2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi olmanıza çok sevindim maşallah bebişle size.

Ya benimde öyle bebek hareketleri çok azaldı, doktor yeri daraldı ondan diyor ama korkmamak elde değil.

Çok şükür bin şükür erken doğmasına rağmen bir tombikcik doğmuş maaşallahh barekallah Allah çok şükür atlattn canım darısı başıma bende pek korkuyrm ameliyat filan karnıma kramp giriyor düşünce sağlıkla huzurla büyüt inşallah minik pamugunu,ablasida alsr ilk zamanlar olur öyle şeyler şimdi bebeğini görünce ablası nasılda büyük gelmiştir gözüne çabuk yorulmaası normal yenidoganlar öyle oluyor ki

Birde canım doktor en son kilosuna kaç dedi yanıldı mı çok merak ettimm

Gecmis olsun. Onemli olan iyi olmaniz. Acilma olmadigini ogrenmis oldun. Icin rahatlamistir. Daha belli ki duracak oglun. 34u doldurdunuz zaten. Rahat bir nefes alabiliriz. Artik 2-3 hafta dursa o bile yeter.

Aaa çok geçmiş olsun canımm hemencek iyles inşallah banada 24 saat aarayla toplam 4 doz coger geliştirici yapıldı 32. Haftada...
Dinlen bol sıvı al iyi gelecektir inşallah

Iste ben konserve hazirlamayi bilmiyorum ya. Belki ogrensem hep yaparim. Simit pogaca hazir dondurulmus alip firina atiyorum. Neyi ne kadar pisiricem nasil saklicam matematik formulu gibi benim icin ya ev kira buzdolabi da epey eski belki biraz ondan uzerine dusmuyorum. Ben derin dondurucu isterdim olsun. O zaman belki heves ederdim. Refika'nin Mutfqgini cok begeniyorum, kesin onun guzel tarifleri vardir dondurucuya koymalik

Canım zaten ilk günler nerdeyse bir çay kaşığı kadar emiyor bebek midesi çok minik emdikçe sütün artar mide de büyüdükçe emmesi artar hiç düşünme. Hepimiz sağlıklısınız önemli olan o.

içim heyecanla doldu sıkıntısız kavuşmanıza sevindim darısı bizlere inşallah

İnşallah İnşallah. Doktor kaç haftaya kadar durur diyor? Bir şey söyledi mi hiç?

37 de sezaryen ile alacağız dedi bugün diğer doktora telefonda. Doktora göre 37 yi bekleyecek sanirim

Çok geçmiş olsun canim dikkatli ol şu grupta en çok endişelendigim sensin vallahi sağlikla alsaydin kucagina ben bir oh çekicem inşallah dualarimdasin hep

Cok sagol cnm, duaların enerjisi büyük

Canım sağlıkla kavuş evladına çektiğin zahmetler için üzgünüm Allah kolaylıklar versin zamanını beklesin bebiş inşallah

Ah cnm bu kez saglikla kucagima almak istiyorum inşallah, 34 olduk 37 de alacağız dedi doktor hayirlisiyla

Gecmis olsun. Onemli olan iyi olmaniz. Acilma olmadigini ogrenmis oldun. Icin rahatlamistir. Daha belli ki duracak oglun. 34u doldurdunuz zaten. Rahat bir nefes alabiliriz. Artik 2-3 hafta dursa o bile yeter.
Cok sagol Riskli haftayı geçtik çok şükür, doktor şimdi biraz daha büyütelim derdinde 37 de alacaklar inşallah. Araya farenjit ve ateş girmese iyiydi

Aaa çok geçmiş olsun canımm hemencek iyles inşallah banada 24 saat aarayla toplam 4 doz coger geliştirici yapıldı 32. Haftada...
Dinlen bol sıvı al iyi gelecektir inşallah

Sagol cnm, bugün 2 doz yapıldı, yarın aynı saatte 2 doz daha yapılacak bir daha yapılmayacaktır 37 de sezaryen olacakken. Saglikla su son birkaç haftayı atlatırız inşallah

Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum.salı günü 37.haftaya gırecegız doğuma az kaldı ,ıkıncı doğumum olacagı halde doğumdan korkuyorum.İlki normal gelmeyınce 40+1de genel anestezi ıle sezeryan olmustum.Sımdıkı doktoruma bahsettıgımde spinal anestezıyı onerdıgını soyledı onda da belden ıgne yapıldığı ıcın ve o amelıyat ortamında ayık olmaktan korktuğum ıcın nasıl olur bılemedım.Spinal anestezi olanlar onerıyor musunuz?

Ay hadi inşallah.

Ben iki oglumu belden uyuşturarak oldum çok rahat geçti zaten hiç bişey anlamıyorsun 20 dk bitiyor. Hem bebegi hemen gösteriyorlar.

Delirellacım gecmiş olsun canım ya daha bu sabah konuşuyorduk havadan sudan nazar değdi herhalde neyseki halolmayacak bişi değil bebeğin ve sen de iyisin çok şükür bol bol dinlen c vitamini al limon artı bol su tekrar gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…