2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olmaz sende bizle doğuracan yarın kontrolde soracam bakalım hafta tahmini ne 38+2 istiyordum bide ben 2 gündür kızla daha da uykusuz kalınca delirmişim dedim 36-37 yeter
Bende bugun sorcam bakalim bi tahmini olcak mi ? Cocuklari koye biraktim bende 3 gundur hastalikla cebellesiyorum hic uyuyamiyorum vucudum dökülüyo agridan parolda kesmiyo öksürük perisan etti kadin dogumcu bi ilac onerir mi baska bölüme mi yazdirmak gerekir var mi bilgin

İnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorum
Aynısı bende de basladı bikac gündür sabah aksam gece cok kötüyüm buraya bile bakasım gelmiyor. Mide yanması mide bulanmasım, yemek yemedem midem bulanıyor yesem yine bulanıyor yanıyor uyutmuyor sanırım korona midemize vurdu bizim

Kızlar iyi günler güzel hafta olsun hepimiz için T Tyt82 doğum yapmışsın gözün aydın, bebişini sağ salim büyüt inşa Allah

Ben bugün sağlık ocağına gidecektim son tahlilerimi yaptırayım diye. Hanımlar bebek haraküt ettikce yürüyemedim(( yarıda kaldım öyle. Bel ağrısı veya arkadan gelen bir uyluk sokması düğil. Resmen yukarısı butlarım uyuştu ağrı verdi bana yürüyemedim. Sizde böyle oluyormu? Çok korktum.

KIZLAAAAAR toplanin size bişey sorcam
Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim

Gunaydin. Kizim persembeden beei hasta. Hastaligi gecti aslinda hala istahi acilmadi. Yaz geldiginden beri ev yemeklerini reddediyordu yine de bir seyleri yiyordu sagliksiz da olsa. Bu hastalikla beraber hicbir sey yemez oldu. Sevdigi sagliksiz seyleri bile reddediyor. Bir lokma kati gida gecmedi bogazindan dun. 2 gun once yedigi pogacayi kustu. Geceler uyur uyanik geciyor basinda. Normalde yemek yemeye zorlamak cok yanlis, travma yaratabilecek bir durum. Blw yapiyordu kendi jstedigi gibi istedigi kadar yiyordu ama kati gidalari cikarmaya baslayinca artik zorlayasim var az az yemeye alissin midesi almiyor artik. Yani ben kizimla oyle doluyum ki kendimi hamileligi unuttum. Dogmasin diye dua ediyorum. Kizimin istahi duzelene kdr her sey yoluna girene kadar dogmasin lutfen.

Hem tebrik ederim hem de gecmis olsun canim. Saglikla kavus insallah bebegine. Sut icin arkadaslar herseyi soylemis. Ben de bi sut masaji gormustum internette onu bi arastirabilirsin

Gecmis olsun. Bebeginizin iyi olmasina cok sevindkm. Allahin izniyle toparlandiginda evine size kavusacak. Sizin de tecrubemiz vardir, sut stres etmedikce iyi uyuyup su istikce gelir. Karpuz, dere otu, hurma, cubuk kraker de bana cok sut getiriyordu yedigimde. Kendinize iyi bakin. Siz iyi oldukca cocuklariniz iyi olacak.

Niyet kötü olmasa da patavatsizlik. Zaten hamilesin zor geçiyor son gunler bir yandan hormonlar. Onlar sorunca doğum olmuyor, dogunca haberin olur diyeceksin Kibarca diyebilirsin, anne bak zaten sıcaklarda son haftalar zor geçiyor, sizve etragtakiler heyecanlanıp doğurmadı mi diye sorduğunuzda ekstra strese giriyorum. Bu haftaları rahat geçireyim değil mi diye kibar bir üslupla yol verebilirsin.

Süt arttirici çay damla vs bisey almak gerekiyor mu şimdi den acaba alayimmi napayim alacak bisey kalmadi simdi onlara sardim

Bebek erken doğması ve ederse gerek yok bence. Buradan biri olursa o zaman alırsın cnm boşuna stok yapma. Sadece arkadaşlarımdan en çok gelen öneri içecek değil sıcak soğuk göğüs kongresi oldu. Emzirirken sıcak kompres yapıp göğsüne koyuyorsun kanallar açılıyormuş, mis
...

Cok geçmiş olsun valla ben yetişkin halimle hasta hasta zorlanıyorum o daha bebe ne yapsın. Tez vakitte iyileşir dogumun da gonlune gore olur insallah

Canım gecmiş olsun. Midesini bol bol yagla ayak altlarına limon sür corap giydir. Az azda olsa yagsız corbalar içir Yayla çorbası gibi.

Humana still tea yı aldım koydum. Solgar ın tabletini çok öneriyorlar. Birde hamilelik boyunca 36 ya kadar i mom omega kullandım doğum sonrası da vitamin takviyesi olarak i mom latte ye devam edeceğim.

Sen daha iyimisin canım ağrı sızın war mı, minik kuş nasıl şükür atlattnn ,sonda takmislarmydi ameliyat öncesi acaba
Eğilip dogrulamiyorum yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum.bebegi istediğim gibi evirip ceviremiyorum. Bebek iyi biraz sarılığı var bugün kontrol e gidecek.

Sonta benim için tam hayalkırıklığı oldu. Genel anestezi oldum dedimki bayilinca takın olmaz dediler anestezi alır almaz bebeği alacaz sontayla ugrasirsak bebek anesteziden etkilenir dediler.ama takarken hissetmedim ama çıkarırken hemsirenin ellerine daldım aslında çıkarırken açimamasi lazım. Sizin belden olacaksa hiç dert etme onda hiç hissetmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…