- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Açıklığı olup sancısı olmayan oluyor canım sonra ara ara kasilmalarla sancı ve doğum başlayabiliyor endişe etme seninde inşallah öyle olur hepimizin zamanı azaldı Rabbim bizlere kolaylıklar wersin inşallah,İnsallah canım deneyeyim söylediklerini ya anlamadığım açıklık olup hiç ağrımın olmaması cok garip insallah suniye kalmadan sancım gelir ve her şey kolay ilerler insallah hepimizin kolay su gibi doğumları olsun
İnşallah canım inşallahKorkma canım boğaz ağrısı yoksa viral enfeksiyon olabilir o anı ve dirençli yüksek ateş yapıyor genelde endişe etme inşallah Allah dermansız dertler wermesin buna çok şükür diyelim
Eline geceni ya hafiften kavur yada cig at buzluguna elinin altinda hazir oluyo kışlıklari bende ciktikca atiyorum direk visnemi attim köye gelmeden süt yapiyo misal su sira evin ahalisinden cok kendimi ve dogacak sipami dusunuyorumSizin gibi insanlara oldum olasi hayranim. Benim buzlugum hazir dondurulmus urunlerle dolu. Bir de smoothie yapmak icin meyvelerleben bir sonraki yemege yemegi son anda yapiyorum yaparsam o da coguna da internetten bakiyorum nasil yapiliyormus. Hep gunu kurtarmaca. Yemek yapip buzluga atma kulturum asla olusmadi. Ne nasil dondurulur saklanir hicbir fikrim yok. Ama aklimda. Bir gun ben de ogrenicem
Aman boşversene eşi meşi .. bende muhattap olmuyorum kendileriyle beni kandirdi atti gitti simdi arkadaslariyla geziyor köyde bende sinek sayiyorum.. cocuklara iyi oldu oynuyorlar her neyse .. benimde 1 temmuzda dogum gunum vardi hic kutlu olsun bile demedi hicte takmam inan onun dogum gunude geliyoGünaydın uyuyabilenlere ben de sıcaktan göbekten dolandım durdum uyumadım uyumadıkça acıktımvelhasıl hoşgeldin yeni analık emzirmeler uyanmalar doğum da yakın son günler rabbim hepimize sağlık versin bugün doğumgünüm pazartesi doğum eşimle aramız hala kötü işe giderken bi soğuk doğumgünün kutlu olsun dedi bakalım neler yaşayacağım bugün, doğum sonrası dua edelim birbirimize
Valla bende gitsem yeri ama surdan suraya kalkicak halim yok hic bi yerim tutmuyo senin hesap benimde tansiyon iyi ama nabiz 113 cikti ondanda bisey olmaz heralde .. sanada gecmis olsun kazasiz belasiz kurtulsaydin bi sizleri okudukca kendimden geciyorumSelam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Valla bende gitsem yeri ama surdan suraya kalkicak halim yok hic bi yerim tutmuyo senin hesap benimde tansiyon iyi ama nabiz 113 cikti ondanda bisey olmaz heralde .. sanada gecmis olsun kazasiz belasiz kurtulsaydin bi sizleri okudukca kendimden geciyorum
Güzel tarih ben yapamazsam sen yap inşallahBenim doktorcumda 08.08 olsun diye o tarihi söylemiş geçen hatırlattım sordum tamam diyor o tarih iyi öncesi de olabilirdi aslında bakalım durumlara ne gösterir
Yaaa bir bebenin geleceği daha belli oldu. Saglıklq inşallah :)kızlaaar bugün kontrolüm vardı sezeryana karar kıldı doktorum ve tarihimiz de belli olsu Allah’ın izniyle erken gelmezse bebişimiz 9 ağustosta Dünya’ya gelecekkçoook heycanlıyım
Ayyy gercekten miiii, çok şükür ne güzel bi haber bu ikiniz de iyisiniz, agrıların en kısa zamanda geçsin insallah geriyr bebemle keyifli vakitler kalsın.Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayy ı kadar sürmez insallah benim, bebemi koklayamadığıma üzülürüm başka hicbiseye değil, onun cennet kokusu için cok bekledim ya, sürekli bişeyler koklayayıö bari o dediğini de araştırıp alacagım sağolaısnBenim tam 2 sene sürdü 11 ay tat kokusuz yaşadim sonra birden herşey pis pis çürük kokmaya başladı ne koku egitimleri ne burun acicilar denedim ağlıyordum sadece kuru ekmekle beslendim 3 4 ay kiz portakal limon mis gibi kokar dimi bana leş gibi bi koku geliyodu resmen koku egitimleri ise yaradi kokusunu almadigim seyler duzeldi ama o kötü kokanlar gecmedi malesef en son kastamonuya köye gittim evimiz ormanin icinde 1 ayda o temiz havada baya baya düzeldi şuan sadece tavuk ve sarımsak yiyemiyorum bu ikisi kaldi sana tek önerim art de huile markasinin nosemix burunaçarini al hergün 2 saatte bir kokla nen hala kullaniyorum gebelikte kullaniliyor burun kanatlarima sürüyorum allah sifa versin
