Çok güzel olmuşKızlar bu süsü de ben İnstagram da görmüştüm sonra bebeğe YouTube den bakıp yaprakları çiçekleri vs alıp kendim yaptım sadece ortasındaki Ece yazan kısmı kırtasiye de yaptırdım ama tek sorun bunları hastane kapısına nasıl takıyoruz ya kapıya tül takmayacağım iki tarafa da şerit şeklinde dantel gibi bişey yapacağım ortada da bu olacak ama kapı süsü nü yapışkanlı askı taşımaz gibi öneriniz yada deneyiminiz varsa yazarmısınız?Eki Görüntüle 3098025
Valla hastane personeli kapıda iz yapma duvara şunu yapma der falan diye de çekiniyorum. Oğlum da Acıbadem de doğum yapmıştım bütün odaya herşeyi yapıştırmış kuzenler bişey demediler de bu defa nerdeyse kimse olmayacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum ya bir de başka bi hastenede olacak neyse yaşayıp göreceğiz. Süs çantama hani şu cırtcırtlı yapışkanlı askılardan koli bandı silikon tabancası bile koydum. Bakalım doğum kendiliğinden başlar da ( ben sezaryen olacağım) o sırada izin verirlerse ve iyi hissedersem kendim süslemek istiyorum. Plansız sezaryen.Çok güzel olmuşBen yapışkanlı askılı almayı düşündüm. Başka türlü mümkün değil. Ya da hastane personelinden rica edeceğiz bi çaresini bulacaklar.
Onu bende düşündüm ama sanmıyorum bir şey diyeceklerini. Bende alayım da yapıştırırım bi şekilde.Valla hastane personeli kapıda iz yapma duvara şunu yapma der falan diye de çekiniyorum. Oğlum da Acıbadem de doğum yapmıştım bütün odaya herşeyi yapıştırmış kuzenler bişey demediler de bu defa nerdeyse kimse olmayacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum ya bir de başka bi hastenede olacak neyse yaşayıp göreceğiz. Süs çantama hani şu cırtcırtlı yapışkanlı askılardan koli bandı silikon tabancası bile koydum. Bakalım doğum kendiliğinden başlar da ( ben sezaryen olacağım) o sırada izin verirlerse ve iyi hissedersem kendim süslemek istiyorum. Plansız sezaryen.
Kötüyü getirme aklına canım. Negatife donduysen bir kulak burun boğaz doktoruna sor olmadı.Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Hastane gidip baktın mı? Benim içinde sus aşmak için çengel koymuşlar. Seninkijde varsa aşmak için bir tül takabilirisnKızlar bu süsü de ben İnstagram da görmüştüm sonra bebeğe YouTube den bakıp yaprakları çiçekleri vs alıp kendim yaptım sadece ortasındaki Ece yazan kısmı kırtasiye de yaptırdım ama tek sorun bunları hastane kapısına nasıl takıyoruz ya kapıya tül takmayacağım iki tarafa da şerit şeklinde dantel gibi bişey yapacağım ortada da bu olacak ama kapı süsü nü yapışkanlı askı taşımaz gibi öneriniz yada deneyiminiz varsa yazarmısınız?Eki Görüntüle 3098025
Çok güzel güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 3098026
bu da bizim kapı süsümüz. abisininki de böyle balonluydu. böyle set alıp ikisinin isimligiyle bi duvari süslemiş oluruz diye düşündük
dün ya da önceki gün sipariş vermiştik. bugün kargoya verilmis:)
Ahahaha güzel teknik kocamin soguk yerlerini bulamam zira adam sıcakDemir eksikliği oluncada eller Ayaklar yanıyor bende sedef romatizması var oda yapıyor demir eksikliği olunca combo oluyorçok uzun zamandır alışkınım ben bazen kocamın soğuk yerlerini bulursam koyuyorum kolları bacakları yapışıyorum ona kene gibi
Hay masallah 4 kilo falanda çok iyi aslında ya ben 5 kilonun üstünde doğmuşum her şeyi yiyorum kendimde kiloluyum bebişim de kilolu olur dedim ondan şaşırıyorum inşallah pazartesi gidicem kilo almıştır inşallah oğluşum
Bende öyleyim ya karnımın üstünde birde karıncalanma oluyor gitgide ağırlaşıyorsun zorlanıyorum bende
Çok güzel güle güle kullanın inşallah
