Showrooma gidip çikolatasını da test ettimBende burayı tercih edicem gayet başarılılar
Ewt yaa bu nasıl Ağustos grubu temmuz 15 sonrası tutamıyolar biziÇoğumuz temmuzda dogum yapicaz galiba
Ben ağustos diye direniyorum sizlere gire daha erken haftamÇoğumuz temmuzda dogum yapicaz galiba
Yok yok eseyse mi tam animsamadm öyle bir kullanıcı adı wardi inşallah iyidirRowlet de demis ben goremedim. Greenbirey yarin dogum yapacak belkionu diyorsunuzdur
Hah evet ben kullanıcı adını etiketleyemedim inşallah iyidiresesye gidicekti bugun doguma
Ayy harikaa o zaman başka seçenek bakmaya gerek yok bana fiyatlarıda iyi geldi marka olarakta iyi olunca doğumdan sonra sipariş edeceğim 40 çıkınca gelen olur o zamana kadar erisin istemiyorum Niğde sıcak oluyor geneldeShowrooma gidip çikolatasını da test ettim
Sezeryandi muhtemelen genel olduysa ancak toparlaniyodur.Hah evet ben kullanıcı adını etiketleyemedim inşallah iyidir
Oooo bugun dogumun varmış. Kusura bakma ben kaçırmışım. Şimdi nasılsın? Nasıl geçti? Haberlerini bekliyoruz.İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Haklısın canımm ayy benimde az kaldı bir korku giriyor iciimeeSezeryandi muhtemelen genel olduysa ancak toparlaniyodur.
Evet ben de dun geceden mesajlara bakarken gördüm. insallah her sey yolundadir.Yok yok eseyse mi tam animsamadm öyle bir kullanıcı adı wardi inşallah iyidir
Hepte korkuyodun resmen başına geldi umarım çabuk geçer bende doğumdan sonra oluyor perişan oluyrmBen de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi
Ahahah ararim kiz hastaneyi sen girerken yazHaklısın canımm ayy benimde az kaldı bir korku giriyor iciimeesenin sancılar kasılmalar nasıl iyimisin ne zmaan gidecektin tekrar doktora ay ben çıkar system hospitala gelicem doğum içinnn benden haber alamazsanz bir koşu çık gelll
Gercekten oyle oldu. Aslinda bi ilac var ama gebeyken emzirirken icilmiyo onu 2 gun icsem dipcik gibi okucam ama malesefHepte korkuyodun resmen başına geldi umarım çabuk geçer bende doğumdan sonra oluyor perişan oluyrm
Cumartesi sabah ordayz inşallah çok tırsıyorummm yaa hayırlısı yazarım mutlakaAhahah ararim kiz hastaneyi sen girerken yaz
Tühh yaa belki doktor izin werir yinede bir sorsan mı doğumda yakın ya pek kötü denk gelmiş umarım hemen geçsinGercekten oyle oldu. Aslinda bi ilac var ama gebeyken emzirirken icilmiyo onu 2 gun icsem dipcik gibi okucam ama malesef
Ayy harikaa o zaman başka seçenek bakmaya gerek yok bana fiyatlarıda iyi geldi marka olarakta iyi olunca doğumdan sonra sipariş edeceğim 40 çıkınca gelen olur o zamana kadar erisin istemiyorum Niğde sıcak oluyor geneldeinşallah bebisler sağlıkla gelsinde çikolataları da ağizda tat olsun herkese
Rowlet de demis ben goremedim. Greenbirey yarin dogum yapacak belkionu diyorsunuzdur
Sordum olmaz dedi fitil ve kreme devam dedi. Sabaha kadar duzeliyo.gibi oluyo. Aksama kadar tekrar eski haline geliyoTühh yaa belki doktor izin werir yinede bir sorsan mı doğumda yakın ya pek kötü denk gelmiş umarım hemen geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?