Cok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyeAy bunlar yüzsüzlüğü iyice ele almışlar afedersin yüzlerine tükürsen çok şükür deyip devam edecekler
Sana konuşacak neden bulmuş canım. Döşeği İngilizce şekilde anlatmadığana şükür edelim. Şükür gittikerCok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyebu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden
Ahahaha vizyonsuz az kalır baya bişi görmemis ömründe bence ahahah şaka gibi 4 yün yatağı dür dur yat diyeydin sen onaCok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyebu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden
Yani. Doğum vaktinin kızı erkeği yok bence. Bebek kendi istediği vakit gelir.Belli olmuyor diyorsunuz yani
Evet su olsa az az sızmaya devam eder kesilmez diyo doktorlar değildir inşAy maşallahçok heyecanlı ya.
He yarın doktora gideceğiz. Bilmiyorum bence su değil ben saçmaladımşu anda bi şey gelmiyor. Su olsa gelmeye devam etmez miydi?
Hala değilim bulamadı eşim hiç Bi yerde yokmuş o kağıt. Kendi kendimize artık çözeceğiz bu sorunu.
Bence de değil ama garip tarafı akıntı da yok hiç o bile kesildiEvet su olsa az az sızmaya devam eder kesilmez diyo doktorlar değildir inş
benim koca gizli hemşire çıktı, hemşirenin anlattığı gibi vurdu hemşireden daha az acıttı valla eli de hafifmiş , çok şükür çözdük iğne işini biz
Kiz da bence isteyerek gelmis
Cok guzel oldu geze geze her sehirdeki arkadaslarina ugriyoruz cok.iyi geldi bize diyo.cok da yardimci oldu diyemem bi yatagini topladi. Alismislar boyle gezmeye bence.
Aynen canım. Hala hastanedeyim gaz sancısı çekiyorum çok kötüOo maşallah 37 haftada 3200 çok iyiplasenta previa yüzünden mi 37 hafta dolar dolmaz aldılar?
Geçmiş olsun doktora git bence, bademcikler şişse bakteriyel enfeksiyon olabilir antibiyotik gerekir. Covidse de sinüzit akciğere inebiliyor antibiyotik gerekebiliyor demişti benim gittiğim dahiliye doktoru
Süre olarak daha uzun etkili coraspin, kanamalı bir işlemden bir hafta önce bırakmak gerekiyor. Olur da doğum olursa riskli olmasın diye bıraktırıyorlar. İğne aslında daha etkili ama süre olarak 24 saat, son iğneyi yapmayıp doğuma girersen çok sıkıntı olmuyor. Benim coraspini 32 dolunca bıraktırdı iğneye devam ediyorum.
Tansiyon ölçtünüz mü? Boyun göz filan tansiyon ağrısı gibi
Çoook sevindim canım. Hadi az kaldı Allahın izniyle.Selam kızlar çok şükür iyi haberlerle geldik doktordan şuan benden iyiisi mutlusu yok bencetüm kaygım stresim geçti gitti çok şükür pazardan bugüne baya stresliydim preeklemsimi başlıyor yine diyee minik masalın suyu, kan akımları iyi çok şükür orda tansiyonum 11 -7 çıktı yüksek çıksa idrarda protein baktiracakti dokturum ama gerek görmedi minikte 200 gram almış 4_5 günde bunada şükür 2730gram olmuş böyle doğsa 2600 doğar endişe etme dedi çok mutlu oldum bende bu son hafta elimden geldiğince bolca yemeye çalışacağım son zamanlarsa stresten galiba zorla yiyodum canım istemiyodu hiç iştahın yok son kontrol 20 temmuzda inşallah 23 temmuz kesin sezeryan tarihimiz Allah'ın izniyle inşallah kuş gibi hafifledim iyi şeyler duyunca çok şükür bizden haberler böylee
Cok sukur gittiler canim. Iste insan olmayana napicaksin. Cok aukur ki gittilerCok yazışma sayfa olmuş, gittiler mi?
Bence insan "insan" olmalı once... Duyarsızlık bunlarinki. Hamile kadının bu haftasında otel parası vermeyelim diye bahane arkadaşlara uğruyoruz diye yüzsüz yüzsüz geziyorlar. Yatağını zahmet etmiş toplamış. Utanmak kelime anlamı da yok. Buradan ben sinir oldum...
Neyse şükür, yaşattığını yaşarsın inşallah o da.Cok sukur gittiler canim. Iste insan olmayana napicaksin. Cok aukur ki gittiler
Ayy maşallah size çok mutlu oldum vallahiSelam kızlar çok şükür iyi haberlerle geldik doktordan şuan benden iyiisi mutlusu yok bencetüm kaygım stresim geçti gitti çok şükür pazardan bugüne baya stresliydim preeklemsimi başlıyor yine diyee minik masalın suyu, kan akımları iyi çok şükür orda tansiyonum 11 -7 çıktı yüksek çıksa idrarda protein baktiracakti dokturum ama gerek görmedi minikte 200 gram almış 4_5 günde bunada şükür 2730gram olmuş böyle doğsa 2600 doğar endişe etme dedi çok mutlu oldum bende bu son hafta elimden geldiğince bolca yemeye çalışacağım son zamanlarsa stresten galiba zorla yiyodum canım istemiyodu hiç iştahın yok son kontrol 20 temmuzda inşallah 23 temmuz kesin sezeryan tarihimiz Allah'ın izniyle inşallah kuş gibi hafifledim iyi şeyler duyunca çok şükür bizden haberler böylee
Sadece 1hafta kullandımcovid olduğunuz da Negatife dönene kadar mı kullandınız
Kız bende MalatyaliyimCok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyebu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden
Kiz ben seni hep benden once diye saniyodum ya 2 gun varmis aramizda kim once dogurcak hadi bakalimBende dogurmak istiyorum. Bende nişanın ne oldugunu suyun ne oldugunu görmek istiyorum yaaa. 35+0 bugün. Yarın doktora gidecem inşallah bunlardan birini bende yaşarım. Son gebelikte hafif sancıları yaşadım ama az daha yaşayayım
Aynen dediğin gibi güzel şükür herşey YolundaAyy maşallah size çok mutlu oldum vallahibak yine dediğim çıktı sana kilo alır diyorum Allah'ın izniyle herkes sağlıkla bebesini kucağına alsin inşallah canım minnoş masal da sağlıkla gelsin benimde kontrolüm pazartesi bakalım benim Emir Ali'm ne kadar oldu Çarşamba da cennet kokulum gelecek inşallah sayfa şenlenecek Allah'ın izniyle su hafta sonunu da bir atlatsaydik hayırlısıyla inşallah
Ay inşallah canımÇoook sevindim canım. Hadi az kaldı Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?