Ayyy maaşallahh tosbigeKızlar benımde bugün kontrolüm vardı.34+3 gene tombişiz 2.910 gram cıktık
Zaten cok büyüdüğünü hissediyorum karnım bir anda aşırı aşırı fazla büyüdü şuan karpuzu falan baya solladıkşişko patatesim yüzünü gene göstermedi
Biraz bilgi sahibi olmak iyi aslında bilmediğim çok güzel şeyler öğrendim ama bazı konular beni çok etkiledi. Neyse 2. Ye ben yardımcı olacak ilk doğum yapacaklara.
Senin baya geç vermiş. Ama kilosu güzel maşallah.Nekadar gec okadar iyi benimde 3. Sezeryan bugun gittim 4 5 agustos gibi aliriz dedi 3040 olmus kilosu boyuda 51 cm olmus
Ay yok canım sınırlarımı zorluyorum şükür izne ayrıldım yoksa hiç yapamazdım ama uğraştırıcı yaa masrafına da degmez hazır almak daha güzel ben ilk kez kendim yapayım dedim ama düğme dikmek kabus hiç dikiş dikemem atarm bişi sökülse yada eşim dayaanamaz diker o dereceSenin baya geç vermiş. Ama kilosu güzel maşallah.
H huzurumvekizlarim maşallah güzel olmuş el becerisi başka bişey.
Beni anlatıyorsun sandım Bi an. Benim elimden hiç bişey gelmiyor dikiş olarak. Çevremde ki kişiler terziAy yok canım sınırlarımı zorluyorum şükür izne ayrıldım yoksa hiç yapamazdım ama uğraştırıcı yaa masrafına da degmez hazır almak daha güzel ben ilk kez kendim yapayım dedim ama düğme dikmek kabus hiç dikiş dikemem atarm bişi sökülse yada eşim dayaanamaz diker o dereceeşim bile sen hazır alrdn niye böyle uğraşıyorsun diye ben 10 tane hastaneye götürücem ordaki bizle ilgilenen hemşirelere hediye olarak wermek için içlerinede çikolata şeker gibi bisiler koyucam Kayseri'de olacağı için doğum arkadaşlarım filan gelemiycek maalesef hastaneye
Bu çocuklar ne fena bende bişi çöpe atınca babalarına diyolar ki annem attı ama biz aldk sen dikersin banaa diyeBeni anlatıyorsun sandım Bi an. Benim elimden hiç bişey gelmiyor dikiş olarak. Çevremde ki kişiler terziBenim oğlanlar anne sen niye dikmiyorsun diyor deniyorum yırtık daha güzel gözüküyor maşallah daha nasıl yapacan güzel olmuş kendi emeginle iyi fikir.
İnşallahTüh yaa çok geçmiş olsun canım bu ara çok yaygın yine Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin olmamıştı esirgesin inşallah ben 3 aylık hamileyken olmuştum hafif geçirmistim dilerim sizde hemen geçip gider
Ozaman hayırlı olsun açılış ve kapanışBu çocuklar ne fena bende bişi çöpe atınca babalarına diyolar ki annem attı ama biz aldk sen dikersin banaa diyeyaptım bir çılgınlık ama bir daha yapmam benim çok tarzımda değil beceride yok işte ugrasyrm çok canımm
Biz pozitif cıkıncs filyasyondan aradılar zaten 20 temmuza kadar sen de eşin de temaslı oldugu için karamtinadasınız dediler. O sürede biz kontrol testi yaptırdık yine ben istedim artık evde rahat dolasayım negatifsem diye ama dönmemişim. Dönene kadar bulaştırıcılıgı var diye biliyorum o yuzden iptal ettim doktor randevumu, ama karamtinamız uzamadı. Yine aynı ayın 20 sine kadar karantinadayız, yaptırdıgumız iyi oldu eşim annesigile filan gidiyordu arada maskeliydi ama rahattı negatif cıktıgı için simdi daha tedbirliyiz yaslılara bulasmasın bari, bebemle ben zaten alıştımYaa şaka maka artık doğumlarımız başladıııııinşallah sağlıklıca geçer şu beklediğimiz günler de kavuşuruz bebeklerimize çok heycanlı şimdi sana zamanda geçmez
Maşallah bacım ne yiyip ne içiyonuz ya.
