- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Teşekkür ederim cevap içinYalancı sancı devamlılığı yok canım gerçek sanci da 2 3 dakikada bir sancı geliyor ve git gide sanci artıyor
Amin canım sağol. Hastane sağma makinası veriyor ama çok kuvvetli anında beni mahvetti.Canım o meme yarasını en iyi ben bilirim oğlum doğdu ilk emmesinde sağ memem ortadan ikiye ayrıldı tam 2 ay herşeyi denedim hiç fayda etmedi kanasa da sağdım dişimi sıka sıka ağlaya ağlaya ama şunu öğrendim avent kalkanı hava alan bende de vardı pek işe yaramadı ama şuna dikkat et piyasada ki en pahalı en kaliteli göğüs pedini al sık sık değiştir beybi me falan ıslaklığı bırakıyor hiç iyileşmiyor piyasadaki bütün krem merhem herşeyi doktorun yazdığı ev de tahin yağı vs hiç biri iyileştirmedi de eczanede üzerinde arı resmî olan doğal içerikli bir meme kremi çok da pahalı bişeydi bi o fayda etmişti 2 ay sonunda çok hızlı iyileştirmişti. Çok geçmiş olsun inşallah senin memeler çabucak iyileşir. Ben biberon koydum çantaya ama süt sağma makinasını da alayım bari. Bir de ince bi sabahlık almıştım ama hep internette şal da yazıyor onu da alayım dimi ne olur ne olmaz. Ben 1 ocakta doğum yapmıştım ama yatak sürekli terden ıslanıyordu demek bu sıcakta daha çok terleyebiliriz. 10 bez koymuştum çantaya hastanede de veriyorlar diye en iyisi çarşamba kontrole gittiğimde onları iyice sorayım. Teşekkürler paylaştıkların İçin. Bebişin de sen de çabucak toparlarsınız inşallah canım.
Bence yeterli canım.Bende koydum kalin battaniye sadece penye yetmez yaz gunude olsa üsürler .. kendimede hirka koydum tekrardan gozden gecirp.. 20 adette bez koydum yeterli mi sence ?
Amin hepimiz İnşallah.Kızlar iyi günler güzel hafta olsun hepimiz içinT Tyt82 doğum yapmışsın gözün aydın, bebişini sağ salim büyüt inşa Allah
Ben bugün sağlık ocağına gidecektim son tahlilerimi yaptırayım diye. Hanımlar bebek haraküt ettikce yürüyemedim(( yarıda kaldım öyle. Bel ağrısı veya arkadan gelen bir uyluk sokması düğil. Resmen yukarısı butlarım uyuştu ağrı verdi bana yürüyemedim. Sizde böyle oluyormu? Çok korktum.
Ayy çok geçmiş olsun canım bende hamilelik başlangıcı olunca KBB görsün demişti. Kendileri direk yazmıyor diğer arkadaşların doktorları da öyle yaptı.Bende bugun sorcam bakalim bi tahmini olcak mi ? Cocuklari koye biraktim bende 3 gundur hastalikla cebellesiyorum hic uyuyamiyorum vucudum dökülüyo agridan parolda kesmiyo öksürük perisan etti kadin dogumcu bi ilac onerir mi baska bölüme mi yazdirmak gerekir var mi bilgin
Teyzelere hafta söylemek pişmanlıktırAman sorana hafta soyleyincede kac aylik diye soruyorlar bıhtıhhhh
Beyin yakici işler
Canim banada sonda takılacak ben çıkarırken hiç hissetmedim kızlardaEğilip dogrulamiyorum yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum.bebegi istediğim gibi evirip ceviremiyorum. Bebek iyi biraz sarılığı var bugün kontrol e gidecek.
Sonta benim için tam hayalkırıklığı oldu. Genel anestezi oldum dedimki bayilinca takın olmaz dediler anestezi alır almaz bebeği alacaz sontayla ugrasirsak bebek anesteziden etkilenir dediler.ama takarken hissetmedim ama çıkarırken hemsirenin ellerine daldım aslında çıkarırken açimamasi lazım. Sizin belden olacaksa hiç dert etme onda hiç hissetmiyorsun.
Çayların tadı çok güzel oluyor sırf bu yüzden alasım varKIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Işınlanmak istiyorum bu haftaya
Canım 36+1 olunca imzada 37 yazıyor yarin yazcakAyyy hadi rabbim saglikla kabustursun haber ver bize de dua et canim ❤
Günaydin canim imzdanda 36. Hafta oldugunu gisteriyor 37 yazmasi gerekmiyormu
Benim de yarın 36+0 oluyo çarşamba kontrolüm var en son arife günü gittiğimde 2400 47 cm olmuştu kızım bakalım bu sürede nasıl gitti çok heyecanlıyım ayrıca 37. Haftaya başlamak beni çok heyecanlandırıyor kendimde sürekli doğum belirtisi arayabilirim
Bence de geçmiyor2 gun kaldi benimde son haftalar hic gecmiyo sanki ya
Aynıyız günaydınbugun kontrol günüm :)
Ne demek canımTeşekkür ederim cevap için
Tadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralımKIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Yazarim ben o zaman musait olunca sende bilgi verirsin bizeöğleden sonra canım randevum. 3 4 gibi anca çıkarım:)
Çok gecmis olsun canim cok üzüldüm cocuklar hastalanmasin insallah hemen düzelirGunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.
