uzerinde ayaklariyla gezmeler mi dersin yeni sildigim camlqri yalamak mi dersin gercekten cildirdim. Herseyi eline veriyolar kahvaltida her yere cay damlatti yerler hep cay silmedi de. Benm oglumun akli gidiyo ben yorulcam diye. Cocugun pesinde gwzdi yapma annem yorulur dokme annem yorulur camlari elleme annem.yorulur diye. Ama anasi sanki baska bi dil konusuoz gibi asla sallamadi. Ona da ayri gicik oldum. Anasi babasi okutmus is guc sahibi etmis kocasi da bunu sindirmis ben deli oldum hallerine. Ana baba yuzune bakmaya kiyamasin sen elin ogluna ailesine usaklik et maasini yedir. Gercekten kabus gibi bi 2 gun gecirdim kizlar hic iyi deilim mental olarak
Aile konseyi karar zamanıAy maşallahçok heyecanlı ya.
He yarın doktora gideceğiz. Bilmiyorum bence su değil ben saçmaladımşu anda bi şey gelmiyor. Su olsa gelmeye devam etmez miydi?
Hala değilim bulamadı eşim hiç Bi yerde yokmuş o kağıt. Kendi kendimize artık çözeceğiz bu sorunu.
Bilemedim ki kuzu ben ilk haftalar kendim yapacağım zaman göbek kolay geliyordu doktor öyle söyleyince sadece koldan devam ettim. Bak mesela bazısı bacak çok rahat diyor bacağıma vuracağıma kalbe saplarım bende dehşet ağrıtıyor bacakKız gobekteki yağlar sertlesse benimki taş gibi olurdu 2017'den beri bir dünya iğne vurdum göbeğime enjektörleri atmasaydim bir koca odayı doldururduöncelikle bebek olsun diye aşılamada, tüp bebekte yığınla kullandım yanında da enox kullandım onun yanında da progesteron iğneleri 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz oldu sıfırdan tekrar başla yine dolu dolu bu sefer bebek tuttu devam et en az 15. haftalara kadar sonra tekrar transfer sureci tekrar başla tekrar tuttu devam oooo göbeğim kas yapmış gibi olurdu ama progesteron iğneleri kalçadan yapılan çok fazla apse yapıyor temmuz annelerinde tüp bebekteki yol arkadaşlarımdan biri hamile hamile ameliyat oldu apseler bosaltilmisti
Abowww ayıptır yaaa. Nasıl düşüncesiz cocugun konuşmasından bile almamış kadın bidaha kabul etme canım. Eşinede camsili ver silsin sana sormadan kabul etmek nedirCok sukur gittiler ama mutfagin halini gorseniz aglarsiniz. Hemoroid derdim beni mahvediyo yoksa sanci cati agrisi falan dert degil. Hemen fitil verip yattim isallah bu halde dogum baslamaz. Gelirken 2 saat once arayip esime geliyoruz demisler sadece. Esim asla kmseye hayir diyemeyen bi adam malesef. Disarda yeriz yemegi falan diye konusuldu ama asla ikna olmadilar biz esimle hazirladik. Sonra gezmek istediler bi yerlerde oturduk ama para harcancak diye akillari gidiyo. Iki limonatayi rahat icemedik. Bebekleri var 18 aylik. Coxuga asla yok demiyolar o cocuk beni cildirtti yemek masasinin uzerinde ayaklariyla gezmeler mi dersin yeni sildigim camlqri yalamak mi dersin gercekten cildirdim. Herseyi eline veriyolar kahvaltida her yere cay damlatti yerler hep cay silmedi de. Benm oglumun akli gidiyo ben yorulcam diye. Cocugun pesinde gwzdi yapma annem yorulur dokme annem yorulur camlari elleme annem.yorulur diye. Ama anasi sanki baska bi dil konusuoz gibi asla sallamadi. Ona da ayri gicik oldum. Anasi babasi okutmus is guc sahibi etmis kocasi da bunu sindirmis ben deli oldum hallerine. Ana baba yuzune bakmaya kiyamasin sen elin ogluna ailesine usaklik et maasini yedir. Gercekten kabus gibi bi 2 gun gecirdim kizlar hic iyi deilim mental olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?