Çok gecmis olsun canim cok üzüldüm cocuklar hastalanmasin insallah hemen düzelir
Sicak kompres yerine kiraz cekirdegi yastigi ise yarar mi acaba
Ayy cok iyi oldu bugun hemen cikarip yikayacagim ben musluk gibi bir kafayla gezdigim icin sicaktan bebegin üsüyecegini dusunmedim hatta isilik olur kesin diye uzulup duruyorum
Kaydettim canim lazim olursa ben regenesis max kullaniyorum vitamin olarak ki digundan sonrada kullan dedi doktorum
Belki 2 tane malt icecek alirimeve kimyon stoklayim diyorum hiçte sevmem
Ayy günaydın kizlarr nasıl berbat bir geceydiii resmen karnım bedenime sığmıyor gibi saga sola dön dön uyuyamadm dönerken zaten ayrı bir eziyet ayy 40. Haftada doğum yapanlara maaşallahh barekallah taşımak pek zor yahuu ben 37+2 oldum ona rağmen halim kalmadı pert oldummgece basıyor bana resmen gündüz uyuycam artık geceleri uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu modum açık 5 gün kaldı ameliyata dimm dımmm korku çanları çalıyor banaaa
Yazarim ben o zaman musait olunca sende bilgi verirsin bize
Ayyy hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Bende öyle sanmıştım ama gerçekten gaz sancısıymış geçen yaşadığım. İyi ki gitmemişim hastaneye dedimGerçekten doğuruyorum sandım o kadar emindim doğuma gireceğime
Ne bilim hiç gelecek gibi değildi kaburgalarıma dayalı hala bende şaşırdım
Of evet. O zaman bu covid kaynaklı. Tam olarak böyleyim yani. İçim bulanıyor. Yemek göresim gelmiyor ama açım...Aynısı bende de basladı bikac gündür sabah aksam gece cok kötüyüm buraya bile bakasım gelmiyor. Mide yanması mide bulanmasım, yemek yemedem midem bulanıyor yesem yine bulanıyor yanıyor uyutmuyor sanırım korona midemize vurdu bizim
Çok geçmiş olsun.Gunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.
Geçmiş olsun yavruya ya kıyamam inşallah iştahı düzelir bir an önceGunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.
Canm endiselenme baska sehirden gelip ustune covid oldun. Mecbur kabul edecek etmeyip napacak.Maşallah herkeşlerin kontrolü bugünmüşhepinize tüm bebişlere kocaman maşallah büyüdük kocaman olduk hala inanamıyorum. Resmen birlikte iyisi ile kötüsü 9 ay geçirdik. Bi duygusallaştım. Yoksa bu hafta doğuracak mıyım ki?
Yarın 37+0 ile kontrole gidiyorum kızlar dua edin de doktor bi sorun çıkarmasın geç gidiyorum diye. Kabul etmeme durumu çok korkutuyor beni
Dinler dinler akıllı miniğinFısıldıyorum arada karnıma bekle diye de dinlerse artık teyzesiAyy o günleri öyle uzun zamandır bekliyorum ki cnm
Çok geçmiş olsun, inş siz de bebiş de toparlarsınız hızlıcaSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Hayır henüz başlamadım canım erken diye düşünüyorum 36+1 haftadayım, son hafta kullansam yeterli gelirPeki göğüs ucunu şimdiden kullanmaya başladın mı cnm
Off olsada yesekEvet evet öyle hatırlıyorumbence aşure lazım bizeeee offf cok pis canim çekiyor zaten
Mecbur bakacaklar covid gecirdin elde olmayan sebeplerden seni suçlayamazlar cani stres yapmaMaşallah herkeşlerin kontrolü bugünmüşhepinize tüm bebişlere kocaman maşallah büyüdük kocaman olduk hala inanamıyorum. Resmen birlikte iyisi ile kötüsü 9 ay geçirdik. Bi duygusallaştım. Yoksa bu hafta doğuracak mıyım ki?
Yarın 37+0 ile kontrole gidiyorum kızlar dua edin de doktor bi sorun çıkarmasın geç gidiyorum diye. Kabul etmeme durumu çok korkutuyor beni
Ben humana çay kullanmıştım, bestlak damlayı çok duydum canım. Besin olarak bulgur, dereotu, hoşaf tüketmiştim çok arttırmıştı. Birde bol uyku ve pompa yapmakKIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Bulgur gaz yapmıyor mu yaBen humana çay kullanmıştım, bestlak damlayı çok duydum canım. Besin olarak bulgur, dereotu, hoşaf tüketmiştim çok arttırmıştı. Birde bol uyku ve pompa yapmak
Ya bu arada zam gelmişMerhaba kızlar umarım herkes iyidir, doğum yapanları tebrik ediyorum inşallah sağlıklıdır bebişlerBende bugün kendi doktoruma gittim, izindeydi geçenlerde başka doktora gitmiştim. Nstde sancı yok hareketler iyi, yine gelişimi ileride, plesanta yaşlanmış biraz bu haftalarda normal beklediğimiz bir durum dedi. Herşey yolunda çok şükür, geçen sezeryanıda düşün demişti bugün senden umutluyum normal doğurursun dedi. Bebek kanala girmiş yüzünü göremedi, baya aşağıda dedi. Çatıya yada açılmaya bakmadı çatı için 38. Hafta dedi. Tahmini 39da bebek gelebilir dedi. Yürüyüş, pilates topu, adaçayı, hurma, ahududu yaprağı çayı hepsine ok başla dedi. Her hafta gideceğim artık nst bakılacak hemde muayene. Demire devam, ferritin düşükmüş bu yüzden min 2 sene çocuk düşünmemem gerekebilir kendini toparlaman için dedi. Zaten düşünmem en az 4 sene hayırlısı tabi. Doğumlar yaklaştıkça geriliyorum bir yandan okumamam en iyisi diyorum bi yandan merak ediyorum nasıl doğum hikayeleri gelecek diye :) inşallah herkesin kolay rahat doğumu olur Ellerim çok uyuşuyor parmak uçlarım karıncalanıyor, ödem sinire baskı yapıyormuş buz uygula dedi. Ayaklarım ellerim tüm vücudum ödem oldu hep
Son bi ay kala dogum fiyatlarini bi cok hastane sabitliyo muayene ucretini mecbur oduyosun ama dogum artmiyo orda yapmiyolar mi doktorla degil de gerekli birimle bi gorussenYa bu arada zam gelmişmuayene 265ti 365 olmuş, doğum 5500 dü 7200 olmuş nst 60tı o bile 80 olmuş şaka gibi. Doktora sordum devamlı hastanızım bişey yapılmaz mı, hastanenin ikramı olabilir %10 indirim olabilir dedi. Bidakine eşimle gidicem pazarlıkta iyidir :) doğumda sağma makinesi, mamayı sordum ikiside varmış, Şırınga yada kaşık biberon kullanılıyor genelde diye okudum dedim, bazı durumlarda biberonada ihtiyaç oluyor yenidoğan biberonu yanında olsun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?