2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım işte acile gittim bende resmi tatil olunca onlarda reami tatilde okulda tatil olduğu için pazartesi başlatabilirz dedi bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak ne olur artık
Banada acilde çalışabilir wermeyiz dediler aramıştım 32.haftada çünkü cins gününe denk geliyordu sonra Murat beyin asistanı pazar günü muayenede düzenlerken işten ayrılacağım tarihi tam 37. Haftanın başı olarak yazmıştı sorun olmadı birde şimdi eskisi gibi değil 32. Haftada aldığın çalışabilir raporunda yazıyor en son çalışacağın tarih o yüzden 37. Haftada bir daha çalışamaz raporu wermedi benim doktorum bu yeni bir uygulama bilgin olsun canım özelde farklı istiyorlarsa bilmiyorum.. benimde murat bey Kayseri'deki hastaneyle anlaşmalı pazar günü gitmiştim burda muayenesine ama rapor Kayseri'deki hastaneden düzenlendi umarım benim cinslerde il dışı diye arıza çıkarmaz

Canım işte acile gittim bende resmi tatil olunca onlarda reami tatilde okulda tatil olduğu için pazartesi başlatabilirz dedi bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak ne olur artık
Ya aynı şehirdeyiz paylaşmak istemezsen saygı duyarım canım hangi okuldasn belki tanışırız yüzyüze görüşmekte nasip olur

Ayy ne güzel az kaldı canım seninde inan bu süreci uyuyarak dinleneeek geçirmek en güzeli
Normalde de uyumayı çok severim çocukları da kendime uydurdum pasa uyuyoz. Büyük oğlan kalkıyor arada kahvaltıyı hazırlıyor beni kaldırıyor şimdilik prenses gibiyim Asya gelince benim pabuç dama

Normalde de uyumayı çok severim çocukları da kendime uydurdum pasa uyuyoz. Büyük oğlan kalkıyor arada kahvaltıyı hazırlıyor beni kaldırıyor şimdilik prenses gibiyim Asya gelince benim pabuç dama
Ahahah benim kızlar tırt çıktı kocam olmasa halim perişan maaşallahh oğluna

A avozge rossmandan bebek losyonu almis miydin? Ben aldigim losyonu bi yuzume sureyim dedm dus sonrasi. Icten icten hafif yakti sanki beni. Bunu almistim
Evet benim aldığım da bu ben de denemiştim hic yakma filan olmadı bende ama yağını da denedim onda da bir yakma vs olmamıştı.

Ogluma da suruyorum o da bisey demedi ama benim.yuzumu yakti resmen bi on dk ince imce
Acaba baska bişey mı vardı yüzünde veya yara filan mı vardı. Ciltteb cilde etki ediyor olabilir ama yenidoğan diye geciyor alman markası bnce yakmaması lazım bilemedim

bu gidişle sürpriz yumurta gibi olacak bizim bebisler.
kontrole gittiğim doktor ölçüm yapmadı gıcık
Ay ben de son kontrolde başka DR mecbur kaldım DR umun değerini daha çok anladım pazartesi DR um izinden dönüyor ve doğum oğluşum tatil enerjili bir yengeç olacak

G greenbirey canım senin nisanın gelmsti o zaman doğumun yakındır inşallah bizide haberrsiz bırakma emi
Oktivus sende iş güç yapma zaten misafirden canın çıkmış dinlen canım minik kuş az daha dursun içerde inşallah
CipisS sen doğurana kadar ben dokiz dogurucam burdaaa öyle bir telaş bir heyecan banada geçiyor

Ya ven yenim34 e girdim ama ağırlaştım simdiden, hatta sicakta iyice.pestilim cikiyor.son bir kaç haftadır. Ben.niye erkenden perte çıktım
Valla ben 34+2 oldum ölüyorum yatinca karnim aciyor dönmek zaten zulüm ayagim şişmiş mesela şuan eve daha şimdi girdim ayak başparmagim agriyor nefes alamiyorum asla bugün nefes konusunda cok zorlandım

Ya ven yenim34 e girdim ama ağırlaştım simdiden, hatta sicakta iyice.pestilim cikiyor.son bir kaç haftadır. Ben.niye erkenden perte çıktım
Ahaha bende bu haftalarda ağırlasmtm şuanda tamamen pertim ne yürümesi ne başka bişi ewi süpürsem canım çıkıyor
Ben biraz nazliyim ama sen güçlü bir karaktere benziyorsun toparlan bırakma kendini

Valla ben 34+2 oldum ölüyorum yatinca karnim aciyor dönmek zaten zulüm ayagim şişmiş mesela şuan eve daha şimdi girdim ayak başparmagim agriyor nefes alamiyorum asla bugün nefes konusunda cok zorlandım

2 haftadır ayaktaki odemik arttı, mesela 2 haftadır ayak bileğim yok, kaybettim hükümsüzdür Nefes alma ve yüksek.nabiz bende aylardır var yine iyi gelmişim bugünlere. Gün içi saat 3 4 e kadar pert oluyorum, sonra işin ucundan tutabiliyorum, ne hakim var ne de Sıcağa taakatim

Ahaha bende bu haftalarda ağırlasmtm şuanda tamamen pertim ne yürümesi ne başka bişi ewi süpürsem canım çıkıyor
Ben biraz nazliyim ama sen güçlü bir karaktere benziyorsun toparlan bırakma kendini

Sen benden hafta olarak öndesin cnm, yeni pert olduysan masallah yine. Bir de ne zamandır raporluyum, 32.haftada da izne çıktım ona rağmen Artik yaştan mi yazdan havadan mi bilmiyorum, ben o eski delirellla gibi olmak istiyorum

Kızlar sizce ben uyuyamayıp, bu saatte doğmamış çocuğuma ek gıda meyveleri hazırlamış mıyımdır? 6.ayı kışa denk geliyor çocuğumun yaz meyvelerinden attım buzluğa Buzluğumuda doldurmaya çalışıyorum bir yandan, 2 çocukla yemek yapmak zor olacak Pratik attığınız şeyler varsa fikir verin kızlar

Ben patlican kızartıp buzluğa atıyorum musakka için, çok iyi oluyor
Kofte, taze mantı, dolma doldurup atıyorum, börek, az pişirilmiş taze fasulye yazdan, beyaz taze fasulye, sulu kofte, yaprak sarma, içli köfte, valla ne bulsam atmışım sNirim

Ayy maşallah

Maşallah valla süpersin Ben 7kilo taze fasulye ile 1hafta cebelleştim robotta doğranmış 5er kilo soğan-domates, sigara böreği, hoşaflık meyve var sadece bende paylıcan fikrine bayıldım birde dolma bende doldurup atacağım. Doğumdan önce ne yapsak kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…