Demekki en hayırlısı böyleymiş ayy doktorun bırakmadığı iyi olmuş varmıs bir bildiği demekki, cok sukır ciğer geliştiriciye filan gerek kalmamıs, inşallah beben emdikce sutun de coğalırArkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
Bana neden sadece 2 doz ciğer geliştirici yapıldı da size 4 doz yapıldı37 de sezaryen ile alacağız dedi bugün diğer doktora telefonda. Doktora göre 37 yi bekleyecek sanirim
Cok sagol cnm, duaların enerjisi büyük
Ah cnm bu kez saglikla kucagima almak istiyorum inşallah, 34 olduk 37 de alacağız dedi doktor hayirlisiyla
Cok sagolRiskli haftayı geçtik çok şükür, doktor şimdi biraz daha büyütelim derdinde 37 de alacaklar inşallah. Araya farenjit ve ateş girmese iyiydi
Sagol cnm, bugün 2 doz yapıldı, yarın aynı saatte 2 doz daha yapılacak bir daha yapılmayacaktır 37 de sezaryen olacakken. Saglikla su son birkaç haftayı atlatırız inşallah
Saol canim aynen bi parol aldim birde nane limon simdide su gibi terliyorum kendime geldim sukurGeçmiş olsun canım sonlara geldikçe hastalanmak daha cok oluyor Bi parol iç ilerlemesin rahatsızlığın.
Çok geçmiş olsun. Şimdi o nişan mı degilmi anlamadım. Allahım yardımcın olsun inşallah antibiyotiği kullan canım kanda ki enfeksiyon ateş yapar
Terle atıp iyileşirsin hemen inşallahSaol canim aynen bi parol aldim birde nane limon simdide su gibi terliyorum kendime geldim sukur
Ay vallaha dogru diyosun kiz bende biktim..bu bebe beni malamat etti evet sert oluncada hareketi hoplatiyo valla tek saglikli olsundaYaaa aslında odayı bile seçtik sma hiç kapıya dikkat etmemişim kontrole gittiğimde yine bakıp sorucam artık
Ahhh canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağrıların da hemencecik geçsin inşallah ne güzelsinizdir şimdi ya
Canım sancı bana da gelmemişti nişandan bir gün sonra suyum geldi sonra benim hissetmediğim sancım vardı 14 saat sonra suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezaryen oldum. İnşallah güzelce ilerler sürecin güzelce alırsın bebişini kucağına
Hep hastasın sen yaaaa kız dikkat et. Evet yeri az olduğundan fazla hareket etmiyor gibi ama minik minik ediyor yine arada güçlü hareketleri de olur artık her gün aynı olmuyorlar
Bakalim pazartesi sorucam bi ne dicekYa benimde öyle bebek hareketleri çok azaldı, doktor yeri daraldı ondan diyor ama korkmamak elde değil.
Derin dondurucu iyi oluyo aynen benimde kucuk buzdolabim anca kendime gore yetiyo geri kalan konserve yada kv nin derin dondurucusuna atiyorum.. kiz konserve kolay ki kaynat yapacagini sicak sicak kavonoza bosalt, kapagini sıkıca kapatinca, kapak uzerine kapat sogusun oyle netten baksan aslinda kolayIste ben konserve hazirlamayi bilmiyorum ya. Belki ogrensem hep yaparim. Simit pogaca hazir dondurulmus alip firina atiyorum. Neyi ne kadar pisiricem nasil saklicam matematik formulu gibi benim icinya ev kira buzdolabi da epey eski belki biraz ondan uzerine dusmuyorum. Ben derin dondurucu isterdim olsun. O zaman belki heves ederdim. Refika'nin Mutfqgini cok begeniyorum, kesin onun guzel tarifleri vardir dondurucuya koymalik
Ben öneriyorum 7 sene önce hiç bi sıkıntı yaşamadım 15 dk gibi geldi çok hızlı oldu hersey genel anesteziyi burun ameliyatımda oldum şahsen rezalet bir şeydi uyanmaya çalışmak filan ayilamadim. Ameliyat ortamından ziyade sonuca odaklan bebeğin sesini duyacak görecek ve hemen kavuşacaksın.Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum.salı günü 37.haftaya gırecegız doğuma az kaldı ,ıkıncı doğumum olacagı halde doğumdan korkuyorum.İlki normal gelmeyınce 40+1de genel anestezi ıle sezeryan olmustum.Sımdıkı doktoruma bahsettıgımde spinal anestezıyı onerdıgını soyledı onda da belden ıgne yapıldığı ıcın ve o amelıyat ortamında ayık olmaktan korktuğum ıcın nasıl olur bılemedım.Spinal anestezi olanlar onerıyor musunuz?
