Yeteeer demek istiyorum yaaa bu zilli doğumda bile göstermeyebilir valla elini yüzünden çekmiyomuşşş dndjKızlar benımde bugün kontrolüm vardı.34+3 gene tombişiz 2.910 gram cıktık
Zaten cok büyüdüğünü hissediyorum karnım bir anda aşırı aşırı fazla büyüdü şuan karpuzu falan baya solladıkşişko patatesim yüzünü gene göstermedi
Canııım hayırlı olsun ❤Sağlıkla büyüsün bebişAyy maşallahRabbim kolaylık versin inşallah yar ve yardımcınız olsun canım
Canım hayırlısıyla sağlıkla al kucağına hayırlı bir doğum olsun bizleri de haberdar etKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Korkuular sardı benii dokturum çok iyi ama ilk kez onla ameliyat olucam hastane ve hemşireler nasıl bilmiyorum karna bastrma kum torbası filan ben hiç öyle ağrı acı yasamadm İstanbul'da bu sefer ne olacak uygulamaları nasıl bilmiyorum endişeliyim..yeniden ameliyathaneye girecek olmak o buz gibi yer beni ürkütürOzaman hayırlı olsun açılış ve kapanışhadi kaldı 4 gün geçmek bilmiyordur şimdi. Hayırlısı ile gir çık şimdiden
Bugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.
Eki Görüntüle 3099213 m
Ayy maaşallahh tombik yanağaBugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.
Eki Görüntüle 3099213
Canım günaydın, lütfen onları düşünme ameliyathane de birsürü kişi oluyor yanında evet tanımadığın kişiler de ama yeni bi hayat dünyaya gelecek bir daha onları görmeyeceksin rahat olmaya çalış. Ben de mesela önceki doktorumun olmasını çöm isterdim ama bu defa sigortama Acıbadem i dahil etmemiştik sanki doktorumu aldatmışım gibi hissediyorum. 9 aydır gittiğim doktor eski doktorum kadar tecrübeli ama içimde bir endişe varmış gibi hep bi eksik o da eski doktorum eksik olan ama belki daha iyi olacak belki güzel geçecek kötü düşünerek kötü yaşamayalım. Ana odaklan güzelliği yaşa. Bebişini sağlıkla kucağına al. Herşey yolunda gidecek korkmaKorkuular sardı benii dokturum çok iyi ama ilk kez onla ameliyat olucam hastane ve hemşireler nasıl bilmiyorum karna bastrma kum torbası filan ben hiç öyle ağrı acı yasamadm İstanbul'da bu sefer ne olacak uygulamaları nasıl bilmiyorum endişeliyim..yeniden ameliyathaneye girecek olmak o buz gibi yer beni ürkütür
Ayyy Rabbim kolaylık wersin inşallah güzel haberlerinin bekliyoruzKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Canımm yaa moral mesajın için çok teşekkür ederim iyi hissettimCanım günaydın, lütfen onları düşünme ameliyathane de birsürü kişi oluyor yanında evet tanımadığın kişiler de ama yeni bi hayat dünyaya gelecek bir daha onları görmeyeceksin rahat olmaya çalış. Ben de mesela önceki doktorumun olmasını çöm isterdim ama bu defa sigortama Acıbadem i dahil etmemiştik sanki doktorumu aldatmışım gibi hissediyorum. 9 aydır gittiğim doktor eski doktorum kadar tecrübeli ama içimde bir endişe varmış gibi hep bi eksik o da eski doktorum eksik olan ama belki daha iyi olacak belki güzel geçecek kötü düşünerek kötü yaşamayalım. Ana odaklan güzelliği yaşa. Bebişini sağlıkla kucağına al. Herşey yolunda gidecek korkma
Vardı ama sabaha hafifledi. Şu anda çok az var. Hatta uyumuşum 4 ten sonra.Canım sancin ve kasilman varsa hemen doktora git
Yaaa sağlıkla al canım kucağına inşallah.Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Şeker olmasa neler neler yiyeceğim ama işteCanım ben de akşam soğuğa yakın duş aalıyorum bir de bol su iç ödem için karıncalanma ben de yaşadım geçiyo çok şükür
Maşallah canım doğana kadar daha sa uzar
Aynen ya hoşaf iyi oluyor bugün ben de 36+0 ım ama ben de sanki Ağustos ilk günler doğururum gibi geliyo
Ben de İnstagram da bir yere yaptırdım buzdolabına koymayın ama bebeğin dolabına koysanız bile olur gölgede dursun yeter dediler bakalım birşey olmaz inşallah önceden almak daha iyi galiba
Senin şu kv yokmu. Kızın İçin geçmiş olsun canım. Hadi bakalım senin doğumu da çok merak ediyorum valla sağlıkla gelsin.
