- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
+1 olunca hafta atlıyor canım ben o yüzden 1 gün geriye aldım huylu karıyımGünaydin canim imzdanda 36. Hafta oldugunu gisteriyor 37 yazmasi gerekmiyormu
36dan sonra dogur bisey olmaz zaten artik Allah buyuk canim benim dert etmeCümlenin sonrası oydu kız36dan sonrası bana hiç parlak gelmiyor artık
Aynıyız günaydın36+0 Günaydın merkez
Olmaz sende bizle doğuracan36dan sonra dogur bisey olmaz zaten artik Allah buyuk canim benim dert etmesiz dogurun ben izlerim
Ama 36+0 zaten 37. Gebelik haftasi olmuyor mu+1 olunca hafta atlıyor canım ben o yüzden 1 gün geriye aldım huylu karıyım
Bence de öyle oluyor ama takvimi hazırlayanlar için olmuyormuş demek kiAma 36+0 zaten 37. Gebelik haftasi olmuyor mu
Yalancı sancı devamlılığı yok canım gerçek sanci da 2 3 dakikada bir sancı geliyor ve git gide sanci artıyorMerhaba hanımlar yalancı sancı nasıl oluyor tarif edebilir misiniz yaşayanlar?? Sabahtan beri 4 5 defa vajinama sancı girip çıkıyor dr a gitmeli miyim gitmeme gerek yok mu bilemedim 32 haftalığız bel ağrısı ve ya sancı arasında sıklaşma fln yok
Hayırlısı olsun de canımGünaydın herkese:)
bu hafta dogurayim inşallah çok amin
Günaydın herkese:)
bu hafta dogurayim inşallah çok amin
Yarin benim de randevu günüm, kendi doktorumla görülebileceği sonunda, bayram boyunca yoktuYarın randevu gunumuz bakalim hayirlisi olsun
Yarın bizimde randevu günümüzYarin benim de randevu günüm, kendi doktorumla görülebileceği sonunda, bayram boyunca yoktu
Hayirli haberlerle gelelim insallah canım saat kacta randevunYarin benim de randevu günüm, kendi doktorumla görülebileceği sonunda, bayram boyunca yoktu
Bizde yarın 38 oluyoruz hayirlisi olsun bakalım bebiş için ne diyicek gelmeye niyeti varmiYarın bizimde randevu günümüz37+3 olmuş olacağız. Artık sürekli etraftan doğurdun mu doğuruyor musun sorusu almaktan ve kendimde doğum belirtisi aramaktan sıkıldım. Yarın belki doğuma dair birşey söyler
Ama 36+0 zaten 37. Gebelik haftasi olmuyor mu
Hayırlısı inşallah:) yahu 40 hafta mı oldun da 1 ay önceden soruyorlar, çok saçma, zaten gec premature 36.hafta, sonrası çıkıyor bu gruptan. Milletin işi gücü konuşmakYarın bizimde randevu günümüz37+3 olmuş olacağız. Artık sürekli etraftan doğurdun mu doğuruyor musun sorusu almaktan ve kendimde doğum belirtisi aramaktan sıkıldım. Yarın belki doğuma dair birşey söyler
Aslında hayirlisiyla ne zaman gelicek demeleri sormalari daha mantıklı saglikla gelsinlerde gec olsun güç olmasın demislerHayırlısı inşallah:) yahu 40 hafta mı oldun da 1 ay önceden soruyorlar, çok saçma, zaten gec premature 36.hafta, sonrası çıkıyor bu gruptan. Milletin işi gücü konuşmak
Ya köyü niyetle olmadığını bilince birşey diyemiyorum ama bu sorular beni strese sokuyor. Dün kv içerde bebenin dişi çıkacak dedi. O da heyecanlanıyor sabırsızlanıyor diye birşey diyemedim. Zaten doğum zamanı beklemek apayrı bir stresHayırlısı inşallah:) yahu 40 hafta mı oldun da 1 ay önceden soruyorlar, çok saçma, zaten gec premature 36.hafta, sonrası çıkıyor bu gruptan. Milletin işi gücü konuşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?