Çocuk benim damar benim hoca yaBende öyle diyorum ama anlamıyor 8.8 olsun istiyorum. Diger cocuklar tek sayıda dogdu ve kendi ayarladı bıraka bunu benim istediğim gibi yap. Demeyi unutmuşum adama canımı sıkma sıcak suya oturur istediğim tarihte aldırırım diye
Benm gitmisti. 8 10 gunde geri geldi. Ama gelmeyenler de varCovid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Evt koydum bi kaç sayfa öte de herhaldeteşekkür ederim canım benim
sen koydun mu fotoğrafı ben göremedim seninkini:)
hepimiz güzel günlerde kullanalım ❤
Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Ay geldi sonunda hediyeliklerim ve kapı süsümkargo da çok bekleyince ipler kırışmış ama Bi garip olmuş
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniğinkızlaaar bugün kontrolüm vardı sezeryana karar kıldı doktorum ve tarihimiz de belli olsu Allah’ın izniyle erken gelmezse bebişimiz 9 ağustosta Dünya’ya gelecekkçoook heycanlıyım
Aminnn cnmm hepimiz sağlıkla alalım kucağımızahayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin
Amin inşallah canım çok sağolkırışık hali bile güzel ama ya❤
çok güzelmiş canım güle güle kullanin
Ay o stres heyecan da etkiliyordur o zaman, bana bi kere hemşire tansiyon ölçerken konuşma o an demişti o bile etkiliyor demişti o kadar hassas mı bilmiyorum.. Hayırlısıyla inş sorun olmaz düzelir..Amin inşallahValla sordum 3-4 dakika otur dinlen öyle ölç dedi sadece. Birde kontrole gidince de heyecan yapıyorum eyvah yine yüksek çıkarsa diye Çıkıyor
Tamam veririmAyy zor ya ben ki igne yaptirirken 4 5 kisi tutar beni
Kiz kocalarimizda peygamber sabri varmişvalla görücü usulü falan evlensem nolurdu acaba diyorum
Bilmiyorum ben asiri kasiyorum kendimi strese giriyorum terliyorum titriyorum bence onu yaşamayan anlamaz
Ay yuh ya gebenin evine yatili nasil geliyorlar ne dusuncesizler
Ay bana da haberr verr benimki de persembe gerci ama
Mutlu yıllar dilerim iyi ki doğdun.. İnş eşin dr bugünün de özelliğiyle güzel bir jest yapar soğukluk gider.. DualarlaGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Ay benim oğlum yengeç böyle nazlı bir erkek çocuğu başka bir Yengeç oğlan da gördüm sadeceAllah bağışlasın diyeyim simdidensağlıkla kucağına al:)
ben yengecleri severim ama erkekleri değişik oluyo yabenim oğlan da yengeç olacak gibi bakalım ne maceralar bekliyor bizleri
Benim öyleydi 33-34. Hafta ayaklarımın altında bile hamlık ağrısı vardı etlerim nasıl ağrıyordu.. Dr a sordum normal bu haftalar da vücut ağrıların olması, çatı ağrısı yalancı sancılar vücut doğuma hazırlandığı için sırayla bunların y a hepsini ya bazısını yaşayacaksın demişti..Kızlar günaydın,
Bir şey danisacagim, son 1 haftadır sabah ve aksamları ozellikle kasiklarimda hani hamlik ağrısı gibi ağrı var, ağrı değil de acıma gibi. Hani bir gün önce ağır spor yaparsınız veya çok ev işi yaparsınız da ertesi gün ne merdiven çıkmak kolaydır ne de yürümek, aynı öyle yaniAnlayamadım bir türlü. Benim gibi yaşayan var mı? 32.haftadan önce ne rahatmış diyorum şimdi...
Ben geçen yıl geçirdim koku ve tat kaybı oldu 3-4 gün sonra geçmişti.. O uzun süre kalıcılık daha az ihtimal, aklıma getirme kötüyü sen inş. Bir hafta içinde geçer inş senin de öyle inan.. Bide o dönem netten çabuk geçmesi için tavsiyeler e denlgelmiştik unuttum neydi ama kahve fesleğen kokusu falandı sanırım azı şeyleri hergün koklayıp egzersiz yapmıştık sanırm.. Ayy o kadar unutkanım ki bu hamilelikte diğerinde de öyleydim ama bunda ayrı bi unutkanlık yaşıyorum ya..Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Allah mi soyletiyo napiyo saol canim insallah gorurum o gunleride hayirlisiylaRahatlığın süper ya. Böyle rahat olunca doğumunda çok kolay olacaktır. Bir gün aniden kızlar ben doğurdum yazarsın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?