2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

36dan sonra dogur bisey olmaz zaten artik Allah buyuk canim benim dert etme siz dogurun ben izlerim
Olmaz sende bizle doğuracan yarın kontrolde soracam bakalım hafta tahmini ne 38+2 istiyordum bide ben 2 gündür kızla daha da uykusuz kalınca delirmişim dedim 36-37 yeter

Yalancı sancı devamlılığı yok canım gerçek sanci da 2 3 dakikada bir sancı geliyor ve git gide sanci artıyor

Yarin benim de randevu günüm, kendi doktorumla görülebileceği sonunda, bayram boyunca yoktu
Yarın bizimde randevu günümüz 37+3 olmuş olacağız. Artık sürekli etraftan doğurdun mu doğuruyor musun sorusu almaktan ve kendimde doğum belirtisi aramaktan sıkıldım. Yarın belki doğuma dair birşey söyler

Bizde yarın 38 oluyoruz hayirlisi olsun bakalım bebiş için ne diyicek gelmeye niyeti varmi

Hayırlısı inşallah:) yahu 40 hafta mı oldun da 1 ay önceden soruyorlar, çok saçma, zaten gec premature 36.hafta, sonrası çıkıyor bu gruptan. Milletin işi gücü konuşmak

Ben dün hissediyordum az az ağrılar oglum hissettiriyor kendini artık belkide dün yoruldum o yüzdende oyle oldu belki suan iyiyim dün ki uyku bana çok iyi geldi sukur ya

Hayırlısı inşallah:) yahu 40 hafta mı oldun da 1 ay önceden soruyorlar, çok saçma, zaten gec premature 36.hafta, sonrası çıkıyor bu gruptan. Milletin işi gücü konuşmak
Aslında hayirlisiyla ne zaman gelicek demeleri sormalari daha mantıklı saglikla gelsinlerde gec olsun güç olmasın demisler

Ya köyü niyetle olmadığını bilince birşey diyemiyorum ama bu sorular beni strese sokuyor. Dün kv içerde bebenin dişi çıkacak dedi. O da heyecanlanıyor sabırsızlanıyor diye birşey diyemedim. Zaten doğum zamanı beklemek apayrı bir stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…