Rabbim bi kolaylıgını verir inşallahMuhtemelen oyledir
Bilmiyorum ki. Ilkinde de ameliyat olmustum bu dertten. Smdi nolcak hic bilmiyorum
İnsallah, biz de öyle diyoruz vardır bir hayır bunda da, tam bu zamanda bize denk gelmesi belki bizi bişeylerdeb korumak için, bebeğim de benimle birlikte direniyor yavrum, o sağlıklı olsun da geriai önemli değil, dediğin gibi biraz kendimizle ilgilenelim hazır karantinadayızHiç üzülme her şerde bir hayır vardır. Bebeğin şimdiden çok güçlü dayanıklı bir bebek olacak. Dinlen, kendinle eşinle bebeğinle ilgilen. Bak bu zamanlar eşinle başbaşa son zamanlarınız olacak
Aa baya çeşit varmış magnetler de çok mantıklı hediyelik için. Sağol canımBen buraya sipariş vereceğim. Her keseye uygun farklı alternatifler var.
Bebek Çikolatası - Erkek ve Kız Bebek Çikolataları
Çikolata Atölyesi'nde 2500 TL üzeri tüm Bebek Çikolatası siparişlerinde kargo bedava. Hemen yeni doğan erkek bebek ve kız bebek çikolatası modellerine göz atın.www.cikolataatolyesi.com.tr
Tercih sebebim ise kalitesi, Valonia'ya yaptırıyor, Pelit Çikolata'nin Tescilli Markası, Pelit kalitesinde çikolatası.
"Ürünlerinizin Erimemesi İçin Straforlu Isı Yalıtımlı Kutularda Gönderim Sağlıyoruz" demişler bir de, bu sıcakta önemli
Makrome gökkuşağı anahtarliklar da çok hoşuma gidiyor aslında onun magnet şeklinde olanları da mantıklı geliyorBenimkini zor tuttuk içerde ilk başlarda. Şimdi gelesi yok anfendinin
Ağzın bal yesin ne güzel konuşuy
Ben çikolata yaptırmadım. Hediyelik olarakta makrome Gökkuşağı anahtarlık yaptırdım.
Yaaa inşallah içinde görmeyi de nasip etsin Allahım. Çok güzel olmuş güle güle giysin minnoş
Normal tabi ki daha kolay. Sezeryan basli basina ameliyat. Dikis isi tabi can sıkıcı ama yine sezeryana gore kolaydir bence. Hersey yolunda giderken cok hastalik boyutunda bi korku yoksa niye sezeryan olasin ki. Dikisli de olsa hemen ayaga kalkabiliyosun normaldeGeçmiş olsunNormal doğumda iyileşme daha çabuk mu oluyor? Benim aklım çok karıştı annemler ve eşim sezeryan ol diyip duruyor, eşimin anneside ısrarcı değil ama normal en iyisi diyip duruyor. Arkadaş çevremde normal sağlıklı vs diyor. Bende başından beri normal istiyorum diyordum ama normalin riskli olması, kesi atılması, oraya dikiş atılma ihtimali, bebeğin gelmesini beklemek zamanın uzayabilme ihtimali vs sezeryan daha mı basit olur diye düşünmeye başladım kafam çok karıştı
Şükürler olsun bir sıkıntı yok, ama çok gidip geliyorum ikisi arasında. Korktuğum için heralde hiçbir fikrim yok nasıl başa çıkacağım ikisiylede. Günü geldiğinde bakacağım artık ben yapmam gerekenleri yapayım şimdilikNormal tabi ki daha kolay. Sezeryan basli basina ameliyat. Dikis isi tabi can sıkıcı ama yine sezeryana gore kolaydir bence. Hersey yolunda giderken cok hastalik boyutunda bi korku yoksa niye sezeryan olasin ki. Dikisli de olsa hemen ayaga kalkabiliyosun normalde
En hayırlı zamanda gönderecektir Rabbim inşallahAynen oyle bakalım benim oğlan ne zaman gelicek ben temmuz sonu diye düşünüyorum olur diye rabbim bilir
Dilerim çok kolay bir doğum olsun inşallah maaşaallah kuzucugadaHerkese iyi akşamlar.. bugün kontrolümüz vardı ilk olarak normal ultrasona girdim herşey normalde kilo 3.050 gram boyu 50 cm suyu güzel plesante yaşlanması vs yok.. sonra nst ye girdim nst de bebeğimin kalp atışı düz çıktı hep aynı.. doktorum biz böyle birşey istemiyoruz dedi bi git çikolata vs ye tekrar gel yine aynı çıkarsa yatış vereceğiz dedi ben baya tedirgin oldum tabi.. neyse biraz çikolata yedikten sonra kalp atışları normale döndü sanırım uyuduğu için öyle çıktı ilk nst de.. bu arada nst de yine sancım çıktı 100 kere varan hatta ben kasılma olarak hissediyordum zaten.. ama düzensizdi bu sancılar.. sonra çatı muayenesi yaptı açılma yok henüz..
