Benim doktorcumda 08.08 olsun diye o tarihi söylemiş geçen hatırlattım sordum tamam diyor o tarih iyi öncesi de olabilirdi aslında bakalım durumlara ne gösterirBende öyle diyorum ama anlamıyor 8.8 olsun istiyorum. Diger cocuklar tek sayıda dogdu ve kendi ayarladı bıraka bunu benim istediğim gibi yap. Demeyi unutmuşum adama canımı sıkma sıcak suya oturur istediğim tarihte aldırırım diye
Ayyyy geçmiş olsun. Bebiş de hoşgelmişş sağlıkla büyütünnKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Evet 2 aşı oldum 3. Yü olamadım hamile kaldım. Fün basladı ondan öncr bisey yoktu bi anda tat koku bıcak gibi kesildi yaAy maşallahya bu doktorlarımız görüş birliği asla yok. Sen ye yine de boşver işini sağlama al. Bakarsın işe yarar
Ben yoğurt gibi sürüyordum kahverengi kısmı dahil. Parmağımda kalanı başka yerlere sürmeye başladım. Arap bol bulduğu yağı....
Çok teşekkür ederim canım. Saç spreyi mantıklıymış. Hastaneye götürmeyen önce güzelce tarayıp spreyliyim.canım bende tat koku gitmedi. Hatta çok ağladım kokum gidecek bebeğimi koklayamayacsğım diye. Senin daha ağır geçiyor herhalde. Aşı olmuş muydun?
İnşallah benimki d egelirBenm gitmisti. 8 10 gunde geri geldi. Ama gelmeyenler de var
Kötü düşünme hemen babamın da gitmişti 1 hafta 10 güne geldi hatta eşimin de öyle olmuştu. Sürekli alıştırma yap keskin kokular falan kokla. Ben 3. Dozu da vurunmuştum 12 haftalık hamile iken. Covid geçirmiş olmasaydım 4 ü de olacaktım ama şimdi aşı çıkmıyor covid olduğum için.Evet 2 aşı oldum 3. Yü olamadım hamile kaldım. Fün basladı ondan öncr bisey yoktu bi anda tat koku bıcak gibi kesildi ya
Aaaa hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ay o stres heyecan da etkiliyordur o zaman, bana bi kere hemşire tansiyon ölçerken konuşma o an demişti o bile etkiliyor demişti o kadar hassas mı bilmiyorum.. Hayırlısıyla inş sorun olmaz düzelir..
Tamam veririmbu gece de hep sağ tarafımdaydım farkında olmadan dönüyorm..
Mutlu yıllar dilerim iyi ki doğdun.. İnş eşin dr bugünün de özelliğiyle güzel bir jest yapar soğukluk gider.. Dualarla
Ay benim oğlum yengeç böyle nazlı bir erkek çocuğu başka bir Yengeç oğlan da gördüm sadece.. Yengeç erkek çocuklarının nazı niyazı bitmez çok fena çok zor, mesela elini biyere vurmaya görsün ya da gerek yok vurayazsın yine o acır o naz çektirilir defalarca öptürülür gerçi aynı hassasiyeti kendi de gösteriyor yavrucum biçocuğa bize birine bişi olsun hemen ilgilenir bi kötü olur yavrum kendine olmuş gibi
Benim öyleydi 33-34. Hafta ayaklarımın altında bile hamlık ağrısı vardı etlerim nasıl ağrıyordu.. Dr a sordum normal bu haftalar da vücut ağrıların olması, çatı ağrısı yalancı sancılar vücut doğuma hazırlandığı için sırayla bunların y a hepsini ya bazısını yaşayacaksın demişti..
Ben geçen yıl geçirdim koku ve tat kaybı oldu 3-4 gün sonra geçmişti.. O uzun süre kalıcılık daha az ihtimal, aklıma getirme kötüyü sen inş. Bir hafta içinde geçer inş senin de öyle inan.. Bide o dönem netten çabuk geçmesi için tavsiyeler e denlgelmiştik unuttum neydi ama kahve fesleğen kokusu falandı sanırım azı şeyleri hergün koklayıp egzersiz yapmıştık sanırm.. Ayy o kadar unutkanım ki bu hamilelikte diğerinde de öyleydim ama bunda ayrı bi unutkanlık yaşıyorum ya..
