- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Demir eksikliği oluncada eller Ayaklar yanıyor bende sedef romatizması var oda yapıyor demir eksikliği olunca combo oluyorCipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım var Neymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Hay masallah 4 kilo falanda çok iyi aslında ya ben 5 kilonun üstünde doğmuşum her şeyi yiyorum kendimde kiloluyum bebişim de kilolu olur dedim ondan şaşırıyorum inşallah pazartesi gidicem kilo almıştır inşallah oğluşumannemle babamda kan uyuşmazlığı var. annemin en kilolu bebeği 3 kilo doğmuş:)
anneannem teyzelerim maşallah tosuncuklar dogurmus
kan uyuşmazlığı olunca bebek daha minik olabiliyo kilo olarak.
hatta teyzemin birine doktor eğer aranızda kan uyuşmazlığı olmasa senin bebeğin rahat 5 kilo olurdu demiş. onun da 4-4.5 arası bütün bebekleri
Bende öyleyim ya karnımın üstünde birde karıncalanma oluyor gitgide ağırlaşıyorsun zorlanıyorum bendeKızlar günaydın,
Bir şey danisacagim, son 1 haftadır sabah ve aksamları ozellikle kasiklarimda hani hamlik ağrısı gibi ağrı var, ağrı değil de acıma gibi. Hani bir gün önce ağır spor yaparsınız veya çok ev işi yaparsınız da ertesi gün ne merdiven çıkmak kolaydır ne de yürümek, aynı öyle yaniAnlayamadım bir türlü. Benim gibi yaşayan var mı? 32.haftadan önce ne rahatmış diyorum şimdi...
Orası öylede dayanamıyooomm himmet agaaHa 8 i ha 10nu canım dur sakin ol yahuu benimde küçük kız 1. Sınıfa başlayacak inşallah toparlar ilgilenirim kuzucugumlasezeryan 5000 TL benimde canım hatta zam gelmiş doktorum henüz yapmadım ben dedi sağolsun bebeklerimiz iyi olsun da canım 2 3 gün önce sonra ne olacak
Canım önceden alerjin olmayan birşeylere alerjin oluşmuş olabilir. Yatağını süpür bir bak bakalım yastıkların yünlü mü bir de bazı yataklar iki taraflı oluyor yazlık kışlık ya kışlık tarafı yün oluyor bi takla attır yastığını değiştir yatak ile yatak başlığı arasını iyice süpür bazen tam o arada çok toz birikiyor. Bir dene bakalım.Günaydın güzel anneler. Ben hala bir gram uyuyamadım birazda psikolojik olarak garip ve saçma sapan duygular içersindeyim doğum yaklaştığı için mi oluyor lohusalık depresyonuna girmekten korkuyorum normal mi acaba bu haftalar. Bir de ben yatağıma yatınca hapşırık tutuyor beni ya alerjim var zaten ama neye olduğu belirsiz toz halı akarları vs desem o heryerde var ben yatağa girince direk başlıyorum hapşırmayaAcaba kocama mı alerjim var
Güzel yaşların olsun canımGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Yaaa sorma ben de ayın 1-2 si olsun olmadı 6 sı falan olsun diyorum benim doktorum da 10-11 diyor benim oğlum da ilkokula başlıyor 5 eylül de birde ben bırakıp alıcam hiç bizi düşünen yok vallaŞuan nst çekiliyor ben erken dogurmak istedikçe Dr ileri tarihe atıyor ben bu kızı içimde nasıl zaptedecem. Ben 8 olsun diyorum o ne kadar kalırsa iyi diyor 10 11 diyor. Evde kırkı çıkarıp iki oğlan var okula gönderecek diyorum o 1 ay yeter diyorsezeryan ücreti de 5.500 olmuş
Canım bebek aşağıya daha çok baskı yapmaya başlıyor ama ayrıca o bebeğin geçeceği yerdeki kemiklerimiz var ya çatı denilen o bölgedeki kemikler yumuşamaya başlıyormuş kaslar da karın büyüdükçe geriliyor o da çok ağrı yapıyor bazen bende bebek aşağıya inecekmiş gibi geliyor nerdeyse elimle tutup yürüyeceğim. Yataktan kalkınca engelli penguen gibi yürüyorum 5 dk mesela kemiklerim birbirine geçmiş oluyor.Kızlar günaydın,
Bir şey danisacagim, son 1 haftadır sabah ve aksamları ozellikle kasiklarimda hani hamlik ağrısı gibi ağrı var, ağrı değil de acıma gibi. Hani bir gün önce ağır spor yaparsınız veya çok ev işi yaparsınız da ertesi gün ne merdiven çıkmak kolaydır ne de yürümek, aynı öyle yaniAnlayamadım bir türlü. Benim gibi yaşayan var mı? 32.haftadan önce ne rahatmış diyorum şimdi...
