2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsum canim. Lekelenmenin sebebini bilemediler mi yani anlamadim.ben.o kismi

32 den sonra aynııs bende de oluştu. Otururkem kalkarken yatakta dönerken bazen yürürken acıyor artık kasıgım
Normal o zama cnm
Banada gelmiyor ama istediğim gibi hafif pusetli kabin boy bulamadım
Chicco goody, bagi neo ya bakabilirsin
Nerede yaptırdın cnm
Valla isyan etmiyorum ama yoruldum
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Gözün aydın cnm, maşallah, saglikla büyüsün
Ağustos ilk hafta olacak büyük ihtimalle önlem için ciğer iğneleri erkenden butmis olacak, hayırlısı. Antibiyotik başlıyorum bugün sabah akşam kendi doktoruma da sordum, uygun dedi

Ben hiç Nisan görmedim görenler bilir ama sümüklü kan diye biliyorum nişanı. Bu su gibi pembe kandı. Rahim agzinda açılma da yok, Nisan gelse açılmış olurdu sanırım. Hem vajinal ultrason hem de elle muayene etti doktor.

Ay yok kışın da hqsta oldum ben hatta covid sandım o derece negatif çıkmıştı. Onda ateş yoktur ama bunda eklem, boğaz ağrısı ve ateş oldu. Serum da iyi geldi, 36.5 lara geriledi ateist şu an çok şükür ateş lekelenme yapmış olabilir dedi doktor, benim de fikrim yok. Devam etmedi zaten lekelenme, kanama alanı da yoktu ultrasonda cunku, bebek iyi her şey yolunda dedi

Cok gecmis olsum canim. Lekelenmenin sebebini bilemediler mi yani anlamadim.ben.o kismi
Crp 5 olacağına 14 e çıkmış, enfeksiyondan lekelenmis olacağını düşünüyor doktor. Çünkü ne vajinal ultrasonda kan geldi ve kanama alanı çıktı ne de elle muayene de. Serum sonrası yone ped kontrol istedi, bir daha lekelenme olmadı, sadece evden çıkarken 1 kez

Canim nisan pembe kirmizi turuncu kahve seffaf o aralardaki renklerde olabilir. Jole gibiydi benmki mesela. Nisan gelse de acilma olmayabilir eltimde geldi ama acilma va hicbisi olmadi sezeryana aldilar mecbur. Bi baksan wc sonrasi tuvalet kagidiyla kurulandikca geliyo mu. Benmki camasira ped e gelmemisti kurulandikca tuvalet kagidina gelmisti

Yok bu su gibi pembe kandı, akıntı gibi sümüklü değil yani. NST de normal.cikti. Bir de evden çıkarken gördüm bir daha hastanede de devam etmedi, doktor onu kontrol etti işte devamı var mı diye

Çok geçmiş olsun. Sende hayırlısı ile sağlıkla kucağına bi alsaydın az kaldı minik biraz daha sabretsin inşallah

Çok geçmiş olsun. Sende hayırlısı ile sağlıkla kucağına bi alsaydın az kaldı minik biraz daha sabretsin inşallah
Sagol cnm, aksiyonlu günleri Park edip şu 2 haftayı sağlıkla atlatırız insallah

öncelikle geçmiş olsun canım. iyi olmanıza çok sevindim. inşallah bekler sağlıkla gelir minnagin
trendyolda infigo consept diye bi saticidan aldım. İlk çocuğunki el yapımı bi atölyede yaptırmıştık.
trendyol ya da çiçek sepetine ahşap kapı süsü diye bakarsan var baya farkli seçenek:)

Çok geçmiş olsun canim dikkatli ol şu grupta en çok endişelendigim sensin vallahi sağlikla alsaydin kucagina ben bir oh çekicem inşallah dualarimdasin hep

Hastane gidip baktın mı? Benim içinde sus aşmak için çengel koymuşlar. Seninkijde varsa aşmak için bir tül takabilirisn
Yaaa aslında odayı bile seçtik sma hiç kapıya dikkat etmemişim kontrole gittiğimde yine bakıp sorucam artık
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ahhh canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağrıların da hemencecik geçsin inşallah ne güzelsinizdir şimdi ya
Canım sancı bana da gelmemişti nişandan bir gün sonra suyum geldi sonra benim hissetmediğim sancım vardı 14 saat sonra suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezaryen oldum. İnşallah güzelce ilerler sürecin güzelce alırsın bebişini kucağına
Hep hastasın sen yaaaa kız dikkat et. Evet yeri az olduğundan fazla hareket etmiyor gibi ama minik minik ediyor yine arada güçlü hareketleri de olur artık her gün aynı olmuyorlar

Canım sağlıkla kavuş evladına çektiğin zahmetler için üzgünüm Allah kolaylıklar versin zamanını beklesin bebiş inşallah

Arkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederim dün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr

iyi olmaniza çok sevindim canım maşallah cok güzel geçmiş süreç.
kızın da kardeşine alışır bol bol sütun olur minnak oğlun da çok iyi olur inşallah

yarın mı çıkacaksınız peki iki gün mü kalınıyor hastanede
bahcelievler medipol diye geciyo o demi. baya iyi diyolardi oraya. orda olmasına da ayrı sevindim hastane doktor çok önemli:)

Ben iyiydim taa ki doktor muayene edene kadar. Muayenede ne kadar zorlandiysam vajinanin yan taraflari morarmis gibi agriyo. Yapabildigim.anca mahalledeki kuafore gelmek iste
Olsun bakimm çok iyi geliyor bendd saçları erkek modeli kisalttm geçen acayip ferahladmm
Acaba zorladimi niye öyle olduki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…