2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 6 aylıkkken de kovid geçirdim hem de öok ağır gçirdim
Hiç bir ilaç vermediler
Defalarca acile gittim
Hava makinesine bağlı hastanede yattım ama
Sadece parol serum bağladılar
O yüzden gitmedim hastaneye
Kesin antibiyotikliğim zatn kovid değilsem bile

Ayak yanması olan arkadaşlar bu yanma ödemden kaynaklı oluyor sanki, benim normalde öyle pek yok yanma ama birkaç gün ayaklarım normale göre biraz fazla şişmişti, o günler gergin gergin hissettim buz koymak istedim ayağıma, buz jeli filan koydum rahatlattı. Sizin de ödemden gerilip yanıyorsa belki nemlendirmek filan da işe yarar, hatta kremi dolapta soğutup öyle sürmek
CipisS Lady Luck P -Puffin-

Her doktor başka bir görüşte oluyor zaten klasik :)

Benim hiç ödemim yok ki ayaklarım şişmiyor. Aşırı aşırı nadir oluyor onun harici bilmem ödem nedir. inan her yolu denedim bana fayda etmiyor. En son psikolojik olarak ayaklarım yanmıyor diye diye uyuyorum bir şekilde. Gece uykum bölünmezse iyi ama 2 saat zor gidiyor buda

32 den sonra aynııs bende de oluştu. Otururkem kalkarken yatakta dönerken bazen yürürken acıyor artık kasıgım

Hanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama

Şuraya 36 hafta güncellemesi bırakamda gidem. Belki 38 e kızımla poz veririz jsjsjaj
Yaaa maaşallah cok tatlı görünüyorsunuz süslerin de cok güzel olmus bayıldım renklerine, tarayıp üserine sac spreyi sıkabilirsin dağılmasın diyorsam makrome hemen dağılıyor t yoksa

Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav

Tünaydın kızlar doktora geldim bugün 35+6haftalık bebis, 50,5cm 3kilo olmuş Artık ne kadar doğruysa kanala falan girmemiş. Nst girdim şimdi arada bir coşuyor bebis herşey yolundaymış. Doğumu başlatmak için yapacağın hiç birşey işe yaramaz bebek kendi belirler geleceği zamanı dedi doktor. Sadece doğumu kolaylaştırabilirsin dedi. Bol yürüyüş egzersiz yapman açılmanı kolaylaştırır vücuda esneklik sağlar onun haricinde hurma çay vs gerçek değil dedi, erkek doktor işte ben kilolarca hurma yemeği düşünüyorum mesela

Bebek arabaasi ne aldiniz

Şuraya 36 hafta güncellemesi bırakamda gidem. Belki 38 e kızımla poz veririz jsjsjaj
Ayyy ne güzel inceciksin maşallah resmen biz bebeğe karar verdiğimizde 65 kiloydum düşünürken 5 ayda 8 kilo aldım 73 le hamile kaldım 35+4 üm 20 kilo aldım bile

Ay maşallah ya bu doktorlarımız görüş birliği asla yok. Sen ye yine de boşver işini sağlama al. Bakarsın işe yarar

Hanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama
Ben yoğurt gibi sürüyordum kahverengi kısmı dahil. Parmağımda kalanı başka yerlere sürmeye başladım. Arap bol bulduğu yağı....
Yaaa maaşallah cok tatlı görünüyorsunuz süslerin de cok güzel olmus bayıldım renklerine, tarayıp üserine sac spreyi sıkabilirsin dağılmasın diyorsam makrome hemen dağılıyor t yoksa
Çok teşekkür ederim canım. Saç spreyi mantıklıymış. Hastaneye götürmeyen önce güzelce tarayıp spreyliyim. canım bende tat koku gitmedi. Hatta çok ağladım kokum gidecek bebeğimi koklayamayacsğım diye. Senin daha ağır geçiyor herhalde. Aşı olmuş muydun?

Ayyy ne güzel inceciksin maşallah resmen biz bebeğe karar verdiğimizde 65 kiloydum düşünürken 5 ayda 8 kilo aldım 73 le hamile kaldım 35+4 üm 20 kilo aldım bile
Ay teşekkür ederim 53 ile hamile kalmıştım ben. Ama inan şeker diyetim olmasa çok pis kilo alırdım. Şimdi bile ağzım durmuyor sürekli bi şey yemek istiyorum

Kızlar bu süsü de ben İnstagram da görmüştüm sonra bebeğe YouTube den bakıp yaprakları çiçekleri vs alıp kendim yaptım sadece ortasındaki Ece yazan kısmı kırtasiye de yaptırdım ama tek sorun bunları hastane kapısına nasıl takıyoruz ya kapıya tül takmayacağım iki tarafa da şerit şeklinde dantel gibi bişey yapacağım ortada da bu olacak ama kapı süsü nü yapışkanlı askı taşımaz gibi öneriniz yada deneyiminiz varsa yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…