- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım sen kendin daha rahat yapabilirsin ilk yaparken zorlanırsın sonrası çok kolay ben saglikci olduğum halde ilk iğneyi kendime yapamamıştımAynrn öyle hamileliğin basındsn beri vurunanlar var ben en azındna 33. Haftada baslaıdm diyorum. Benim de eşim bi şekilde öğrenecek bakalım becerir insallah yoksa her gün iğne için dısarı cıkmak da bi ayrı eziyet
Ayy Allah korusun canım ya tabiki herkesin vucudundaki ağrı noktaları ağrı dereceleri çok farklı mesela benim her yerim morariyor kol bacak göbek sanki dövmüşler gibi oluyorBilemedim ki kuzu ben ilk haftalar kendim yapacağım zaman göbek kolay geliyordu doktor öyle söyleyince sadece koldan devam ettim. Bak mesela bazısı bacak çok rahat diyor bacağıma vuracağıma kalbe saplarım bende dehşet ağrıtıyor bacak
Annem benle mutfaktaysa su bile doldurtmaz günah der. Başka yerde çok susayacakta rica minnet ister ki bir bardak su yani nolacak ele mi yapışacak demi. Bu el insanında merhamette vicdan da yokEee kafın sana yardım etmiyor mu, ben karnı burnunda birinin evine bırak yatıya misafirliğe gitmem de, bi de yemek ekmek yaptıracagım. Hamilenin kimseye hakkının gecmemesi lazımmıs bilmiyorlsr mı ödenmiyormus, bu insanlar ne kadar düşüncesiz yaa.
Şu an bişey yok kaşıntı tutunca kabarıyor o da fotoğrafta net çıkmayacak kadar küçük su kabarcıkları şeklindeCanım stres yapma ALLAH büyük insallah öyle birşey yoktur ya elinin resmini cekip atarmisin bi
Yağları orantısız dağıtmışız herhaldeAyy Allah korusun canım ya tabiki herkesin vucudundaki ağrı noktaları ağrı dereceleri çok farklı mesela benim her yerim morariyor kol bacak göbek sanki dövmüşler gibi oluyorama göbeğime bir dünya iğne yaptim ama kolum aşırı açıyor göbek daha rahat oluyor bacagimda rahat oluyor
covid olduğunuz da Negatife dönene kadar mı kullandınızCanım ben covid olunca eşime yaptırdım hayatta kendime vuramam1 gün 1 kola üst kısma 1 gün diğer kola yapıyordu yanma ve acı oluyor morarma kanama olmadı göbeğime denettim 1 kere de o morardı ve daha korkutucu geldi bana . Orasıda acıdı yani. Hamilelik boyunca olanlara dua ettim yani Allah yardımcıları olsun dedim ben 1 haft zor dayandım
Inşallah geçer yaŞu an bişey yok kaşıntı tutunca kabarıyor o da fotoğrafta net çıkmayacak kadar küçük su kabarcıkları şeklinde
Biz hamileliğin başında ailecek uyuz geçirdik maalesef. Önce eşime iş yerinden bulaşmış o bana bulaştırdı. Eşimde kaşıntı 1 aydır vardı ve içi boş sivilce şeklindeydi. Özellikle kasıklarında, el ve ayak parmak aralarında vardı. 1 ay alerji kremi vs kullandı sonra bende başlayınca doktora gittik. 3 günlük bir karışım hazırlattı doktor. 1 kg luk bir kutuda çok ağır kokulu vazelinli sarımsı bir karışımdı. 3 gün hiç banyo yapmadan sürekli onu sürdük bütün vücudumuza. Tabi işe gitmedik. Kıyafetlerimizi atacak şekilde seçtik. 3 gün sonunda katran sabunuyla banyo yapıp evdeki herşeyi 90 derecede yıkadık. 3 gün giydiğimiz kıyafetleri, o zaman kullandığımız nevresimleri hep attık. Çok şükür tek seferde kurtulduk.Şu an bişey yok kaşıntı tutunca kabarıyor o da fotoğrafta net çıkmayacak kadar küçük su kabarcıkları şeklinde