Bende sipariş etcem hafta içiAz önce şöyle birsey sipariş ettim pusetimin minderi var aslinda ama eşim beyi tatmin etmedi hem surekli yikarim
Delirellacım gecmiş olsun canım ya daha bu sabah konuşuyorduk havadan sudan nazar değdi herhalde neyseki halolmayacak bişi değil bebeğin ve sen de iyisin çok şükür bol bol dinlen c vitamini al limon artı bol su tekrar gecmiş olsun canım
Bana neden sadece 2 doz ciğer geliştirici yapıldı da size 4 doz yapıldı
Ben bu şeylerden aldım çok desen çeşidi var, fiyat da uygun, begendim. Fikir olur belkiBende sipariş etcem hafta içi
Sagol cnmilaçların şifa versin canım zaten dediğim olmasa da olur. Sayılı zaman cok cabuk gecer bir bakmışsın sezaryen sabahı olmuş bebişini almışsın kucağına
Puset örtüsü bende baktım o markaya iyi alıp beğendiysen bende alayım daha puseti yok ortada ama olsundu
1 dakika sonrasini bilemiyoruz işte cnm, çok sagol. Hepimiz icin artik son haftalar, saglikla olsun inşallah... Refluden limonlu su bile içemiyorum, gece gündüz reflu öksürüğü yaşıyorum cnm. Antibiyotik ve parol verdiler sadece.
2 doz yapıldı, yarına da 2 doz, toplamda 4 doz evet. Tıp dünyası yine 3 e 4 e 5 e bölündüBana da sezaryenden 3 gun once iğne yapicaz demisti, bugün durum değişti acillik olunca. Ha sordum, 37 den önce yine yapılacak mı diye bugünkü doktora, yok 4 doz bitince yapılmayacak dedi cnm
Ben bu şeylerden aldım çok desen çeşidi var, fiyat da uygun, begendim. Fikir olur belki
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Genelde hep okuduğum duyduğum 2 doz şeklindeydi. Belki 4 doz delirella nın özel durumlarıyla alakalıdır. Bence yetmeyecek olsa hep 2 doz yapmazlardı. İçini ferah tut2 doz yetmezse ya, ayy cıldırmamak elde değil doktorlar karşısında, ben de puset minder ve örtüyü bu markadan aldım cok da memnun kaldım
Ayyy cok ciciler teşekkür ederimm1 dakika sonrasini bilemiyoruz işte cnm, çok sagol. Hepimiz icin artik son haftalar, saglikla olsun inşallah... Refluden limonlu su bile içemiyorum, gece gündüz reflu öksürüğü yaşıyorum cnm. Antibiyotik ve parol verdiler sadece.
2 doz yapıldı, yarına da 2 doz, toplamda 4 doz evet. Tıp dünyası yine 3 e 4 e 5 e bölündüBana da sezaryenden 3 gun once iğne yapicaz demisti, bugün durum değişti acillik olunca. Ha sordum, 37 den önce yine yapılacak mı diye bugünkü doktora, yok 4 doz bitince yapılmayacak dedi cnm
Ben bu şeylerden aldım çok desen çeşidi var, fiyat da uygun, begendim. Fikir olur belki
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2 doz yetmezse ya, ayy cıldırmamak elde değil doktorlar karşısında, ben de puset minder ve örtüyü bu markadan aldım cok da memnun kaldım
Rica ederim. Ben begendim, farklı desenler de var. Makinede yikadim bile :)Ayyy cok ciciler teşekkür ederimm
Ah canım nasıl bir çekim gücü bu. Ben kendim için manyak paratoneri var derim, nereye gitsem oradaki psikoloji bozuk, manyak kim varsa bana takar benimle uğraşırAyy masallah toparladiginda anlat bize cok.sasirdim suan
O da benim
Ben tüm kahverengi bölgeye sürüyorum. Yara tam nerede oluyor bilmiyorum ama bebeğin ağzına tüm o bölgeyi verdiğimiz için öyle yapmam gerek diye düşündüm.Hanımlar bir sorum var, göğüs ucu kremi sürmeye başladım ama sadece ucuna mı sürülüyor tüm kahverengi alana mı? Mantıken yara olan yer ucuysa sadece ucu yeter diye düşündüm ama
Ya çok tatlışArkadaşlar tek tek alintiliya alamadım hepinize çok teşekkür ederimdün gece belimde sancıyla nöbetçi kadın doğum doktoru olan eve en yakın hastaneye gittim ama yürümekte çok zorlanıyordum NST çekildi uzun süreli sancılar çıktı doktor beni göndermedi başka hastanede takiplisin ama biramam tehlikeye atmış olurum dedi eski nisa hastanesi şimdiki Medipol üniversitesi yatış yapıldı sancılar daha da arttı sabah 5 gibi sezaryene alacağını söyledi kanamam da başladı 8 gibi sezaryene aldı oğlum 3.200 kg,50 cm doğdu ciğer geliştirici yapmadılar 36'dan sonra yapmıyoruz dedi doğunca göreceğiz solunum sıkıntısı çekiyor mu çekmiyor mu diye dedi spinal anestezi ile sezaryen oldum oğlum doğunca o kadar ağladı ki getirip yanağıma dayadilar hemen sustu emmesi çok şükür Rabbime güzel sadece çok yoruluyor sütüm az ama inşallah çoğalacak cennet kokulum dibimde duruyor dünyanın en güzel varlığı, kızım bugün çok aksi, inatçı inşallah o da toparlanacak , ağrılarım hala var ama kalkıp gezmeye çalışıyorum bizdeki durumlar şimdilik bu kadar Rabbim hepimizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?