sezeryan doğum yapacağı belli olan arkadaşlar
saat seçtiniz mi
yükselen burcu şu olsun bu olsun diye
22 temmuzu atlatırsak aslan olcak çok büyük bi ihtimal de
yükseleni ne olsa
Bebek çikolatası ve hediyelik yaptırdınız mı hamişler? Yaptıran varsa fikir olması için fotoğraflarini paylaşabilir misiniz
orası neresi canım mesajında mı görülmüyo acaba? bide mesela ne zaman doğuracağıız belli değil ne zaman yaptırmalı çikolata kolonyayı vakti geldi mi acaba? şimdi 36 37 gibi yaptırsak 39 da doğursak çikolata kötü olur muValla ancak gün, saati doktor bana göre yapmaz kikoca profesore tam şu saatte olsun nasıl diyeyim, günü seçebilme raziyim
Ben buraya sipariş vereceğim. Her keseye uygun farklı alternatifler var.
Tercih sebebim ise kalitesi, Valonia'ya yaptırıyor, Pelit Çikolata'nin Tescilli Markası, Pelit kalitesinde çikolatası.
"Ürünlerinizin Erimemesi İçin Straforlu Isı Yalıtımlı Kutularda Gönderim Sağlıyoruz" demişler bir de, bu sıcakta önemli
orası neresi canım mesajında mı görülmüyo acaba? bide mesela ne zaman doğuracağıız belli değil ne zaman yaptırmalı çikolata kolonyayı vakti geldi mi acaba? şimdi 36 37 gibi yaptırsak 39 da doğursak çikolata kötü olur mu
Canım instagramda melike_yoga nın bebeği ters döndürmek için hareketleri vardı. Ben o hocanın grup derslerine katılıyorum çok da beğeniyorum. Tavsiye ederim linki paylaşayımkızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
Benimkini zor tuttuk içerde ilk başlarda. Şimdi gelesi yok anfendininevet doğum tarihini belirlemeyi herkes kendine görev edinmiş. valla bende 38 de geldin istiyorum ama sanki keyfi pek yerinde gibi gelmeyecek sanki 39 a kadar
Ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun sen öyleDereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmen
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedense
Ben çikolata yaptırmadım. Hediyelik olarakta makrome Gökkuşağı anahtarlık yaptırdım.Bebek çikolatası ve hediyelik yaptırdınız mı hamişler? Yaptıran varsa fikir olması için fotoğraflarini paylaşabilir misiniz
Yaaa inşallah içinde görmeyi de nasip etsin Allahım. Çok güzel olmuş güle güle giysin minnoşHalamız yaptırmış kızlar
Biz doktorla tarihte anlaşalım da saati surda kalsınsezeryan doğum yapacağı belli olan arkadaşlar
saat seçtiniz mi
yükselen burcu şu olsun bu olsun diye
22 temmuzu atlatırsak aslan olcak çok büyük bi ihtimal de
yükseleni ne olsa
insallah canim o gunleridr gorelim tesekkur ediyorumKozmogirl17 hayırlı olsun gözün aydın erkenci kuş erken gelmiş sağlıkla kavuşun inşaallah sanada çok geçmiş olsun çok zor bir süreç geçirmişsn Rabbim yar ve yardımcın olsun ilerde tebessümle anlatırsn bugünleri kızına inşallah sağmak bolca uyumak ve dinlenmek en iyisi bence şuan çünkü minik kız gelince sana çok ihtiyacı olacak sendee o zamana kadar iylesmeye bak annesi inşallah
tesekkur ediyorum canimdoğum yapan arkadaşlar. hayırlı olsun hepinize sağlıkla kavuş bebeğine inşallahKozmogirl17 .
