- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende bugun sorcam bakalim bi tahmini olcak mi ? Cocuklari koye biraktim bende 3 gundur hastalikla cebellesiyorum hic uyuyamiyorum vucudum dökülüyo agridan parolda kesmiyo öksürük perisan etti kadin dogumcu bi ilac onerir mi baska bölüme mi yazdirmak gerekir var mi bilginOlmaz sende bizle doğuracanyarın kontrolde soracam bakalım hafta tahmini ne 38+2 istiyordum bide ben 2 gündür kızla daha da uykusuz kalınca delirmişim dedim 36-37 yeter
Aynısı bende de basladı bikac gündür sabah aksam gece cok kötüyüm buraya bile bakasım gelmiyor. Mide yanması mide bulanmasım, yemek yemedem midem bulanıyor yesem yine bulanıyor yanıyor uyutmuyor sanırım korona midemize vurdu bizimİnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorum
Aman sorana hafta soyleyincede kac aylik diye soruyorlar bıhtıhhhhBence de öyle oluyor ama takvimi hazırlayanlar için olmuyormuş demek ki
Beyin yakici işler36 hafta bitmiş, 37 haftadan gün almışsın demek
Sağlıkla bebeğini kucağına al insallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısı olsun de canım
Gittinmi doktora saat erken gerçi ama
Hem tebrik ederim hem de gecmis olsun canim. Saglikla kavus insallah bebegine. Sut icin arkadaslar herseyi soylemis. Ben de bi sut masaji gormustum internette onu bi arastirabilirsinSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Peki göğüs ucunu şimdiden kullanmaya başladın mı cnmBen ilk gebeliğimde frei öl marka kullandım çok memnundum, göğüs ucu içinde lansinoh kesinlikle
Aminn cnmm hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımızaYaaa bir bebenin geleceği daha belli oldu. Saglıklq inşallah :)
Gecmis olsun. Bebeginizin iyi olmasina cok sevindkm. Allahin izniyle toparlandiginda evine size kavusacak. Sizin de tecrubemiz vardir, sut stres etmedikce iyi uyuyup su istikce gelir. Karpuz, dere otu, hurma, cubuk kraker de bana cok sut getiriyordu yedigimde. Kendinize iyi bakin. Siz iyi oldukca cocuklariniz iyi olacak.Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına evladını cnmİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Ya köyü niyetle olmadığını bilince birşey diyemiyorum ama bu sorular beni strese sokuyor. Dün kv içerde bebenin dişi çıkacak dedi. O da heyecanlanıyor sabırsızlanıyor diye birşey diyemedim. Zaten doğum zamanı beklemek apayrı bir stres
KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Gunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.
Allahım yardımcın olsun inşallah. Sagsaglim dogur gel aramıza. Herşey istediğin gibi olur inşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Canım gecmiş olsun. Midesini bol bol yagla ayak altlarına limon sür corap giydir. Az azda olsa yagsız corbalar içir Yayla çorbası gibi.Gunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.
Yattigim oda 27 dereceydi ben ter su ama bebeği örttuler.hatta ayakları soğuk diye kuzenim sıcak su torbası koydu yeni doğan bebek kendini isitamiyor.Ördugum battaniyeyi de koyayim o zaman ben agustosun 18inde dogacak diye 1 müslin birde penye kundak koymuştum cantaya
Humana still tea yı aldım koydum. Solgar ın tabletini çok öneriyorlar. Birde hamilelik boyunca 36 ya kadar i mom omega kullandım doğum sonrası da vitamin takviyesi olarak i mom latte ye devam edeceğim.KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim
Eğilip dogrulamiyorum yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum.bebegi istediğim gibi evirip ceviremiyorum. Bebek iyi biraz sarılığı var bugün kontrol e gidecek.Sen daha iyimisin canım ağrı sızın war mı, minik kuş nasıl şükür atlattnn ,sonda takmislarmydi ameliyat öncesi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?