Ama doktorum sancıların düzene girebilir her an doğum olabilirde dedi ama açılma olması için artık yapmam gerekenleri gösterdi pilates topunda vs..
bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Tüh yaa çok geçmiş olsun canım bu ara çok yaygın yine Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin olmamıştı esirgesin inşallah ben 3 aylık hamileyken olmuştum hafif geçirmistim dilerim sizde hemen geçip giderBiz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....
Ya ben kendim magnet sevmediğim için anahtarlık yaptırayım dedim.Makrome gökkuşağı anahtarliklar da çok hoşuma gidiyor aslında onun magnet şeklinde olanları da mantıklı geliyor
Yaa şaka maka artık doğumlarımız başladıııııKızlar doktordan cıktım. Herşey yolunda sükür. Nstde sancı cıktı hemsire bi panik yaptı ama doktor normal dedi gönderdi :) 2 agustosa gün aldık. Sabah 9 da orda olacagız. Şimdiden heyecan bastı. Haftaya salı son kontrole gircem. Sonraki hafta dogum.
Maşallah bacım ne yiyip ne içiyonuz ya.evet sonunda gelebildim :)
bugün 37+6 oldum. doktor nst ye baktı sancıların başlamış çok güzel. artık bol bol yürüyüş yapabilirsin dedi. alttan muayene etti ama açılma yokmuş.
çok şükür çok kilo almamış bebek de 3.700 falan dedi:)
bu hafta gelsin artık bekletmesin bizi dedi. haftaya randevu verdi.
hastane fiyatları için bisey yapamiyolarmis. ama eski takipli hastalara yeni fiyat üzerinden %10 indirim yapılacak dedi hasta kayıt kabul.
dogum sonrası testlerle bebeğin ilk muayenesi ucretsizmis. onun dışında bisey yok doğuma dahil olan
bizde gelişmeler bu kadar:)
Ay sabah biri doguma gitmişti nokdu ki adini da unuttum
Bende de var hemoroid ama çok küçük ishal yüzünden oldu. Bazen çok canımı sıkıyor.Ben de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi
Kuzum sen niye tekrar test verdin ki. Zaten bulaştırıcılığı geçiyor virüs sende kalıyor sadece. Sen karantinaya girmiyorsun tekrar pozitif çıksa bile. Eşin de keşke vermeseydi kaç gün geçti üzerinden boş yere 1 hafta karantinaya girecek. Çok geçmiş olsun ikinize deBiz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....
Hayırlısı olsun inşallahHerkese iyi akşamlar.. bugün kontrolümüz vardı ilk olarak normal ultrasona girdim herşey normalde kilo 3.050 gram boyu 50 cm suyu güzel plesante yaşlanması vs yok.. sonra nst ye girdim nst de bebeğimin kalp atışı düz çıktı hep aynı.. doktorum biz böyle birşey istemiyoruz dedi bi git çikolata vs ye tekrar gel yine aynı çıkarsa yatış vereceğiz dedi ben baya tedirgin oldum tabi.. neyse biraz çikolata yedikten sonra kalp atışları normale döndü sanırım uyuduğu için öyle çıktı ilk nst de.. bu arada nst de yine sancım çıktı 100 kere varan hatta ben kasılma olarak hissediyordum zaten.. ama düzensizdi bu sancılar.. sonra çatı muayenesi yaptı açılma yok henüz..
