2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin gibi insanlara oldum olasi hayranim. Benim buzlugum hazir dondurulmus urunlerle dolu. Bir de smoothie yapmak icin meyvelerle ben bir sonraki yemege yemegi son anda yapiyorum yaparsam o da coguna da internetten bakiyorum nasil yapiliyormus. Hep gunu kurtarmaca. Yemek yapip buzluga atma kulturum asla olusmadi. Ne nasil dondurulur saklanir hicbir fikrim yok. Ama aklimda. Bir gun ben de ogrenicem

Günaydın güzel anneler. Ben hala bir gram uyuyamadım birazda psikolojik olarak garip ve saçma sapan duygular içersindeyim doğum yaklaştığı için mi oluyor lohusalık depresyonuna girmekten korkuyorum normal mi acaba bu haftalar. Bir de ben yatağıma yatınca hapşırık tutuyor beni ya alerjim var zaten ama neye olduğu belirsiz toz halı akarları vs desem o heryerde var ben yatağa girince direk başlıyorum hapşırmaya Acaba kocama mı alerjim var

Ay zaten sicak olmasa bu kadar zorlanmam ki rabbim yüzüme baktida Ankara da hava gec ısındı

Günaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktım velhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize

Günaydın yüne alerjiniz olabilir mi yün yastik vs

İyi ki doğdun canım herşey gönlünce olsun insallah❤❤❤

Acaba baska bişey mı vardı yüzünde veya yara filan mı vardı. Ciltteb cilde etki ediyor olabilir ama yenidoğan diye geciyor alman markası bnce yakmaması lazım bilemedim
Yok oyle degil. Hani hassas cildine kil maskesi yaparsin da icten icten tum yuzun yanar ya oyle. Benm cildm cok hassastir her krem yaramaz. Dusan snra surdm hafif yakti. Bi kez daha denicem due bakalim

Ahahahah, mantı, sarma ve içli köfteyi annem yapıyor, yanlis anlaşılmasın

Fasulye, börek, patlican, kofte gibi daha kolay şeyleri ben yapıyorum ve buzluğa atıyorum. Oatlicani zaten tek seferde cok kizartiyorum buzluk icin. Hem çalışıp hem hepsini yapmam imkansız

Ay ben de son kontrolde başka DR mecbur kaldım DR umun değerini daha çok anladım pazartesi DR um izinden dönüyor ve doğum oğluşum tatil enerjili bir yengeç olacak

Allah bağışlasın diyeyim simdiden sağlıkla kucağına al:)
ben yengecleri severim ama erkekleri değişik oluyo ya benim oğlan da yengeç olacak gibi bakalım ne maceralar bekliyor bizleri

Dogum gunun kutlu olsun canim. Bosver esini de kendi kussun kendi barissin sen kendine bebegine odaklan

Valla özelden alayım dedim murat beyden problem olur diye devlet hastanesi garanti olsun diye düşündüm. Bakalım inşallah pazartesi sorun çıkmaz

Evet benim 32. Haftanın başında aldığım raporda raporun verildiği gebelik haftası 32. Hafta yazıyor. SGK dan da döküm aldım onda da ekstra olarak çalışır rapor süresi sonu ödeme başlangıç tarihi 13 temmuz diyor. Sistem otomatik yazmış belli ki. Ama SGK da çalışan bı tanıdigim var oda demişti. 13 ünde tekrar hastaneden rapor alıcaksın diye

Kesin herkeşler doğurcak ben kalcam

Günaydın günaydınnnnn
Dün gereksiz panik yaşayıp yaşatmışım. Bugün her şey normal. akşama doğru 36 hafta çekimi yapcam şimdiden seslendim. Sıcaktan akmazsa tabisi. Bir de kapı süsümüz ve hediyeliklerimiz geldi. Kargodan alıp paylaşacağım

Bana Murat beyin asistani sistem değişti tekrardan hastane rapor yazmıyor sana verdiğimizde War tarihi dedi daha önce ayrılırsan ancak o zaman weririz demisti bakalm pazartesi benimkiler ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…