41+6da dogursan 22.08.22 de dogurursun aslinda guzel tarihTopiğin başından beri ilk doğurcam ben diyip doğuramayan doğmaktan korkan ve sona kalan kişi ben olacağımkorkuyorum 39 40 41 göreceğim diye.
canım benimm ne kadar erken doğmuş senin bebekarkadaslar hepinize tek tek tesekkur ediyorum.sut icin hepinizin tavsiyelerini denicem insallah guzel haberlerimizide veririm sizlere drumuzdan haber bekliyorum bugun kizimin gidisatiyla ilgili bilgi vericek bize bayram tatilindeydi malum drlar insallah kotu bi durumu yoktur.
kızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
Bizimde yarın 14 gun yani 2 hafta kalıyor tabi rabbim bilir ne zaman gelir hayırlısıyla gelsinler insallah bizimde randevu gunumuz yarın bakalim dogum icin birseyler dermi doktorum cok isterim şu güne kadar bebisin olur diye bir tarihler vermesini ama zaten 14 gun kaldi hayirlisiayy çok güzell
bnde 8 ine istedim de doktor geç olur senin 8 dedi.
2 si olsun bari dedim
kesin değil ama sanırım 02.08.2022 olcak benimki de
kızlar siz burda doğum yaptıkça çok heycanlanıyorumm
maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli
güzelliklerle mutlulukla huzurla dolu uzun ömürleri olsun
yeni doğan her bebeğin
kızlar sizlere de acil şifalar diliyorum
inş en kısa zamanda toparlanırsınız
bizlerin de işte 10 günü 15 günü falan kaldı geri kalanlarımız
şimdi ağlıycam
Aman yok kalsın ayy düşüncesi bile kalp çarpıntısı yaptı.41+6da dogursan 22.08.22 de dogurursun aslinda guzel tarih
Ilkinde bana da herkes oyle dedi cok uzuluyodum. Ama bebek bu gununu bekleyebilir gununden gec gelebilir. Ben 40 i goze aldimAman yok kalsın ayy düşüncesi bile kalp çarpıntısı yaptı.ama nedense öyle olacak gibi. Geçen bir arkadaş msj atmış sen temmuz ayını da çıkartacak gibisin diye. Ya sanane demi yani niye moralimi bozuyorsun. Kızımla her gün konuşuyorum artık gelebilirsin diyorum ama rahatı iyi herhalde.
Bol bol süt olsun inşallahBende bestlak damla aldım bir gün önceden baslıcam :)
Bu milleti anlamıyorum zaten. Kime ne. İstediği zaman gelsin bebek. Sürekli doğum ne zaman daha doğurmadın mı bilmem ne. Geçen kv de diyor gelsin artık yeter falan diyor. Sanki kendi taşıyor.Ilkinde bana da herkes oyle dedi cok uzuluyodum. Ama bebek bu gununu bekleyebilir gununden gec gelebilir. Ben 40 i goze aldim
evet doğum tarihini belirlemeyi herkes kendine görev edinmiş. valla bende 38 de geldin istiyorum ama sanki keyfi pek yerinde gibi gelmeyecek sanki 39 a kadarBu milleti anlamıyorum zaten. Kime ne. İstediği zaman gelsin bebek. Sürekli doğum ne zaman daha doğurmadın mı bilmem ne. Geçen kv de diyor gelsin artık yeter falan diyor. Sanki kendi taşıyor.38 39 da gelsin istiyorum ben ama dediğin gibi bebek kendi seçiyor ne zaman geleceğini
arkadaşımın bebeği baş asagiydi normal dogum görünüyordu. en son kontrolde kafayı yukarı çevirmiş sezaryen günü verdiler.
sezaryenden bir ya da bir kaç gün önce sancısı geliyo hastaneye gidiyo bebek sancıyla tekrar dönüyor
öyle bir normal dogum macerası yaşadı arkadasim
şimdiden dusunme canim. İlk doğumda benim oğlan da tamamen yukarıdaydi. sanciyla kanala indi öyle doğdu.
Dereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmenBende öyle bir problem yaratmadı hatta her öğlen ve akşam yedim yanında meyveli hoşafla beraber. Sabahları yumurta ve dereotu tükettim humana çay ile. Birde pompa yaptım. Hastanede sütüm gelmemişti 1-2damlaydı belki mama vermişlerdi. bu yaptıklarımla beraber sütüm 1hafta sonunda 2saatte bir sağım yapıyordum tek göğüsten 150cc, 2.hafta 230ccyi buluyordu her 2saatte bir. Sütüm çok çok artmıştı artık inek gibi hissediyordum kendimibebeğimde bol emdiği için her ay 1.5 kilo alıyordu. Ben bunların faydasını gördüm. Hiç su içen bir insan değilim 3günde 1 bardak anca aklıma gelirse içerim suyla sütün arttığına inanmıyorum o yüzden. Sütüm olsun diye tatlı vsde yememiştim ilk 1ayda aldığım 20kiloyu vermiştim. Birde bebek her uyuduğunda uyumak çok önemli. Çünkü uyuduğun 1saatte göğüsler doluyor ama uyanıkken 1saat sonunda göğüsler dolmuyordu. Umarım bunda da sütüm olur tekrar bu yöntemleri deneyeceğim belki buradan birinede faydası olur
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedenseTopiğin başından beri ilk doğurcam ben diyip doğuramayan doğmaktan korkan ve sona kalan kişi ben olacağımkorkuyorum 39 40 41 göreceğim diye.
Bende merak ediyorum aslana hangi yükselen yakışırsezeryan doğum yapacağı belli olan arkadaşlar
saat seçtiniz mi
yükselen burcu şu olsun bu olsun diye
22 temmuzu atlatırsak aslan olcak çok büyük bi ihtimal de
yükseleni ne olsa
Esimin arkadasi 08.08.1988 dogumlu.41+6da dogursan 22.08.22 de dogurursun aslinda guzel tarih
Prematüre doğan bebeklerde meme reddi oluşmaya biliyor canım. Eğer gününde doğduysa şırınga ya da kaşıkla beslenmezse red oluyorBu arada kızlar yeni doğum yapan arkadaşımın başına gelen birşeyi paylaşayım. Bebeği haftasında ama ufak doğmuştu sağlığı herşeyi yerindeydi. Sütle birlikte mamada vermişti bebek şimdi 3 haftalık filan meme reddi olmuş biberona alışmış arkadaşım sürekli sağıp veriyormuş. Ablamın bebekleri de 34te doğdu ufaktı mama verildi ama biberon kolay gelip alışmamışlardı. Ablama sordum sende nasıl meme reddi olmadı diye kendisi medela pompa ve biberonlarından almıştı, medelanın biberonunu kullanmış başlarda. İçerisinde fazla parçalar var onlarda anne memesi gibi işlev görüyormuş, bebek için biberonda memede aynı zorlukta oluyormuş. Arkadaşım avent kullanmış. Emzirme danışmanına gitti en son
Sağolasın canımİnşallah İnşallah. Strese girdim düşünmekten 1 haftadır.
Depend koydum 3 tane 5li alt üst takım 1 tulum biberon emzik kendime 2 takım pijama 1 lohusa takımı taç terlik pişik kremi göğüs ucu kremi tarak diş fırçası macunu 3 müslin 1 penye battaniye kızıma 3 çorap kendime çorap emzirme sütyeni iç çamaşırı kağıt havlu 15 tane bez ıslak mendil aklıma gelenler bunlar benim
Ay inşallah. Valla düşünmekten strese giriyorum.
Benimde gideceğim doktor biz daha gitmeden zam yapmış. Her şeye zam geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?