Kızım içeriyi bayağı genişletmiş olacak ki oğlan hemen yerleşebildi.yok geçti bi kaç saattir hareket yok:)
ara ara gelip gidiyo bu şekilde
baya erken inmiş senin oğlanbenimki dogumda inmişti. hiç yalancı sanci falan da olmamıştı.
ilk çocuktan sonra doğuma yakin iner kanala yaziyo internette o yüzden merak ettim:)
Yaaa minderi yikadinmi canim ben yikamayi dusunuyorum elde yikamadaAynı markadan aldım ben de. Ürün çok güzel.
Kızım içeriyi bayağı genişletmiş olacak ki oğlan hemen yerleşebildi.Bu bebeğim de kanalda şu an.
Ben ilk gebeliğimde frei öl marka kullandım çok memnundum, göğüs ucu içinde lansinoh kesinlikleKızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Doktorlar bizden değil orda tıkanıyoruz yoksa mis gibi tarih veriyoruz10 gün önce oluyor sorun olmazsa yapabilirsin. Ben erken olsun diye ugraşıyom sen geç olsun diye
Hayırlı olsun canım benim. Ağrıların geçer Bi kaç güne. Detaylı şekilde bekliyoruz anlamanı.Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Şansını Bi dene bakalım ne diyecek.Doktorlar bizden değil orda tıkanıyoruz yoksa mis gibi tarih veriyoruzya benimde erken doğum var ya ondan bu 37 yi doldursun istiyorum en yakın güzel tarih de o bakalım bizim pazarlıktan ne çıkacak
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
37 inde çalışamaz raporu aldın miBen yazdım birşey demediler SGK filan diye de. Yazıyı verdim. SGK isterlerse onuda veririm artık
Bende 65 le hamile kaldım 20 kilo aldım ama senin 20 ve benim 20 göreceli bende net belliAyyy ne güzel inceciksin maşallahresmen biz bebeğe karar verdiğimizde 65 kiloydum düşünürken 5 ayda 8 kilo aldım 73 le hamile kaldım 35+4 üm 20 kilo aldım bile
Ayyy buda erkenci kuş çıktıKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Henüz kullanmadık ama internette YouTube da alıp kullanım.videosu atanlar var tek elle kullanabiliyorlar acabiliyorlar bakalım. Ama güzel ve arastirdiklarim için özellik olarak beğendim benMerhabalar kanz d godan memnun musunuz çok ağır mı ben tek başıma indirip kaldırabilir miyim
Maşallah canım hayırlı olsun bakalım biz yolu nasıl gorcezKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ben de beğendim hafiflik açısından nasıl pekiHenüz kullanmadık ama internette YouTube da alıp kullanım.videosu atanlar var tek elle kullanabiliyorlar acabiliyorlar bakalım. Ama güzel ve arastirdiklarim için özellik olarak beğendim ben
Maşallah hayırlı olsunKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayyy inanmıyorum gözün aydin maaşallahh barekallah 20 temmuzdu senin sezeryan bak beklemedi yaramaz ay çok sewindim ağrılarında hemencecik geçsin inşallah iyi olunca mutlaka yazz kaç kilo doğdu minik kucuzuuk sen neler yaşadın doğum sancın mi aniden başladı ayyy tebrik ederim mm hosgeldi Emir AliKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayy masallah toparladiginda anlat bize cok.sasirdim suanKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
O da benimVizyon başka bir şey yaa. Bu devirde yün yatak mi kalmış. Hadi varsayıyorum ailen ceyizine koydu kiramadin evinde var karnı burnunda halinle senden bunu istemesi de çok abes. Nasıl indirip kaldıracakmışsın? Yaz günü yorganları çıkarttırmalari bile ayıp. Hem davetsiz gel hem yer beğenmeBi de buradan birinin eşinin arkadaşının yüzsüz karısı olan biri vardi, zorla misafirliğe gelip yemeğe kalıyordu falan, onu da boğasımiz gelmişti. Ay yoksa o da mı senin eşin arkadaşıydı?
Tebrik ederim. Allah saglikli ve huzurlu bir hayat nasip etsin. Umarim sen de agrisiz bir surec gecirirsin. Kizin da kardesini cok sever.Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?