2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç moralini bozma benim kız da aynı böyle. 35 hafta 2300 küsürdü. Doktorum kilosu hayat iyi demişti. Zaten daha var doğuma aceleci değilse bizim için 2500 de yeterli demişti. Moralini bozma. Alır inşallah kuzucuk kilo. maşallah ama tontik çıkmış kendisi

Benim vücut iyice zıvanadan çıktı.. resmen midem kazınıyor açlık+sıcaktan uyuyamıyorum. Tabi saçma sapan heyecan yaptım bi de..

Hanımlar joie signature tourist modeli ile sunny baby viper modeli nasıl?
Sunny baby kullanan varmı?

Burdedogumdan itibaren kullanılan bebek arabası. (hani tam yatan bebek arabası) bebek ona konulup gezdirilir mi?
Puset var elimizde ama bebek arabasına takılan değil.oto koltuğu gibi olacak.arabata takılmayınca elde pusetle gezemeyiz. Bebeği direkt arabaya yatirsak 180derexe oturmadan güvenli olur mu?

Benim vücut iyice zıvanadan çıktı.. resmen midem kazınıyor açlık+sıcaktan uyuyamıyorum. Tabi saçma sapan heyecan yaptım bi de..
Bendeayniyyim canım gece kaç gere uyanıyorum atistiriyorum. Sıcak dersen bir ustumdekini atıyorum bir usuyorum. Sağa soladonerken canım yaniyor

Bende bir hafta sonra test verdim 2. Pozitif çıktım. Filyasyon ve covit hattı bulasiklik azalıyor maskeni tak sosyal mesafeni koru ise git dedi.ailw hekimi rapor vermedi 2.pozitifim hamieleuim dedim.ise ilk gün gittim 2. Gün başka doktordan rapor aldım hala iyilesmesin hastayım hamileyim diye.
Evdede dikkat ettim.2 haftada da negatife döndüm
Bulaşıcılık az dese de dikkat edin yinede..
Sakin olun. Allah beterinden korusun. Birkaç gün sonra tekrar verirsin test negatif olmussan gidersin doktora. Sen sakin ol ki bebek etkilenmesin

Bendeayniyyim canım gece kaç gere uyanıyorum atistiriyorum. Sıcak dersen bir ustumdekini atıyorum bir usuyorum. Sağa soladonerken canım yaniyor
Valla sancım var bu nasıl yalancı anlamadım. Ödüm kopuyor doğurcam diye. Kızımda çok hareketlendi ya da her gece böyleydi ama ben hissetmiyordum uyanık olunca mı hissettim naptım. Bi şeyler yememek için direniyorum şunaanda

Sancim kaç dk da bir? Yalancı mi ki çok siksa olmadı bir dokotra mi gitsen ki?

Canım bir iki lokma birşey at için yatissin

Sabaha karşı 5-6 gibi açlıktan uyanıp süt-muz yapıp geri yatıyorum bende. Son zamanlarda vücutlar iyice şaşırıyor. Hayırlısıyla doğurup rahatlasak bir an önce

Sancim kaç dk da bir? Yalancı mi ki çok siksa olmadı bir dokotra mi gitsen ki?

Canım bir iki lokma birşey at için yatissin
Uzun sürdüğü için endişeleniyorum aslında. Gerçek olsa sancı kısa sürer demi? Şu anda yok mesela. Ama şimdi kasılma var. Ay doktora gitcem dayansın biraz.

Sabaha karşı 5-6 gibi açlıktan uyanıp süt-muz yapıp geri yatıyorum bende. Son zamanlarda vücutlar iyice şaşırıyor. Hayırlısıyla doğurup rahatlasak bir an önce
Olamaz böyle bir şey. hiç yaşamamıştım bugüne kadar mükemmel idare ediyordum. Akşam mi yedim desem maşallah pek çok yedim ama mideme yetmemiş

Canım ben de akşam soğuğa yakın duş aalıyorum bir de bol su iç ödem için karıncalanma ben de yaşadım geçiyo çok şükür
Bende bugün muaneye gittim. Nst sonucum iyi çok şükür bebek 3300 gr 53 cm. Kafası büyük sezeryan olma ihtimalim varmış bakalım haftaya tekrar gideceğim
Maşallah canım doğana kadar daha sa uzar
Aynen ya hoşaf iyi oluyor bugün ben de 36+0 ım ama ben de sanki Ağustos ilk günler doğururum gibi geliyo
Ben de İnstagram da bir yere yaptırdım buzdolabına koymayın ama bebeğin dolabına koysanız bile olur gölgede dursun yeter dediler bakalım birşey olmaz inşallah önceden almak daha iyi galiba
Senin şu kv yokmu. Kızın İçin geçmiş olsun canım. Hadi bakalım senin doğumu da çok merak ediyorum valla sağlıkla gelsin.
Canım Nutella ve kaşar çok kilo aldırıyor diye biliyorum benim canım da her gün Nutella istiyor valla hayatımda hiç yemediğim kadar yedim
Benim kız Bayadır göstermiyor hep yüzü kapalı çok merak ediyorum
Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Canım güzel doğumun olsun inşallah. Sağlıkla al bebişini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…