2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla memleketinizi hic iyi tanitmadi bu kiz bana bacim. Nerde yardimseverlik mutfagin halini evin halini cekip atsam kufredersin arkasindan. Mecbur devirdim totoyu yatiyorum. Cidden yun yatak olmadan evlenmiyo musunuz ya

İnanamıyorummmm ayyynefret ediyorum yün yorgandan ben de kayseriliyim k validem Yozgat’lı bana bir sürü yun yorgan verdi ceyizime geri verdim evde kalabalık bakımı zor ne gerek ağır bi de

Valla memleketinizi hic iyi tanitmadi bu kiz bana bacim. Nerde yardimseverlik mutfagin halini evin halini cekip atsam kufredersin arkasindan. Mecbur devirdim totoyu yatiyorum. Cidden yun yatak olmadan evlenmiyo musunuz ya
Anneme dedim asla koyma çeyizime ne yün yatağı dedim. Şimdi gelmek istiyorlar ama yatacak yer olmadığı için kimse gelemiyor

Anneme dedim asla koyma çeyizime ne yün yatağı dedim. Şimdi gelmek istiyorlar ama yatacak yer olmadığı için kimse gelemiyor
En güzeli inan bana ben erzurumda iken ne güzeldi uzaktı gelemiyorlardı burası 2.5 saat sıp burdalar sevmiyorum Allah var yalnızlığa alışmışım

Ayy zaten hamile halinle senden hizmet beklemeleri insanlık olarak olmamis sinir bozucu o çeyizini sana anlatmaya gelmiş yün yatağı hiç sevmem benim memlekette evimde var hiç kullanmıyorum asla yatamam hele yer yatağında hiç yatamam ben başkasında da hiiiccc kalamam ayrıca kışın kullanılır yün yatağı üşümüş mü kiz doğalgazi acaydin ayıp etmişsin misafire hizmette kusur islemissin ay valla bizim oralarda insanlar çok düşüncelidir yardım severdir şaşırdım valla

Dışarda yemeyi kabul etmemek ne ya, o zaman siz ne istiyosanız hazırlayın ben hazırlayamam deseydin, yuh yani

Canım benim oğlumda 1 gün o sümüksü yani nasıl söyleyeyim hani et suyu donmaya yakın gibi jelimsi şey gelmişti 1 gün sonra da suyum gelmişti.su gelmesi de söyle oluyor arkadaşlar su geldiğinde su olduğunu kesin anlıyorsunuz akıntı gibi değil. Yani birden yarım bardak bir bardak gibi su akıyor duruyor biraz sonra tine akıyor öyle bebek kafasını aşağıya indirince kanalı kapıyor su gelmiyor bebek geri çekilince su akıyor benim akşam 10 gibi su gelmeye başlamıştı 11 buçukta hastanedeydik mesela hemşire parmaklarıyla açıklığa bakarken kalan su da akmıştı. Yani su geldiğinde akıntı mı diye şüphe etmezsiniz.

En güzeli inan bana ben erzurumda iken ne güzeldi uzaktı gelemiyorlardı burası 2.5 saat sıp burdalar sevmiyorum Allah var yalnızlığa alışmışım
Ayy bende bu yüzden uzak olmayı istiyorum ama işte uzak ve merkezde olsaydık mükemmel olurdu

Bizde konusu bile gecmedi yon ki oyle bi adet
Kiz cati kati guney bati cephe evim. Benm evimde de usuyosa altina odun atip yakmam gerekirdi

Bende boyunu bilmiyorum söylemiyor kilosunu da al bu bilgiyle ne yaparsan yap şeklinde söylüyor en önem verdiği suyu, rahim ağzının kapalı olması, plesenta ve kan akışı geri kalan keyfi bilgi geliyor
Canım bebeğin kaval kemiğini ölçüp o kağıdı veriyorsa fn mi ne yazıyor kağıtta bi beyaz çizgi ölçüsü onu 7 ile çarp bebeğin boyu işde o benim doktor ölçüp veriyor ben hemen 7 ile çarpıp AA boyu bu olmuş diyorum olmuştur diyo

Kız köyde doğurma da düğünde falan

Tayin ne zaman sizin ben hep merkezde idim tabi ondan rahattım.
25 temmuzda ama bizden önce il içi tayin isteyenler vardı. Seydişehir e 2 kişi için yer açılmış. O da bize gelmez zaten. Kaç bin kişi var hizmet puanı yüksek olan.
Bizde konusu bile gecmedi yon ki oyle bi adet

Kiz cati kati guney bati cephe evim. Benm evimde de usuyosa altina odun atip yakmam gerekirdi
Allah sabır versin. Ben olsaydı da seremezdim o yatağı zaten

Canım geçmiş olsun. Benim oğlum da geçen sene uyuz olmuştu ama sanırım sokakta sevdiği sokak köpeğinden uyuz böceği geçti. Ama öyle kaşıyınca su kabarcıkları gibi olmuyor yani bi küçük kırmızı kabarıklık oldu birkaç gün sonra dininde bir tane da şöyle düşün uyuz böceği deri altında tünel kazarak ilerliyor ve yumurta bırakıyor tren yolu gibi iz yapıyor ama birkaç günde her yeri kaplayamıyor yani kaşıdığında olan su kabarcığı gibi değil ve sönmüyor ve ilerlemeye devam ediyor mesela bir sürü alanı kaplaması İçin çok sayıda uyuz böceği deri altında olmalı yada sen fark etmeden yumurtadan çıkmış büyümüş ve vücudunu sarmış olmalı ki günler haftalar alır. Bi solüsyon yada krem veriyorlar tedavi için sabah akşam yada günde bir kere bütün vücuduna her kıvrımına ilaç sürüyorsun herşeyi 90 derecede yıkıyorsun falan. Bence seninki uyuz değil hani bi deterjan Dan yada terden yada birden parmak arası kaşınır mantar gibi mesela kaşıyınca minik kabarcık su olur hatta patlar rahatlarsın yada güneşte durunca falan olur bazılarında kaşınır kızarır kabarıklık olur geçer. Öyle birşey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…