Ben 6 aylıkkken de kovid geçirdim hem de öok ağır gçirdimOo maşallah 37 haftada 3200 çok iyiplasenta previa yüzünden mi 37 hafta dolar dolmaz aldılar?
Geçmiş olsun doktora git bence, bademcikler şişse bakteriyel enfeksiyon olabilir antibiyotik gerekir. Covidse de sinüzit akciğere inebiliyor antibiyotik gerekebiliyor demişti benim gittiğim dahiliye doktoru
Süre olarak daha uzun etkili coraspin, kanamalı bir işlemden bir hafta önce bırakmak gerekiyor. Olur da doğum olursa riskli olmasın diye bıraktırıyorlar. İğne aslında daha etkili ama süre olarak 24 saat, son iğneyi yapmayıp doğuma girersen çok sıkıntı olmuyor. Benim coraspini 32 dolunca bıraktırdı iğneye devam ediyorum.
Tansiyon ölçtünüz mü? Boyun göz filan tansiyon ağrısı gibi
Her doktor başka bir görüşte oluyor zaten klasik :)Ben 6 aylıkkken de kovid geçirdim hem de öok ağır gçirdim
Hiç bir ilaç vermediler
Defalarca acile gittim
Hava makinesine bağlı hastanede yattım ama
Sadece parol serum bağladılar
O yüzden gitmedim hastaneye
Kesin antibiyotikliğim zatn kovid değilsem bile
Benim hiç ödemim yok ki ayaklarım şişmiyor. Aşırı aşırı nadir oluyor onun harici bilmem ödem nedir.Ayak yanması olan arkadaşlar bu yanma ödemden kaynaklı oluyor sanki, benim normalde öyle pek yok yanma ama birkaç gün ayaklarım normale göre biraz fazla şişmişti, o günler gergin gergin hissettim buz koymak istedim ayağıma, buz jeli filan koydum rahatlattı. Sizin de ödemden gerilip yanıyorsa belki nemlendirmek filan da işe yarar, hatta kremi dolapta soğutup öyle sürmek
CipisS Lady Luck P -Puffin-
Bakalım bende yarın hastaneye ordan iş yerine gecicem.sonra SGK ile teğet edicem haber veririmTeşekkürler buldum ben yazıyi vermiştim iş yerine raporu vermedim. İnşallah kabul olur
32 den sonra aynııs bende de oluştu. Otururkem kalkarken yatakta dönerken bazen yürürken acıyor artık kasıgımKızlar günaydın,
Bir şey danisacagim, son 1 haftadır sabah ve aksamları ozellikle kasiklarimda hani hamlik ağrısı gibi ağrı var, ağrı değil de acıma gibi. Hani bir gün önce ağır spor yaparsınız veya çok ev işi yaparsınız da ertesi gün ne merdiven çıkmak kolaydır ne de yürümek, aynı öyle yaniAnlayamadım bir türlü. Benim gibi yaşayan var mı? 32.haftadan önce ne rahatmış diyorum şimdi...
Kesinlikle ondan zatenKaz tüyü yastık yorgan olabilir mi?
Çok iğne muhabbeti yaptık bu ara
Ben komple kahverengi alana suruyorumHanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama
Yaaa maaşallah cok tatlı görünüyorsunuzŞuraya 36 hafta güncellemesi bırakamda gidem. Belki 38 e kızımla poz veririz jsjsjaj
Banada gelmiyor ama istediğim gibi hafif pusetli kabin boy bulamadımPuset şart diye biliyorum eğer portbebe takmıyorsan. Arabanın yatak hali çok güvenli gelmiyor bana
Bebek arabaasi ne aldinizÇarsı da görmüştüm yenidoğan dediğin gibi koymuşlar arnavut kaldırım dan gecerken çok sallanuyordu bebiş ya beyin sarsıntısı geçirecek sandım @Delirella katılıyorum hiç güvenli değil benimde puset eksik kaldı onu alıcam bebek arabasına uyacak olan bi tane
Gercekten hayat kalitesi düşüyor popuma zor ulaşıp siliyorum daha nolsun
Ben yazdım birşey demediler SGK filan diye de. Yazıyı verdim. SGK isterlerse onuda veririm artıkBakalım bende yarın hastaneye ordan iş yerine gecicem.sonra SGK ile teğet edicem haber veririm
Ayyy ne güzel inceciksin maşallahŞuraya 36 hafta güncellemesi bırakamda gidem. Belki 38 e kızımla poz veririz jsjsjaj
Ay maşallahTünaydın kızlar doktora geldim bugün 35+6haftalık bebis, 50,5cm 3kilo olmuşArtık ne kadar doğruysa kanala falan girmemiş. Nst girdim şimdi arada bir coşuyor bebis herşey yolundaymış. Doğumu başlatmak için yapacağın hiç birşey işe yaramaz bebek kendi belirler geleceği zamanı dedi doktor. Sadece doğumu kolaylaştırabilirsin dedi. Bol yürüyüş egzersiz yapman açılmanı kolaylaştırır vücuda esneklik sağlar onun haricinde hurma çay vs gerçek değil dedi, erkek doktor işte ben kilolarca hurma yemeği düşünüyorum mesela
Ben yoğurt gibi sürüyordum kahverengi kısmı dahil. Parmağımda kalanı başka yerlere sürmeye başladım. Arap bol bulduğu yağı....Hanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama
Yaaa maaşallah cok tatlı görünüyorsunuzsüslerin de cok güzel olmus bayıldım renklerine, tarayıp üserine sac spreyi sıkabilirsin dağılmasın diyorsam makrome hemen dağılıyor t yoksa
Çok teşekkür ederim canım. Saç spreyi mantıklıymış. Hastaneye götürmeyen önce güzelce tarayıp spreyliyim.Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Ay teşekkür ederimAyyy ne güzel inceciksin maşallahresmen biz bebeğe karar verdiğimizde 65 kiloydum düşünürken 5 ayda 8 kilo aldım 73 le hamile kaldım 35+4 üm 20 kilo aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?