Beklesin gününü bebiş inşkızlaaar bugün kontrolüm vardı sezeryana karar kıldı doktorum ve tarihimiz de belli olsu Allah’ın izniyle erken gelmezse bebişimiz 9 ağustosta Dünya’ya gelecekkçoook heycanlıyım
Aminn cnmm benimmBeklesin gününü bebiş inşhayırlısıyla kucağına gelsin inş.. Neden sezaryene karar verildi
Iyi olmuş canım risk vara dr en doğrusunu seçer zaten..Aminn cnmm benimmBenim rahim çıkışında bi miyom var cnm doktorum miyom normal doğumda bize sıkıntı yaratabilir bu nedenle hiç riske atmayıp sezeryana karar verdi. Doktoruma da bu konuda güveniyorun
Ay o stres heyecan da etkiliyordur o zaman, bana bi kere hemşire tansiyon ölçerken konuşma o an demişti o bile etkiliyor demişti o kadar hassas mı bilmiyorum.. Hayırlısıyla inş sorun olmaz düzelir..
Tamam veririmbu gece de hep sağ tarafımdaydım farkında olmadan dönüyorm..
Mutlu yıllar dilerim iyi ki doğdun.. İnş eşin dr bugünün de özelliğiyle güzel bir jest yapar soğukluk gider.. Dualarla
Ay benim oğlum yengeç böyle nazlı bir erkek çocuğu başka bir Yengeç oğlan da gördüm sadece.. Yengeç erkek çocuklarının nazı niyazı bitmez çok fena çok zor, mesela elini biyere vurmaya görsün ya da gerek yok vurayazsın yine o acır o naz çektirilir defalarca öptürülür gerçi aynı hassasiyeti kendi de gösteriyor yavrucum biçocuğa bize birine bişi olsun hemen ilgilenir bi kötü olur yavrum kendine olmuş gibi
Benim öyleydi 33-34. Hafta ayaklarımın altında bile hamlık ağrısı vardı etlerim nasıl ağrıyordu.. Dr a sordum normal bu haftalar da vücut ağrıların olması, çatı ağrısı yalancı sancılar vücut doğuma hazırlandığı için sırayla bunların y a hepsini ya bazısını yaşayacaksın demişti..
Ben geçen yıl geçirdim koku ve tat kaybı oldu 3-4 gün sonra geçmişti.. O uzun süre kalıcılık daha az ihtimal, aklıma getirme kötüyü sen inş. Bir hafta içinde geçer inş senin de öyle inan.. Bide o dönem netten çabuk geçmesi için tavsiyeler e denlgelmiştik unuttum neydi ama kahve fesleğen kokusu falandı sanırım azı şeyleri hergün koklayıp egzersiz yapmıştık sanırm.. Ayy o kadar unutkanım ki bu hamilelikte diğerinde de öyleydim ama bunda ayrı bi unutkanlık yaşıyorum ya..
Heee oda öyle diyor Pazarlık mı yapacaz dedi Hee dedim ama ikna edemedim kalkarken de bidaha kine tekrar konuşuruz dedimÇocuk benim damar benim hoca yao özel tarih ya çok isteyen vardır ondan ayak yapıyor senin doktor canım
Amann kötü olmuşAy unutkanlık aklıma gelmişken ben geçen ay ne yaptımsüt sağma makinesini ve göğüs kalkanını onu temizliyip dezenfekte etmeye koyuldum, biberonu hortumu memeye takma aparatı falan tüm yıkanabilecek parçaları kaynayan suya koydum tencereye ikindi vakti.. Kaynasın diye beklerken o kadar unutmuşum ki, yani dışarda falan işim olsa mutfağa bakmadan giderdim heralde o kadar aklımdan çıkmış.. Akşam oldu eşim geldi mutfağa da gir çık yapıyorum ama yine nasıl farketmediysem bi yandan beşik ütü o işleri yapıyordum.. Neyse bütün su bitmiş biberonlar kapaklar eimiş tencerenin dibine yapışmış artık simsiyah olmuş mutfağı da duman sarmış o koku nasıldı zehirlenciez sandım çıkmıyor da hemen hava da sıcak ya esmiyo çıkmıyor duman Ay çok fenaydı ya.. Tencereyle birlikte hepsini öylece attık.. Öyle bi talihsizlik yaşadım..