Ay gecmis olsun yaa unutkanlik bende de var başlarinda nöbet tutuyorum benadamin ocagina incir agaci dikmissin bacim sende
Catlak kremi kullanmiyorum ama göğüs icin lasinoh aldim
Allahim bebişlerimiz geliyor doğum hikayeni bekliyorum sabirsizliklaallah anali babali büyütsün gözünüz aydin ❤❤❤❤
İnsallah oyle olur ara da kasılmalarım oluyor cünkü cok sağol canımAçıklığı olup sancısı olmayan oluyor canım sonra ara ara kasilmalarla sancı ve doğum başlayabiliyor endişe etme seninde inşallah öyle olur hepimizin zamanı azaldı Rabbim bizlere kolaylıklar wersin inşallah,
Cok geçmiş olsun canım en azından ciğer geliştiriciler yapılmış olması iyi olmuş olası bi doğum ihtimaline karşı insallah diğer hastalığın içinde antibiyotik işe yarar Allah şifa versinSelam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Ben iyiydim taa ki doktor muayene edene kadar. Muayenede ne kadar zorlandiysam vajinanin yan taraflari morarmis gibi agriyo. Yapabildigim.anca mahalledeki kuafore gelmek isteAy sormaa benimde aynı tahmini tarihimiz 2 gün farkediyodu ayrica onun sezeryan 20si benim 23 ü benide bir telaş sarmadı değilbende iç çamaşırciya gidip emzirme sütyeni alsam bariii acilen ama hiç ayağa kalkacak halim yok kırgınlıkları War bugün üstümde
Geçmiş olsun canım sonlara geldikçe hastalanmak daha cok oluyor Bi parol iç ilerlemesin rahatsızlığın.Kizlar ya önceki kadar hareketli degil benim oglan .. normal mi acaba bu durum anlamadim genelde yeri daraldi, uyku vs deniliyor ama .. valla sacma gelecek yine üsüttüm ben galiba duş alip islak sacla parka cikmistik cok esiyodu o ara kaptim yine sifayi her yanim agriyo 1 kamyon sopa yemis gibiyim benimde bebeminde tadi yok heç
Çok geçmiş olsun. Şimdi o nişan mı degilmi anlamadım. Allahım yardımcın olsun inşallah antibiyotiği kullan canım kanda ki enfeksiyon ateş yaparSelam arkadaşlar,
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Son hazırlıkları yapın hanımlat brn yarın aksam test vereceğim. Negatife dönmüş isem salı günğ doktoruma eve geldiğim an bebek kıyafetlerinr girişeceğiz eşimle. Sonrasında valix hazırlıgı yapıp kenara koyacagız kapı süsü isimlik kart vs onları da çarsıya matbağaya ugrayıp hazırlayacağım. Sonrasında eşim tüm halı perde halıcıya verecek haftasonu da kadın cağıracam. Artık kıcımın üstüne otururum ondan sonra.Ay sormaa benimde aynı tahmini tarihimiz 2 gün farkediyodu ayrica onun sezeryan 20si benim 23 ü benide bir telaş sarmadı değilbende iç çamaşırciya gidip emzirme sütyeni alsam bariii acilen ama hiç ayağa kalkacak halim yok kırgınlıkları War bugün üstümde
Gecmiş olsuun, tüm kış durup bu sıcaklarda tek tek hasta olduk ister istenez bebekler de etkilendi axile gitmen cok iti olmus. Lekelenme neden acaba acıklıgın da yoksa, ciğer gelistirici de cok iyi olmus artık vakti gelmiş demekki, o igneyi vurunduktan sonra benim için biraz rahat erken dogsa bile ciğer sorunu cekmez insallah diyorum. En sağlıklı zamanda dogsun insallah.Selam arkadaşlar,
Ben de gitmedi diye seviniyodum erken sevinmişim 5. Günde giidiverdi.Benim tad koku gitmedi idi şükür çok nadir bi anda gidiyor geri geliyordu.
Bak covid olan herkese o burun açari kullandirttim etrafimda ve hepsinin 1 haftada geldi canim ya sitesinden sipariş et yada konyadaki satiş eczanesine bak sitesinden aldir o hemen geciriyor instagram sayfalarinda öne cikanlarda insanlarin yorumlari vardi en sonAyy ı kadar sürmez insallah benim, bebemi koklayamadığıma üzülürüm başka hicbiseye değil, onun cennet kokusu için cok bekledim ya, sürekli bişeyler koklayayıö bari o dediğini de araştırıp alacagım sağolaısn
Aa sürpriz gelmiş hoşgelmiş, gözün aydınKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?