Muayene için giriş yaparken ayak üstü sordum devamlı hastayım eski fiyat uygulanmıyor mu diye hayır dedi, ama onlarında net bildiğini düşünmüyorum. Eşimle haftaya gittiğimizde muhasebeyle görüşürüz sorarım sabitleme işiniSon bi ay kala dogum fiyatlarini bi cok hastane sabitliyo muayene ucretini mecbur oduyosun ama dogum artmiyo orda yapmiyolar mi doktorla degil de gerekli birimle bi gorussen
Neden götürmüyor kiDenize gitmek istiyorum eşim götürmüyor. Tek gitmeye de cesaret edemiyorum bir şey olur diyeof ya.
İnşallah İnşallah. Strese girdim düşünmekten 1 haftadır.Canm endiselenme baska sehirden gelip ustune covid oldun. Mecbur kabul edecek etmeyip napacak.
Depend koydum 3 tane 5li alt üst takım 1 tulum biberon emzik kendime 2 takım pijama 1 lohusa takımı taç terlik pişik kremi göğüs ucu kremi tarak diş fırçası macunu 3 müslin 1 penye battaniye kızıma 3 çorap kendime çorap emzirme sütyeni iç çamaşırı kağıt havlu 15 tane bez ıslak mendil aklıma gelenler bunlar benimHanımlar bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun ,sağlıcakla büyüsünler inşallahHastane çantasına neler koydunuz? Depend lohusa külodu gerçekten rahat oluyor mu? Farklı bi öneriniz var mı?
Ay inşallah. Valla düşünmekten strese giriyorum.Off olsada yesek
Mecbur bakacaklar covid gecirdin elde olmayan sebeplerden seni suçlayamazlar cani stres yapma
Benimde gideceğim doktor biz daha gitmeden zam yapmış. Her şeye zam geliyor.Ya bu arada zam gelmişmuayene 265ti 365 olmuş, doğum 5500 dü 7200 olmuş nst 60tı o bile 80 olmuş şaka gibi. Doktora sordum devamlı hastanızım bişey yapılmaz mı, hastanenin ikramı olabilir %10 indirim olabilir dedi. Bidakine eşimle gidicem pazarlıkta iyidir :) doğumda sağma makinesi, mamayı sordum ikiside varmış, Şırınga yada kaşık biberon kullanılıyor genelde diye okudum dedim, bazı durumlarda biberonada ihtiyaç oluyor yenidoğan biberonu yanında olsun dedi.
Bende öyle bir problem yaratmadı hatta her öğlen ve akşam yedim yanında meyveli hoşafla beraber. Sabahları yumurta ve dereotu tükettim humana çay ile. Birde pompa yaptım. Hastanede sütüm gelmemişti 1-2damlaydı belki mama vermişlerdi. bu yaptıklarımla beraber sütüm 1hafta sonunda 2saatte bir sağım yapıyordum tek göğüsten 150cc, 2.hafta 230ccyi buluyordu her 2saatte bir. Sütüm çok çok artmıştı artık inek gibi hissediyordum kendimiBulgur gaz yapmıyor mu ya
Zaten uyuyamıyorsun bir de yanarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. İkna edemedim korkuyor bir şey olur diye bi de. Hastane doktor da daha bulamadık ya ondan herhalde.Neden götürmüyor kitek gitme zaten bişey olur Allah korusun. Ama keşke gitse senle 20-30 dk dursan bile iyi gelir
Adam da haklı bi muayene ol doktorada sorarsınız girebilir misin diye o zaman götürür belki. Kremlenirsin gitmeden önce, bide yanık çekilmezZaten uyuyamıyorsun bir de yanarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. İkna edemedim korkuyor bir şey olur diye bi de. Hastane doktor da daha bulamadık ya ondan herhalde.
Kiz oglen 12 de gidicek degilsin ya. Aksam 6 da git sabah 6 da git ne bileyim gunes tepede degilken de yanacak degilsin yaZaten uyuyamıyorsun bir de yanarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. İkna edemedim korkuyor bir şey olur diye bi de. Hastane doktor da daha bulamadık ya ondan herhalde.
Valla haklı ben salak güneş kremini evde unutmuşum bir de. Alamam tekrar diyorAdam da haklı bi muayene ol doktorada sorarsınız girebilir misin diye o zaman götürür belki. Kremlenirsin gitmeden önce, bide yanık çekilmez
Valla dedim her yolu denedim yok diyor. Ayağımı suya sokamadan döneceğim köye.Kiz oglen 12 de gidicek degilsin ya. Aksam 6 da git sabah 6 da git ne bileyim gunes tepede degilken de yanacak degilsin ya
Sag olun. Tesekkur edeim. Istahi dune gore iyi cok sukur. Takip edemiyorum. Dogum gunu belli olan ya da doguran olursa ses edin
Temmuz annelerinde okumuştum doktor sağ tarafına yat demiş bebeğin donmesi icjn. Benimki ne durumda bilmiyorum ama saga yatmaya çalışıyorum. Genellikle. Bide ilk doğumda değilde sonraki doğumlarda sancıyla bile dönebiliyor muş bebek yani doğum pozisyonu alıyormuşkızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
Doğum anında bile dönebiliyormuş bebekler. Gırgır yap yer sil. Valla ben koca karı şeyleri biliyorum başka Bi şey var mı bilmiyorumkızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
Hadi hayırlısıaynen canım haber veririm mutlaka:)
Canım benim bebişte öyleydi düzeldi ama ya son haftalara kadarda dönen oluyormuş hatta dogum zamani bile dönen bebek oluyormuş bide yerde emekleme donmesine sebep oluyormuş ama bence kendini hiç yorma ya döneceği varsa döner zaten kendisi hakkınızda hayırlısı olsun insallahkızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
ayy çok güzellKızlar merhaba kontrolden çıktık 35+5 deyiz bebeğim iriymiş kendisi de iyimiş 3 kilo olmuş nst de sancılarım çıktı korkma doğum sancıların değil dedi. Bebeğim aşağıda olduğu için ağrıların normal dedi. Herşey yolunda ayın 8ne gün aldık babası öyle istedi normalde 4nde olacaktık sezeryan babası 8.8 olsun dedi tamam dedi doktorum da. Herşey güzel birdaha gelmene gerek yok ayın 8nde direk doğuma gel dedi sabah. Eğer bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen belden kasıga ağrı girer se direk geliyorsun dedi. Bide idrarda protein var dedi tansiyona baktı normal dedi hergün ölç yüksek çıkarsa direk gel dedi. Kendini iyi hisseder sorun olmazsa da 8nde gel dedi. Protein muhabbetinden korktum ya birşey olmaz dimi. Sonucum ekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?