- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yarın bizim de görüş günümüzYarin benim de randevu günüm, kendi doktorumla görülebileceği sonunda, bayram boyunca yoktu
Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?Kızlar doktordan cıktım. Herşey yolunda sükür. Nstde sancı cıktı hemsire bi panik yaptı ama doktor normal dedi gönderdi :) 2 agustosa gün aldık. Sabah 9 da orda olacagız. Şimdiden heyecan bastı. Haftaya salı son kontrole gircem. Sonraki hafta dogum.
İnsallah cok cok teşekkür ederim dualarınız da yer vermeniz benim için en önemlisi evet kavuşma heyecanı hat safhada sağlıkla kavuşalım insallah cok garip duygular içindeyimDogumun en hayirli olacak sekilde gerceklessin insallah. Dualrimiz seninle olacak. Dogumu bir yana birakip buyuk resme bakalim. Yavruna kavusacaksin hayirlisiyla. Her sey gonlunuzce olsun.
Benim 3.sezeryan olacak ayın 10 11 diyor doktor.Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?
Gözün aydın cnmArkadaslar drumuz esimi aramis suanda bebegim dogum kilosunun 10 gr uzerine cikmis 1410 dogmustu en son 1270 e kadar dusmustu cok zayiflamisti ama simdi 1420 olmus enfeksiyon icin 4 ayri antibiyotik kullaniyordu onlarida kesmisler duruma gire cogaltabilirizdr demisti cok mutlu oldum yarinda ziyaret gunumuz kizimi gormeye gidicem sapsari bi kiz benim pamuk prensesim yarin kimliginidr cikaricam iki insallahh hastaneden ciktigimix gunun mujfesinide veririm size
Kızlar doktordan cıktım. Herşey yolunda sükür. Nstde sancı cıktı hemsire bi panik yaptı ama doktor normal dedi gönderdi :) 2 agustosa gün aldık. Sabah 9 da orda olacagız. Şimdiden heyecan bastı. Haftaya salı son kontrole gircem. Sonraki hafta dogum.
Yarın bizim de görüş günümüz
Canım varsa Hindistan cevizi yağı sür anında geçiriyorKizlar hamilelik nasıl gidiyor ben çok yoruldum bugün annem yengem geldi bize yemek falan hazırladım evi temizledim cok yoruldum gittiler anca uzandim valla birde benim bacak 'lar birbirine değdi sıcaktida yara oldu ya yürüyünce birbirine deyince çok acıyo insallah gecer bir an once doguma oyle gitmek istemiyorum
arkadaşımın bebeği baş asagiydi normal dogum görünüyordu. en son kontrolde kafayı yukarı çevirmiş sezaryen günü verdiler.
sezaryenden bir ya da bir kaç gün önce sancısı geliyo hastaneye gidiyo bebek sancıyla tekrar dönüyor
öyle bir normal dogum macerası yaşadı arkadasim
şimdiden dusunme canim. İlk doğumda benim oğlan da tamamen yukarıdaydi. sanciyla kanala indi öyle doğdu
Bacak yarası icinmi canim ben bebek pudrasi varya onu vuruyorum hemen geçiyor da pudra vurmamada gerek kalmadı gecti hemen şükürCanım varsa Hindistan cevizi yağı sür anında geçiriyor
Hayırlısı olsun canım senin sezeryanmi olucakevet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan
bizde gelişmeler bu kadar:)
Haftaya ne için randevu verdi bebek gelmezse kontrol amaclimi cagirdievet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan
bizde gelişmeler bu kadar:)
Hayırlısı olsun canım senin sezeryanmi olucak
Haftaya ne için randevu verdi bebek gelmezse kontrol amaclimi cagirdi
Hadi inşallah hayirlisi olsun yarinda biz gidicez bakalim ne diyecek doktor ben yinede banyo yapıp temiz gidicem ne olur ne olmaz bakalim bize ne diyicek doktorumuz oğlusum gelmeye yakinsağol canım normal olacak Allah nasip ederse:)
bugün biraz yürüdüm market falan. Yarın da inşallah tam anlamıyla başlarım yürümeye:)
yürüyünce kanala iniyordu hemen bakalım bu kez inecek mi.
eşime de hurma aldırdım son iki üç günde ise yarar mı bilmiyorum ama inşallah yarar
Aynen hareket iyi bende dün annem gil gelicekler diye evi temizle yemek yap baya yoruldum bebiste kendini hissettiriyordu karnım ağrıdı gibi uyudum kizlar uyuduktan sonra o uyku oyle iyi geldiki bana o yorgunlugun ustune anlatamam cnm senin bu kacinciydi unuttum kusura bakmaaynen bebek dogmazsa diye çağırdı. doktora sezaryen desem normal yap diyecek birisio yüzden artık bol bol hareket edicem:)
pilates topuyla hareket etmek de iyi geliyormuş sanırım. onu da yaparım:)
Bende burayı tercih edicem gayet başarılılarValla ancak gün, saati doktor bana göre yapmaz kikoca profesore tam şu saatte olsun nasıl diyeyim, günü seçebilme raziyim
Ben buraya sipariş vereceğim. Her keseye uygun farklı alternatifler var.
Bebek Çikolatası - Erkek ve Kız Bebek Çikolataları
Çikolata Atölyesi'nde 2500 TL üzeri tüm Bebek Çikolatası siparişlerinde kargo bedava. Hemen yeni doğan erkek bebek ve kız bebek çikolatası modellerine göz atın.www.cikolataatolyesi.com.tr
Tercih sebebim ise kalitesi, Valonia'ya yaptırıyor, Pelit Çikolata'nin Tescilli Markası, Pelit kalitesinde çikolatası.
"Ürünlerinizin Erimemesi İçin Straforlu Isı Yalıtımlı Kutularda Gönderim Sağlıyoruz" demişler bir de, bu sıcakta önemli
Bu dediğin işlemi sanırım bana her defasında yaptı oyle nişan geldi zaten bugün yine yaptı 3. Kez hafta dedi ki bu açıklık kontrolü degil sadece o yüzden canın yanıyor içeriyi uyardığını hissettim resmen yarın başlayacak süreç hayırlısı olur insallah canım
Rowlet de demis ben goremedim. Greenbirey yarin dogum yapacak belkionu diyorsunuzdurAy sabah biri doguma gitmişti nokdu ki adini da unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?