- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Hiç sanmam başı cekeceksin gibime geliyorKesin herkeşler doğurcak ben kalcam
Ağzın bal yesinHiç sanmam başı cekeceksin gibime geliyor
Canım Furkan Kayabaşıoğlu oğlunun her doğum bir hikaye kitabı okusana doğumdan önce bence kaygılarına iyi gelir özellikle normal doğumdan bahsetmiş okurken bende bir ara doğursam ne güzel olurdu diye düşünmeye başlamıştımAğzın bal yesinama şu 37 ye geleyim de ondan sonra. Hatta 38 falan doğurmak istiyorum ama aynı zamanda da korkuyorum
Hatta Instagramdan takip edebilirsin,ben doktor Erhan karaalp ide takip ediyorum onunda doğumdan sonra paylaştığı hikayeler çok motive edici onunda kitabı pek güzel diyolar ama almaya fırsat olmadı adı madalyonCanım Furkan Kayabaşıoğlu oğlunun her doğum bir hikaye kitabı okusana doğumdan önce bence kaygılarına iyi gelir özellikle normal doğumdan bahsetmiş okurken bende bir ara doğursam ne güzel olurdu diye düşünmeye başlamıştım
SGK dan nereden döküm aldınız acabaEvet benim 32. Haftanın başında aldığım raporda raporun verildiği gebelik haftası 32. Hafta yazıyor. SGK dan da döküm aldım onda da ekstra olarak çalışır rapor süresi sonu ödeme başlangıç tarihi 13 temmuz diyor. Sistem otomatik yazmış belli ki. Ama SGK da çalışan bı tanıdigim var oda demişti. 13 ünde tekrar hastaneden rapor alıcaksın diye
Okudum canım sayfaları yani Rabbim iyi sabır vermiş valla sinirlenince benim istemesem de suratıma yansıyor millet kaçacak yer arıyor bende suratımı görünceGunaydin. Kabus gibi geceydi. Ara ara sancilar yokladi. Dun esimin uniden arkadasi esi cocugu geldi bize sehir disindan. Gelince arayip pat diye geldiler. Tabi yemek vs yaptim aksam cikardik gezdirdik zaten agriyodu her yerim pert oldum. Gece yola cikacaklar saniyodum meger yatmaya gelmisler sok oldum. Yatak.yorgan dolu ugrastim cildirdim. 3 gundur ishaldim en sonunda hemoroidim yeniden gun yuzune cikti. Ayakta durdukca da katlanlmaz bi hal aliyo. Dunki muayeneden beri zaten agrim var seyimde. Kahvalti vs hepsini hallettim hala gitmediler. Bana gelenler geliyo. Canimla.mi ugrascam bunlarla mi off
Ne kadar acayip Bilgi.Benimde eşimle kan uyuşmazlığımız var acep ondan mı düşük benim bebişimin kilosuyok hatta haftalardır aynı kilodayim. en baştan beri önde gidiho tospagam
bide bi yerde duymuştum. anne babanın kan grubu aynı olunca bebekler daha çok besleniyomus. eşimle ikimizin aynıydı kan grubu. oğlum da 3.500 doğdu zaten.
seker falan da yok ama maşallah iyi kilosu:)
doktorum sezaryen demeyelim bekleyelim dedi. yoksa ben korkudan hemen sezaryen derim
Cok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyebu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Ben yaptim sonunda dayanamayip yapiyosunCipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım var Neymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Artık iyice koyulaşır bebeğin ayırt edebilmesi için kahverengilik genişler yapısı değişir. Bol bol her gün nemlendir ki bebek ilk emdiği de yara olmasınKızlar bişi sorucam 35+2 günlük olduk göğsümün kahverengi kısmı pul pul oldu balık derisi gibi bi nevi normal mi sizce garip geldi bana sizlerde durum nedir
Okudum canım sayfaları yani Rabbim iyi sabır vermiş valla sinirlenince benim istemesem de suratıma yansıyor millet kaçacak yer arıyor bende suratımı görünce
Ne kadar acayip Bilgi.Benimde eşimle kan uyuşmazlığımız var acep ondan mı düşük benim bebişimin kilosu
Doğum günün kutlu olsun canımHer şey daha güzel olacak inşallah bebiş uğur getirecek
Olursun olursun ama artık delirellaanne olursun inşallah2 haftadır ayaktaki odemik arttı, mesela 2 haftadır ayak bileğim yok, kaybettim hükümsüzdürNefes alma ve yüksek.nabiz bende aylardır var yine iyi gelmişim bugünlere. Gün içi saat 3 4 e kadar pert oluyorum, sonra işin ucundan tutabiliyorum, ne hakim var ne de Sıcağa taakatim
Sen benden hafta olarak öndesin cnm, yeni pert olduysan masallah yine. Bir de ne zamandır raporluyum, 32.haftada da izne çıktım ona rağmenArtik yaştan mi yazdan havadan mi bilmiyorum, ben o eski delirellla gibi olmak istiyorum
Oha diyorumBen patlican kızartıp buzluğa atıyorum musakka için, çok iyi oluyor
Kofte, taze mantı, dolma doldurup atıyorum, börek, az pişirilmiş taze fasulye yazdan, beyaz taze fasulye, sulu kofte, yaprak sarma, içli köfte, valla ne bulsam atmışım sNirim
Ha 8 i ha 10nu canım dur sakin ol yahuu benimde küçük kız 1. Sınıfa başlayacak inşallah toparlar ilgilenirim kuzucugumlaŞuan nst çekiliyor ben erken dogurmak istedikçe Dr ileri tarihe atıyor ben bu kızı içimde nasıl zaptedecem. Ben 8 olsun diyorum o ne kadar kalırsa iyi diyor 10 11 diyor. Evde kırkı çıkarıp iki oğlan var okula gönderecek diyorum o 1 ay yeter diyorsezeryan ücreti de 5.500 olmuş
Delirella Anne, yeni nick, güzelmişOlursun olursun ama artık delirellaanne olursun inşallahbende bugün 37+0 oldum hiç halim yok ama bebek süsleri bitmedi onların eksiğini alıp halletmem lazım temizlikte birkaç bişi daha War yapılacak ben sadece yatıyorum
Yok ya etli veya zeytinyağlı hazırlayıp buzluğa atıyorum, çıkarınca pişiriyor, pisirip atmiyorum buzlugaOha diyorumhadi taze sebze vs atmıştım zeytinyağlı İçin de doldurup hazırlayıp pişirip hiç atmıyorum biraz çilek vişne attım çünkü bu hamilelikte canım yıllardır yemediğim vişne istedi. Şansıma herhalde ilk elime geçen vişneyi yıkayıp daha ayakta 1 kilo yedim
Bende yapmaya başlayınca kendimi kaptırıp aşırı hızlı yapıyorm hamiş değilmişim gibi sonra eski sezeryan yerimden başlayan beni epey zorlayan bir ağrıyla yatıyorumDelirella Anne, yeni nick, güzelmişBenim de bir iki günlük isim var evde ama 2 günlük iş 1 hafta sürüyor, yapamıyorum pertim çıktığından.
SGK da çalışan bı velim vardı o sistemden PDF gönderdi elimde bulunsun diye. Ama e devletten de raporlar kısmında çıkıyor buna benzer bı dökümSGK dan nereden döküm aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?