Çok aşırı dereced unutkanlığım var bu hamilelikte zirvedeyim inş geçicidir. Buraya yazıp dertleşelim dedim onu da unutmuşumeşim de fiyatlara bakıyo senin unutkanlığım neye malolcak diye Ay bide Aventdi off Allah sonumu hayır etsin
Bende beklerse 38+2de 22.08.2022 istiyorum ama doktorum kesin geç falan diyecek bizde bir yuvarlak masa anlaşması yapacak gibiHeee oda öyle diyor Pazarlık mı yapacaz dedi Hee dedim ama ikna edemedim kalkarken de bidaha kine tekrar konuşuruz dedim
Merhabalar kanz d godan memnun musunuz çok ağır mı ben tek başıma indirip kaldırabilir miyimBiz aldık kanz d go iyi görünüyor şuan için
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim canımKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Vizyon başka bir şey yaa. Bu devirde yün yatak mi kalmış. Hadi varsayıyorum ailen ceyizine koydu kiramadin evinde var karnı burnunda halinle senden bunu istemesi de çok abes. Nasıl indirip kaldıracakmışsın? Yaz günü yorganları çıkarttırmalari bile ayıp. Hem davetsiz gel hem yer beğenmeCok degisik bi deneyimdi gercekten. Ben dogma buyume kayseriliyim. Onlar malatyali. Kiz aksam bana yer yataginiz yok mu diye sordu. Nasi yani sisme yatak falan mi dedim. Yok ceyizde verilir ya dedi. Yayli yatak mi dedm. Baya yun 20 kiloluk kabartilmali falan eskilerin yatagindan bahsediyomus. Benm 4 tane var diye hava atti bana. Onsuz kiz evlenmez bizde dedi. Yerde yatmak istediler. Insan niye yerde yatmak ister ki. Yere 2 yorgan serdik de oyle yerde yattilar hepbir. Biri bana yer yatagi yapsa kanepeler bos dururken ben cok uzulurum sahsen beni isan yerine koymuyo diyebu kiz ing ogretmeni ve ceyizindeki yun yataklarla ovundu bana. Vizyonsuz dedm.icimden
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Yalancı sancı kanala sokar mı bilmiyorum ama bebeğin kanala inmesi doğumun başlayacağını göstermez. Oğlum 29.haftada kanala inmişti. 38+3'te doğdu. Sizinki hafta itibarıyla gerçek sancı olabilir mi acaba?kızlar yalancı sancılar bebeği kanala sokar mi:)
ilk bebekte dogumda indi o yüzden bilmiyorum. bugün yalancı kasılmalar başladı yine. karnım da iniyo hergun biraz daha.
su an yarım saatte bir sancı kasılma oluyo
Benim tam 2 sene sürdü 11 ay tat kokusuz yaşadim sonra birden herşey pis pis çürük kokmaya başladı ne koku egitimleri ne burun acicilar denedim ağlıyordum sadece kuru ekmekle beslendim 3 4 ay kiz portakal limon mis gibi kokar dimi bana leş gibi bi koku geliyodu resmen koku egitimleri ise yaradi kokusunu almadigim seyler duzeldi ama o kötü kokanlar gecmedi malesef en son kastamonuya köye gittim evimiz ormanin icinde 1 ayda o temiz havada baya baya düzeldi şuan sadece tavuk ve sarımsak yiyemiyorum bu ikisi kaldi sana tek önerim art de huile markasinin nosemix burunaçarini al hergün 2 saatte bir kokla nen hala kullaniyorum gebelikte kullaniliyor burun kanatlarima sürüyorum allah sifa versinCovid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Ay gecmis olsun yaa unutkanlik bende de var başlarinda nöbet tutuyorum benAy unutkanlık aklıma gelmişken ben geçen ay ne yaptımsüt sağma makinesini ve göğüs kalkanını onu temizliyip dezenfekte etmeye koyuldum, biberonu hortumu memeye takma aparatı falan tüm yıkanabilecek parçaları kaynayan suya koydum tencereye ikindi vakti.. Kaynasın diye beklerken o kadar unutmuşum ki, yani dışarda falan işim olsa mutfağa bakmadan giderdim heralde o kadar aklımdan çıkmış.. Akşam oldu eşim geldi mutfağa da gir çık yapıyorum ama yine nasıl farketmediysem bi yandan beşik ütü o işleri yapıyordum.. Neyse bütün su bitmiş biberonlar kapaklar eimiş tencerenin dibine yapışmış artık simsiyah olmuş mutfağı da duman sarmış o koku nasıldı zehirlenciez sandım çıkmıyor da hemen hava da sıcak ya esmiyo çıkmıyor duman Ay çok fenaydı ya.. Tencereyle birlikte hepsini öylece attık.. Öyle bi talihsizlik yaşadım..
Çok aşırı dereced unutkanlığım var bu hamilelikte zirvedeyim inş geçicidir. Buraya yazıp dertleşelim dedim onu da unutmuşumeşim de fiyatlara bakıyo senin unutkanlığım neye malolcak diye Ay bide Aventdi off Allah sonumu hayır etsin
Catlak kremi kullanmiyorum ama göğüs icin lasinoh aldimKızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Allahim bebişlerimiz geliyor doğum hikayeni bekliyorum sabirsizliklaKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Aynı markadan aldım ben de. Ürün çok güzel.Az önce şöyle birsey sipariş ettim pusetimin minderi var aslinda ama eşim beyi tatmin etmedi hem surekli yikarim
Bende tat koku kaybı olmadı hiç.Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Yalancı sancı kanala sokar mı bilmiyorum ama bebeğin kanala inmesi doğumun başlayacağını göateemez. Oğlum 29.haftada kanala inmişti. 38+3'te doğdu. Sizinki hafta itibarıyla gerçek sancı olabilir mi acaba?
10 gün önce oluyor sorun olmazsa yapabilirsin. Ben erken olsun diye ugraşıyom sen geç olsun diyeBende beklerse 38+2de 22.08.2022 istiyorum ama doktorum kesin geç falan diyecek bizde bir yuvarlak masa anlaşması yapacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?