2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah, biz de öyle diyoruz vardır bir hayır bunda da, tam bu zamanda bize denk gelmesi belki bizi bişeylerdeb korumak için, bebeğim de benimle birlikte direniyor yavrum, o sağlıklı olsun da geriai önemli değil, dediğin gibi biraz kendimizle ilgilenelim hazır karantinadayız

Aa baya çeşit varmış magnetler de çok mantıklı hediyelik için. Sağol canım

Makrome gökkuşağı anahtarliklar da çok hoşuma gidiyor aslında onun magnet şeklinde olanları da mantıklı geliyor

Normal tabi ki daha kolay. Sezeryan basli basina ameliyat. Dikis isi tabi can sıkıcı ama yine sezeryana gore kolaydir bence. Hersey yolunda giderken cok hastalik boyutunda bi korku yoksa niye sezeryan olasin ki. Dikisli de olsa hemen ayaga kalkabiliyosun normalde

Herkese iyi akşamlar.. bugün kontrolümüz vardı ilk olarak normal ultrasona girdim herşey normalde kilo 3.050 gram boyu 50 cm suyu güzel plesante yaşlanması vs yok.. sonra nst ye girdim nst de bebeğimin kalp atışı düz çıktı hep aynı.. doktorum biz böyle birşey istemiyoruz dedi bi git çikolata vs ye tekrar gel yine aynı çıkarsa yatış vereceğiz dedi ben baya tedirgin oldum tabi.. neyse biraz çikolata yedikten sonra kalp atışları normale döndü sanırım uyuduğu için öyle çıktı ilk nst de.. bu arada nst de yine sancım çıktı 100 kere varan hatta ben kasılma olarak hissediyordum zaten.. ama düzensizdi bu sancılar.. sonra çatı muayenesi yaptı açılma yok henüz..
Ama doktorum sancıların düzene girebilir her an doğum olabilirde dedi ama açılma olması için artık yapmam gerekenleri gösterdi pilates topunda vs..
bakalım süreç nasıl ilerleyecek

Şükürler olsun bir sıkıntı yok, ama çok gidip geliyorum ikisi arasında. Korktuğum için heralde hiçbir fikrim yok nasıl başa çıkacağım ikisiylede. Günü geldiğinde bakacağım artık ben yapmam gerekenleri yapayım şimdilik bebişi besliyim çayları içip hurmamı yiyeyim

Dilerim çok kolay bir doğum olsun inşallah maaşaallah kuzucugada

Tüh yaa çok geçmiş olsun canım bu ara çok yaygın yine Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin olmamıştı esirgesin inşallah ben 3 aylık hamileyken olmuştum hafif geçirmistim dilerim sizde hemen geçip gider

Yaa şaka maka artık doğumlarımız başladııııı inşallah sağlıklıca geçer şu beklediğimiz günler de kavuşuruz bebeklerimize çok heycanlı şimdi sana zamanda geçmez
Maşallah bacım ne yiyip ne içiyonuz ya.
Ay sabah biri doguma gitmişti nokdu ki adini da unuttum

Bende de var hemoroid ama çok küçük ishal yüzünden oldu. Bazen çok canımı sıkıyor. çok geçmiş olsun inşallah kolay bir doğum olır da etkilemez seni.
Kuzum sen niye tekrar test verdin ki. Zaten bulaştırıcılığı geçiyor virüs sende kalıyor sadece. Sen karantinaya girmiyorsun tekrar pozitif çıksa bile. Eşin de keşke vermeseydi kaç gün geçti üzerinden boş yere 1 hafta karantinaya girecek. Çok geçmiş olsun ikinize de sen gidebilirsin randevuna sağlık merkezini arayıp sor istersen. Ertelemene gerek yok. Uzamıyor karantinan.
Hayırlısı olsun inşallah maşallah kuzuya kolayca doğum olsun hepimiz için. Benimde nst de 2 hafta önce baya sancım çıkmıştı ama doktor normal demişti. Valla şimdi nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Şimdi bile ağrım var sürekli.

Aa baya çeşit varmış magnetler de çok mantıklı hediyelik için. Sağol canım

Var cnm, fiyatlar da fena değil farklı bütçeye göre var, cikolatayi da bizzat tattim . Magnet ve çikolata söyledim ben, hayırlısı bakalım:)

Araştıran varsa fikir olur artik

valla inşallah cok almamıştır diye diye gittim. trombositlerim için yeşil mercimek ve antep fıstığı yemiştim düzenli olarak. o hafta yarım kilo aldı row.
sonra çok kilo aldı diye azalttım:) iki haftada 400 gram almis. normal dogum için daha iyi böyle.

Ya inan bende yiyiorum ama genetik olduğuna inanıyorum artık. Almayacak artık belli benimkinin kilo kapasitesi çok beklentim yok. En fazla 2800 olur gibi geliyor bana. O da yeter şükür. Bitliste kendi doktorum gayet güzel kilosu dedi ama ana yüreği occık daha alsaydı diyor. maşallah senim tospiğe
Ben hastaneye hediye yaptırmadım doğumdan sonra evde yasin okuturum gelenlere de küçük yasin kitabı hediye yaptırırim. Diye düşündüm
Ben hastane için değil de gelen gidene veririm evde diye yaptırdım canım. Annem de gitmeden mevlüt okutalım falan dedi ama bakalım

İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorum

İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorum
Ben çikolata yaptırmadım. Burası aşırı sıcak lv nim dolapta pek iyi değil. O yüzden soğuk baklava yaptıracak kb. Anahtarlığı yaptırdım dolaptan.

Eklentiler

• Screenshot_20220718-223303_Gallery.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 42

benim ilkine de 2.800 3.000 doğar dedi doktor 3.500 dogdu bakma sen ultrasona
bu bebis de hep önden gitti. dediğin gibi genetik olabilir canim:) bence seninkinin kilosu da güzel maşallah

benim ilkine de 2.800 3.000 doğar dedi doktor 3.500 dogdu bakma sen ultrasona
bu bebis de hep önden gitti. dediğin gibi genetik olabilir canim:) bence seninkinin kilosu da güzel maşallah
Ay yarın inşallah öğreneceğim kaç kilo boyu nasıl kendi iyi mi falan diye. Adam akıllı bir doktora gideceğiz sonunda. hay maşallah anacım pek tombik doğuyor senin bebişler gerçi 3.5 kilo çok değil ama benim kıza göre fazla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…