2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?

Dogumun en hayirli olacak sekilde gerceklessin insallah. Dualrimiz seninle olacak. Dogumu bir yana birakip buyuk resme bakalim. Yavruna kavusacaksin hayirlisiyla. Her sey gonlunuzce olsun.
İnsallah cok cok teşekkür ederim dualarınız da yer vermeniz benim için en önemlisi evet kavuşma heyecanı hat safhada sağlıkla kavuşalım insallah cok garip duygular içindeyim

Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?
Benim 3.sezeryan olacak ayın 10 11 diyor doktor.

Gözün aydın cnm Az daha sabır insallah sonra evinizdesiniz insallah

Hayirlisi olsun insalllah

Yarın bizim de görüş günümüz

Yarin doktordan çıkan haber etsin

Canım varsa Hindistan cevizi yağı sür anında geçiriyor

evet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan

bizde gelişmeler bu kadar:)

Canım varsa Hindistan cevizi yağı sür anında geçiriyor
Bacak yarası icinmi canim ben bebek pudrasi varya onu vuruyorum hemen geçiyor da pudra vurmamada gerek kalmadı gecti hemen şükür

Hayırlısı olsun canım senin sezeryanmi olucak

Haftaya ne için randevu verdi bebek gelmezse kontrol amaclimi cagirdi

Hayırlısı olsun canım senin sezeryanmi olucak

sağol canım normal olacak Allah nasip ederse:)
bugün biraz yürüdüm market falan. Yarın da inşallah tam anlamıyla başlarım yürümeye:)

yürüyünce kanala iniyordu hemen bakalım bu kez inecek mi.
eşime de hurma aldırdım son iki üç günde ise yarar mı bilmiyorum ama inşallah yarar

Haftaya ne için randevu verdi bebek gelmezse kontrol amaclimi cagirdi

aynen bebek dogmazsa diye çağırdı. doktora sezaryen desem normal yap diyecek birisi o yüzden artık bol bol hareket edicem:)
pilates topuyla hareket etmek de iyi geliyormuş sanırım. onu da yaparım:)

Hadi inşallah hayirlisi olsun yarinda biz gidicez bakalim ne diyecek doktor ben yinede banyo yapıp temiz gidicem ne olur ne olmaz bakalim bize ne diyicek doktorumuz oğlusum gelmeye yakin

aynen bebek dogmazsa diye çağırdı. doktora sezaryen desem normal yap diyecek birisi o yüzden artık bol bol hareket edicem:)
pilates topuyla hareket etmek de iyi geliyormuş sanırım. onu da yaparım:)
Aynen hareket iyi bende dün annem gil gelicekler diye evi temizle yemek yap baya yoruldum bebiste kendini hissettiriyordu karnım ağrıdı gibi uyudum kizlar uyuduktan sonra o uyku oyle iyi geldiki bana o yorgunlugun ustune anlatamam cnm senin bu kacinciydi unuttum kusura bakma

Bende burayı tercih edicem gayet başarılılar

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun bebiş sağ salim gelsinde rabbimin izniyle

G greenbirey inşallah çok kolay bir doğum olsun Su gibi açılsın yolların

Evet doğuma gidecek bir arkadaşımız wardi inşallah kolaylıkla atlatmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…