Sizin gibi insanlara oldum olasi hayranim. Benim buzlugum hazir dondurulmus urunlerle dolu. Bir de smoothie yapmak icin meyvelerleMaşallah valla süpersinBen 7kilo taze fasulye ile 1hafta cebelleştim robotta doğranmış 5er kilo soğan-domates, sigara böreği, hoşaflık meyve var sadece bende paylıcan fikrine bayıldım birde dolma bende doldurup atacağım. Doğumdan önce ne yapsak kar
Ay zaten sicak olmasa bu kadar zorlanmam ki rabbim yüzüme baktida Ankara da hava gec ısındı2 haftadır ayaktaki odemik arttı, mesela 2 haftadır ayak bileğim yok, kaybettim hükümsüzdürNefes alma ve yüksek.nabiz bende aylardır var yine iyi gelmişim bugünlere. Gün içi saat 3 4 e kadar pert oluyorum, sonra işin ucundan tutabiliyorum, ne hakim var ne de Sıcağa taakatim
Sen benden hafta olarak öndesin cnm, yeni pert olduysan masallah yine. Bir de ne zamandır raporluyum, 32.haftada da izne çıktım ona rağmenArtik yaştan mi yazdan havadan mi bilmiyorum, ben o eski delirellla gibi olmak istiyorum
Günaydın yüne alerjiniz olabilir mi yün yastik vsGünaydın güzel anneler. Ben hala bir gram uyuyamadım birazda psikolojik olarak garip ve saçma sapan duygular içersindeyim doğum yaklaştığı için mi oluyor lohusalık depresyonuna girmekten korkuyorum normal mi acaba bu haftalar. Bir de ben yatağıma yatınca hapşırık tutuyor beni ya alerjim var zaten ama neye olduğu belirsiz toz halı akarları vs desem o heryerde var ben yatağa girince direk başlıyorum hapşırmayaAcaba kocama mı alerjim var
İyi ki doğdun canım herşey gönlünce olsun insallahGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Yok oyle degil. Hani hassas cildine kil maskesi yaparsin da icten icten tum yuzun yanar ya oyle. Benm cildm cok hassastir her krem yaramaz. Dusan snra surdm hafif yakti. Bi kez daha denicem due bakalimAcaba baska bişey mı vardı yüzünde veya yara filan mı vardı. Ciltteb cilde etki ediyor olabilir ama yenidoğan diye geciyor alman markası bnce yakmaması lazım bilemedim
Ayy maşallah
Maşallah valla süpersinBen 7kilo taze fasulye ile 1hafta cebelleştim robotta doğranmış 5er kilo soğan-domates, sigara böreği, hoşaflık meyve var sadece bende paylıcan fikrine bayıldım birde dolma bende doldurup atacağım. Doğumdan önce ne yapsak kar
Ay ben de son kontrolde başka DR mecbur kaldım DR umun değerini daha çok anladım pazartesi DR um izinden dönüyor ve doğum oğluşum tatil enerjili bir yengeç olacak
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahİyi ki doğdun canım herşey gönlünce olsun insallah❤❤❤
Dogum gunun kutlu olsun canim. Bosver esini de kendi kussun kendi barissin sen kendine bebegine odaklanGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Valla özelden alayım dedim murat beyden problem olur diye devlet hastanesi garanti olsun diye düşündüm. Bakalım inşallah pazartesi sorun çıkmazBanada acilde çalışabilir wermeyiz dediler aramıştım 32.haftada çünkü cins gününe denk geliyordu sonra Murat beyin asistanı pazar günü muayenede düzenlerken işten ayrılacağım tarihi tam 37. Haftanın başı olarak yazmıştı sorun olmadı birde şimdi eskisi gibi değil 32. Haftada aldığın çalışabilir raporunda yazıyor en son çalışacağın tarih o yüzden 37. Haftada bir daha çalışamaz raporu wermedi benim doktorum bu yeni bir uygulama bilgin olsun canım özelde farklı istiyorlarsa bilmiyorum.. benimde murat bey Kayseri'deki hastaneyle anlaşmalı pazar günü gitmiştim burda muayenesine ama rapor Kayseri'deki hastaneden düzenlendi umarım benim cinslerde il dışı diye arıza çıkarmaz
Ozelden yazıyorum canımYa aynı şehirdeyiz paylaşmak istemezsen saygı duyarım canım hangi okuldasnbelki tanışırız yüzyüze görüşmekte nasip olur
Evet benim 32. Haftanın başında aldığım raporda raporun verildiği gebelik haftası 32. Hafta yazıyor. SGK dan da döküm aldım onda da ekstra olarak çalışır rapor süresi sonu ödeme başlangıç tarihi 13 temmuz diyor. Sistem otomatik yazmış belli ki. Ama SGK da çalışan bı tanıdigim var oda demişti. 13 ünde tekrar hastaneden rapor alıcaksın diyeBanada acilde çalışabilir wermeyiz dediler aramıştım 32.haftada çünkü cins gününe denk geliyordu sonra Murat beyin asistanı pazar günü muayenede düzenlerken işten ayrılacağım tarihi tam 37. Haftanın başı olarak yazmıştı sorun olmadı birde şimdi eskisi gibi değil 32. Haftada aldığın çalışabilir raporunda yazıyor en son çalışacağın tarih o yüzden 37. Haftada bir daha çalışamaz raporu wermedi benim doktorum bu yeni bir uygulama bilgin olsun canım özelde farklı istiyorlarsa bilmiyorum.. benimde murat bey Kayseri'deki hastaneyle anlaşmalı pazar günü gitmiştim burda muayenesine ama rapor Kayseri'deki hastaneden düzenlendi umarım benim cinslerde il dışı diye arıza çıkarmaz
Öyle yapmaya çalışıyorum rabbim yardım etsin ev huzursuzluğu zor kimsenin olmasın benim de bebek sonrası eski halimize dönüş olur inşallahDogum gunun kutlu olsun canim. Bosver esini de kendi kussun kendi barissin sen kendine bebegine odaklan
Kesin herkeşler doğurcak ben kalcam@greenbirey canım senin nisanın gelmsti o zaman doğumun yakındır inşallah bizide haberrsiz bırakma emi
Oktivus sende iş güç yapma zaten misafirden canın çıkmış dinlen canım minik kuş az daha dursun içerde inşallah
CipisS sen doğurana kadar ben dokiz dogurucam burdaaa öyle bir telaş bir heyecan banada geçiyor
Bana Murat beyin asistani sistem değişti tekrardan hastane rapor yazmıyor sana verdiğimizde War tarihi dedi daha önce ayrılırsan ancak o zaman weririz demisti bakalm pazartesi benimkiler ne diyecekEvet benim 32. Haftanın başında aldığım raporda raporun verildiği gebelik haftası 32. Hafta yazıyor. SGK dan da döküm aldım onda da ekstra olarak çalışır rapor süresi sonu ödeme başlangıç tarihi 13 temmuz diyor. Sistem otomatik yazmış belli ki. Ama SGK da çalışan bı tanıdigim var oda demişti. 13 ünde tekrar hastaneden rapor alıcaksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?