Bende de var hemoroid ama çok küçük ishal yüzünden oldu. Bazen çok canımı sıkıyor.çok geçmiş olsun inşallah kolay bir doğum olır da etkilemez seni.
Kuzum sen niye tekrar test verdin ki. Zaten bulaştırıcılığı geçiyor virüs sende kalıyor sadece. Sen karantinaya girmiyorsun tekrar pozitif çıksa bile. Eşin de keşke vermeseydi kaç gün geçti üzerinden boş yere 1 hafta karantinaya girecek. Çok geçmiş olsun ikinize desen gidebilirsin randevuna sağlık merkezini arayıp sor istersen. Ertelemene gerek yok. Uzamıyor karantinan.
Hayırlısı olsun inşallahmaşallah kuzuya kolayca doğum olsun hepimiz için. Benimde nst de 2 hafta önce baya sancım çıkmıştı ama doktor normal demişti. Valla şimdi nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Şimdi bile ağrım var sürekli.
Ya bu arada zam gelmişmuayene 265ti 365 olmuş, doğum 5500 dü 7200 olmuş nst 60tı o bile 80 olmuş şaka gibi. Doktora sordum devamlı hastanızım bişey yapılmaz mı, hastanenin ikramı olabilir %10 indirim olabilir dedi. Bidakine eşimle gidicem pazarlıkta iyidir :) doğumda sağma makinesi, mamayı sordum ikiside varmış, Şırınga yada kaşık biberon kullanılıyor genelde diye okudum dedim, bazı durumlarda biberonada ihtiyaç oluyor yenidoğan biberonu yanında olsun dedi.
havuzda takla atarak mı döndürenler varmış öyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorumkızlar bugün benim 36+0 kontrolüm 37+0'da haftaya bugün olacak. ama benim bebek hala dönmedi. kafası yukarda gibi hissediyorum. ne zamana kadar dönme ihtimali var. yada döndürebilmek için yapabileceğim hareketler var mı? bayram tatilinde kim görse oo senin daha çok göbeğin hala inmemiş diyolar.
Yarın Rabbim yardımcın olsun hangi yöntem daha iyi gelecekse size o olsun inşallah canım. Eminim drun senin iyiliğin ve bebeğin iyiliğini ön planda tutarak seni yönlendiriyordur. Kolay doğum ve sağlıklar diliyorum bebişinle sanaTabi ki oyle canım doktorum normal konusunda ısrarcı ve açılmam 3 cm olmuş sancım yok yarın sabah suni sancıyla başlıcak süreç kötü olursam açılmam ilerlemezse sezeryana alıcak en azından dene diyor Allah yardımcımız olsun benim Fe hepimizin de
Aynen dikkat et hareketine falan da sürekli..Bugünsabah gittik canım eşimle direk sezeryana alın dedik ben dedim hocam bende hiç ışık yok hem normale cwsaretim yok hem sancım yok riske atmayalım daha fazla adam sende yok ama muaynen cok iyi bak cok iyi olacak diye tekrardan diretti oyle olunca yeniden alttan muayne yaptı ben sezeryan. Kafasıyla gidince müsade etmeyecektim ama ona güvenmekten başka çarem yok demek bir bildiği var yoksa sezeryan onun içinde en basiti hem o kurtulur hem biz neyse muayne sonrası 3 cm dedi açıklık yine ve kaç gündür bu açıklıkla geziyorsun enfeksiyon riskin var yarın her türlü doğurman gerek dedi suniyle baslıcaz eğer cok kötü olursam zorlamayacak sezeryana alacak saatlerce suni çektirmicem sana dedi Bakalım neler bekliyor bizi
gecen hafa cok kötüydü yürürken bir dert oturuken bir dert hiç bu kadar kötü olmamıştı kabızda değildimBen de cok karisigim bu ara. Hemoroidim tekrarladi cok canim.yaniyo. gerekli kremleri fitili falan kullaniyorum ama 5 gundur azaptayim. Boyle normal dogum nasil olucak bilmiyorum. Icimden bi ses git sezeryan ol diyo. Sonra bana kmsenin bakmayacagi aklima geliyo. Cok kotu zamanda tekrarladi
