2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağzın bal yesin ama şu 37 ye geleyim de ondan sonra. Hatta 38 falan doğurmak istiyorum ama aynı zamanda da korkuyorum
Canım Furkan Kayabaşıoğlu oğlunun her doğum bir hikaye kitabı okusana doğumdan önce bence kaygılarına iyi gelir özellikle normal doğumdan bahsetmiş okurken bende bir ara doğursam ne güzel olurdu diye düşünmeye başlamıştım

Hatta Instagramdan takip edebilirsin,ben doktor Erhan karaalp ide takip ediyorum onunda doğumdan sonra paylaştığı hikayeler çok motive edici onunda kitabı pek güzel diyolar ama almaya fırsat olmadı adı madalyon

SGK dan nereden döküm aldınız acaba

Okudum canım sayfaları yani Rabbim iyi sabır vermiş valla sinirlenince benim istemesem de suratıma yansıyor millet kaçacak yer arıyor bende suratımı görünce
Ne kadar acayip Bilgi.Benimde eşimle kan uyuşmazlığımız var acep ondan mı düşük benim bebişimin kilosu

Doğum günün kutlu olsun canımHer şey daha güzel olacak inşallah bebiş uğur getirecek

Kızlar bişi sorucam 35+2 günlük olduk göğsümün kahverengi kısmı pul pul oldu balık derisi gibi bi nevi normal mi sizce garip geldi bana sizlerde durum nedir
Artık iyice koyulaşır bebeğin ayırt edebilmesi için kahverengilik genişler yapısı değişir. Bol bol her gün nemlendir ki bebek ilk emdiği de yara olmasın

annemle babamda kan uyuşmazlığı var. annemin en kilolu bebeği 3 kilo doğmuş:)
anneannem teyzelerim maşallah tosuncuklar dogurmus
kan uyuşmazlığı olunca bebek daha minik olabiliyo kilo olarak.
hatta teyzemin birine doktor eğer aranızda kan uyuşmazlığı olmasa senin bebeğin rahat 5 kilo olurdu demiş. onun da 4-4.5 arası bütün bebekleri

CipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım varNeymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Canım nette hamile takip ettiğim birine ayaklarına çorap giy ayak altı sıcak basmasına iyi geliyor yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum deene istersen CipisS sende dene istersen canım

Şuan nst çekiliyor ben erken dogurmak istedikçe Dr ileri tarihe atıyor ben bu kızı içimde nasıl zaptedecem. Ben 8 olsun diyorum o ne kadar kalırsa iyi diyor 10 11 diyor. Evde kırkı çıkarıp iki oğlan var okula gönderecek diyorum o 1 ay yeter diyor sezeryan ücreti de 5.500 olmuş

Olursun olursun ama artık delirellaanne olursun inşallah bende bugün 37+0 oldum hiç halim yok ama bebek süsleri bitmedi onların eksiğini alıp halletmem lazım temizlikte birkaç bişi daha War yapılacak ben sadece yatıyorum

Kızlar günaydın,

Bir şey danisacagim, son 1 haftadır sabah ve aksamları ozellikle kasiklarimda hani hamlik ağrısı gibi ağrı var, ağrı değil de acıma gibi. Hani bir gün önce ağır spor yaparsınız veya çok ev işi yaparsınız da ertesi gün ne merdiven çıkmak kolaydır ne de yürümek, aynı öyle yani Anlayamadım bir türlü. Benim gibi yaşayan var mı? 32.haftadan önce ne rahatmış diyorum şimdi...

Oha diyorum hadi taze sebze vs atmıştım zeytinyağlı İçin de doldurup hazırlayıp pişirip hiç atmıyorum biraz çilek vişne attım çünkü bu hamilelikte canım yıllardır yemediğim vişne istedi. Şansıma herhalde ilk elime geçen vişneyi yıkayıp daha ayakta 1 kilo yedim

Ha 8 i ha 10nu canım dur sakin ol yahuu benimde küçük kız 1. Sınıfa başlayacak inşallah toparlar ilgilenirim kuzucugumla sezeryan 5000 TL benimde canım hatta zam gelmiş doktorum henüz yapmadım ben dedi sağolsun bebeklerimiz iyi olsun da canım 2 3 gün önce sonra ne olacak

Delirella Anne, yeni nick, güzelmiş Benim de bir iki günlük isim var evde ama 2 günlük iş 1 hafta sürüyor, yapamıyorum pertim çıktığından.

Yok ya etli veya zeytinyağlı hazırlayıp buzluğa atıyorum, çıkarınca pişiriyor, pisirip atmiyorum buzluga Tadında da biber dolmasında hiç sorun yok. Sadece Kabagi tavsiye etmem, geç pişiyor

Delirella Anne, yeni nick, güzelmiş Benim de bir iki günlük isim var evde ama 2 günlük iş 1 hafta sürüyor, yapamıyorum pertim çıktığından.
Bende yapmaya başlayınca kendimi kaptırıp aşırı hızlı yapıyorm hamiş değilmişim gibi sonra eski sezeryan yerimden başlayan beni epey zorlayan bir ağrıyla yatıyorum o yüzden yapmayada korkuyrm çünkü tutamıyorum kendimi farkında olmadan koşturarak yapıyorm hızlı kadınım ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…