2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sen de iyi doğmuşsun canım:)

ben 2.800 doğmuşum. öyle ekstra bisey yemedim yemiyorum ama benim sıpa da önden önden gidiyo. inşallah geçmez 4 ü
kp 6 kilo kaynim 5 kilo doğmuş.
eşim 3.800 doğmuş kaynanam hep üzülür küçücük doğdu diye
benim kan değerlerimde sıkıntı var. hamilelige bağlı trombosit düşüklüğü yaşıyorum. yükselsin diye yeşil mercimek antep fıstığı yedim. o zaman çok yüksek kilo aldı. ama doğum yapacak seviyede tutmak için de onları yemem lazım.
pazartesi tahlil yapılacak inşallah değerlerim sınırlar içinde kalır

Benim kızçeler de ondan mı minnacık oluyor

Hanımlar yeni doğan bebek, bebek arabasının tam yatma özelliği varsa bebek arabasinda tam yatatirarak bebek arabası ile gezdirebilir miyiz?
Çarsı da görmüştüm yenidoğan dediğin gibi koymuşlar arnavut kaldırım dan gecerken çok sallanuyordu bebiş ya beyin sarsıntısı geçirecek sandım Delirella katılıyorum hiç güvenli değil benimde puset eksik kaldı onu alıcam bebek arabasına uyacak olan bi tane
Gercekten hayat kalitesi düşüyor popuma zor ulaşıp siliyorum daha nolsun

Ay annelik vay annelik

8 ile 10 u arasında 2 gün var neyden anlaşamadınız anlamadım orasını ama 8de 38 bitiyor bence ondan sonrası için ne kadar kalırsa kardır kısmı biraz hikaye

var mı canım kan uyuşmazlığı aranızda? olabilir bana mantıklı geliyor. sonuçta farklı bi kan grubu besliyo seni icerde. Sen farklı bi grupsun
Evet canım ben A(-) eşim B(+) kızda B(+) doğmuştu. Bizde tek uyan aynı anda nikah masasında evet demiş olmak zaten

Evet canım ben A(-) eşim B(+) kızda B(+) doğmuştu. Bizde tek uyan aynı ayna nikah masasında evet demiş olmak zaten

ya çok tatlısın çok güldüm
eşim de ben de a +
ilk çocuğum da 38. haftada 3.500 doğdu:)
bu biraz abiyi geçecek gibi
annem 0 - babam a + bizde. 2.800, 1.900, 3.000 olmuşuz kardeşler

ben evet derken mikrofonun pili bitmişti ahahahaha

kızlar yalancı sancılar bebeği kanala sokar mi:)
ilk bebekte dogumda indi o yüzden bilmiyorum. bugün yalancı kasılmalar başladı yine. karnım da iniyo hergun biraz daha.
su an yarım saatte bir sancı kasılma oluyo

Ay teşekkür ederim
Evren resmen mesaj yollamış sana

Simdi yarım saatte 1 diyebiliyorsan bu düzenli sancı olur ama ?

8 ile 10 u arasında 2 gün var neyden anlaşamadınız anlamadım orasını ama 8de 38 bitiyor bence ondan sonrası için ne kadar kalırsa kardır kısmı biraz hikaye
Bende öyle diyorum ama anlamıyor 8.8 olsun istiyorum. Diger cocuklar tek sayıda dogdu ve kendi ayarladı bıraka bunu benim istediğim gibi yap. Demeyi unutmuşum adama canımı sıkma sıcak suya oturur istediğim tarihte aldırırım diye

Kaz tüyü yastık yorgan olabilir mi?

Çok iğne muhabbeti yaptık bu ara

Yok oyle degil. Hani hassas cildine kil maskesi yaparsin da icten icten tum yuzun yanar ya oyle. Benm cildm cok hassastir her krem yaramaz. Dusan snra surdm hafif yakti. Bi kez daha denicem due bakalim
Dene bakalım bebeleri de yakmasın gerci tamamen bebeğe göre değişir kimine iyyi gelir kimine kötü gelir deneyerek öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…