- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Amin inşallahPazartesi alacaksınız rapor insallah hayirlisi olsun umarım bi sorun cikmaz
Canım sorun çıkmıyor ama aldığın tarihten geçerli olursa gün kaybın olabilir hesaplamasını 37+0 olduğun tarhten yaparsalar harika olur onu bir belirt düzenleyen kişiye kamuda öyle yani özeli iyi bilmiyorum simdiden iyi dinlenmelerAmin inşallah
Ayy zor ya ben ki igne yaptirirken 4 5 kisi tutar beniKızz valla hem üzüldüm hem güldürdün bende enox çok kullandım ama tüp bebek doktorlarınin bilgisizliğinden kullandım gereksiz yere kullanmışım benimde progesteron iğneleri felç yapıyordu ama onu nereden vurursan vur aynı ağrı oluyordu aylarca geçmiyordu hatta temmuz annelerinden bir arkadaşta apse yapmıştı hamile hamile ameliyat olmak zorunda kalmıştı
Kiz kocalarimizda peygamber sabri varmişKesinlikle katılıyorum benim 1.5 sene dile kolay ah ah . Yaşanması gerekiyormuş demekki ne deyim. Suan hiçbir sıkıntım yok o konuda ama doğum söz konusu olunca kadınsal konular bi korku alıyor beni.iyi ki sezaryen diye bir şey ar diyorum yani. İyileşiyorsun doğum sonrası 7 sene olmuş bir sıkıntı yaşamadım belden uyuşturma olaun filan. Kişiden kişiye de değişir tabi inşallah kolaylıkla atlatırsın sende
Bilmiyorum ben asiri kasiyorum kendimi strese giriyorum terliyorum titriyorum bence onu yaşamayan anlamazDoktora katılmıyorum, bebek zaten normal doğumda kanaldan dışarı çıkıyor, normal vajinal ultrason gibi vajene disardan içeri müdahale.gelmiyor, kesinlikle aynı şey değil. Vajinismus yaşamadım ama hala smear testi olurken veya vajinal.ulltrasondan hoşlanmayan biriyim ki nirnal dogumun bu işlemlerle alakası yok bence. Tam tersi ikiniz bebegi çıkartma derdindesin :)
Ay yuh ya gebenin evine yatili nasil geliyorlar ne dusuncesizlerGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Ay bana da haberr verr benimki de persembe gerci amaBen de son zamanlarda sol tarafıma çok yatamıyorum hep sağ tarafımda rahatım inş olmuyordur sıkıntı benim de çarşamba kontrol nst o zaman soracağım, bakalım ortak cvp alabilecek miyiz dr lardan
Ya ne bileyim süt mü olmayacak acaba diye dürtüyor evhamlı yanımağrısa da kitle var bi meme de, bişey mi oluyor diye dürtecek gerçi sağolsun
Ah sen ne çok çektin şu gecelerden yahayırlısıyla doğursan inş
Yaa belki yavaş yaval hazırlanıyordur gelmeye bebiş az kalmıştır belki hayırlısı bakalım..
Oo ansızın gelmeleri bile sıkıntı ama hadi neyse dersin de yatılı olayı çok kötü olmuş bu halinle, insanların bu anlayışsızlığı aşırı rahatlığı çok sinir bozucu.. Hadi bilmeden gittin gördün durumu kahveni iç çık git işte ne bekliyosun. Yatak yorgan o halinle off.. Keşke eşin bi yolunu bulup yol verseymiş..
Ay şaka gibi tahammülü zorlar azına.. Neyse inş daha fazla seni sinir strese sokmadan giderler inş.
Ayy çok güldümBizde konusu bile gecmedi yon ki oyle bi adet
Kiz cati kati guney bati cephe evim. Benm evimde de usuyosa altina odun atip yakmam gerekirdi
Yok canım verdiği ultrason kağıdında yüzü falan oluyor onda da ölçüm yazmıyorCanım bebeğin kaval kemiğini ölçüp o kağıdı veriyorsa fn mi ne yazıyor kağıtta bi beyaz çizgi ölçüsü onu 7 ile çarp bebeğin boyu işde o benim doktor ölçüp veriyor ben hemen 7 ile çarpıp AA boyu bu olmuş diyorum olmuştur diyo
Tamam işte kasarken biraz ikin çıksın bebenAyy zor ya ben ki igne yaptirirken 4 5 kisi tutar beni
Kiz kocalarimizda peygamber sabri varmişvalla görücü usulü falan evlensem nolurdu acaba diyorum
Bilmiyorum ben asiri kasiyorum kendimi strese giriyorum terliyorum titriyorum bence onu yaşamayan anlamaz
Ay yuh ya gebenin evine yatili nasil geliyorlar ne dusuncesizler
Ay bana da haberr verr benimki de persembe gerci ama
Ben de tecrube etmek istiyorum. Olur da dogum yakinda baslarsa ssvd direnicem yine de. Bunu anlamiyo doktorlar. Ben de suyun gelmesini nisanin gelmesini sancilari vs tecrube etmek istiyorum. Hicbir sey yokken pat diye sezaryenle doguma aliyorlar. Hic adil degil. Zaten benim doktor biraz ondan caydi, rahmin dogum sancilarina henuz asina degil yani dedi. Evet dedim. O zaman ilk dogum olacak gibi dusunmek lazim, seni zorlar dedi.Bende dogurmak istiyorum. Bende nişanın ne oldugunu suyun ne oldugunu görmek istiyorum yaaa. 35+0 bugün. Yarın doktora gidecem inşallah bunlardan birini bende yaşarım. Son gebelikte hafif sancıları yaşadım ama az daha yaşayayım
