Cok gecmis olsum canim. Lekelenmenin sebebini bilemediler mi yani anlamadim.ben.o kismiSelam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Normal o zama cnm32 den sonra aynııs bende de oluştu. Otururkem kalkarken yatakta dönerken bazen yürürken acıyor artık kasıgım
Chicco goody, bagi neo ya bakabilirsinBanada gelmiyor ama istediğim gibi hafif pusetli kabin boy bulamadım
Nerede yaptırdın cnmEki Görüntüle 3098026
bu da bizim kapı süsümüz. abisininki de böyle balonluydu. böyle set alıp ikisinin isimligiyle bi duvari süslemiş oluruz diye düşündük
dün ya da önceki gün sipariş vermiştik. bugün kargoya verilmis:)
Valla isyan etmiyorum ama yoruldumAy o stres heyecan da etkiliyordur o zaman, bana bi kere hemşire tansiyon ölçerken konuşma o an demişti o bile etkiliyor demişti o kadar hassas mı bilmiyorum.. Hayırlısıyla inş sorun olmaz düzelir..
Tamam veririmbu gece de hep sağ tarafımdaydım farkında olmadan dönüyorm..
Mutlu yıllar dilerim iyi ki doğdun.. İnş eşin dr bugünün de özelliğiyle güzel bir jest yapar soğukluk gider.. Dualarla
Ay benim oğlum yengeç böyle nazlı bir erkek çocuğu başka bir Yengeç oğlan da gördüm sadece.. Yengeç erkek çocuklarının nazı niyazı bitmez çok fena çok zor, mesela elini biyere vurmaya görsün ya da gerek yok vurayazsın yine o acır o naz çektirilir defalarca öptürülür gerçi aynı hassasiyeti kendi de gösteriyor yavrucum biçocuğa bize birine bişi olsun hemen ilgilenir bi kötü olur yavrum kendine olmuş gibi
Benim öyleydi 33-34. Hafta ayaklarımın altında bile hamlık ağrısı vardı etlerim nasıl ağrıyordu.. Dr a sordum normal bu haftalar da vücut ağrıların olması, çatı ağrısı yalancı sancılar vücut doğuma hazırlandığı için sırayla bunların y a hepsini ya bazısını yaşayacaksın demişti..
Ben geçen yıl geçirdim koku ve tat kaybı oldu 3-4 gün sonra geçmişti.. O uzun süre kalıcılık daha az ihtimal, aklıma getirme kötüyü sen inş. Bir hafta içinde geçer inş senin de öyle inan.. Bide o dönem netten çabuk geçmesi için tavsiyeler e denlgelmiştik unuttum neydi ama kahve fesleğen kokusu falandı sanırım azı şeyleri hergün koklayıp egzersiz yapmıştık sanırm.. Ayy o kadar unutkanım ki bu hamilelikte diğerinde de öyleydim ama bunda ayrı bi unutkanlık yaşıyorum ya..
Gözün aydın cnm, maşallah, saglikla büyüsünKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ağustos ilk hafta olacak büyük ihtimalle önlem için ciğer iğneleri erkenden butmis olacak, hayırlısı. Antibiyotik başlıyorum bugün sabah akşam kendi doktoruma da sordum, uygun dediİnsallah oyle olur ara da kasılmalarım oluyor cünkü cok sağol canım
Cok geçmiş olsun canım en azından ciğer geliştiriciler yapılmış olması iyi olmuş olası bi doğum ihtimaline karşı insallah diğer hastalığın içinde antibiyotik işe yarar Allah şifa versin
Ben hiç Nisan görmedim görenler bilir ama sümüklü kan diye biliyorum nişanı. Bu su gibi pembe kandı. Rahim agzinda açılma da yok, Nisan gelse açılmış olurdu sanırım. Hem vajinal ultrason hem de elle muayene etti doktor.Geçmiş olsun canım sonlara geldikçe hastalanmak daha cok oluyor Bi parol iç ilerlemesin rahatsızlığın.
