2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bunlar yüzsüzlüğü iyice ele almışlar afedersin yüzlerine tükürsen çok şükür deyip devam edecekler
Cok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diye bu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden

Selam kızlar çok şükür iyi haberlerle geldik doktordan şuan benden iyiisi mutlusu yok bence tüm kaygım stresim geçti gitti çok şükür pazardan bugüne baya stresliydim preeklemsimi başlıyor yine diyee minik masalın suyu, kan akımları iyi çok şükür orda tansiyonum 11 -7 çıktı yüksek çıksa idrarda protein baktiracakti dokturum ama gerek görmedi minikte 200 gram almış 4_5 günde bunada şükür 2730gram olmuş böyle doğsa 2600 doğar endişe etme dedi çok mutlu oldum bende bu son hafta elimden geldiğince bolca yemeye çalışacağım son zamanlarsa stresten galiba zorla yiyodum canım istemiyodu hiç iştahın yok son kontrol 20 temmuzda inşallah 23 temmuz kesin sezeryan tarihimiz Allah'ın izniyle inşallah kuş gibi hafifledim iyi şeyler duyunca çok şükür bizden haberler böylee

Sana konuşacak neden bulmuş canım. Döşeği İngilizce şekilde anlatmadığana şükür edelim. Şükür gittiker

Ahahaha vizyonsuz az kalır baya bişi görmemis ömründe bence ahahah şaka gibi 4 yün yatağı dür dur yat diyeydin sen ona

Evet su olsa az az sızmaya devam eder kesilmez diyo doktorlar değildir inş

benim koca gizli hemşire çıktı, hemşirenin anlattığı gibi vurdu hemşireden daha az acıttı valla eli de hafifmiş , çok şükür çözdük iğne işini biz
Aaa çok iyi eli hafifse canin çok yanmaz zaten yeterince ağrınız,sizimiz oluyor birde iğne ağrıları olmasın

Kiz da bence isteyerek gelmis
Cok guzel oldu geze geze her sehirdeki arkadaslarina ugriyoruz cok.iyi geldi bize diyo.cok da yardimci oldu diyemem bi yatagini topladi. Alismislar boyle gezmeye bence.

Cok yazışma sayfa olmuş, gittiler mi?

Bence insan "insan" olmalı once... Duyarsızlık bunlarinki. Hamile kadının bu haftasında otel parası vermeyelim diye bahane arkadaşlara uğruyoruz diye yüzsüz yüzsüz geziyorlar. Yatağını zahmet etmiş toplamış. Utanmak kelime anlamı da yok. Buradan ben sinir oldum...

Aynen canım. Hala hastanedeyim gaz sancısı çekiyorum çok kötü

Çoook sevindim canım. Hadi az kaldı Allahın izniyle.

Cok sukur gittiler canim. Iste insan olmayana napicaksin. Cok aukur ki gittiler

Ayy maşallah size çok mutlu oldum vallahi bak yine dediğim çıktı sana kilo alır diyorum Allah'ın izniyle herkes sağlıkla bebesini kucağına alsin inşallah canım minnoş masal da sağlıkla gelsin benimde kontrolüm pazartesi bakalım benim Emir Ali'm ne kadar oldu Çarşamba da cennet kokulum gelecek inşallah sayfa şenlenecek Allah'ın izniyle su hafta sonunu da bir atlatsaydik hayırlısıyla inşallah

Kız bende Malatyaliyim normalde Malatyalılar çok yardımseverdir buradaki Malatyalı olan komşularım yemek yapıp gönderir sen hamilesin der hatta canın birşey istiyor mu derler zaten hamile hamile tatil niyetine sana gelmeleri çok saçma ama birde ingilizce öğretmeni yün yatak muhabbeti daha bir hoş olmuş

Kiz ben seni hep benden once diye saniyodum ya 2 gun varmis aramizda kim once dogurcak hadi bakalim

Köye gidicem tatil niyetine neyse ki herseyim hazir temmuz sonuna kadar köydeyim tek temennim ordan doguma gelmek cok istedigimden yine olmucak biliyorummuanelere git gel yaparim anca .. dogumada eve gelince gelirse giderim yoksa doktor neyi derse ona gore hareket ederim gıkımı cikarmam şu gün gel diye paşa gönlü bilir hic degilse 1 2 tane dugun var onlara giderim

Aynen dediğin gibi güzel şükür herşey Yolunda bende bu son hafta iyce protein ağırlıklı beslenicem az daha kilo alırsa çok şükür diyeceğim yoksa prematüre yeni doğan ancak olur benim kuşa Emir Ali de kocaman olmustur annesi inşallah sağlıkla Çarşamba buyuk heyecan ay hem korku hem kaygı bir arada oluyor simddien sedyeyle ameliyat gideceğim anı düşündükce ağlıyorum bir buruk oluyor içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…