2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok gecmiyor. Evde oyalanacak birseyler bulacağım artık

İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorum

Çikolata atölyesinde sipariş verdim ben, çikolatası Pelit. Gittim tattım da. Magnet de gazoz açacağı şeklinde olanlardan sipariş verdim, diğer türlü başkası aldığı magneti kenara koyuyor, kullanılsın dedim

Ilk kizim 4 kilo dogdu oglum 3580 bu kizim minyon olcak heralde zayif gidiyo

Kızlar belimin sağ tarafından vuran bi ağrı var bir de adet sancısı gibi karnımda ağrı var. Normal mi bunlar? Valla hiç anlamıyorum ben bu ağrılardan falan.

inşallah güzel haberlerle gel annesi
bana göre de çok iyi ya 3.5
ama fazlası olmasa doğarken kolay olur

inşallah güzel haberlerle gel annesi
bana göre de çok iyi ya 3.5
ama fazlası olmasa doğarken kolay olur
İnşallah heyecandan uyku tutmaz beni artık bu gece.

Allahım şu tecrübesiyle çok fena bir şeymiş. Valla hiç bir konuda iyi veya kötü fikrim yok gerçekten

Visne hosafı ve kuru üzüm hosafi cok süt yapiyor.. kaysiiyi pek onermem kabizliga iyi gelir derken bebegi sancilaştirma.. yedigimize ictigimize dikkat etmek lazim yoksa sonu sıkıntı

İnşallah heyecandan uyku tutmaz beni artık bu gece.

Allahım şu tecrübesiyle çok fena bir şeymiş. Valla hiç bir konuda iyi veya kötü fikrim yok gerçekten

dogumla ilgili olarak söylüyorum bilmemek mutluluktur row
ilkinde ben bide hiç bisey de arastirmamistim kafam bulunmasın diye topik de takip etmemistim

dogumla ilgili olarak söylüyorum bilmemek mutluluktur row
ilkinde ben bide hiç bisey de arastirmamistim kafam bulunmasın diye topik de takip etmemistim
Kız anaaaa ben başından beri burda olaraktan bi kötü oldum şimdi. Ay neler okudum yav hiç aklıma gelmedi aman takip etmiyim demek

Kız anaaaa ben başından beri burda olaraktan bi kötü oldum şimdi. Ay neler okudum yav hiç aklıma gelmedi aman takip etmiyim demek

işte bak uyanık insan öyle olur
hiç stres gerilme olmadı biseyler görüp duymayinca çevremde hamile de yoktu. minnoş minnoş yuvarlandim

şimdi kadin dogumcu gibi hissediyorum kendimi hem bir doğumun var hem burda çok şey gördüm okudum

Biraz bilgi sahibi olmak iyi aslında bilmediğim çok güzel şeyler öğrendim ama bazı konular beni çok etkiledi. Neyse 2. Ye ben yardımcı olacak ilk doğum yapacaklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…