Rabbim sağlık versin maşallah kavuştunuz ne güzel normal doğum sanırım hayırlı evlat olsunKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ay sormaa benimde aynı tahmini tarihimiz 2 gün farkediyodu ayrica onun sezeryan 20si benim 23 ü benide bir telaş sarmadı değilTahmini tarihimiz ayniydi bugun dogum yapan arkadasla. Hemen kuafore geldimkastan girip pedikurden cikcam insallah
Geçmiş olsun canım yaa dolven warsa weirrisen yarım saate düşünür inşallahBugün de kızın ateşi var38 altı diye elini yüzünü yıkadım yatırdım kalktı 38 çıktı Ağrı kesici verdim tık demedi. Havuza ılık su koydum 20 dakika tuttum çıktığında 37.7ydi. Bekliyorum yarım saate düşmezse acile götürecem adam da nöbetten gelmedi daha hep o yokken oluyor bu olaylar
Tam olarak tanımladığıno şeyden dün dolu dolu geldi canım dr a söyledik gel nst bakalım dedi gittik sancı sıfır açıklık 3 cm bebek de minik diye doğsun istiyor ve beni ısrarla normal doğurtma cabası var çatın cok uygun cok güzel normal yaparsın diyor bugün icin sancı gelmezse suni vericem demişti gittik yine sancı yok ama bebek iyi olunca bekleyelim dedi pazartesine kadar açıklık bakmadı sancı olmayınca pazartesine kadar sancım suyum gelse ya yoksa suni verilecekCanım benim oğlumda 1 gün o sümüksü yani nasıl söyleyeyim hani et suyu donmaya yakın gibi jelimsi şey gelmişti 1 gün sonra da suyum gelmişti.su gelmesi de söyle oluyor arkadaşlar su geldiğinde su olduğunu kesin anlıyorsunuz akıntı gibi değil. Yani birden yarım bardak bir bardak gibi su akıyor duruyor biraz sonra tine akıyor öyle bebek kafasını aşağıya indirince kanalı kapıyor su gelmiyor bebek geri çekilince su akıyor benim akşam 10 gibi su gelmeye başlamıştı 11 buçukta hastanedeydik mesela hemşire parmaklarıyla açıklığa bakarken kalan su da akmıştı. Yani su geldiğinde akıntı mı diye şüphe etmezsiniz.
Yaaa hayırlı olsun hosgelmiş minik gozünüzaydın canımKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Yok canım ya bizim öksürük olunca aniden ilerleme durumu oluyor ekimde yoğun bakımda bile yatmıştı şimdi öksürük yok ama inatçı ateş hiç olmamıştı biraz korkuyorum sanırımGeçmiş olsun canım yaa dolven warsa weirrisen yarım saate düşünür inşallah
Hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum sana canım inşallah minik geleceği zamanı bilir Allah bizi yaratacağı zamanı en iyi bilendir hayirlarla gelsin bol bol nefes tekniklerije bak canım birde sıcak suya otur kalk belki açılmana ve doğumuna yardımcı olur Rabbim kolaylık wersin inşallah kolay olsun doğumunTam olarak tanımladığıno şeyden dün dolu dolu geldi canım dr a söyledik gel nst bakalım dedi gittik sancı sıfır açıklık 3 cm bebek de minik diye doğsun istiyor ve beni ısrarla normal doğurtma cabası var çatın cok uygun cok güzel normal yaparsın diyor bugün icin sancı gelmezse suni vericem demişti gittik yine sancı yok ama bebek iyi olunca bekleyelim dedi pazartesine kadar açıklık bakmadı sancı olmayınca pazartesine kadar sancım suyum gelse ya yoksa suni verilecek
Korkma canım boğaz ağrısı yoksa viral enfeksiyon olabilir o anı ve dirençli yüksek ateş yapıyor genelde endişe etme inşallah Allah dermansız dertler wermesin buna çok şükür diyelimYok canım ya bizim öksürük olunca aniden ilerleme durumu oluyor ekimde yoğun bakımda bile yatmıştı şimdi öksürük yok ama inatçı ateş hiç olmamıştı biraz korkuyorum sanırım
Benim tad koku gitmedi idi şükür çok nadir bi anda gidiyor geri geliyordu.Evet 2 aşı oldum 3. Yü olamadım hamile kaldım. Fün basladı ondan öncr bisey yoktu bi anda tat koku bıcak gibi kesildi ya
İnsallah canım deneyeyim söylediklerini ya anlamadığım açıklık olup hiç ağrımın olmaması cok garip insallah suniye kalmadan sancım gelir ve her şey kolay ilerler insallah hepimizin kolay su gibi doğumları olsunHayırlı ve kolay bir doğum diliyorum sana canım inşallah minik geleceği zamanı bilir Allah bizi yaratacağı zamanı en iyi bilendir hayirlarla gelsin bol bol nefes tekniklerije bak canım birde sıcak suya otur kalk belki açılmana ve doğumuna yardımcı olur Rabbim kolaylık wersin inşallah kolay olsun doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?