2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy maaşallahh tosbige grubun tombisi olacak galiba sağlıkla büyüsün benimde makat geliş ve yüzünü kapatıyor 1 aydr göremedik hep eli yüzünde

Senin baya geç vermiş. Ama kilosu güzel maşallah.

H huzurumvekizlarim maşallah güzel olmuş el becerisi başka bişey.
Ay yok canım sınırlarımı zorluyorum şükür izne ayrıldım yoksa hiç yapamazdım ama uğraştırıcı yaa masrafına da degmez hazır almak daha güzel ben ilk kez kendim yapayım dedim ama düğme dikmek kabus hiç dikiş dikemem atarm bişi sökülse yada eşim dayaanamaz diker o derece eşim bile sen hazır alrdn niye böyle uğraşıyorsun diye ben 10 tane hastaneye götürücem ordaki bizle ilgilenen hemşirelere hediye olarak wermek için içlerinede çikolata şeker gibi bisiler koyucam Kayseri'de olacağı için doğum arkadaşlarım filan gelemiycek maalesef hastaneye

Beni anlatıyorsun sandım Bi an. Benim elimden hiç bişey gelmiyor dikiş olarak. Çevremde ki kişiler terzi Benim oğlanlar anne sen niye dikmiyorsun diyor deniyorum yırtık daha güzel gözüküyor maşallah daha nasıl yapacan güzel olmuş kendi emeginle iyi fikir.

Bu çocuklar ne fena bende bişi çöpe atınca babalarına diyolar ki annem attı ama biz aldk sen dikersin banaa diye yaptım bir çılgınlık ama bir daha yapmam benim çok tarzımda değil beceride yok işte ugrasyrm çok canımm

Ozaman hayırlı olsun açılış ve kapanış hadi kaldı 4 gün geçmek bilmiyordur şimdi. Hayırlısı ile gir çık şimdiden

Biz pozitif cıkıncs filyasyondan aradılar zaten 20 temmuza kadar sen de eşin de temaslı oldugu için karamtinadasınız dediler. O sürede biz kontrol testi yaptırdık yine ben istedim artık evde rahat dolasayım negatifsem diye ama dönmemişim. Dönene kadar bulaştırıcılıgı var diye biliyorum o yuzden iptal ettim doktor randevumu, ama karamtinamız uzamadı. Yine aynı ayın 20 sine kadar karantinadayız, yaptırdıgumız iyi oldu eşim annesigile filan gidiyordu arada maskeliydi ama rahattı negatif cıktıgı için simdi daha tedbirliyiz yaslılara bulasmasın bari, bebemle ben zaten alıştım

havuzda takla atarak mı döndürenler varmış öyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Yarın Rabbim yardımcın olsun hangi yöntem daha iyi gelecekse size o olsun inşallah canım. Eminim drun senin iyiliğin ve bebeğin iyiliğini ön planda tutarak seni yönlendiriyordur. Kolay doğum ve sağlıklar diliyorum bebişinle sana
gecen hafa cok kötüydü yürürken bir dert oturuken bir dert hiç bu kadar kötü olmamıştı kabızda değildim

O kadar güçlü ıkınma hemoroidle nasıl olacak, insallah kolay olur dogumun da xok etkilemez seni
bende sordum dra hemoridle nasıl olur normal doğum dedim hemoridlerin daha kötü olur en fazla dedi nolcak dedi
bugun beni eşimde dr şikayet etti resmen ikide bir kadınlar kulubüne giriyor endişeleniyor dedi Drumda bunun daha kötüsü video izleyip ehvamlananlar var dedi. Ay kendimi suçlu gibi hissettim orda

zam mağduru birde benim muayene 300 nst 100 doğum 7000 falan olmuş ona ayrı bi üzüldüm yani 1 ayla bu kadar fark ödemek de nasıl bir sanştır

Canım gecmis Olsun şükür ki doğumdan önce atlatmış olcaksın doğuma denk gelmesi daha zor olcaktı. Sağlıkla atlatın inşallah

zam mağduru birde benim muayene 300 nst 100 doğum 7000 falan olmuş ona ayrı bi üzüldüm yani 1 ayla bu kadar fark ödemek de nasıl bir sanştır
Benim doğum 9000 zam beni etkilemicek az bi indirim alabilcem inşallah umudum o yönde. Nst şaka gibi ama 18 tl idi sok olduk muyene %20 indirimli haliyle 380lerde idi bizim zaten ahh ahh herseye yetişmek zor oluyor Allahimhepimize kolaylik versin yavrular rızkı bereketi ile gelsin tek duam

Amin canım Rabbim bol bol bereketli rızıklar versin yavrularımıza

Bugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.

Hmm anladım canım. Gerçi benim eşim 3 aşılı olduğu için girmedi karantinaya. Özellikle söylediler. Bana da 1 hafta sonra karantinaya bitiyor test yaptırmanıza gerek yok demişlerdi. Eşiniz sağa sola gidiyorsa iyi olmuş yaptırması. Zaten az kalmış bitmesine karantinanın. Son hafta yaşadığımız duruma bak cidden. Pişmiş tavuğun başına gelmez

Maşallah nasıl tatlı çıkmış öyle canım hiç canını sıkma 10günde 100gram alır bence kesinlikle. her bebek bir olmuyor kimi minyon kimi toplu oluyor. Önemli olan sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…