Çok geçmiş olsun. Şimdi o nişan mı degilmi anlamadım. Allahım yardımcın olsun inşallah antibiyotiği kullan canım kanda ki enfeksiyon ateş yapar
Gecmiş olsuun, tüm kış durup bu sıcaklarda tek tek hasta olduk ister istenez bebekler de etkilendi axile gitmen cok iti olmus. Lekelenme neden acaba acıklıgın da yoksa, ciğer gelistirici de cok iyi olmus artık vakti gelmiş demekki, o igneyi vurunduktan sonra benim için biraz rahat erken dogsa bile ciğer sorunu cekmez insallah diyorum. En sağlıklı zamanda dogsun insallah.
Crp 5 olacağına 14 e çıkmış, enfeksiyondan lekelenmis olacağını düşünüyor doktor. Çünkü ne vajinal ultrasonda kan geldi ve kanama alanı çıktı ne de elle muayene de. Serum sonrası yone ped kontrol istedi, bir daha lekelenme olmadı, sadece evden çıkarken 1 kezCok gecmis olsum canim. Lekelenmenin sebebini bilemediler mi yani anlamadim.ben.o kismi
Canim nisan pembe kirmizi turuncu kahve seffaf o aralardaki renklerde olabilir. Jole gibiydi benmki mesela. Nisan gelse de acilma olmayabilir eltimde geldi ama acilma va hicbisi olmadi sezeryana aldilar mecbur. Bi baksan wc sonrasi tuvalet kagidiyla kurulandikca geliyo mu. Benmki camasira ped e gelmemisti kurulandikca tuvalet kagidina gelmistiBen hiç Nisan görmedim görenler bilir ama sümüklü kan diye biliyorum nişanı. Bu su gibi pembe kandı. Rahim agzinda açılma da yok, Nisan gelse açılmış olurdu sanırım. Hem vajinal ultrason hem de elle muayene etti doktor.
Yok bu su gibi pembe kandı, akıntı gibi sümüklü değil yani. NST de normal.cikti. Bir de evden çıkarken gördüm bir daha hastanede de devam etmedi, doktor onu kontrol etti işte devamı var mı diyeCanim nisan pembe kirmizi turuncu kahve seffaf o aralardaki renklerde olabilir. Jole gibiydi benmki mesela. Nisan gelse de acilma olmayabilir eltimde geldi ama acilma va hicbisi olmadi sezeryana aldilar mecbur. Bi baksan wc sonrasi tuvalet kagidiyla kurulandikca geliyo mu. Benmki camasira ped e gelmemisti kurulandikca tuvalet kagidina gelmisti
Hahah bende korktum pazartesi ye aldım hemen randevu. Kaş ağda Allah ne verdiyse. Manikürümü de yarın yapacağımTahmini tarihimiz ayniydi bugun dogum yapan arkadasla. Hemen kuafore geldimkastan girip pedikurden cikcam insallah
Çok geçmiş olsun. Sende hayırlısı ile sağlıkla kucağına bi alsaydınSelam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Sagol cnm, aksiyonlu günleri Park edip şu 2 haftayı sağlıkla atlatırız insallahÇok geçmiş olsun. Sende hayırlısı ile sağlıkla kucağına bi alsaydınaz kaldı minik biraz daha sabretsin inşallah
İnşallah İnşallah. Doktor kaç haftaya kadar durur diyor? Bir şey söyledi mi hiç?Sagol cnm, aksiyonlu günleri Park edip şu 2 haftayı sağlıkla atlatırız insallah
Şuan 93 kiloyumBende 65 le hamile kaldım 20 kilo aldım ama senin 20 ve benim 20 göreceli bende net belli
Normal o zama cnm
Chicco goody, bagi neo ya bakabilirsin
Nerede yaptırdın cnm
Valla isyan etmiyorum ama yoruldum
Gözün aydın cnm, maşallah, saglikla büyüsün
Ağustos ilk hafta olacak büyük ihtimalle önlem için ciğer iğneleri erkenden butmis olacak, hayırlısı. Antibiyotik başlıyorum bugün sabah akşam kendi doktoruma da sordum, uygun dedi
Ben hiç Nisan görmedim görenler bilir ama sümüklü kan diye biliyorum nişanı. Bu su gibi pembe kandı. Rahim agzinda açılma da yok, Nisan gelse açılmış olurdu sanırım. Hem vajinal ultrason hem de elle muayene etti doktor.
