2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son bi ay kala dogum fiyatlarini bi cok hastane sabitliyo muayene ucretini mecbur oduyosun ama dogum artmiyo orda yapmiyolar mi doktorla degil de gerekli birimle bi gorussen
Muayene için giriş yaparken ayak üstü sordum devamlı hastayım eski fiyat uygulanmıyor mu diye hayır dedi, ama onlarında net bildiğini düşünmüyorum. Eşimle haftaya gittiğimizde muhasebeyle görüşürüz sorarım sabitleme işini

Canm endiselenme baska sehirden gelip ustune covid oldun. Mecbur kabul edecek etmeyip napacak.
İnşallah İnşallah. Strese girdim düşünmekten 1 haftadır.
Hanımlar bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun ,sağlıcakla büyüsünler inşallah Hastane çantasına neler koydunuz? Depend lohusa külodu gerçekten rahat oluyor mu? Farklı bi öneriniz var mı?
Depend koydum 3 tane 5li alt üst takım 1 tulum biberon emzik kendime 2 takım pijama 1 lohusa takımı taç terlik pişik kremi göğüs ucu kremi tarak diş fırçası macunu 3 müslin 1 penye battaniye kızıma 3 çorap kendime çorap emzirme sütyeni iç çamaşırı kağıt havlu 15 tane bez ıslak mendil aklıma gelenler bunlar benim
Off olsada yesek

Mecbur bakacaklar covid gecirdin elde olmayan sebeplerden seni suçlayamazlar cani stres yapma
Ay inşallah. Valla düşünmekten strese giriyorum.
Benimde gideceğim doktor biz daha gitmeden zam yapmış. Her şeye zam geliyor.

Bulgur gaz yapmıyor mu ya
Bende öyle bir problem yaratmadı hatta her öğlen ve akşam yedim yanında meyveli hoşafla beraber. Sabahları yumurta ve dereotu tükettim humana çay ile. Birde pompa yaptım. Hastanede sütüm gelmemişti 1-2damlaydı belki mama vermişlerdi. bu yaptıklarımla beraber sütüm 1hafta sonunda 2saatte bir sağım yapıyordum tek göğüsten 150cc, 2.hafta 230ccyi buluyordu her 2saatte bir. Sütüm çok çok artmıştı artık inek gibi hissediyordum kendimi bebeğimde bol emdiği için her ay 1.5 kilo alıyordu. Ben bunların faydasını gördüm. Hiç su içen bir insan değilim 3günde 1 bardak anca aklıma gelirse içerim suyla sütün arttığına inanmıyorum o yüzden. Sütüm olsun diye tatlı vsde yememiştim ilk 1ayda aldığım 20kiloyu vermiştim. Birde bebek her uyuduğunda uyumak çok önemli. Çünkü uyuduğun 1saatte göğüsler doluyor ama uyanıkken 1saat sonunda göğüsler dolmuyordu. Umarım bunda da sütüm olur tekrar bu yöntemleri deneyeceğim belki buradan birinede faydası olur

Neden götürmüyor ki tek gitme zaten bişey olur Allah korusun. Ama keşke gitse senle 20-30 dk dursan bile iyi gelir
Zaten uyuyamıyorsun bir de yanarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. İkna edemedim korkuyor bir şey olur diye bi de. Hastane doktor da daha bulamadık ya ondan herhalde.

Zaten uyuyamıyorsun bir de yanarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. İkna edemedim korkuyor bir şey olur diye bi de. Hastane doktor da daha bulamadık ya ondan herhalde.
Adam da haklı bi muayene ol doktorada sorarsınız girebilir misin diye o zaman götürür belki. Kremlenirsin gitmeden önce, bide yanık çekilmez

Kiz oglen 12 de gidicek degilsin ya. Aksam 6 da git sabah 6 da git ne bileyim gunes tepede degilken de yanacak degilsin ya

Adam da haklı bi muayene ol doktorada sorarsınız girebilir misin diye o zaman götürür belki. Kremlenirsin gitmeden önce, bide yanık çekilmez
Valla haklı ben salak güneş kremini evde unutmuşum bir de. Alamam tekrar diyor
Kiz oglen 12 de gidicek degilsin ya. Aksam 6 da git sabah 6 da git ne bileyim gunes tepede degilken de yanacak degilsin ya
Valla dedim her yolu denedim yok diyor. Ayağımı suya sokamadan döneceğim köye.
Sag olun. Tesekkur edeim. Istahi dune gore iyi cok sukur. Takip edemiyorum. Dogum gunu belli olan ya da doguran olursa ses edin
Kozmogirl17 doğum yapmış. Bugünde birisi daha yapacaktı unuttum ama

Kızlar merhaba kontrolden çıktık 35+5 deyiz bebeğim iriymiş kendisi de iyimiş 3 kilo olmuş nst de sancılarım çıktı korkma doğum sancıların değil dedi. Bebeğim aşağıda olduğu için ağrıların normal dedi. Herşey yolunda ayın 8ne gün aldık babası öyle istedi normalde 4nde olacaktık sezeryan babası 8.8 olsun dedi tamam dedi doktorum da. Herşey güzel birdaha gelmene gerek yok ayın 8nde direk doğuma gel dedi sabah. Eğer bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen belden kasıga ağrı girer se direk geliyorsun dedi. Bide idrarda protein var dedi tansiyona baktı normal dedi hergün ölç yüksek çıkarsa direk gel dedi. Kendini iyi hisseder sorun olmazsa da 8nde gel dedi. Protein muhabbetinden korktum ya birşey olmaz dimi. Sonucum ekte

Eklentiler

• DEB8CC1D-7D8F-401F-82FA-10E45F3FD1D9.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 60
kızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.

Temmuz annelerinde okumuştum doktor sağ tarafına yat demiş bebeğin donmesi icjn. Benimki ne durumda bilmiyorum ama saga yatmaya çalışıyorum. Genellikle. Bide ilk doğumda değilde sonraki doğumlarda sancıyla bile dönebiliyor muş bebek yani doğum pozisyonu alıyormuş

Doğum anında bile dönebiliyormuş bebekler. Gırgır yap yer sil. Valla ben koca karı şeyleri biliyorum başka Bi şey var mı bilmiyorum

Canım benim bebişte öyleydi düzeldi ama ya son haftalara kadarda dönen oluyormuş hatta dogum zamani bile dönen bebek oluyormuş bide yerde emekleme donmesine sebep oluyormuş ama bence kendini hiç yorma ya döneceği varsa döner zaten kendisi hakkınızda hayırlısı olsun insallah

ayy çok güzell
bnde 8 ine istedim de doktor geç olur senin 8 dedi.
2 si olsun bari dedim
kesin değil ama sanırım 02.08.2022 olcak benimki de
kızlar siz burda doğum yaptıkça çok heycanlanıyorumm

maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli
güzelliklerle mutlulukla huzurla dolu uzun ömürleri olsun
yeni doğan her bebeğin

kızlar sizlere de acil şifalar diliyorum
inş en kısa zamanda toparlanırsınız

bizlerin de işte 10 günü 15 günü falan kaldı geri kalanlarımız
şimdi ağlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…