- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Yok gecmiyor. Evde oyalanacak birseyler bulacağım artıkYaa şaka maka artık doğumlarımız başladıııııinşallah sağlıklıca geçer şu beklediğimiz günler de kavuşuruz bebeklerimize çok heycanlı şimdi sana zamanda geçmez
Maşallah bacım ne yiyip ne içiyonuz ya.
Bende de var hemoroid ama çok küçük ishal yüzünden oldu. Bazen çok canımı sıkıyor.çok geçmiş olsun inşallah kolay bir doğum olır da etkilemez seni.
Kuzum sen niye tekrar test verdin ki. Zaten bulaştırıcılığı geçiyor virüs sende kalıyor sadece. Sen karantinaya girmiyorsun tekrar pozitif çıksa bile. Eşin de keşke vermeseydi kaç gün geçti üzerinden boş yere 1 hafta karantinaya girecek. Çok geçmiş olsun ikinize desen gidebilirsin randevuna sağlık merkezini arayıp sor istersen. Ertelemene gerek yok. Uzamıyor karantinan.
Hayırlısı olsun inşallahmaşallah kuzuya kolayca doğum olsun hepimiz için. Benimde nst de 2 hafta önce baya sancım çıkmıştı ama doktor normal demişti. Valla şimdi nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Şimdi bile ağrım var sürekli.
İnternetten yaptirirsan resim at da bakim yada yaptiran memnun kalan ya içindeki çikolata kalitesiz gelmesinden şüpheye düşüyorum
Planlı olunca da böyle oluyor işteYok gecmiyor. Evde oyalanacak birseyler bulacağım artık
Nekadar gec okadar iyi benimde 3. Sezeryan bugun gittim 4 5 agustos gibi aliriz dedi 3040 olmus kilosu boyuda 51 cm olmusBenim 3.sezeryan olacak ayın 10 11 diyor doktor.
Ilk kizim 4 kilo dogdu oglum 3580 bu kizim minyon olcak heralde zayif gidiyoAy yarın inşallah öğreneceğim kaç kilo boyu nasıl kendi iyi mi falan diye. Adam akıllı bir doktora gideceğiz sonunda.hay maşallah anacım pek tombik doğuyor senin bebişler gerçi 3.5 kilo çok değil ama benim kıza göre fazla tabi
Senin bebiklere de maşallahIlk kizim 4 kilo dogdu oglum 3580 bu kizim minyon olcak heralde zayif gidiyo
Evet kuzum gelmedi zaten sezeryana aldilar kilolu olunca normal dogumda sıkıntı oluyo saglicakla gelsinlerde aman dısardada alirlar kiloSenin bebiklere de maşallahneyse benim ilk doğum zayıf olsun kolay çıkar beni zorlamaz
Amin amin kesinlikle. Yeter ki sağlıklı olsunlarEvet kuzum gelmedi zaten sezeryana aldilar kilolu olunca normal dogumda sıkıntı oluyo saglicakla gelsinlerde aman dısardada alirlar kilo
Ay yarın inşallah öğreneceğim kaç kilo boyu nasıl kendi iyi mi falan diye. Adam akıllı bir doktora gideceğiz sonunda.hay maşallah anacım pek tombik doğuyor senin bebişler gerçi 3.5 kilo çok değil ama benim kıza göre fazla tabi
Yalancı kasılmalar. Bende de oluyor.Kızlar belimin sağ tarafından vuran bi ağrı var bir de adet sancısı gibi karnımda ağrı var. Normal mi bunlar? Valla hiç anlamıyorum ben bu ağrılardan falan.
İnşallahinşallah güzel haberlerle gel annesi
bana göre de çok iyi ya 3.5
ama fazlası olmasa doğarken kolay olur
Önce böbreğim ağrıyor sandım. JajajajYalancı kasılmalar. Bende de oluyor.
Visne hosafı ve kuru üzüm hosafi cok süt yapiyor.. kaysiiyi pek onermem kabizliga iyi gelir derken bebegi sancilaştirma.. yedigimize ictigimize dikkat etmek lazim yoksa sonu sıkıntıDereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmen
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedense
İnşallahheyecandan uyku tutmaz beni artık bu gece.
Allahım şu tecrübesiyle çok fena bir şeymiş. Valla hiç bir konuda iyi veya kötü fikrim yok gerçekten
Kız anaaaa ben başından beri burda olaraktan bi kötü oldum şimdi. Ay neler okudum yav hiç aklıma gelmedi aman takip etmiyim demekdogumla ilgili olarak söylüyorum bilmemek mutluluktur row
ilkinde ben bide hiç bisey de arastirmamistim kafam bulunmasın diyetopik de takip etmemistim
Kız anaaaa ben başından beri burda olaraktan bi kötü oldum şimdi. Ay neler okudum yav hiç aklıma gelmedi aman takip etmiyim demek
Biraz bilgi sahibi olmak iyi aslında bilmediğim çok güzel şeyler öğrendim ama bazı konular beni çok etkiledi. Neyse 2. Ye ben yardımcı olacak ilk doğum yapacaklara.işte bak uyanık insan öyle olur
hiç stres gerilme olmadı biseyler görüp duymayincaçevremde hamile de yoktu. minnoş minnoş yuvarlandim
şimdi kadin dogumcu gibi hissediyorum kendimihem bir doğumun var hem burda çok şey gördüm okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?