2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar bugün kontrolüm vardı sezeryana karar kıldı doktorum ve tarihimiz de belli olsu Allah’ın izniyle erken gelmezse bebişimiz 9 ağustosta Dünya’ya gelecekk çoook heycanlıyım
Beklesin gününü bebiş inş hayırlısıyla kucağına gelsin inş.. Neden sezaryene karar verildi

Beklesin gününü bebiş inş hayırlısıyla kucağına gelsin inş.. Neden sezaryene karar verildi
Aminn cnmm benimm Benim rahim çıkışında bi miyom var cnm doktorum miyom normal doğumda bize sıkıntı yaratabilir bu nedenle hiç riske atmayıp sezeryana karar verdi. Doktoruma da bu konuda güveniyorun

Ay unutkanlık aklıma gelmişken ben geçen ay ne yaptım süt sağma makinesini ve göğüs kalkanını onu temizliyip dezenfekte etmeye koyuldum, biberonu hortumu memeye takma aparatı falan tüm yıkanabilecek parçaları kaynayan suya koydum tencereye ikindi vakti.. Kaynasın diye beklerken o kadar unutmuşum ki, yani dışarda falan işim olsa mutfağa bakmadan giderdim heralde o kadar aklımdan çıkmış.. Akşam oldu eşim geldi mutfağa da gir çık yapıyorum ama yine nasıl farketmediysem bi yandan beşik ütü o işleri yapıyordum.. Neyse bütün su bitmiş biberonlar kapaklar eimiş tencerenin dibine yapışmış artık simsiyah olmuş mutfağı da duman sarmış o koku nasıldı zehirlenciez sandım çıkmıyor da hemen hava da sıcak ya esmiyo çıkmıyor duman Ay çok fenaydı ya.. Tencereyle birlikte hepsini öylece attık.. Öyle bi talihsizlik yaşadım..
Çok aşırı dereced unutkanlığım var bu hamilelikte zirvedeyim inş geçicidir. Buraya yazıp dertleşelim dedim onu da unutmuşum eşim de fiyatlara bakıyo senin unutkanlığım neye malolcak diye Ay bide Aventdi off Allah sonumu hayır etsin

bi tane akrep var bizim evde de naz niyazın tadına baktık bizim ailede hiç nazlı biri yok bende naz nedir bilmem. oğlan da gördük naz niyaz nasıl olurmus

inşallah kendine ve çevresine saygılı sınırlarını korumayi bilen merhametli insanlar olarak yetistirebiliriz
ne kendini kullandirsin ne başkasını kullansin
benim büyük bana çok düşkün ve her dediğimi yapmaya herseyi bana sormaya meyilli. biraz bunun üzerine gidip asmasini sağlamak istiyorum.
kendi kararlarını kendi alabilsin istiyorum. inşallah basaririm

Amann kötü olmuş neyse sağlık olsun yerine konulacak şeyler de sen yine de hatırlatma falan mı ayarlarsan canım Allah korusun unutkanlık herşey mal olur

Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?

Vizyon başka bir şey yaa. Bu devirde yün yatak mi kalmış. Hadi varsayıyorum ailen ceyizine koydu kiramadin evinde var karnı burnunda halinle senden bunu istemesi de çok abes. Nasıl indirip kaldıracakmışsın? Yaz günü yorganları çıkarttırmalari bile ayıp. Hem davetsiz gel hem yer beğenme Bi de buradan birinin eşinin arkadaşının yüzsüz karısı olan biri vardi, zorla misafirliğe gelip yemeğe kalıyordu falan, onu da boğasımiz gelmişti. Ay yoksa o da mı senin eşin arkadaşıydı?

Maşallah hayırlı olsuuuuuuuuun. İkinizin de sağlığının iyi olmasına çok sevindim Ağrıların zamanla geçecek inşallah dualarımız seninle 2. Mucizen de sağ salim geldi ya her şey gelir geçer
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla

Yalancı sancı kanala sokar mı bilmiyorum ama bebeğin kanala inmesi doğumun başlayacağını göstermez. Oğlum 29.haftada kanala inmişti. 38+3'te doğdu. Sizinki hafta itibarıyla gerçek sancı olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Benim tam 2 sene sürdü 11 ay tat kokusuz yaşadim sonra birden herşey pis pis çürük kokmaya başladı ne koku egitimleri ne burun acicilar denedim ağlıyordum sadece kuru ekmekle beslendim 3 4 ay kiz portakal limon mis gibi kokar dimi bana leş gibi bi koku geliyodu resmen koku egitimleri ise yaradi kokusunu almadigim seyler duzeldi ama o kötü kokanlar gecmedi malesef en son kastamonuya köye gittim evimiz ormanin icinde 1 ayda o temiz havada baya baya düzeldi şuan sadece tavuk ve sarımsak yiyemiyorum bu ikisi kaldi sana tek önerim art de huile markasinin nosemix burunaçarini al hergün 2 saatte bir kokla nen hala kullaniyorum gebelikte kullaniliyor burun kanatlarima sürüyorum allah sifa versin
Ay gecmis olsun yaa unutkanlik bende de var başlarinda nöbet tutuyorum ben adamin ocagina incir agaci dikmissin bacim sende
Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Catlak kremi kullanmiyorum ama göğüs icin lasinoh aldim
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Allahim bebişlerimiz geliyor doğum hikayeni bekliyorum sabirsizlikla allah anali babali büyütsün gözünüz aydin ❤❤❤❤

Bende tat koku kaybı olmadı hiç.

yok geçti bi kaç saattir hareket yok:)
ara ara gelip gidiyo bu şekilde

baya erken inmiş senin oğlan benimki dogumda inmişti. hiç yalancı sanci falan da olmamıştı.
ilk çocuktan sonra doğuma yakin iner kanala yaziyo internette o yüzden merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…