2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım sağol. Hastane sağma makinası veriyor ama çok kuvvetli anında beni mahvetti.
Doğumdan sonra aşırı terledim az bir kilima esintisi usutmenize sebep olur zaten sezeryan olacaksanız gaz oluyor daha fazla dikkat etmek gerek.

Amin hepimiz İnşallah.

Ayy çok geçmiş olsun canım bende hamilelik başlangıcı olunca KBB görsün demişti. Kendileri direk yazmıyor diğer arkadaşların doktorları da öyle yaptı.

Aman sorana hafta soyleyincede kac aylik diye soruyorlar bıhtıhhhh

Beyin yakici işler
Teyzelere hafta söylemek pişmanlıktır anamın kankitoları gelmiş ne kadarlık diye sordular gözlerden direk anlaşılıyor haftadan anlamayacaklar direk 8 aylık dedim daha 10 gün var bitirmeye ama onu bunlara nasıl anlatabilirim ki

Canim banada sonda takılacak ben çıkarırken hiç hissetmedim kızlarda ama takılırken kabus gibi resmen doktoruma dedim ya sen bayilinca yada tam ameliyata giderken takarz dedi iğne fobim War benim o yüzden... Yaaa walla bebek 3 saniye narkoz alsn walla bişi olmaz gerçekten sacmaliyolar bir sonda sanki yarım saatte takılıyor giibi... kesinlikle bayilmadan kabul etmiyorum ilk zamanlar kalkma oturma zor ama geçiyor canım kendini hiç zorlama çabuk iylesirsin inşallah sabret canım benim bu 3.sezeryanim olacak nasipse

KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Çayların tadı çok güzel oluyor sırf bu yüzden alasım var ama bence su, malt içecek, uyku ve memenin bol uyarılması yeter. Gerisi gaz için daha önemli hoş kolik kızıma tamamen çözüm olan birşey bulamamıştım.
Ha bide süt için bu forumda havuçlu cevizli kek tarifi var kaçtır yazacam unutuyorum onu da deneyin derim

Işınlanmak istiyorum bu haftaya
ben de 38li haftalara
Ayyy hadi rabbim saglikla kabustursun haber ver bize de dua et canim ❤

Günaydin canim imzdanda 36. Hafta oldugunu gisteriyor 37 yazmasi gerekmiyormu
Canım 36+1 olunca imzada 37 yazıyor yarin yazcak
Evet 37 38 39 misss gibi haftalar doğumlar yavaştan gelir benim teeee 08 Ağustos da alcak 3hafta bekle bekle çatlarım
2 gun kaldi benimde son haftalar hic gecmiyo sanki ya
Bence de geçmiyor
Aynıyız günaydın bugun kontrol günüm :)
güzel haberlerle gel

KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Tadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralım Birde uyku da süt salgılıyor uyuyabilirsek

Çok gecmis olsun canim cok üzüldüm cocuklar hastalanmasin insallah hemen düzelir
Sicak kompres yerine kiraz cekirdegi yastigi ise yarar mi acaba
Yattigim oda 27 dereceydi ben ter su ama bebeği örttuler.hatta ayakları soğuk diye kuzenim sıcak su torbası koydu yeni doğan bebek kendini isitamiyor.
Ayy cok iyi oldu bugun hemen cikarip yikayacagim ben musluk gibi bir kafayla gezdigim icin sicaktan bebegin üsüyecegini dusunmedim hatta isilik olur kesin diye uzulup duruyorum
Humana still tea yı aldım koydum. Solgar ın tabletini çok öneriyorlar. Birde hamilelik boyunca 36 ya kadar i mom omega kullandım doğum sonrası da vitamin takviyesi olarak i mom latte ye devam edeceğim.
Kaydettim canim lazim olursa ben regenesis max kullaniyorum vitamin olarak ki digundan sonrada kullan dedi doktorum
Belki 2 tane malt icecek alirim eve kimyon stoklayim diyorum hiçte sevmem

Tadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralım Birde uyku da süt salgılıyor uyuyabilirsek
Temmuz annelerinde okudum hepsi yarmali seylerin dehset süt artırdığını soyluyorlar

Ayy günaydın kizlarr nasıl berbat bir geceydiii resmen karnım bedenime sığmıyor gibi saga sola dön dön uyuyamadm dönerken zaten ayrı bir eziyet ayy 40. Haftada doğum yapanlara maaşallahh barekallah taşımak pek zor yahuu ben 37+2 oldum ona rağmen halim kalmadı pert oldumm gece basıyor bana resmen gündüz uyuycam artık geceleri uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu modum açık 5 gün kaldı ameliyata dimm dımmm korku çanları çalıyor banaaa

Ay o sondayı nasıl taktılar bilmiyorum bana benim spinal epidural olmuştu çıkartırken hasta bakıcılar beni klozete oturtup birden çekti hani ağara bandı gibi birleşelim bi acı oldu hemen tuvaletimi yapmıştım. Korkup acır diye yapmazsan bütün gün başında bekliyorlarmış. Neyse bakalım bu defa başka doktor başka hastane olacak yeni deneyimler. Ayrıca oğlumdan sonra kız bebek zor olur mu onun bakımı vs daha farklı erkek kolaydı galiba ya

Erkeğe kolay diyorsan kıza cok daha kolay diyolar canımm hiç endişe etme bakarsn mis gibi ayy tuvalette çıkarmak mi kafayimi yemiş onlarr çekip çıkarmak nedir hepsini yolarımmmm walla benim yatakta ve yavaşça çekip çıkarmışlardı ufak bir sızı oldu sadece, yavaş takılıp yavaş çıkarılınca sonrasında tuvaletini yaparken acı olmuyor benim olmamıştı bence hemşirenin öküzlügü olmuş maalesef..

Bende bestlak damla aldım bir gün önceden baslıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…