Ben ağustos diye direniyorum sizlere gire daha erken haftam
Hangi ilaç o cnmAslinda o kullandigim ilacin kategorisi gebelikte b. Ama doktor yok diyince elim kolum baglaniyo
Aynen oyle bakalım benim oğlan ne zaman gelicek ben temmuz sonu diye düşünüyorum olur diye rabbim bilirEwt yaa bu nasıl Ağustos grubu temmuz 15 sonrası tutamıyolar bizi
Daflon 500 mgHangi ilaç o cnm
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah. Bebeğinle sağlıkla evine dön bir an önceBu dediğin işlemi sanırım bana her defasında yaptı oyle nişan geldi zaten bugün yine yaptı 3. Kez hafta dedi ki bu açıklık kontrolü degil sadece o yüzden canın yanıyor içeriyi uyardığını hissettim resmen yarın başlayacak süreç hayırlısı olur insallah canım
Maaşallah tosbagaya bi bak :) herşey güzel ilerler insallahhevet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan
bizde gelişmeler bu kadar:)
Hadi inşallah hayirlisi olsun yarinda biz gidicez bakalim ne diyecek doktor ben yinede banyo yapıp temiz gidicem ne olur ne olmaz bakalim bize ne diyicek doktorumuz oğlusum gelmeye yakin
Aynen hareket iyi bende dün annem gil gelicekler diye evi temizle yemek yap baya yoruldum bebiste kendini hissettiriyordu karnım ağrıdı gibi uyudum kizlar uyuduktan sonra o uyku oyle iyi geldiki bana o yorgunlugun ustune anlatamam cnm senin bu kacinciydi unuttum kusura bakma
Maaşallah tosbagaya bi bak :) herşey güzel ilerler insallahhaevet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan
bizde gelişmeler bu kadar:)
Maaşallah tosbagaya bi bak :) herşey güzel ilerler insallahha
Kategorisi b olsa da ek bir risk taşıyorsa doktor riske girmek istemiyor olabilirDaflon 500 mg
O kadar güçlü ıkınma hemoroidle nasıl olacak, insallah kolay olur dogumun da xok etkilemez seniBen de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi
Ay cok geçmis olsun canım umarım bir an evvel atlatırsınızBiz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....
Muhtemelen oyledirKategorisi b olsa da ek bir risk taşıyorsa doktor riske girmek istemiyor olabilir
Bilmiyorum ki. Ilkinde de ameliyat olmustum bu dertten. Smdi nolcak hic bilmiyorumO kadar güçlü ıkınma hemoroidle nasıl olacak, insallah kolay olur dogumun da xok etkilemez seni
Tadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralımBirde uyku da süt salgılıyor
Hiç üzülme her şerde bir hayır vardır. Bebeğin şimdiden çok güçlü dayanıklı bir bebek olacak. Dinlen, kendinle eşinle bebeğinle ilgilen. Bak bu zamanlar eşinle başbaşa son zamanlarınız olacakBiz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....
Çok Geçmiş olsun ,sağlıkla kavuşun kuzunuza inşallah ,bol bol dinlenin stres de yapmayın su içmek çok artırır diye biliyorum ,siz dinlendikçe sütünüz de güzelce artar inşallahSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Geçmiş olsunBen de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi
AmiinAy cok geçmis olsun canım umarım bir an evvel atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?