2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen kendin daha rahat yapabilirsin ilk yaparken zorlanırsın sonrası çok kolay ben saglikci olduğum halde ilk iğneyi kendime yapamamıştım hafta sonları hastaneye gitmek zorunda kalıyordum doktorumun bir tanesi kızdı bunu herkes kendine yapıyor sen nasıl saglikcisin diyerek aslında çok basit ama insan kendine yaparken zorlanıyor mesela ben annemin şekerini de olcemiyorum parmağını delemiyorum kıyamıyorum

Ayy Allah korusun canım ya tabiki herkesin vucudundaki ağrı noktaları ağrı dereceleri çok farklı mesela benim her yerim morariyor kol bacak göbek sanki dövmüşler gibi oluyor ama göbeğime bir dünya iğne yaptim ama kolum aşırı açıyor göbek daha rahat oluyor bacagimda rahat oluyor

Annem benle mutfaktaysa su bile doldurtmaz günah der. Başka yerde çok susayacakta rica minnet ister ki bir bardak su yani nolacak ele mi yapışacak demi. Bu el insanında merhamette vicdan da yok

Yağları orantısız dağıtmışız herhalde

covid olduğunuz da Negatife dönene kadar mı kullandınız

Şu an bişey yok kaşıntı tutunca kabarıyor o da fotoğrafta net çıkmayacak kadar küçük su kabarcıkları şeklinde
Biz hamileliğin başında ailecek uyuz geçirdik maalesef. Önce eşime iş yerinden bulaşmış o bana bulaştırdı. Eşimde kaşıntı 1 aydır vardı ve içi boş sivilce şeklindeydi. Özellikle kasıklarında, el ve ayak parmak aralarında vardı. 1 ay alerji kremi vs kullandı sonra bende başlayınca doktora gittik. 3 günlük bir karışım hazırlattı doktor. 1 kg luk bir kutuda çok ağır kokulu vazelinli sarımsı bir karışımdı. 3 gün hiç banyo yapmadan sürekli onu sürdük bütün vücudumuza. Tabi işe gitmedik. Kıyafetlerimizi atacak şekilde seçtik. 3 gün sonunda katran sabunuyla banyo yapıp evdeki herşeyi 90 derecede yıkadık. 3 gün giydiğimiz kıyafetleri, o zaman kullandığımız nevresimleri hep attık. Çok şükür tek seferde kurtulduk.

Yarın son iş günüm sükürler olsun
Süslerimiz hazır :) cok güzel oldular
Oglum hastalandı bademcik iltihabı yine ateş 39 larda. Bu pazartesi tahlil yaptırcaktım demir takviyesi için yine ertelendi. Bari cabuk atlatsa antibiyotiksiz.
Pazartesi komtrolüm var rapor alıp ayrılcam artık.

okudukça sinirlerim gerildi valla allah kurtarmış, inşallah bir daha gelen giden olmaz

benim koca gizli hemşire çıktı, hemşirenin anlattığı gibi vurdu hemşireden daha az acıttı valla eli de hafifmiş , çok şükür çözdük iğne işini biz

Esimin niyeti aslinda disarda agirlamakti. Ama hem gorusmek icin israr edip hem disarda olmayi kabul etmediler. Hesabi onlara odetiriz diye endiselendikleri cok barizdi cunku disarda bisi yersek iceraek diye cok gerildiler. Yatma fikri hic aklimizda yoktu cunku oyle biseyden bahsetmediler gelirken bi kac saat goruselim sonra nevsehire gecicez demisler ama gece 12 de hala kalkmaya niyetleri olmayinca napayim yataklari mi hazirlayim o zaman dedm sohbet kesilince oluur die atladilar. Acik acik ne zaman gidiceksiniz diye de sorulmaz ki. Halimi gorduler oturup kalkamadigimi ara ara sanci.yokladigini biliyolar. S... gidin desem bundan acik olmazdi. Esim dondu etraflarinda ama bende hep oturmayi kendime yediremedim. Bilmiyorum ben olsam gitmezdm geliyoruz deyip hic gitmezdim. Yol ustunde gorustugumuz baska arkadas var konyada onlara da gidicez dedi ama kizin da haberi yokmus yazdm ben haberim yok dedi. Kiz hemen kendine plan yapti ben durumu anlatinca. Annesine yatiya gitmis kocasinin haberi yok hala bunlarin konyaya gideceginden. Hic sevmem boyle yuzsuzlukleri hep de beni bulur

Süsler gercekten çok güzel olmuş paşaya da geçmiş olsun biran önce atlatır inşallah

Ay bunlar yüzsüzlüğü iyice ele almışlar afedersin yüzlerine tükürsen çok şükür deyip devam edecekler

ay çok tatlıymış süsler bayıldım, geçmiş olsun bu havalar çocukları çabuk carpıyor terliyorlar dondurma yiyorlar vs daha çabuk hasta oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…