2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimm ne kadar erken doğmuş senin bebek
ilk sayfaya bakınca gördüm
nasıl şu an sağlığınız ikinizin de

arkadaşımın bebeği baş asagiydi normal dogum görünüyordu. en son kontrolde kafayı yukarı çevirmiş sezaryen günü verdiler.
sezaryenden bir ya da bir kaç gün önce sancısı geliyo hastaneye gidiyo bebek sancıyla tekrar dönüyor
öyle bir normal dogum macerası yaşadı arkadasim
şimdiden dusunme canim. İlk doğumda benim oğlan da tamamen yukarıdaydi. sanciyla kanala indi öyle doğdu.

Bizimde yarın 14 gun yani 2 hafta kalıyor tabi rabbim bilir ne zaman gelir hayırlısıyla gelsinler insallah bizimde randevu gunumuz yarın bakalim dogum icin birseyler dermi doktorum cok isterim şu güne kadar bebisin olur diye bir tarihler vermesini ama zaten 14 gun kaldi hayirlisi

41+6da dogursan 22.08.22 de dogurursun aslinda guzel tarih
Aman yok kalsın ayy düşüncesi bile kalp çarpıntısı yaptı. ama nedense öyle olacak gibi. Geçen bir arkadaş msj atmış sen temmuz ayını da çıkartacak gibisin diye. Ya sanane demi yani niye moralimi bozuyorsun. Kızımla her gün konuşuyorum artık gelebilirsin diyorum ama rahatı iyi herhalde.

Ilkinde bana da herkes oyle dedi cok uzuluyodum. Ama bebek bu gununu bekleyebilir gununden gec gelebilir. Ben 40 i goze aldim

Ilkinde bana da herkes oyle dedi cok uzuluyodum. Ama bebek bu gununu bekleyebilir gununden gec gelebilir. Ben 40 i goze aldim
Bu milleti anlamıyorum zaten. Kime ne. İstediği zaman gelsin bebek. Sürekli doğum ne zaman daha doğurmadın mı bilmem ne. Geçen kv de diyor gelsin artık yeter falan diyor. Sanki kendi taşıyor. 38 39 da gelsin istiyorum ben ama dediğin gibi bebek kendi seçiyor ne zaman geleceğini

evet doğum tarihini belirlemeyi herkes kendine görev edinmiş. valla bende 38 de geldin istiyorum ama sanki keyfi pek yerinde gibi gelmeyecek sanki 39 a kadar

çok güldüm
benimki dönmedi daha diye üzülüken
dönüp tekrar dönen de varmış demekki

Dereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmen
Topiğin başından beri ilk doğurcam ben diyip doğuramayan doğmaktan korkan ve sona kalan kişi ben olacağım korkuyorum 39 40 41 göreceğim diye.
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedense

sezeryan doğum yapacağı belli olan arkadaşlar
saat seçtiniz mi
yükselen burcu şu olsun bu olsun diye

22 temmuzu atlatırsak aslan olcak çok büyük bi ihtimal de
yükseleni ne olsa

41+6da dogursan 22.08.22 de dogurursun aslinda guzel tarih
Esimin arkadasi 08.08.1988 dogumlu.
Benim kizim 10.08.2020 dogumlu. Oglumuz da 01.08.2022 dogumlu olsa ya dedim doktora. Guldu cok iyi olurdu iyi fikir ama ben o gun hastanede olmicam dedi Zaten ben 15 gun daha bekleyecegini sanmiyorum bebegin. En gec 31 Temmuza kadar baslar bence dogum. Nerede gorulmus 2. Sezaryen icin 39+2 icin gun verildigi. Tey Allahim. Ama en azindan sezaryen de olsa bebek kendi gelmeye baslayinca sezaryen olmus olcak. O yuzden ses etmedim.

Prematüre doğan bebeklerde meme reddi oluşmaya biliyor canım. Eğer gününde doğduysa şırınga ya da kaşıkla beslenmezse red oluyor

Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…