evet canim malesef yuksek tansiyondan dolayi bebek sikintiya girince apar topar arife gecesi doguma girdim agir bir grip gecirmistim 2 hafta oncr dogumfan oksurugum devam ediyordu koronadan suphelendiler ama bakilmadi dogum sirsdinda tikanma olmus cigerlerimde nefes almakta gucluk cekmisim atesim yukselmis ameliyatimdan sonra birde hastanede 1 hafta yatip ciger tedavisi oldum halada d3vam ediyor tedavim bebegim cok minik dogdu ama cokcokkkk sukur ki solunum sikintisi cekmedi bi kac gun oksijen takviyesi aldik simdi daha iyiyiz kuvezde buyumeyi bekliyoruzcanım benimm ne kadar erken doğmuş senin bebek
ilk sayfaya bakınca gördüm
nasıl şu an sağlığınız ikinizin de
Allah Allah bu kv ler niye böyle ya. Saçma sapan panik yaptırıyorlar. Çok geçmiş olsun canımCok zor bi gundu benim icin sabah kv aradi cocuk ölüyo dedi o kadar cok korkuttu ki kendi paniginden dolayi olan bize oldu.. sadece mide üsütmesi kusma apar topar cocuklari topladi geldi amaci bakmamak simdide kiziyla carsi pazar geziyor .. bi serum verdiler kendine geldi sükür .. bende kendi muanemden yeni ciktim hersey yolunda 2.600 olmusuz cokta kilosundan umutlu degilim zaten hic istahim yok pek yemiyorum son zamnlar haftasiyla uyumlu dedi ..saglikli olmasi daha onemli suan hic degilse dogumda kolay olur, birde haftaya tekrar gel dedi.. dogumu sordum topun agzindasin 1 haftayada olabilir 2 haftayada dedi bana yinede bi umut oldu bu hayirlisi olsun bakalim
Zaten doktorda dediginde nasil amin dediysem baya yorulmussun dedi adam insallah kazasiz belasiz hayirlica gelir yormadanAllah Allah bu kv ler niye böyle ya. Saçma sapan panik yaptırıyorlar. Çok geçmiş olsun canımbebeğe maşallah inşallah çok bekletmez bu sefer seni bu sıcaklarda
Ya çok sevindim.Arkadaslar drumuz esimi aramis suanda bebegim dogum kilosunun 10 gr uzerine cikmis 1410 dogmustu en son 1270 e kadar dusmustu cok zayiflamisti ama simdi 1420 olmus enfeksiyon icin 4 ayri antibiyotik kullaniyordu onlarida kesmisler duruma gire cogaltabilirizdr demisti cok mutlu oldum yarinda ziyaret gunumuz kizimi gormeye gidicem sapsari bi kiz benim pamuk prensesim yarin kimliginidr cikaricam iki insallahh hastaneden ciktigimix gunun mujfesinide veririm size
Amin amin inşallah. Gerçekten çok yorucu bir süreç. Vücut bir süre sonra isyan ediyor dayanmıyor.Zaten doktorda dediginde nasil amin dediysem baya yorulmussun dedi adam insallah kazasiz belasiz hayirlica gelir yormadanhepimiz sag saglim kurtulalim
Ben şeftali, erik, kayısı, üzüm ne bulursam yapmıştımDereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmen
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedense
ben bu hareketi yapsam kafa üstü tepetaklak inerim aşağıya sankiCanım instagramda melike_yoga nın bebeği ters döndürmek için hareketleri vardı. Ben o hocanın grup derslerine katılıyorum çok da beğeniyorum. Tavsiye ederim linki paylaşayım
Tabi ki oyle canım doktorum normal konusunda ısrarcı ve açılmam 3 cm olmuş sancım yok yarın sabah suni sancıyla başlıcak süreç kötü olursam açılmam ilerlemezse sezeryana alıcak en azından dene diyor Allah yardımcımız olsun benim Fe hepimizin deSizin için en hayırlısı risksizi hangisiyse o olsun. Normal doğum iyidir hoştur ama en güzeli sağlıkla kavuşmaktır bugün inşallah güzel haberlerinizi alırız
Aynen dikkat et hareketine falan da sürekli..Bugünsabah gittik canım eşimle direk sezeryana alın dedik ben dedim hocam bende hiç ışık yok hem normale cwsaretim yok hem sancım yok riske atmayalım daha fazla adam sende yok ama muaynen cok iyi bak cok iyi olacak diye tekrardan diretti oyle olunca yeniden alttan muayne yaptı ben sezeryan. Kafasıyla gidince müsade etmeyecektim ama ona güvenmekten başka çarem yok demek bir bildiği var yoksa sezeryan onun içinde en basiti hem o kurtulur hem biz neyse muayne sonrası 3 cm dedi açıklık yine ve kaç gündür bu açıklıkla geziyorsun enfeksiyon riskin var yarın her türlü doğurman gerek dedi suniyle baslıcaz eğer cok kötü olursam zorlamayacak sezeryana alacak saatlerce suni çektirmicem sana dedi Bakalım neler bekliyor biziYa bak bilmiyordum bugün dikkat edeyim bende kalp atışına.
