2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk seseryanda sondayım ameliyatta takmışlardi, hissetmedim, önce takmak isterlerse kabul etmem. Sezaryen olacaklar once uyustursunlsr sizi de

Yastık çıplak memeye nasılsın olur bilmiyorum, deneyen varsa yorumlasin

Ya ne guzel sağlıkla zamanı gelmiş işte, korkma cnm, bu sıcaklarda hamilelik çekilmiyor zaten hayirlisiyla kucagina alacaksın insallah

Sütü en çok arttıran şey bence uyku kızlar bebisi emzirip bizde uyumaliyiz zaten sık sık kalkıp emzircemiz için göğüsün uyarı baya olacak inşallah bizde dinlenip protein agirlik beslenirken hem sütümuzün kalitesi artar hem bol suyla desteklersek sütümüzde artar inşallah bende humana galactigo incir uyutmasi hatta süt yapan tahinli kurabiye tarifi War onu da denedim ewt belki bir nebze etkiliyor ama süt bir anda şarıl şarıl gelmiyor uyumak daha etkili diye düşünüyorum
Birde kızlar 2 bebeğimde küçük doğdu hiç sarılık olmadılar size naçizane tavsiyem asla 2 saatte bir filan emzirmeyi beklemeyin çünkü geç oluyo 2 saatte emzirmeye kalksanz zsten uyanmiyolar 1 saatte öyle kaybetmis oluyorsunuz iki damla çekip uyuyolar mutlaka yanınızsa birinin bebeği dürtmesi lazım bir yandan ki memeyi çeksin hemen uyuyup kalmasın böyle böyle emzirme zaten epey sürüyor ve bebek sarılık olmuyor inşallah 2 saate yenidoğan bir bebek için çok çünkü uyandırma kısmıda uzun sürüyor

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir, doğum yapanları tebrik ediyorum inşallah sağlıklıdır bebişler Bende bugün kendi doktoruma gittim, izindeydi geçenlerde başka doktora gitmiştim. Nstde sancı yok hareketler iyi, yine gelişimi ileride, plesanta yaşlanmış biraz bu haftalarda normal beklediğimiz bir durum dedi. Herşey yolunda çok şükür, geçen sezeryanıda düşün demişti bugün senden umutluyum normal doğurursun dedi. Bebek kanala girmiş yüzünü göremedi, baya aşağıda dedi. Çatıya yada açılmaya bakmadı çatı için 38. Hafta dedi. Tahmini 39da bebek gelebilir dedi. Yürüyüş, pilates topu, adaçayı, hurma, ahududu yaprağı çayı hepsine ok başla dedi. Her hafta gideceğim artık nst bakılacak hemde muayene. Demire devam, ferritin düşükmüş bu yüzden min 2 sene çocuk düşünmemem gerekebilir kendini toparlaman için dedi. Zaten düşünmem en az 4 sene hayırlısı tabi. Doğumlar yaklaştıkça geriliyorum bir yandan okumamam en iyisi diyorum bi yandan merak ediyorum nasıl doğum hikayeleri gelecek diye :) inşallah herkesin kolay rahat doğumu olur Ellerim çok uyuşuyor parmak uçlarım karıncalanıyor, ödem sinire baskı yapıyormuş buz uygula dedi. Ayaklarım ellerim tüm vücudum ödem oldu hep

İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın çok heycanlı...
Gerçekten doğuruyorum sandım o kadar emindim doğuma gireceğime

Ne bilim hiç gelecek gibi değildi kaburgalarıma dayalı hala bende şaşırdım
Bende öyle sanmıştım ama gerçekten gaz sancısıymış geçen yaşadığım. İyi ki gitmemişim hastaneye dedim
Of evet. O zaman bu covid kaynaklı. Tam olarak böyleyim yani. İçim bulanıyor. Yemek göresim gelmiyor ama açım...
Çok geçmiş olsun. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa

Geçmiş olsun yavruya ya kıyamam inşallah iştahı düzelir bir an önce

Maşallah herkeşlerin kontrolü bugünmüş hepinize tüm bebişlere kocaman maşallah büyüdük kocaman olduk hala inanamıyorum. Resmen birlikte iyisi ile kötüsü 9 ay geçirdik. Bi duygusallaştım. Yoksa bu hafta doğuracak mıyım ki?
Yarın 37+0 ile kontrole gidiyorum kızlar dua edin de doktor bi sorun çıkarmasın geç gidiyorum diye. Kabul etmeme durumu çok korkutuyor beni

Canm endiselenme baska sehirden gelip ustune covid oldun. Mecbur kabul edecek etmeyip napacak.

Fısıldıyorum arada karnıma bekle diye de dinlerse artık teyzesi Ayy o günleri öyle uzun zamandır bekliyorum ki cnm
Dinler dinler akıllı miniğin ahh inş bu ağustos senin için o beklentinin başlangıcı olacak Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun, inş siz de bebiş de toparlarsınız hızlıca Sağlıkla analı babalı büyüsün güzel ömürleri olsun inş süt için de arkadaşların dediği gibi zamanla çoğalır inş sürekli sağmayla ve bebeğin de emmeye başlamasıyla inş

Evet evet öyle hatırlıyorum bence aşure lazım bizeeee offf cok pis canim çekiyor zaten
Off olsada yesek
Mecbur bakacaklar covid gecirdin elde olmayan sebeplerden seni suçlayamazlar cani stres yapma

KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Ben humana çay kullanmıştım, bestlak damlayı çok duydum canım. Besin olarak bulgur, dereotu, hoşaf tüketmiştim çok arttırmıştı. Birde bol uyku ve pompa yapmak

Ya bu arada zam gelmiş muayene 265ti 365 olmuş, doğum 5500 dü 7200 olmuş nst 60tı o bile 80 olmuş şaka gibi. Doktora sordum devamlı hastanızım bişey yapılmaz mı, hastanenin ikramı olabilir %10 indirim olabilir dedi. Bidakine eşimle gidicem pazarlıkta iyidir :) doğumda sağma makinesi, mamayı sordum ikiside varmış, Şırınga yada kaşık biberon kullanılıyor genelde diye okudum dedim, bazı durumlarda biberonada ihtiyaç oluyor yenidoğan biberonu yanında olsun dedi.

Son bi ay kala dogum fiyatlarini bi cok hastane sabitliyo muayene ucretini mecbur oduyosun ama dogum artmiyo orda yapmiyolar mi doktorla degil de gerekli birimle bi gorussen

Bu arada kızlar yeni doğum yapan arkadaşımın başına gelen birşeyi paylaşayım. Bebeği haftasında ama ufak doğmuştu sağlığı herşeyi yerindeydi. Sütle birlikte mamada vermişti bebek şimdi 3 haftalık filan meme reddi olmuş biberona alışmış arkadaşım sürekli sağıp veriyormuş. Ablamın bebekleri de 34te doğdu ufaktı mama verildi ama biberon kolay gelip alışmamışlardı. Ablama sordum sende nasıl meme reddi olmadı diye kendisi medela pompa ve biberonlarından almıştı, medelanın biberonunu kullanmış başlarda. İçerisinde fazla parçalar var onlarda anne memesi gibi işlev görüyormuş, bebek için biberonda memede aynı zorlukta oluyormuş. Arkadaşım avent kullanmış. Emzirme danışmanına gitti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…