2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorcumda 08.08 olsun diye o tarihi söylemiş geçen hatırlattım sordum tamam diyor o tarih iyi öncesi de olabilirdi aslında bakalım durumlara ne gösterir

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayyyy geçmiş olsun. Bebiş de hoşgelmişş sağlıkla büyütünnİyi olduğunuzda doğum hikayenizi bekliyoruzzz

Evet 2 aşı oldum 3. Yü olamadım hamile kaldım. Fün basladı ondan öncr bisey yoktu bi anda tat koku bıcak gibi kesildi ya

Evet 2 aşı oldum 3. Yü olamadım hamile kaldım. Fün basladı ondan öncr bisey yoktu bi anda tat koku bıcak gibi kesildi ya
Kötü düşünme hemen babamın da gitmişti 1 hafta 10 güne geldi hatta eşimin de öyle olmuştu. Sürekli alıştırma yap keskin kokular falan kokla. Ben 3. Dozu da vurunmuştum 12 haftalık hamile iken. Covid geçirmiş olmasaydım 4 ü de olacaktım ama şimdi aşı çıkmıyor covid olduğum için.

Teşekkürler

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Rabbim sağlık versin maşallah kavuştunuz ne güzel normal doğum sanırım hayırlı evlat olsun ben de artık son günleri geçiremiyorum Allah’ın izniyle pazartesi olsa

Bugün de kızın ateşi var 38 altı diye elini yüzünü yıkadım yatırdım kalktı 38 çıktı Ağrı kesici verdim tık demedi. Havuza ılık su koydum 20 dakika tuttum çıktığında 37.7ydi. Bekliyorum yarım saate düşmezse acile götürecem adam da nöbetten gelmedi daha hep o yokken oluyor bu olaylar

Tahmini tarihimiz ayniydi bugun dogum yapan arkadasla. Hemen kuafore geldim kastan girip pedikurden cikcam insallah
Ay sormaa benimde aynı tahmini tarihimiz 2 gün farkediyodu ayrica onun sezeryan 20si benim 23 ü benide bir telaş sarmadı değil bende iç çamaşırciya gidip emzirme sütyeni alsam bariii acilen ama hiç ayağa kalkacak halim yok kırgınlıkları War bugün üstümde

Geçmiş olsun canım yaa dolven warsa weirrisen yarım saate düşünür inşallah

Tam olarak tanımladığıno şeyden dün dolu dolu geldi canım dr a söyledik gel nst bakalım dedi gittik sancı sıfır açıklık 3 cm bebek de minik diye doğsun istiyor ve beni ısrarla normal doğurtma cabası var çatın cok uygun cok güzel normal yaparsın diyor bugün icin sancı gelmezse suni vericem demişti gittik yine sancı yok ama bebek iyi olunca bekleyelim dedi pazartesine kadar açıklık bakmadı sancı olmayınca pazartesine kadar sancım suyum gelse ya yoksa suni verilecek

Hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum sana canım inşallah minik geleceği zamanı bilir Allah bizi yaratacağı zamanı en iyi bilendir hayirlarla gelsin bol bol nefes tekniklerije bak canım birde sıcak suya otur kalk belki açılmana ve doğumuna yardımcı olur Rabbim kolaylık wersin inşallah kolay olsun doğumun

Yok canım ya bizim öksürük olunca aniden ilerleme durumu oluyor ekimde yoğun bakımda bile yatmıştı şimdi öksürük yok ama inatçı ateş hiç olmamıştı biraz korkuyorum sanırım
Korkma canım boğaz ağrısı yoksa viral enfeksiyon olabilir o anı ve dirençli yüksek ateş yapıyor genelde endişe etme inşallah Allah dermansız dertler wermesin buna çok şükür diyelim

Benim tad koku gitmedi idi şükür çok nadir bi anda gidiyor geri geliyordu.

İnsallah canım deneyeyim söylediklerini ya anlamadığım açıklık olup hiç ağrımın olmaması cok garip insallah suniye kalmadan sancım gelir ve her şey kolay ilerler insallah hepimizin kolay su gibi doğumları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…