2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım varNeymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Demir eksikliği oluncada eller Ayaklar yanıyor bende sedef romatizması var oda yapıyor demir eksikliği olunca combo oluyor çok uzun zamandır alışkınım ben bazen kocamın soğuk yerlerini bulursam koyuyorum kolları bacakları yapışıyorum ona kene gibi
Hay masallah 4 kilo falanda çok iyi aslında ya ben 5 kilonun üstünde doğmuşum her şeyi yiyorum kendimde kiloluyum bebişim de kilolu olur dedim ondan şaşırıyorum inşallah pazartesi gidicem kilo almıştır inşallah oğluşum
Bende öyleyim ya karnımın üstünde birde karıncalanma oluyor gitgide ağırlaşıyorsun zorlanıyorum bende

Orası öylede dayanamıyooomm himmet agaa baglamayla 5500 benim. Okulları ile hep ben ilgileniyorum dersleri vsle. Oğullarıma zaman kalsın istiyordum ben kırklı iken biyere cıkmam. Allahım yardımcımız olsun canım

Canım önceden alerjin olmayan birşeylere alerjin oluşmuş olabilir. Yatağını süpür bir bak bakalım yastıkların yünlü mü bir de bazı yataklar iki taraflı oluyor yazlık kışlık ya kışlık tarafı yün oluyor bi takla attır yastığını değiştir yatak ile yatak başlığı arasını iyice süpür bazen tam o arada çok toz birikiyor. Bir dene bakalım.
Güzel yaşların olsun canım
Yaaa sorma ben de ayın 1-2 si olsun olmadı 6 sı falan olsun diyorum benim doktorum da 10-11 diyor benim oğlum da ilkokula başlıyor 5 eylül de birde ben bırakıp alıcam hiç bizi düşünen yok valla
Canım bebek aşağıya daha çok baskı yapmaya başlıyor ama ayrıca o bebeğin geçeceği yerdeki kemiklerimiz var ya çatı denilen o bölgedeki kemikler yumuşamaya başlıyormuş kaslar da karın büyüdükçe geriliyor o da çok ağrı yapıyor bazen bende bebek aşağıya inecekmiş gibi geliyor nerdeyse elimle tutup yürüyeceğim. Yataktan kalkınca engelli penguen gibi yürüyorum 5 dk mesela kemiklerim birbirine geçmiş oluyor.

Doktor banada sordu ben kırdıkları bağlayacağım dedim umarım 4. Yü doğurmam amin amin Allah kolaylık wersin ben sadece bebekle ilgilenmeyi planlyrm okul işlerine babası baksn isim olmazz ben zaten 40 güne ancak toparlarm istesemde çıkamam ahahah

Tamamen yanlış yazmışım kordonlarımı bağlatmıycam dedimm olacaktı

Valla benim adamın kafa basmıyor derslere yanlış şekilde anlatıyor cocuga zaten eve 10 da geliyor adamın vakti olmuyor bende cocuklar okullu oldu diye çalışmayı bıraktım. İnşallah canım korunursun benim gözüm yemiyor hiç bişekilde.

O kadar kitap okuyorum ama bu tarz kitapları okuyamıyorum ama deneyeceğim alıp okumayı o zamana kadar doğurmazsam

Walla eşim korunmayı öğrenene kadar ben tükkanı kapadım benimde yani 3. Zor kabullendim Allahım isteyene wersin anladım canım seminerin yoğun benimki öğretmen işi bu öğretecek

Kemikler kendini doguma hazirliyor demişti doktorum bana

Doktor inat ediyor. Elimizi ayagımızı evdeki çocuklar baglıyoz. 1 sınıf Allah yardımcın olsun canım. Ayaklanmadan halledersin rahat edersin bebekken.

CipisS ayaklarımı buzlu suya sokasım varNeymiş bu yanma yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor sığamıyorum bugün
Bu konuda beni anlamanı asla istemezdim valla çok kötü bir şey. Üşümekten de korkuyorum insan. Gece soğuk suya tutuyorum yatağa gelene kadar geri yanmaya başlıyor...
Canım nette hamile takip ettiğim birine ayaklarına çorap giy ayak altı sıcak basmasına iyi geliyor yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum deene istersen CipisS sende dene istersen canım
Denedin onu da iyice alev aldı sankim

Walla eşim korunmayı öğrenene kadar ben tükkanı kapadım benimde yani 3. Zor kabullendim Allahım isteyene wersin anladım canım seminerin yoğun benimki öğretmen işi bu öğretecek
Hahahaa dikkat et kilidi zorlamasınbizim balık restorantı var benim adama bol balıktan sor oturur büyük zevkle anlatır. Sen iyi yapmışsın ögretmenle evlenerek

Hanımlar yeni doğan bebek, bebek arabasının tam yatma özelliği varsa bebek arabasinda tam yatatirarak bebek arabası ile gezdirebilir miyiz?

40 inda doguranlara Allah kolaylık versin, daha bu haftada pertim ben. O karıncalanma genelde sol elimde oluyor sol tarafa yatinca hep

Ah aynen kaltigimea kaskatı kesilmiş oluyorum, çözülmem zaman alıyor dediğin gibi...

Kemikler kendini doguma hazirliyor demişti doktorum bana
Yahu hazırlasın da günlük hayat standartim düştü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…