Hiç moralini bozma benim kız da aynı böyle. 35 hafta 2300 küsürdü. Doktorum kilosu hayat iyi demişti. Zaten daha var doğuma aceleci değilse bizim için 2500 de yeterli demişti. Moralini bozma. Alır inşallah kuzucuk kilo.Bugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.
Eki Görüntüle 3099213
Bendeayniyyim canım gece kaç gere uyanıyorum atistiriyorum. Sıcak dersen bir ustumdekini atıyorum bir usuyorum. Sağa soladonerken canım yaniyorBenim vücut iyice zıvanadan çıktı.. resmen midem kazınıyor açlık+sıcaktan uyuyamıyorum. Tabi saçma sapan heyecan yaptım bi de..
Bende bir hafta sonra test verdim 2. Pozitif çıktım. Filyasyon ve covit hattı bulasiklik azalıyor maskeni tak sosyal mesafeni koru ise git dedi.ailw hekimi rapor vermedi 2.pozitifim hamieleuim dedim.ise ilk gün gittim 2. Gün başka doktordan rapor aldım hala iyilesmesin hastayım hamileyim diye.Biz de bugun eşimle covid testi verdik negatife dönmüşümdür belki diye. Ben hala pozitifim bir de ustune ustuk eşim de pozitif cıktı. Aglasam mı gülsem mi bilemiyorum. Yarın doktor randevumuz vardı o da yalan oldu. Evin içinde cıldırmaktayız şu an....
Valla sancım var bu nasıl yalancı anlamadım. Ödüm kopuyor doğurcam diye. Kızımda çok hareketlendi ya da her gece böyleydi ama ben hissetmiyordum uyanık olunca mı hissettim naptım. Bi şeyler yememek için direniyorum şunaandaBendeayniyyim canım gece kaç gere uyanıyorum atistiriyorum. Sıcak dersen bir ustumdekini atıyorum bir usuyorum. Sağa soladonerken canım yaniyor
Sancim kaç dk da bir? Yalancı mi ki çok siksa olmadı bir dokotra mi gitsen ki?Valla sancım var bu nasıl yalancı anlamadım. Ödüm kopuyor doğurcam diye. Kızımda çok hareketlendi ya da her gece böyleydi ama ben hissetmiyordum uyanık olunca mı hissettim naptım. Bi şeyler yememek için direniyorum şunaanda
Sabaha karşı 5-6 gibi açlıktan uyanıp süt-muz yapıp geri yatıyorum bende. Son zamanlarda vücutlar iyice şaşırıyor. Hayırlısıyla doğurup rahatlasak bir an önceBenim vücut iyice zıvanadan çıktı.. resmen midem kazınıyor açlık+sıcaktan uyuyamıyorum. Tabi saçma sapan heyecan yaptım bi de..
Uzun sürdüğü için endişeleniyorum aslında. Gerçek olsa sancı kısa sürer demi? Şu anda yok mesela. Ama şimdi kasılma var. Ay doktora gitcem dayansın biraz.Sancim kaç dk da bir? Yalancı mi ki çok siksa olmadı bir dokotra mi gitsen ki?
Canım bir iki lokma birşey at için yatissin
Olamaz böyle bir şey.Sabaha karşı 5-6 gibi açlıktan uyanıp süt-muz yapıp geri yatıyorum bende. Son zamanlarda vücutlar iyice şaşırıyor. Hayırlısıyla doğurup rahatlasak bir an önce
Ay bilemedim bende şimdi.uzun muydu kısa olan mi dogumduUzun sürdüğü için endişeleniyorum aslında. Gerçek olsa sancı kısa sürer demi? Şu anda yok mesela. Ama şimdi kasılma var. Ay doktora gitcem dayansın biraz.
Bence yalancı sancı. Ama uyutmadı beni. Çok fena ağrım var. Tüm uykum dağıldı.Ay bilemedim bende şimdi.uzun muydu kısa olan mi dogumdu
Canım bugün taburcu olduk çok şükür Rabbime herşey yolunda inşallah sizlerde iyisinizdirM Mucize yolunda canımm nasılsın taburcu oldumuz mu herşey yolundamı
@esesye sen ne yaptın canım nasıl geçti doğumun inşallah sende bebiste iyidir
Ayy maşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Canım sancin ve kasilman varsa hemen doktora gitBence yalancı sancı. Ama uyutmadı beni. Çok fena ağrım var. Tüm uykum dağıldı.