Az kalmış canım ya senin de hangi yolla gelirse gelsin ikiniz içinde kolay olan olsun böyle düşün zaten stresliysen normal doğum daha zor olur herhalde yani ben öyle düşünüyorum bana araştırma hastanesi yakın ama strese girerim diye devlet hastanesi istemedim şundan dolayı doğuma asistanlar vs girebilir diye rahat hissedemem kasılırım diye kısaca psikoloji önemli kendini rahat ettirmen bu konuda gerçi daha çok sağlık hususunda sen normal doğum istiyorsun tabi
İkiniz içinde hangisi kolay olcaksa o olsun sezaryen olur normal olur. Rabbim yardımcın olsun ferahlık versin gönlüne canım
Bu dediğin işlemi sanırım bana her defasında yaptı oyle nişan geldi zaten bugün yine yaptı 3. Kez hafta dedi ki bu açıklık kontrolü degil sadece o yüzden canın yanıyor içeriyi uyardığını hissettim resmen yarın başlayacak süreç hayırlısı olur insallah canımRahim ağzina bir uyarı veriyorlar aslında doktorlar ya da ebeler çoğunluğun o şekilde doğumu başlıyormuş. Doula göstermişti aslında çok basit bir şey doktorlar için rahim ağzını parmağıyla baştan aşağı bir turluyor o kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun en uygun zamanda en uygun şekilde ikiniz de sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dogumun en hayirli olacak sekilde gerceklessin insallah. Dualrimiz seninle olacak. Dogumu bir yana birakip buyuk resme bakalim. Yavruna kavusacaksin hayirlisiyla. Her sey gonlunuzce olsun.Tabi ki oyle canım doktorum normal konusunda ısrarcı ve açılmam 3 cm olmuş sancım yok yarın sabah suni sancıyla başlıcak süreç kötü olursam açılmam ilerlemezse sezeryana alıcak en azından dene diyor Allah yardımcımız olsun benim Fe hepimizin de
Aynen dikkat et hareketine falan da sürekli..Bugünsabah gittik canım eşimle direk sezeryana alın dedik ben dedim hocam bende hiç ışık yok hem normale cwsaretim yok hem sancım yok riske atmayalım daha fazla adam sende yok ama muaynen cok iyi bak cok iyi olacak diye tekrardan diretti oyle olunca yeniden alttan muayne yaptı ben sezeryan. Kafasıyla gidince müsade etmeyecektim ama ona güvenmekten başka çarem yok demek bir bildiği var yoksa sezeryan onun içinde en basiti hem o kurtulur hem biz neyse muayne sonrası 3 cm dedi açıklık yine ve kaç gündür bu açıklıkla geziyorsun enfeksiyon riskin var yarın her türlü doğurman gerek dedi suniyle baslıcaz eğer cok kötü olursam zorlamayacak sezeryana alacak saatlerce suni çektirmicem sana dedi Bakalım neler bekliyor bizi
Çok az kaldıTabi ki oyle canım doktorum normal konusunda ısrarcı ve açılmam 3 cm olmuş sancım yok yarın sabah suni sancıyla başlıcak süreç kötü olursam açılmam ilerlemezse sezeryana alıcak en azından dene diyor Allah yardımcımız olsun benim Fe hepimizin de
Aynen dikkat et hareketine falan da sürekli..Bugünsabah gittik canım eşimle direk sezeryana alın dedik ben dedim hocam bende hiç ışık yok hem normale cwsaretim yok hem sancım yok riske atmayalım daha fazla adam sende yok ama muaynen cok iyi bak cok iyi olacak diye tekrardan diretti oyle olunca yeniden alttan muayne yaptı ben sezeryan. Kafasıyla gidince müsade etmeyecektim ama ona güvenmekten başka çarem yok demek bir bildiği var yoksa sezeryan onun içinde en basiti hem o kurtulur hem biz neyse muayne sonrası 3 cm dedi açıklık yine ve kaç gündür bu açıklıkla geziyorsun enfeksiyon riskin var yarın her türlü doğurman gerek dedi suniyle baslıcaz eğer cok kötü olursam zorlamayacak sezeryana alacak saatlerce suni çektirmicem sana dedi Bakalım neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?