Doktor banada sordu ben kırdıkları bağlayacağım dedim umarım 4. Yü doğurmamOrası öylede dayanamıyooomm himmet agaabaglamayla 5500 benim. Okulları ile hep ben ilgileniyorum dersleri vsle. Oğullarıma zaman kalsın istiyordum ben kırklı iken biyere cıkmam. Allahım yardımcımız olsun canım
Tamamen yanlış yazmışım kordonlarımı bağlatmıycam dedimm olacaktıDoktor banada sordu ben kırdıkları bağlayacağım dedim umarım 4. Yü doğurmamamin amin Allah kolaylık wersin ben sadece bebekle ilgilenmeyi planlyrm okul işlerine babası baksn isim olmazz ben zaten 40 güne ancak toparlarm istesemde çıkamam ahahah
Valla benim adamın kafa basmıyor derslere yanlış şekilde anlatıyor cocuga zaten eve 10 da geliyor adamın vakti olmuyor bende cocuklar okullu oldu diye çalışmayı bıraktım. İnşallah canım korunursun benim gözüm yemiyor hiç bişekilde.Doktor banada sordu ben kırdıkları bağlayacağım dedim umarım 4. Yü doğurmamamin amin Allah kolaylık wersin ben sadece bebekle ilgilenmeyi planlyrm okul işlerine babası baksn isim olmazz ben zaten 40 güne ancak toparlarm istesemde çıkamam ahahah
O kadar kitap okuyorum ama bu tarz kitapları okuyamıyorumCanım Furkan Kayabaşıoğlu oğlunun her doğum bir hikaye kitabı okusana doğumdan önce bence kaygılarına iyi gelir özellikle normal doğumdan bahsetmiş okurken bende bir ara doğursam ne güzel olurdu diye düşünmeye başlamıştım
Walla eşim korunmayı öğrenene kadar ben tükkanı kapadımValla benim adamın kafa basmıyor derslere yanlış şekilde anlatıyor cocuga zaten eve 10 da geliyor adamın vakti olmuyor bende cocuklar okullu oldu diye çalışmayı bıraktım. İnşallah canım korunursun benim gözüm yemiyor hiç bişekilde.
Kemikler kendini doguma hazirliyor demişti doktorum banaKızlar günaydın,
Doktor inat ediyor. Elimizi ayagımızı evdeki çocuklar baglıyoz. 1 sınıfCanım önceden alerjin olmayan birşeylere alerjin oluşmuş olabilir. Yatağını süpür bir bak bakalım yastıkların yünlü mü bir de bazı yataklar iki taraflı oluyor yazlık kışlık ya kışlık tarafı yün oluyor bi takla attır yastığını değiştir yatak ile yatak başlığı arasını iyice süpür bazen tam o arada çok toz birikiyor. Bir dene bakalım.
Güzel yaşların olsun canım
Yaaa sorma ben de ayın 1-2 si olsun olmadı 6 sı falan olsun diyorum benim doktorum da 10-11 diyor benim oğlum da ilkokula başlıyor 5 eylül de birde ben bırakıp alıcam hiç bizi düşünen yok valla
Canım bebek aşağıya daha çok baskı yapmaya başlıyor ama ayrıca o bebeğin geçeceği yerdeki kemiklerimiz var ya çatı denilen o bölgedeki kemikler yumuşamaya başlıyormuş kaslar da karın büyüdükçe geriliyor o da çok ağrı yapıyor bazen bende bebek aşağıya inecekmiş gibi geliyor nerdeyse elimle tutup yürüyeceğim. Yataktan kalkınca engelli penguen gibi yürüyorum 5 dk mesela kemiklerim birbirine geçmiş oluyor.