Canım ben de akşam soğuğa yakın duş aalıyorum bir de bol su iç ödem için karıncalanma ben de yaşadım geçiyo çok şükürMerhaba kızlar umarım herkes iyidir, doğum yapanları tebrik ediyorum inşallah sağlıklıdır bebişlerBende bugün kendi doktoruma gittim, izindeydi geçenlerde başka doktora gitmiştim. Nstde sancı yok hareketler iyi, yine gelişimi ileride, plesanta yaşlanmış biraz bu haftalarda normal beklediğimiz bir durum dedi. Herşey yolunda çok şükür, geçen sezeryanıda düşün demişti bugün senden umutluyum normal doğurursun dedi. Bebek kanala girmiş yüzünü göremedi, baya aşağıda dedi. Çatıya yada açılmaya bakmadı çatı için 38. Hafta dedi. Tahmini 39da bebek gelebilir dedi. Yürüyüş, pilates topu, adaçayı, hurma, ahududu yaprağı çayı hepsine ok başla dedi. Her hafta gideceğim artık nst bakılacak hemde muayene. Demire devam, ferritin düşükmüş bu yüzden min 2 sene çocuk düşünmemem gerekebilir kendini toparlaman için dedi. Zaten düşünmem en az 4 sene hayırlısı tabi. Doğumlar yaklaştıkça geriliyorum bir yandan okumamam en iyisi diyorum bi yandan merak ediyorum nasıl doğum hikayeleri gelecek diye :) inşallah herkesin kolay rahat doğumu olur Ellerim çok uyuşuyor parmak uçlarım karıncalanıyor, ödem sinire baskı yapıyormuş buz uygula dedi. Ayaklarım ellerim tüm vücudum ödem oldu hep
Maşallah canım doğana kadar daha sa uzarBende bugün muaneye gittim. Nst sonucum iyi çok şükür bebek 3300 gr 53 cm. Kafası büyük sezeryan olma ihtimalim varmış bakalım haftaya tekrar gideceğim
Aynen ya hoşaf iyi oluyor bugün ben de 36+0 ım ama ben de sanki Ağustos ilk günler doğururum gibi geliyoDereotunu biliyorum sadece hoşaf ne hoşafi okdugu farkeder mi hastaneye yapip buzluga atayim da götüreyim diyorum kayisi üzüm hoşafi hem kabizlik olursa iyi gelir süt sagma makinami da koydum valize ne olur ne olmaz diye 1 gecelik(insallah) sezeryan icin kavimler göçü hazirladim resmen
Icimden bir sen 1 1.5 haftaya doğuracaksin duyor nedense
Ben de İnstagram da bir yere yaptırdım buzdolabına koymayın ama bebeğin dolabına koysanız bile olur gölgede dursun yeter dediler bakalım birşey olmaz inşallah önceden almak daha iyi galibaorası neresi canım mesajında mı görülmüyo acaba? bide mesela ne zaman doğuracağıız belli değil ne zaman yaptırmalı çikolata kolonyayı vakti geldi mi acaba? şimdi 36 37 gibi yaptırsak 39 da doğursak çikolata kötü olur mu
Senin şu kv yokmu. Kızın İçin geçmiş olsun canım. Hadi bakalım senin doğumu da çok merak ediyorum valla sağlıkla gelsin.Cok zor bi gundu benim icin sabah kv aradi cocuk ölüyo dedi o kadar cok korkuttu ki kendi paniginden dolayi olan bize oldu.. sadece mide üsütmesi kusma apar topar cocuklari topladi geldi amaci bakmamak simdide kiziyla carsi pazar geziyor .. bi serum verdiler kendine geldi sükür .. bende kendi muanemden yeni ciktim hersey yolunda 2.600 olmusuz cokta kilosundan umutlu degilim zaten hic istahim yok pek yemiyorum son zamnlar haftasiyla uyumlu dedi ..saglikli olmasi daha onemli suan hic degilse dogumda kolay olur, birde haftaya tekrar gel dedi.. dogumu sordum topun agzindasin 1 haftayada olabilir 2 haftayada dedi bana yinede bi umut oldu bu hayirlisi olsun bakalim
Canım Nutella ve kaşar çok kilo aldırıyor diye biliyorum benim canım da her gün Nutella istiyor valla hayatımda hiç yemediğim kadar yedimYa inan bende yiyiorum ama genetik olduğuna inanıyorum artık. Almayacak artık belli benimkinin kilo kapasitesi çok beklentim yok. En fazla 2800 olur gibi geliyor bana. O da yeter şükür. Bitliste kendi doktorum gayet güzel kilosu dedi ama ana yüreği occık daha alsaydı diyor.maşallah senim tospiğe
Ben hastane için değil de gelen gidene veririm evde diye yaptırdım canım. Annem de gitmeden mevlüt okutalım falan dedi ama bakalım
Benim kız Bayadır göstermiyor hep yüzü kapalı çok merak ediyorumKızlar benımde bugün kontrolüm vardı.34+3 gene tombişiz 2.910 gram cıktık
Zaten cok büyüdüğünü hissediyorum karnım bir anda aşırı aşırı fazla büyüdü şuan karpuzu falan baya solladıkşişko patatesim yüzünü gene göstermedi
Canım güzel doğumun olsun inşallah. Sağlıkla al bebişini kucağına.Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Hayirli bir dogum diliyorum. Saglikla bir avazda insallah ☺Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Sağlıkla doğur güzel haberlerini bekliyoruz. Gece gece heyecan yaptım vallaKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Şimdi nasılsın canım? Geçmedi ise bir doktoruna mesaj at olmadiBence yalancı sancı. Ama uyutmadı beni. Çok fena ağrım var. Tüm uykum dağıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?