Sicak kompres yerine kiraz cekirdegi yastigi ise yarar mi acabaNiyet kötü olmasa da patavatsizlik. Zaten hamilesin zor geçiyor son gunler bir yandan hormonlar. Onlar sorunca doğum olmuyor, dogunca haberin olur diyeceksinKibarca diyebilirsin, anne bak zaten sıcaklarda son haftalar zor geçiyor, sizve etragtakiler heyecanlanıp doğurmadı mi diye sorduğunuzda ekstra strese giriyorum. Bu haftaları rahat geçireyim değil mi diye kibar bir üslupla yol verebilirsin.
Bebek erken doğması ve ederse gerek yok bence. Buradan biri olursa o zaman alırsın cnm boşuna stok yapma. Sadece arkadaşlarımdan en çok gelen öneri içecek değil sıcak soğuk göğüs kongresi oldu. Emzirirken sıcak kompres yapıp göğsüne koyuyorsun kanallar açılıyormuş, mis
...
Cok geçmiş olsun valla ben yetişkin halimle hasta hasta zorlanıyorum o daha bebe ne yapsın. Tez vakitte iyileşir dogumun da gonlune gore olur insallah
Ayy cok iyi oldu bugun hemen cikarip yikayacagim ben musluk gibi bir kafayla gezdigim icin sicaktan bebegin üsüyecegini dusunmedim hatta isilik olur kesin diye uzulup duruyorumYattigim oda 27 dereceydi ben ter su ama bebeği örttuler.hatta ayakları soğuk diye kuzenim sıcak su torbası koydu yeni doğan bebek kendini isitamiyor.
Kaydettim canim lazim olursa ben regenesis max kullaniyorum vitamin olarak ki digundan sonrada kullan dedi doktorumHumana still tea yı aldım koydum. Solgar ın tabletini çok öneriyorlar. Birde hamilelik boyunca 36 ya kadar i mom omega kullandım doğum sonrası da vitamin takviyesi olarak i mom latte ye devam edeceğim.
Belki 2 tane malt icecek alirimÇayların tadı çok güzel oluyor sırf bu yüzden alasım varama bence su, malt içecek, uyku ve memenin bol uyarılması yeter. Gerisi gaz için daha önemli hoş kolik kızıma tamamen çözüm olan birşey bulamamıştım.
Ha bide süt için bu forumda havuçlu cevizli kek tarifi var kaçtır yazacam unutuyorum onu da deneyin derim
Temmuz annelerinde okudum hepsi yarmali seylerin dehset süt artırdığını soyluyorlarTadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralımBirde uyku da süt salgılıyor uyuyabilirsek
Ay o sondayı nasıl taktılar bilmiyorum bana benim spinal epidural olmuştu çıkartırken hasta bakıcılar beni klozete oturtup birden çekti hani ağara bandı gibi birleşelim bi acı oldu hemen tuvaletimi yapmıştım. Korkup acır diye yapmazsan bütün gün başında bekliyorlarmış. Neyse bakalım bu defa başka doktor başka hastane olacak yeni deneyimler. Ayrıca oğlumdan sonra kız bebek zor olur mu onun bakımı vs daha farklı erkek kolaydı galiba yaCanim banada sonda takılacak ben çıkarırken hiç hissetmedim kızlardaama takılırken kabus gibi resmen doktoruma dedim ya sen bayilinca yada tam ameliyata giderken takarz dedi iğne fobim War benim o yüzden... Yaaa walla bebek 3 saniye narkoz alsn walla bişi olmaz gerçekten sacmaliyolar bir sonda sanki yarım saatte takılıyor giibi... kesinlikle bayilmadan kabul etmiyorum ilk zamanlar kalkma oturma zor ama geçiyor canım kendini hiç zorlama çabuk iylesirsin inşallah sabret canım benim bu 3.sezeryanim olacak nasipse
Evet evet öyle hatırlıyorumTemmuz annelerinde okudum hepsi yarmali seylerin dehset süt artırdığını soyluyorlar
Erkeğe kolay diyorsan kıza cok daha kolay diyolar canımm hiç endişe etme bakarsn mis gibiAy o sondayı nasıl taktılar bilmiyorum bana benim spinal epidural olmuştu çıkartırken hasta bakıcılar beni klozete oturtup birden çekti hani ağara bandı gibi birleşelim bi acı oldu hemen tuvaletimi yapmıştım. Korkup acır diye yapmazsan bütün gün başında bekliyorlarmış. Neyse bakalım bu defa başka doktor başka hastane olacak yeni deneyimler. Ayrıca oğlumdan sonra kız bebek zor olur mu onun bakımı vs daha farklı erkek kolaydı galiba ya
Bende bestlak damla aldım bir gün önceden baslıcam :)Çayların tadı çok güzel oluyor sırf bu yüzden alasım varama bence su, malt içecek, uyku ve memenin bol uyarılması yeter. Gerisi gaz için daha önemli hoş kolik kızıma tamamen çözüm olan birşey bulamamıştım.
Ha bide süt için bu forumda havuçlu cevizli kek tarifi var kaçtır yazacam unutuyorum onu da deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?