okudukça sinirlerim gerildi valla allah kurtarmış, inşallah bir daha gelen giden olmazCok sukur gittiler ama mutfagin halini gorseniz aglarsiniz. Hemoroid derdim beni mahvediyo yoksa sanci cati agrisi falan dert degil. Hemen fitil verip yattim isallah bu halde dogum baslamaz. Gelirken 2 saat once arayip esime geliyoruz demisler sadece. Esim asla kmseye hayir diyemeyen bi adam malesef. Disarda yeriz yemegi falan diye konusuldu ama asla ikna olmadilar biz esimle hazirladik. Sonra gezmek istediler bi yerlerde oturduk ama para harcancak diye akillari gidiyo. Iki limonatayi rahat icemedik. Bebekleri var 18 aylik. Coxuga asla yok demiyolar o cocuk beni cildirtti yemek masasinin uzerinde ayaklariyla gezmeler mi dersin yeni sildigim camlqri yalamak mi dersin gercekten cildirdim. Herseyi eline veriyolar kahvaltida her yere cay damlatti yerler hep cay silmedi de. Benm oglumun akli gidiyo ben yorulcam diye. Cocugun pesinde gwzdi yapma annem yorulur dokme annem yorulur camlari elleme annem.yorulur diye. Ama anasi sanki baska bi dil konusuoz gibi asla sallamadi. Ona da ayri gicik oldum. Anasi babasi okutmus is guc sahibi etmis kocasi da bunu sindirmis ben deli oldum hallerine. Ana baba yuzune bakmaya kiyamasin sen elin ogluna ailesine usaklik et maasini yedir. Gercekten kabus gibi bi 2 gun gecirdim kizlar hic iyi deilim mental olarak
Büyük ihtimalle öyleYağları orantısız dağıtmışız herhalde
benim koca gizli hemşire çıktı, hemşirenin anlattığı gibi vurdu hemşireden daha az acıttı valla eli de hafifmiş , çok şükür çözdük iğne işini bizCanım sen kendin daha rahat yapabilirsin ilk yaparken zorlanırsın sonrası çok kolay ben saglikci olduğum halde ilk iğneyi kendime yapamamıştımhafta sonları hastaneye gitmek zorunda kalıyordum doktorumun bir tanesi kızdı bunu herkes kendine yapıyor sen nasıl saglikcisin diyerek aslında çok basit ama insan kendine yaparken zorlanıyor mesela ben annemin şekerini de olcemiyorum parmağını delemiyorum kıyamıyorum
benim doktor covid geçse de doğuma kadar kullanacaksın dedicovid olduğunuz da Negatife dönene kadar mı kullandınız
Esimin niyeti aslinda disarda agirlamakti. Ama hem gorusmek icin israr edip hem disarda olmayi kabul etmediler. Hesabi onlara odetiriz diye endiselendikleri cok barizdi cunku disarda bisi yersek iceraek diye cok gerildiler. Yatma fikri hic aklimizda yoktu cunku oyle biseyden bahsetmediler gelirken bi kac saat goruselim sonra nevsehire gecicez demisler ama gece 12 de hala kalkmaya niyetleri olmayinca napayim yataklari mi hazirlayim o zaman dedm sohbet kesilince oluur die atladilar. Acik acik ne zaman gidiceksiniz diye de sorulmaz ki. Halimi gorduler oturup kalkamadigimi ara ara sanci.yokladigini biliyolar. S... gidin desem bundan acik olmazdi. Esim dondu etraflarinda ama bende hep oturmayi kendime yediremedim. Bilmiyorum ben olsam gitmezdm geliyoruz deyip hic gitmezdim. Yol ustunde gorustugumuz baska arkadas var konyada onlara da gidicez dedi ama kizin da haberi yokmus yazdm ben haberim yok dedi. Kiz hemen kendine plan yapti ben durumu anlatinca. Annesine yatiya gitmis kocasinin haberi yok hala bunlarin konyaya gideceginden. Hic sevmem boyle yuzsuzlukleri hep de beni bulurmerhaba mesajlarınızı formu okurken