2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Showrooma gidip çikolatasını da test ettim
Ayy harikaa o zaman başka seçenek bakmaya gerek yok bana fiyatlarıda iyi geldi marka olarakta iyi olunca doğumdan sonra sipariş edeceğim 40 çıkınca gelen olur o zamana kadar erisin istemiyorum Niğde sıcak oluyor genelde inşallah bebisler sağlıkla gelsinde çikolataları da ağizda tat olsun herkese

Ben de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi

Sezeryandi muhtemelen genel olduysa ancak toparlaniyodur.
Haklısın canımm ayy benimde az kaldı bir korku giriyor iciimee senin sancılar kasılmalar nasıl iyimisin ne zmaan gidecektin tekrar doktora ay ben çıkar system hospitala gelicem doğum içinnn benden haber alamazsanz bir koşu çık gelll

Hepte korkuyodun resmen başına geldi umarım çabuk geçer bende doğumdan sonra oluyor perişan oluyrm

Ahahah ararim kiz hastaneyi sen girerken yaz

Benim odalardan biri güneş almiyor, serin daha, oraya koyacagim artık :) Sağlıkla gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…