Kitap roman gibi acayup akici eminim okurken keyif alrsn mutlaka temin et senin kaygılarına iyi gelecektirO kadar kitap okuyorum ama bu tarz kitapları okuyamıyorumama deneyeceğim alıp okumayı o zamana kadar doğurmazsam
Bu konuda beni anlamanı asla istemezdimCipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım var Neymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Denedin onu da iyice alev aldı sankimCanım nette hamile takip ettiğim birine ayaklarına çorap giy ayak altı sıcak basmasına iyi geliyor yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum deene istersenCipisS sende dene istersen canım
O zaman elimdeki kitap bitince alıp başlayayım.Kitap roman gibi acayup akici eminim okurken keyif alrsn mutlaka temin et senin kaygılarına iyi gelecektir
Hahahaa dikkat et kilidi zorlamasınWalla eşim korunmayı öğrenene kadar ben tükkanı kapadımbenimde yani 3. Zor kabullendim Allahım isteyene wersin anladım canım seminerin yoğun benimki öğretmen işi bu öğretecek
Teşekkürler buldum ben yazıyi vermiştim iş yerine raporu vermedim. İnşallah kabul olurSGK da çalışan bı velim vardı o sistemden PDF gönderdi elimde bulunsun diye. Ama e devletten de raporlar kısmında çıkıyor buna benzer bı döküm
Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullanın.Ay geldi sonunda hediyeliklerim ve kapı süsümkargo da çok bekleyince ipler kırışmış ama Bi garip olmuş
Demir eksikliği oluncada eller Ayaklar yanıyor bende sedef romatizması var oda yapıyor demir eksikliği olunca combo oluyorçok uzun zamandır alışkınım ben bazen kocamın soğuk yerlerini bulursam koyuyorum kolları bacakları yapışıyorum ona kene gibi
Hay masallah 4 kilo falanda çok iyi aslında ya ben 5 kilonun üstünde doğmuşum her şeyi yiyorum kendimde kiloluyum bebişim de kilolu olur dedim ondan şaşırıyorum inşallah pazartesi gidicem kilo almıştır inşallah oğluşum
Bende öyleyim ya karnımın üstünde birde karıncalanma oluyor gitgide ağırlaşıyorsun zorlanıyorum bende
Canım önceden alerjin olmayan birşeylere alerjin oluşmuş olabilir. Yatağını süpür bir bak bakalım yastıkların yünlü mü bir de bazı yataklar iki taraflı oluyor yazlık kışlık ya kışlık tarafı yün oluyor bi takla attır yastığını değiştir yatak ile yatak başlığı arasını iyice süpür bazen tam o arada çok toz birikiyor. Bir dene bakalım.
Güzel yaşların olsun canım
Yaaa sorma ben de ayın 1-2 si olsun olmadı 6 sı falan olsun diyorum benim doktorum da 10-11 diyor benim oğlum da ilkokula başlıyor 5 eylül de birde ben bırakıp alıcam hiç bizi düşünen yok valla
Canım bebek aşağıya daha çok baskı yapmaya başlıyor ama ayrıca o bebeğin geçeceği yerdeki kemiklerimiz var ya çatı denilen o bölgedeki kemikler yumuşamaya başlıyormuş kaslar da karın büyüdükçe geriliyor o da çok ağrı yapıyor bazen bende bebek aşağıya inecekmiş gibi geliyor nerdeyse elimle tutup yürüyeceğim. Yataktan kalkınca engelli penguen gibi yürüyorum 5 dk mesela kemiklerim birbirine geçmiş oluyor.
Yahu hazırlasın da günlük hayat standartim düştü resmenKemikler kendini doguma hazirliyor demişti doktorum bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?