Ama doktorum sancıların düzene girebilir her an doğum olabilirde dedi ama açılma olması için artık yapmam gerekenleri gösterdi pilates topunda vs..
bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Aa baya çeşit varmış magnetler de çok mantıklı hediyelik için. Sağol canım
Yaa şaka maka artık doğumlarımız başladıııııinşallah sağlıklıca geçer şu beklediğimiz günler de kavuşuruz bebeklerimize çok heycanlı şimdi sana zamanda geçmez
Maşallah bacım ne yiyip ne içiyonuz ya.
Bende de var hemoroid ama çok küçük ishal yüzünden oldu. Bazen çok canımı sıkıyor.çok geçmiş olsun inşallah kolay bir doğum olır da etkilemez seni.
Kuzum sen niye tekrar test verdin ki. Zaten bulaştırıcılığı geçiyor virüs sende kalıyor sadece. Sen karantinaya girmiyorsun tekrar pozitif çıksa bile. Eşin de keşke vermeseydi kaç gün geçti üzerinden boş yere 1 hafta karantinaya girecek. Çok geçmiş olsun ikinize desen gidebilirsin randevuna sağlık merkezini arayıp sor istersen. Ertelemene gerek yok. Uzamıyor karantinan.
Hayırlısı olsun inşallahmaşallah kuzuya kolayca doğum olsun hepimiz için. Benimde nst de 2 hafta önce baya sancım çıkmıştı ama doktor normal demişti. Valla şimdi nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Şimdi bile ağrım var sürekli.
Ben hastaneye hediye yaptırmadım doğumdan sonra evde yasin okuturum gelenlere de küçük yasin kitabı hediye yaptırırim. Diye düşündümYa ben kendim magnet sevmediğim için anahtarlık yaptırayım dedim.
Ya inan bende yiyiorum ama genetik olduğuna inanıyorum artık. Almayacak artık belli benimkinin kilo kapasitesi çok beklentim yok. En fazla 2800 olur gibi geliyor bana. O da yeter şükür. Bitliste kendi doktorum gayet güzel kilosu dedi ama ana yüreği occık daha alsaydı diyor.valla inşallah cok almamıştır diye diye gittim. trombositlerim için yeşil mercimek ve antep fıstığı yemiştim düzenli olarak. o hafta yarım kilo aldı row.
sonra çok kilo aldı diye azalttım:) iki haftada 400 gram almis. normal dogum için daha iyi böyle.
Ben hastane için değil de gelen gidene veririm evde diye yaptırdım canım. Annem de gitmeden mevlüt okutalım falan dedi ama bakalımBen hastaneye hediye yaptırmadım doğumdan sonra evde yasin okuturum gelenlere de küçük yasin kitabı hediye yaptırırim. Diye düşündüm
İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorumYa inan bende yiyiorum ama genetik olduğuna inanıyorum artık. Almayacak artık belli benimkinin kilo kapasitesi çok beklentim yok. En fazla 2800 olur gibi geliyor bana. O da yeter şükür. Bitliste kendi doktorum gayet güzel kilosu dedi ama ana yüreği occık daha alsaydı diyor.maşallah senim tospiğe
Ben hastane için değil de gelen gidene veririm evde diye yaptırdım canım. Annem de gitmeden mevlüt okutalım falan dedi ama bakalım
Ben çikolata yaptırmadım. Burası aşırı sıcak lv nim dolapta pek iyi değil. O yüzden soğuk baklava yaptıracak kb. Anahtarlığı yaptırdım dolaptan.İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorum
Ya inan bende yiyiorum ama genetik olduğuna inanıyorum artık. Almayacak artık belli benimkinin kilo kapasitesi çok beklentim yok. En fazla 2800 olur gibi geliyor bana. O da yeter şükür. Bitliste kendi doktorum gayet güzel kilosu dedi ama ana yüreği occık daha alsaydı diyor.maşallah senim tospiğe
Ben hastane için değil de gelen gidene veririm evde diye yaptırdım canım. Annem de gitmeden mevlüt okutalım falan dedi ama bakalım
Ay yarın inşallah öğreneceğim kaç kilo boyu nasıl kendi iyi mi falan diye. Adam akıllı bir doktora gideceğiz sonunda.benim ilkine de 2.800 3.000 doğar dedi doktor 3.500 dogdubakma sen ultrasona
bu bebis de hep önden gitti. dediğin gibi genetik olabilir canim:) bence seninkinin kilosu da güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?