Daflon 500 mg
bende sordum dra hemoridle nasıl olur normal doğum dedim hemoridlerin daha kötü olur en fazla dedi nolcak dediO kadar güçlü ıkınma hemoroidle nasıl olacak, insallah kolay olur dogumun da xok etkilemez seni
bugun beni eşimde dr şikayet etti resmen ikide bir kadınlar kulubüne giriyor endişeleniyor dediişte bak uyanık insan öyle olur
hiç stres gerilme olmadı biseyler görüp duymayincaçevremde hamile de yoktu. minnoş minnoş yuvarlandim
şimdi kadin dogumcu gibi hissediyorum kendimihem bir doğumun var hem burda çok şey gördüm okudum
zam mağduru birde benim muayene 300 nst 100 doğum 7000 falan olmuş ona ayrı bi üzüldüm yani 1 ayla bu kadar fark ödemek de nasıl bir sanştırYa bu arada zam gelmişmuayene 265ti 365 olmuş, doğum 5500 dü 7200 olmuş nst 60tı o bile 80 olmuş şaka gibi. Doktora sordum devamlı hastanızım bişey yapılmaz mı, hastanenin ikramı olabilir %10 indirim olabilir dedi. Bidakine eşimle gidicem pazarlıkta iyidir :) doğumda sağma makinesi, mamayı sordum ikiside varmış, Şırınga yada kaşık biberon kullanılıyor genelde diye okudum dedim, bazı durumlarda biberonada ihtiyaç oluyor yenidoğan biberonu yanında olsun dedi.
Canım gecmis Olsun şükür ki doğumdan önce atlatmış olcaksın doğuma denk gelmesi daha zor olcaktı. Sağlıkla atlatın inşallahİnsallah, biz de öyle diyoruz vardır bir hayır bunda da, tam bu zamanda bize denk gelmesi belki bizi bişeylerdeb korumak için, bebeğim de benimle birlikte direniyor yavrum, o sağlıklı olsun da geriai önemli değil, dediğin gibi biraz kendimizle ilgilenelim hazır karantinadayız
Benim doğum 9000zam mağduru birde benim muayene 300 nst 100 doğum 7000 falan olmuş ona ayrı bi üzüldüm yani 1 ayla bu kadar fark ödemek de nasıl bir sanştır
Bana proctolog krem ve aynı marka fitil verdi ama yok yani çok çare olmadıDaflon 500 mg
Amin canım Rabbim bol bol bereketli rızıklar versin yavrularımızaBenim doğum 9000zam beni etkilemicek az bi indirim alabilcem inşallah umudum o yönde. Nst şaka gibi ama 18 tl idi sok olduk muyene %20 indirimli haliyle 380lerde idi bizim zaten ahh ahh herseye yetişmek zor oluyor Allahimhepimize kolaylik versin yavrular rızkı bereketi ile gelsin tek duam
Hmm anladım canım. Gerçi benim eşim 3 aşılı olduğu için girmedi karantinaya. Özellikle söylediler. Bana da 1 hafta sonra karantinaya bitiyor test yaptırmanıza gerek yok demişlerdi. Eşiniz sağa sola gidiyorsa iyi olmuş yaptırması. Zaten az kalmış bitmesine karantinanın. Son hafta yaşadığımız duruma bak cidden. Pişmiş tavuğun başına gelmezBiz pozitif cıkıncs filyasyondan aradılar zaten 20 temmuza kadar sen de eşin de temaslı oldugu için karamtinadasınız dediler. O sürede biz kontrol testi yaptırdık yine ben istedim artık evde rahat dolasayım negatifsem diye ama dönmemişim. Dönene kadar bulaştırıcılıgı var diye biliyorum o yuzden iptal ettim doktor randevumu, ama karamtinamız uzamadı. Yine aynı ayın 20 sine kadar karantinadayız, yaptırdıgumız iyi oldu eşim annesigile filan gidiyordu arada maskeliydi ama rahattı negatif cıktıgı için simdi daha tedbirliyiz yaslılara bulasmasın bari, bebemle ben zaten alıştım
Maşallah nasıl tatlı çıkmış öyleBugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.
Eki Görüntüle 3099213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?