Yarın tam belli olur canım ama 8 agustos diye düşünüyor doktorTarih bellimi kuzumm
Seninde az kalmış canım hazırlıklar tamam mı aman sona bırakmak insan ağırlaşıyor zor oluyorYarın tam belli olur canım ama 8 agustos diye düşünüyor doktor
İlk oğlum 4kiloydu 41+ Lara kadar bekletti beni alttan bişeyler de yaptı ama bana fayda etmedi. Sanki sancı çekip su felan gelince sütüm daha hızlı ve çok gelecekmiş gibi hissediyorum. Ugraşmak istemiyor 2 oğlumda sancım çıkmıştı nst de doktora dedim normal olsun yok dedi yapmadı aslında çok isterdim. Eger senin karın dikişlerinde sorun olacak sa zorlama hem alttan agrı hem üstten agrı çekme ama sancıları felan yaşa doya doya.Ben de tecrube etmek istiyorum. Olur da dogum yakinda baslarsa ssvd direnicem yine de. Bunu anlamiyo doktorlar. Ben de suyun gelmesini nisanin gelmesini sancilari vs tecrube etmek istiyorum. Hicbir sey yokken pat diye sezaryenle doguma aliyorlar. Hic adil degil. Zaten benim doktor biraz ondan caydi, rahmin dogum sancilarina henuz asina degil yani dedi. Evet dedim. O zaman ilk dogum olacak gibi dusunmek lazim, seni zorlar dedi.
Herşey hazır doguma gitmeden biberon emzik kaynatılacak sadece. Bi prensesim eksikSeninde az kalmış canım hazırlıklar tamam mı aman sona bırakmak insan ağırlaşıyor zor oluyor
Evet o tren yolu gibi izden yok, doktor da o yüzden emin olamadı, inşallah uyuz değildirCanım geçmiş olsun. Benim oğlum da geçen sene uyuz olmuştu ama sanırım sokakta sevdiği sokak köpeğinden uyuz böceği geçti. Ama öyle kaşıyınca su kabarcıkları gibi olmuyor yani bi küçük kırmızı kabarıklık oldu birkaç gün sonra dininde bir tane da şöyle düşün uyuz böceği deri altında tünel kazarak ilerliyor ve yumurta bırakıyor tren yolu gibi iz yapıyor ama birkaç günde her yeri kaplayamıyor yani kaşıdığında olan su kabarcığı gibi değil ve sönmüyor ve ilerlemeye devam ediyor mesela bir sürü alanı kaplaması İçin çok sayıda uyuz böceği deri altında olmalı yada sen fark etmeden yumurtadan çıkmış büyümüş ve vücudunu sarmış olmalı ki günler haftalar alır. Bi solüsyon yada krem veriyorlar tedavi için sabah akşam yada günde bir kere bütün vücuduna her kıvrımına ilaç sürüyorsun herşeyi 90 derecede yıkıyorsun falan. Bence seninki uyuz değil hani bi deterjan Dan yada terden yada birden parmak arası kaşınır mantar gibi mesela kaşıyınca minik kabarcık su olur hatta patlar rahatlarsın yada güneşte durunca falan olur bazılarında kaşınır kızarır kabarıklık olur geçer. Öyle birşey olabilir.
Bende de oluyor sanki kurumuş siyah nokta gibiKızlar bişi sorucam 35+2 günlük olduk göğsümün kahverengi kısmı pul pul oldu balık derisi gibi bi nevi normal mi sizce garip geldi bana sizlerde durum nedir
Canım işte acile gittim bende resmi tatil olunca onlarda reami tatilde okulda tatil olduğu için pazartesi başlatabilirz dedi bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak ne olur artıkCanım sorun çıkmıyor ama aldığın tarihten geçerli olursa gün kaybın olabilir hesaplamasını 37+0 olduğun tarhten yaparsalar harika olur onu bir belirt düzenleyen kişiye kamuda öyle yani özeli iyi bilmiyorum simdiden iyi dinlenmeler
Söyle anlayışsız insanlara çok şaşırıyorum. Hadi erkek ince düşünemez belki de eşi de mi hiç düşünmüyorGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Nasıl yani ya bu ne rahatlık sancın tutmuş numarası yapıp ağzına geleni sayıdırGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Gözenekte var ama onun harici kahve kısmın tamamı böyle bi değişik büzüşük gibi deriside soyuluyor tuhaf bişiBende de oluyor sanki kurumuş siyah nokta gibihepsinde oldu gözeneklerin acılıyor ucuyla oynama
Ayy ne güzel az kaldı canım seninde inan bu süreci uyuyarak dinleneeek geçirmek en güzeliHerşey hazır doguma gitmeden biberon emzik kaynatılacak sadece. Bi prensesim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?