Ay yok kışın da hqsta oldum benhatta covid sandım o derece negatif çıkmıştı. Onda ateş yoktur ama bunda eklem, boğaz ağrısı ve ateş oldu. Serum da iyi geldi, 36.5 lara geriledi ateist şu an çok şükür ateş lekelenme yapmış olabilir dedi doktor, benim de fikrim yok. Devam etmedi zaten lekelenme, kanama alanı da yoktu ultrasonda cunku, bebek iyi her şey yolunda dedi
Çok geçmiş olsun canim dikkatli ol şu grupta en çok endişelendigim sensin vallahi sağlikla alsaydin kucagina ben bir oh çekicem inşallah dualarimdasin hepSelam arkadaşlar,
Yaaa aslında odayı bile seçtik sma hiç kapıya dikkat etmemişim kontrole gittiğimde yine bakıp sorucam artıkHastane gidip baktın mı? Benim içinde sus aşmak için çengel koymuşlar. Seninkijde varsa aşmak için bir tül takabilirisn
Ahhh canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağrıların da hemencecik geçsin inşallah ne güzelsinizdir şimdi yaKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Canım sancı bana da gelmemişti nişandan bir gün sonra suyum geldi sonra benim hissetmediğim sancım vardı 14 saat sonra suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezaryen oldum. İnşallah güzelce ilerler sürecin güzelce alırsın bebişini kucağınaTam olarak tanımladığıno şeyden dün dolu dolu geldi canım dr a söyledik gel nst bakalım dedi gittik sancı sıfır açıklık 3 cm bebek de minik diye doğsun istiyor ve beni ısrarla normal doğurtma cabası var çatın cok uygun cok güzel normal yaparsın diyor bugün icin sancı gelmezse suni vericem demişti gittik yine sancı yok ama bebek iyi olunca bekleyelim dedi pazartesine kadar açıklık bakmadı sancı olmayınca pazartesine kadar sancım suyum gelse ya yoksa suni verilecek
Hep hastasın sen yaaaa kız dikkat et. Evet yeri az olduğundan fazla hareket etmiyor gibi ama minik minik ediyor yine arada güçlü hareketleri de olur artık her gün aynı olmuyorlarKizlar ya önceki kadar hareketli degil benim oglan .. normal mi acaba bu durum anlamadim genelde yeri daraldi, uyku vs deniliyor ama .. valla sacma gelecek yine üsüttüm ben galiba duş alip islak sacla parka cikmistik cok esiyodu o ara kaptim yine sifayi her yanim agriyo 1 kamyon sopa yemis gibiyim benimde bebeminde tadi yok heç
Canım sağlıkla kavuş evladına çektiğin zahmetler için üzgünüm Allah kolaylıklar versin zamanını beklesin bebiş inşallahSelam arkadaşlar,
Aa çok sevindim gözünüz aydın. Kaç kg doğdu sıkıntı yoktur inşallahKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Arkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Olsun bakimm çok iyi geliyor bendd saçları erkek modeli kisalttm geçen acayip ferahladmmBen iyiydim taa ki doktor muayene edene kadar. Muayenede ne kadar zorlandiysam vajinanin yan taraflari morarmis gibi agriyo. Yapabildigim.anca mahalledeki kuafore gelmek iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?