2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel olmuş Ben yapışkanlı askılı almayı düşündüm. Başka türlü mümkün değil. Ya da hastane personelinden rica edeceğiz bi çaresini bulacaklar.

Çok güzel olmuş Ben yapışkanlı askılı almayı düşündüm. Başka türlü mümkün değil. Ya da hastane personelinden rica edeceğiz bi çaresini bulacaklar.
Valla hastane personeli kapıda iz yapma duvara şunu yapma der falan diye de çekiniyorum. Oğlum da Acıbadem de doğum yapmıştım bütün odaya herşeyi yapıştırmış kuzenler bişey demediler de bu defa nerdeyse kimse olmayacak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum ya bir de başka bi hastenede olacak neyse yaşayıp göreceğiz. Süs çantama hani şu cırtcırtlı yapışkanlı askılardan koli bandı silikon tabancası bile koydum. Bakalım doğum kendiliğinden başlar da ( ben sezaryen olacağım) o sırada izin verirlerse ve iyi hissedersem kendim süslemek istiyorum. Plansız sezaryen.

Onu bende düşündüm ama sanmıyorum bir şey diyeceklerini. Bende alayım da yapıştırırım bi şekilde.

Kötüyü getirme aklına canım. Negatife donduysen bir kulak burun boğaz doktoruna sor olmadı.
Ben covit iken bol bol limon kolonyası kokladim. Koku duyusu çalışsın diye. Sende koku almasanda birşeyler koklamaya calism

Hastane gidip baktın mı? Benim içinde sus aşmak için çengel koymuşlar. Seninkijde varsa aşmak için bir tül takabilirisn

Ahahaha güzel teknik kocamin soguk yerlerini bulamam zira adam sıcak beni ısıtır o sürekli basıma gelmez ama sicaklar basti bugun biraz halsizdim yattim uyudum artik 2 3 saat

Çocuk benim damar benim hoca ya o özel tarih ya çok isteyen vardır ondan ayak yapıyor senin doktor canım

Benm gitmisti. 8 10 gunde geri geldi. Ama gelmeyenler de var

ben yaşamamıştım canım genelde bir iki haftaya geliyormuş tat koku. geçmiş olsun öyle kötü de düşünme inşallah koklarsin sağlıklı olun da

Amin inşallah Valla sordum 3-4 dakika otur dinlen öyle ölç dedi sadece. Birde kontrole gidince de heyecan yapıyorum eyvah yine yüksek çıkarsa diye Çıkıyor
Ay o stres heyecan da etkiliyordur o zaman, bana bi kere hemşire tansiyon ölçerken konuşma o an demişti o bile etkiliyor demişti o kadar hassas mı bilmiyorum.. Hayırlısıyla inş sorun olmaz düzelir..
Tamam veririm bu gece de hep sağ tarafımdaydım farkında olmadan dönüyorm..
Mutlu yıllar dilerim iyi ki doğdun.. İnş eşin dr bugünün de özelliğiyle güzel bir jest yapar soğukluk gider.. Dualarla
Allah bağışlasın diyeyim simdiden sağlıkla kucağına al:)
ben yengecleri severim ama erkekleri değişik oluyo ya benim oğlan da yengeç olacak gibi bakalım ne maceralar bekliyor bizleri
Ay benim oğlum yengeç böyle nazlı bir erkek çocuğu başka bir Yengeç oğlan da gördüm sadece.. Yengeç erkek çocuklarının nazı niyazı bitmez çok fena çok zor, mesela elini biyere vurmaya görsün ya da gerek yok vurayazsın yine o acır o naz çektirilir defalarca öptürülür gerçi aynı hassasiyeti kendi de gösteriyor yavrucum biçocuğa bize birine bişi olsun hemen ilgilenir bi kötü olur yavrum kendine olmuş gibi
Benim öyleydi 33-34. Hafta ayaklarımın altında bile hamlık ağrısı vardı etlerim nasıl ağrıyordu.. Dr a sordum normal bu haftalar da vücut ağrıların olması, çatı ağrısı yalancı sancılar vücut doğuma hazırlandığı için sırayla bunların y a hepsini ya bazısını yaşayacaksın demişti..
Ben geçen yıl geçirdim koku ve tat kaybı oldu 3-4 gün sonra geçmişti.. O uzun süre kalıcılık daha az ihtimal, aklıma getirme kötüyü sen inş. Bir hafta içinde geçer inş senin de öyle inan.. Bide o dönem netten çabuk geçmesi için tavsiyeler e denlgelmiştik unuttum neydi ama kahve fesleğen kokusu falandı sanırım azı şeyleri hergün koklayıp egzersiz yapmıştık sanırm.. Ayy o kadar unutkanım ki bu hamilelikte diğerinde de öyleydim ama bunda ayrı bi unutkanlık yaşıyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…