2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım içeriyi bayağı genişletmiş olacak ki oğlan hemen yerleşebildi. Bu bebeğim de kanalda şu an.

10 gün önce oluyor sorun olmazsa yapabilirsin. Ben erken olsun diye ugraşıyom sen geç olsun diye
Doktorlar bizden değil orda tıkanıyoruz yoksa mis gibi tarih veriyoruz ya benimde erken doğum var ya ondan bu 37 yi doldursun istiyorum en yakın güzel tarih de o bakalım bizim pazarlıktan ne çıkacak

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim seni. çok şaşırdım şimdi gördüm mesaji
normal mi oldu sezaryen mi. inşallah ağrıların da hemen geçer

Ayyy ne güzel inceciksin maşallah resmen biz bebeğe karar verdiğimizde 65 kiloydum düşünürken 5 ayda 8 kilo aldım 73 le hamile kaldım 35+4 üm 20 kilo aldım bile
Bende 65 le hamile kaldım 20 kilo aldım ama senin 20 ve benim 20 göreceli bende net belli

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayyy buda erkenci kuş çıktı gözünüz aydın olsun canım sağ salim kavuşmuşsunuz hastanedeyken olabildiğince ağrı kesici iste ne kadar ayağa çabuk kalkarsan o kadar çabuk toparlarsin biliyorsun birkaç güne hafifleyecek tüm ağrıların

Merhabalar kanz d godan memnun musunuz çok ağır mı ben tek başıma indirip kaldırabilir miyim
Henüz kullanmadık ama internette YouTube da alıp kullanım.videosu atanlar var tek elle kullanabiliyorlar acabiliyorlar bakalım. Ama güzel ve arastirdiklarim için özellik olarak beğendim ben

Henüz kullanmadık ama internette YouTube da alıp kullanım.videosu atanlar var tek elle kullanabiliyorlar acabiliyorlar bakalım. Ama güzel ve arastirdiklarim için özellik olarak beğendim ben
Ben de beğendim hafiflik açısından nasıl peki

Maşallah hayırlı olsun
Böyle zaman yaklaştıkça tarihler filan belli oldukça gerilmeye başladım ben. Fazla bişey bilmeden girmek istiyorum doğuma, cahil olmak en rahatı olacak benim için. Yoksa niye böyle olmadı niye şunu yapmadık diye içim içimi yer.

Ayyy inanmıyorum gözün aydin maaşallahh barekallah 20 temmuzdu senin sezeryan bak beklemedi yaramaz ay çok sewindim ağrılarında hemencecik geçsin inşallah iyi olunca mutlaka yazz kaç kilo doğdu minik kucuzuuk sen neler yaşadın doğum sancın mi aniden başladı ayyy tebrik ederim mm hosgeldi Emir Ali

Ayy masallah toparladiginda anlat bize cok.sasirdim suan
O da benim

Tebrik ederim. Allah saglikli ve huzurlu bir hayat nasip etsin. Umarim sen de agrisiz bir surec gecirirsin. Kizin da kardesini cok sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…