gordum halınıze ınanın tüm kalbımle üzüldüm.. eşiniz kimseyi kıramıyorsa dısarda sız olmadan agırlasın yolculasın esimin hamılelıgı son zamanlar doktor ekstra dıkkat etmesı gerektı dedı kusura bakmayın bıze katılamayacak arzu edersenız beraber yemek yıyelım baska zaman bırlıkte sızı evımızde agırlarız demesı gerekırdı sizi mi ciddiye almıyor durumunuzu mu onemsemıyor anlamadım gelenler zaten ayrı ruh bozukluguna sahıp kanımca onlara diyecek hiç laf bulamadım .. bu kadar acık yazdım umarım senı gucendırmem ama o cocuk emanet sana canının da cocugun da saglıgını dusunmek zorundasın keyfi durumlar ıcın riske girmemelisin
Daha da gelmesin artk kmse valla kendime cocuguma zor yetiyo benim enerjimokudukça sinirlerim gerildi valla allah kurtarmış, inşallah bir daha gelen giden olmaz
Süsler gercekten çok güzel olmuşYarın son iş günüm sükürler olsun
Süslerimiz hazır :) cok güzel oldular
Oglum hastalandı bademcik iltihabı yine ateş 39 larda. Bu pazartesi tahlil yaptırcaktım demir takviyesi için yine ertelendi. Bari cabuk atlatsa antibiyotiksiz.
Pazartesi komtrolüm var rapor alıp ayrılcam artık.
Eki Görüntüle 3097754
benim bebe de hareeketli çok sukur de , daha kucuk zaten 33 haftalık neredeyse 1 ay var aramızdaNormalde bu aylarda bebek hareketleri azarliyormus normale göre ama bence benim tam tersi oldu simdi daha hareketli masallah
Aynen maşallah hareketli vallabenim bebe de hareeketli çok sukur de , daha kucuk zaten 33 haftalık neredeyse 1 ay var aramızda
Ay bunlar yüzsüzlüğü iyice ele almışlar afedersin yüzlerine tükürsen çok şükür deyip devam edeceklerEsimin niyeti aslinda disarda agirlamakti. Ama hem gorusmek icin israr edip hem disarda olmayi kabul etmediler. Hesabi onlara odetiriz diye endiselendikleri cok barizdi cunku disarda bisi yersek iceraek diye cok gerildiler. Yatma fikri hic aklimizda yoktu cunku oyle biseyden bahsetmediler gelirken bi kac saat goruselim sonra nevsehire gecicez demisler ama gece 12 de hala kalkmaya niyetleri olmayinca napayim yataklari mi hazirlayim o zaman dedm sohbet kesilince oluur die atladilar. Acik acik ne zaman gidiceksiniz diye de sorulmaz ki. Halimi gorduler oturup kalkamadigimi ara ara sanci.yokladigini biliyolar. S... gidin desem bundan acik olmazdi. Esim dondu etraflarinda ama bende hep oturmayi kendime yediremedim. Bilmiyorum ben olsam gitmezdm geliyoruz deyip hic gitmezdim. Yol ustunde gorustugumuz baska arkadas var konyada onlara da gidicez dedi ama kizin da haberi yokmus yazdm ben haberim yok dedi. Kiz hemen kendine plan yapti ben durumu anlatinca. Annesine yatiya gitmis kocasinin haberi yok hala bunlarin konyaya gideceginden. Hic sevmem boyle yuzsuzlukleri hep de beni bulur
ay çok tatlıymış süsler bayıldım, geçmiş olsun bu havalar çocukları çabuk carpıyor terliyorlar dondurma yiyorlar vs daha çabuk hasta oluyorlarYarın son iş günüm sükürler olsun
Süslerimiz hazır :) cok güzel oldular
Oglum hastalandı bademcik iltihabı yine ateş 39 larda. Bu pazartesi tahlil yaptırcaktım demir takviyesi için yine ertelendi. Bari cabuk atlatsa antibiyotiksiz.
Pazartesi komtrolüm var rapor alıp ayrılcam artık.
Eki Görüntüle 3097754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?