2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sorun çıkmıyor ama aldığın tarihten geçerli olursa gün kaybın olabilir hesaplamasını 37+0 olduğun tarhten yaparsalar harika olur onu bir belirt düzenleyen kişiye kamuda öyle yani özeli iyi bilmiyorum simdiden iyi dinlenmeler

Ayy zor ya ben ki igne yaptirirken 4 5 kisi tutar beni
Kiz kocalarimizda peygamber sabri varmiş valla görücü usulü falan evlensem nolurdu acaba diyorum
Bilmiyorum ben asiri kasiyorum kendimi strese giriyorum terliyorum titriyorum bence onu yaşamayan anlamaz
Ay yuh ya gebenin evine yatili nasil geliyorlar ne dusuncesizler
Ay bana da haberr verr benimki de persembe gerci ama

Bizde konusu bile gecmedi yon ki oyle bi adet

Kiz cati kati guney bati cephe evim. Benm evimde de usuyosa altina odun atip yakmam gerekirdi
Ayy çok güldüm yere yatak sermissin yaninada odun ateşi yapaydin doğuda hep yün yatağı kullanılır canım soğuk oluyor orası ama yün yatağıyla hava atan ingilizce öğretmeni şok etkisi yarattı bende

Yok canım verdiği ultrason kağıdında yüzü falan oluyor onda da ölçüm yazmıyor

Tamam işte kasarken biraz ikin çıksın beben

A avozge rossmandan bebek losyonu almis miydin? Ben aldigim losyonu bi yuzume sureyim dedm dus sonrasi. Icten icten hafif yakti sanki beni. Bunu almistim

Eklentiler

• Screenshot_20220715-213805_Chrome.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
Ben de tecrube etmek istiyorum. Olur da dogum yakinda baslarsa ssvd direnicem yine de. Bunu anlamiyo doktorlar. Ben de suyun gelmesini nisanin gelmesini sancilari vs tecrube etmek istiyorum. Hicbir sey yokken pat diye sezaryenle doguma aliyorlar. Hic adil degil. Zaten benim doktor biraz ondan caydi, rahmin dogum sancilarina henuz asina degil yani dedi. Evet dedim. O zaman ilk dogum olacak gibi dusunmek lazim, seni zorlar dedi.

İlk oğlum 4kiloydu 41+ Lara kadar bekletti beni alttan bişeyler de yaptı ama bana fayda etmedi. Sanki sancı çekip su felan gelince sütüm daha hızlı ve çok gelecekmiş gibi hissediyorum. Ugraşmak istemiyor 2 oğlumda sancım çıkmıştı nst de doktora dedim normal olsun yok dedi yapmadı aslında çok isterdim. Eger senin karın dikişlerinde sorun olacak sa zorlama hem alttan agrı hem üstten agrı çekme ama sancıları felan yaşa doya doya.

Evet o tren yolu gibi izden yok, doktor da o yüzden emin olamadı, inşallah uyuz değildir

Kızlar bişi sorucam 35+2 günlük olduk göğsümün kahverengi kısmı pul pul oldu balık derisi gibi bi nevi normal mi sizce garip geldi bana sizlerde durum nedir

Kızlar bişi sorucam 35+2 günlük olduk göğsümün kahverengi kısmı pul pul oldu balık derisi gibi bi nevi normal mi sizce garip geldi bana sizlerde durum nedir
Bende de oluyor sanki kurumuş siyah nokta gibi hepsinde oldu gözeneklerin acılıyor ucuyla oynama

Canım işte acile gittim bende resmi tatil olunca onlarda reami tatilde okulda tatil olduğu için pazartesi başlatabilirz dedi bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak ne olur artık

Söyle anlayışsız insanlara çok şaşırıyorum. Hadi erkek ince düşünemez belki de eşi de mi hiç düşünmüyor

Nasıl yani ya bu ne rahatlık sancın tutmuş numarası yapıp ağzına geleni sayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…