2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda o kullandigim ilacin kategorisi gebelikte b. Ama doktor yok diyince elim kolum baglaniyo

Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah. Bebeğinle sağlıkla evine dön bir an önce

Maaşallah tosbagaya bi bak :) herşey güzel ilerler insallahh

Hadi inşallah hayirlisi olsun yarinda biz gidicez bakalim ne diyecek doktor ben yinede banyo yapıp temiz gidicem ne olur ne olmaz bakalim bize ne diyicek doktorumuz oğlusum gelmeye yakin

inşallah güzel haberlerle gel

ben de her kontrole öyle gidiyorum nolur nolmaz.

estagfurullah benim ikinci canım ilki de oğlan. 4.5 yaşında:)
ben de az yürüdüm hemen çatı ağrısı başladı
inşallah devamı da gelir doğar sipam:)

Maaşallah tosbagaya bi bak :) herşey güzel ilerler insallahha

O kadar güçlü ıkınma hemoroidle nasıl olacak, insallah kolay olur dogumun da xok etkilemez seni

Biz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....

Ay cok geçmis olsun canım umarım bir an evvel atlatırsınız

Tadi rezalet olan bişe vardı rezene sanırım adı ondan alırım. Onun dışında süt yapan yiyecekler araştıralım Birde uyku da süt salgılıyor

Rezenenin genotoksik olduğunu söylüyorlar kullanmayın diyorlar, gaz giderici olarak çok kullanılıyormuş galiba ama son yıllarda böyle bir etkisi olduğu bulunmuş

Hiç üzülme her şerde bir hayır vardır. Bebeğin şimdiden çok güçlü dayanıklı bir bebek olacak. Dinlen, kendinle eşinle bebeğinle ilgilen. Bak bu zamanlar eşinle başbaşa son zamanlarınız olacak

Çok Geçmiş olsun ,sağlıkla kavuşun kuzunuza inşallah ,bol bol dinlenin stres de yapmayın su içmek çok artırır diye biliyorum ,siz dinlendikçe sütünüz de güzelce artar inşallah

Geçmiş olsun Normal doğumda iyileşme daha çabuk mu oluyor? Benim aklım çok karıştı annemler ve eşim sezeryan ol diyip duruyor, eşimin anneside ısrarcı değil ama normal en iyisi diyip duruyor. Arkadaş çevremde normal sağlıklı vs diyor. Bende başından beri normal istiyorum diyordum ama normalin riskli olması, kesi atılması, oraya dikiş atılma ihtimali, bebeğin gelmesini beklemek zamanın uzayabilme ihtimali vs sezeryan daha mı basit olur diye düşünmeye başladım kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…