İyi olmanıza çok sevindimArkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Kizlar ya önceki kadar hareketli degil benim oglan .. normal mi acaba bu durum anlamadim genelde yeri daraldi, uyku vs deniliyor ama .. valla sacma gelecek yine üsüttüm ben galiba duş alip islak sacla parka cikmistik cok esiyodu o ara kaptim yine sifayi her yanim agriyo 1 kamyon sopa yemis gibiyim benimde bebeminde tadi yok heç
Çok şükür bin şükür erken doğmasına rağmen bir tombikcik doğmuş maaşallahh barekallah Allah çok şükür atlattn canım darısı başıma bende pek korkuyrm ameliyat filan karnıma kramp giriyor düşünceArkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Gecmis olsun. Onemli olan iyi olmaniz. Acilma olmadigini ogrenmis oldun. Icin rahatlamistir. Daha belli ki duracak oglun. 34u doldurdunuz zaten. Rahat bir nefes alabiliriz. Artik 2-3 hafta dursa o bile yeter.Selam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Aaa çok geçmiş olsun canımm hemencek iyles inşallah banada 24 saat aarayla toplam 4 doz coger geliştirici yapıldı 32. Haftada...Selam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Iste ben konserve hazirlamayi bilmiyorum ya. Belki ogrensem hep yaparim. Simit pogaca hazir dondurulmus alip firina atiyorum. Neyi ne kadar pisiricem nasil saklicam matematik formulu gibi benim icinEline geceni ya hafiften kavur yada cig at buzluguna elinin altinda hazir oluyo kışlıklari bende ciktikca atiyorum direk visnemi attim köye gelmeden süt yapiyo misal su sira evin ahalisinden cok kendimi ve dogacak sipami dusunuyorum.. artı kek, pogaca,borek turu seyleride alir atarim pratik kolay oluyo her defasinda maya beklemektense.. at mikrodalgaya yeni olmus gibi citir citir.. birde konserve turleri hazirliyorum bak kahvaltilara cok guzel oluyo marmelatindan, receline acılısına gelen misafine ac koy .. buzlukta yer olmayinca konserve kurtarici
Canım zaten ilk günler nerdeyse bir çay kaşığı kadar emiyor bebek midesi çok minik emdikçe sütün artar mide de büyüdükçe emmesi artar hiç düşünme. Hepimiz sağlıklısınız önemli olan o.Arkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Arkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
İnşallah İnşallah. Doktor kaç haftaya kadar durur diyor? Bir şey söyledi mi hiç?
Çok geçmiş olsun canim dikkatli ol şu grupta en çok endişelendigim sensin vallahi sağlikla alsaydin kucagina ben bir oh çekicem inşallah dualarimdasin hep❤
Canım sağlıkla kavuş evladına çektiğin zahmetler için üzgünüm Allah kolaylıklar versin zamanını beklesin bebiş inşallah
Cok sagolGecmis olsun. Onemli olan iyi olmaniz. Acilma olmadigini ogrenmis oldun. Icin rahatlamistir. Daha belli ki duracak oglun. 34u doldurdunuz zaten. Rahat bir nefes alabiliriz. Artik 2-3 hafta dursa o bile yeter.
Aaa çok geçmiş olsun canımm hemencek iyles inşallah banada 24 saat aarayla toplam 4 doz coger geliştirici yapıldı 32. Haftada...
Dinlen bol sıvı al iyi gelecektir inşallah
Sağlıkla büyüsün minik oğlunKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ay hadi inşallah.37 de sezaryen ile alacağız dedi bugün diğer doktora telefonda. Doktora göre 37 yi bekleyecek sanirim
Cok sagol cnm, duaların enerjisi büyük
Ah cnm bu kez saglikla kucagima almak istiyorum inşallah, 34 olduk 37 de alacağız dedi doktor hayirlisiyla
Cok sagolRiskli haftayı geçtik çok şükür, doktor şimdi biraz daha büyütelim derdinde 37 de alacaklar inşallah. Araya farenjit ve ateş girmese iyiydi
Sagol cnm, bugün 2 doz yapıldı, yarın aynı saatte 2 doz daha yapılacak bir daha yapılmayacaktır 37 de sezaryen olacakken. Saglikla su son birkaç haftayı atlatırız inşallah
Son birkaç haftaAy hadi inşallah.
Amin amin inşallah. Doğumlarda başladı yavaş yavaşSon birkaç haftaHepimiz sağlıkla kavusalim inşallah
Zamanında gelen dogum haberleri heyecanlandırıyorAmin amin inşallah. Doğumlarda başladı yavaş yavaş
Kesinlikle öyleZamanında gelen dogum haberleri heyecanlandırıyor
Yıkadım. Makinede kısa programda.Yaaa minderi yikadinmi canim ben yikamayi dusunuyorum elde yikamada
Ben iki oglumu belden uyuşturarak oldum çok rahat geçti zaten hiç bişey anlamıyorsun 20 dk bitiyor. Hem bebegi hemen gösteriyorlar.Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum.salı günü 37.haftaya gırecegız doğuma az kaldı ,ıkıncı doğumum olacagı halde doğumdan korkuyorum.İlki normal gelmeyınce 40+1de genel anestezi ıle sezeryan olmustum.Sımdıkı doktoruma bahsettıgımde spinal anestezıyı onerdıgını soyledı onda da belden ıgne yapıldığı ıcın ve o amelıyat ortamında ayık olmaktan korktuğum ıcın nasıl olur bılemedım.Spinal anestezi olanlar onerıyor musunuz?
Baska marka 30 derece 800 devir 15 dakika yikadim. Sonra utunun buharı ile fosssYaaa minderi yikadinmi canim ben yikamayi dusunuyorum elde yikamada
Delirellacım gecmiş olsun canım ya daha bu sabah konuşuyorduk havadan sudan nazar değdi herhalde neyseki halolmayacak bişi değil bebeğin ve sen de iyisin çok şükür bol bol dinlen c vitamini al limon artı bol su tekrar gecmiş olsun canımSelam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?