Canım Nutella ve kaşar çok kilo aldırıyor diye biliyorum benim canım da her gün Nutella istiyor valla hayatımda hiç yemediğim kadar yedim
Benim kız Bayadır göstermiyor hep yüzü kapalı çok merak ediyorum
Canım güzel doğumun olsun inşallah. Sağlıkla al bebişini kucağına.
Canım sabah 4 gibi uyumuş kalmışım hafifledi şükür. Doktorum yok benim şu anda burada. 1 de randevum var bakalım nst ye alır herhalde. Belki olır o zaman bu sancı ne innesi.Şimdi nasılsın canım? Geçmedi ise bir doktoruna mesaj at olmadi
HahsjsjjajaYeteeer demek istiyorum yaaa bu zilli doğumda bile göstermeyebilir valla elini yüzünden çekmiyomuşşş dndj
Ama bir şey diyim mi ultrasonda nasılsa öyle oluyolar bak uriş 4 aylık oldu hala eli yüzünde yolup duruyo asla çekmiyo djdkd
Yok ya dünden onceki gun kizlar ben doguma gidiyorum dua edin dedi ama unuttum adini sen bebişle ugrasmaktan okumamissindir tatlim nasil oldu bu arada kizinRowlet de demis ben goremedim. Greenbirey yarin dogum yapacak belkionu diyorsunuzdur
Aaa neden kayisi gaz mi yapiyor ya ben hic bilmiyorum nolcak boyleVisne hosafı ve kuru üzüm hosafi cok süt yapiyor.. kaysiiyi pek onermem kabizliga iyi gelir derken bebegi sancilaştirma.. yedigimize ictigimize dikkat etmek lazim yoksa sonu sıkıntı
Ayyyy saglikla kavuş canim bizi habersiz birakmaKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Amin insallah ya herkese rabbim yardim etsin içindede bizeEn hayırlı zamanda gönderecektir Rabbim inşallah
Amin insallah canım sağ salim dünyaya gelirler insallah saat 2 50 de randevum haber veririm muhakkakinşallah güzel haberlerle gel
ben de her kontrole öyle gidiyorumnolur nolmaz.
estagfurullah benim ikinci canım ilki de oğlan. 4.5 yaşında:)
ben de az yürüdüm hemen çatı ağrısı başladı
inşallah devamı da gelir doğar sipam:)
inşallah sağlıkla kucağına al canımKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Amin insallah canım sağ salim dünyaya gelirler insallah saat 2 50 de randevum haber veririm muhakkak
Hayirli dogumun olsun sag saglimKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Kac dk da bir geliyor sancılar . Bes dk da birse bu işin yalanı kalmamış doguruyorsun resmenValla sancım var bu nasıl yalancı anlamadım. Ödüm kopuyor doğurcam diye. Kızımda çok hareketlendi ya da her gece böyleydi ama ben hissetmiyordum uyanık olunca mı hissettim naptım. Bi şeyler yememek için direniyorum şunaanda
Yapar kayisi, seftali vs bunlari arastir ve mutlaka ayagini sicak tut herseyi yine senden alicak bebekYok ya dünden onceki gun kizlar ben doguma gidiyorum dua edin dedi ama unuttum adini sen bebişle ugrasmaktan okumamissindir tatlim nasil oldu bu arada kizin
Aaa neden kayisi gaz mi yapiyor ya ben hic bilmiyorum nolcak boyle
Ayyyy saglikla kavuş canim bizi habersiz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?