2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demekki en hayırlısı böyleymiş ayy doktorun bırakmadığı iyi olmuş varmıs bir bildiği demekki, cok sukır ciğer geliştiriciye filan gerek kalmamıs, inşallah beben emdikce sutun de coğalır

Bana neden sadece 2 doz ciğer geliştirici yapıldı da size 4 doz yapıldı

Saol canim aynen bi parol aldim birde nane limon simdide su gibi terliyorum kendime geldim sukur

Ay vallaha dogru diyosun kiz bende biktim..bu bebe beni malamat etti evet sert oluncada hareketi hoplatiyo valla tek saglikli olsunda

Derin dondurucu iyi oluyo aynen benimde kucuk buzdolabim anca kendime gore yetiyo geri kalan konserve yada kv nin derin dondurucusuna atiyorum.. kiz konserve kolay ki kaynat yapacagini sicak sicak kavonoza bosalt, kapagini sıkıca kapatinca, kapak uzerine kapat sogusun oyle netten baksan aslinda kolay

Ben öneriyorum 7 sene önce hiç bi sıkıntı yaşamadım 15 dk gibi geldi çok hızlı oldu hersey genel anesteziyi burun ameliyatımda oldum şahsen rezalet bir şeydi uyanmaya çalışmak filan ayilamadim. Ameliyat ortamından ziyade sonuca odaklan bebeğin sesini duyacak görecek ve hemen kavuşacaksın. illaki heyecan ve korku yaşayacağız olağan duygular ama geçiyor bebisi görünce o an sadece onu sarmak sahiplenmek bagrina basmak istiyorsun aci vs odağında olmuyor

1 dakika sonrasini bilemiyoruz işte cnm, çok sagol. Hepimiz icin artik son haftalar, saglikla olsun inşallah... Refluden limonlu su bile içemiyorum, gece gündüz reflu öksürüğü yaşıyorum cnm. Antibiyotik ve parol verdiler sadece.

Bana neden sadece 2 doz ciğer geliştirici yapıldı da size 4 doz yapıldı

2 doz yapıldı, yarına da 2 doz, toplamda 4 doz evet. Tıp dünyası yine 3 e 4 e 5 e bölündü Bana da sezaryenden 3 gun once iğne yapicaz demisti, bugün durum değişti acillik olunca. Ha sordum, 37 den önce yine yapılacak mı diye bugünkü doktora, yok 4 doz bitince yapılmayacak dedi cnm

Bende sipariş etcem hafta içi
Ben bu şeylerden aldım çok desen çeşidi var, fiyat da uygun, begendim. Fikir olur belki

ilaçların şifa versin canım zaten dediğim olmasa da olur. Sayılı zaman cok cabuk gecer bir bakmışsın sezaryen sabahı olmuş bebişini almışsın kucağına

Puset örtüsü bende baktım o markaya iyi alıp beğendiysen bende alayım daha puseti yok ortada ama olsundu

Sagol cnm

Standart zateb pusetler ya, önden almanda sakinca yok

2 doz yetmezse ya, ayy cıldırmamak elde değil doktorlar karşısında, ben de puset minder ve örtüyü bu markadan aldım cok da memnun kaldım

2 doz yetmezse ya, ayy cıldırmamak elde değil doktorlar karşısında, ben de puset minder ve örtüyü bu markadan aldım cok da memnun kaldım
Genelde hep okuduğum duyduğum 2 doz şeklindeydi. Belki 4 doz delirella nın özel durumlarıyla alakalıdır. Bence yetmeyecek olsa hep 2 doz yapmazlardı. İçini ferah tut

Ayyy cok ciciler teşekkür ederimm

Belki bebeğin gelişimine göre yapıyorlar igneyi. Kaldı ki bu sene 34.haftadaciger geliştirici yapılan arkadaşıma cts iğne yapıldı pazar yapılmadan sezaryen oldu. Yetersiz olacağını sanmıyorum ama neye göre ayrisiyor bilemiyorum da

Ayy masallah toparladiginda anlat bize cok.sasirdim suan

O da benim
Ah canım nasıl bir çekim gücü bu. Ben kendim için manyak paratoneri var derim, nereye gitsem oradaki psikoloji bozuk, manyak kim varsa bana takar benimle uğraşır Sende de asalak paratoneri var demek ki Doğum haritamizda saçma bir açı falan vardır kesin yoksa insan mıknatıs gibi çekmez bence aynı tipleri. Gerçi sendeki saçmalık haritanda değil eşinde de olabilir Sınırlar diye bir kitap var al.esine hediye et bence
Hanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama
Ben tüm kahverengi bölgeye sürüyorum. Yara tam nerede oluyor bilmiyorum ama bebeğin ağzına tüm o bölgeyi verdiğimiz için öyle yapmam gerek diye düşündüm.

Bugün eğitimde doula göğüs ucunuzu lifleyin ki derisi sertleşsin hassasiyeti azalsın dedi. Doğum öncesi liflenen meme ucu yara olmazmış

Ya çok tatlış
Sağlıkla büyütün inşallah
Banyo yapınca süt daha çok gelmeye başlıyor bol su içmek birde süt yapan sebze dereotu
Mis kokulu günler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…