2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yeteeer demek istiyorum yaaa bu zilli doğumda bile göstermeyebilir valla elini yüzünden çekmiyomuşşş dndj
Ama bir şey diyim mi ultrasonda nasılsa öyle oluyolar bak uriş 4 aylık oldu hala eli yüzünde yolup duruyo asla çekmiyo djdkd

Ozaman hayırlı olsun açılış ve kapanış hadi kaldı 4 gün geçmek bilmiyordur şimdi. Hayırlısı ile gir çık şimdiden
Korkuular sardı benii dokturum çok iyi ama ilk kez onla ameliyat olucam hastane ve hemşireler nasıl bilmiyorum karna bastrma kum torbası filan ben hiç öyle ağrı acı yasamadm İstanbul'da bu sefer ne olacak uygulamaları nasıl bilmiyorum endişeliyim..yeniden ameliyathaneye girecek olmak o buz gibi yer beni ürkütür

Ayy maaşallahh tombik yanağa bu minişler neye göre kilo alıyor belli değil doğsun fotolarını ısıralım onlar kilo alacak diye yiye yiye hiçbir hamilelegimde almadgm kadar kilo aldmmm bu son haftam az daha alsn diye diye çatlayana kadar yiyorum yarın son kontrol War almadysa tövbe bişi yeniycem daha
Genetik faktör çok etkili biz çok gayret etsekte ama düzenli yumurta çerez süt kaşar peyniri et ve et ürünleri muz yemek biraz olsun etkiliyor diye umut ediyorum yarın belli olacak bakalm

Canım günaydın, lütfen onları düşünme ameliyathane de birsürü kişi oluyor yanında evet tanımadığın kişiler de ama yeni bi hayat dünyaya gelecek bir daha onları görmeyeceksin rahat olmaya çalış. Ben de mesela önceki doktorumun olmasını çöm isterdim ama bu defa sigortama Acıbadem i dahil etmemiştik sanki doktorumu aldatmışım gibi hissediyorum. 9 aydır gittiğim doktor eski doktorum kadar tecrübeli ama içimde bir endişe varmış gibi hep bi eksik o da eski doktorum eksik olan ama belki daha iyi olacak belki güzel geçecek kötü düşünerek kötü yaşamayalım. Ana odaklan güzelliği yaşa. Bebişini sağlıkla kucağına al. Herşey yolunda gidecek korkma

Canımm yaa moral mesajın için çok teşekkür ederim iyi hissettim inşallah iyi geçsin herşey hepimiz için bir bakalim ki hepsi geçmiş bir elimizde kahvemiz bir elimizde miniklerimiz oturuyorz dilerim en az ağrı ve acıyla kavuşuruz hepimiz

Canım sancin ve kasilman varsa hemen doktora git
Vardı ama sabaha hafifledi. Şu anda çok az var. Hatta uyumuşum 4 ten sonra.
Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Yaaa sağlıkla al canım kucağına inşallah. müsait ve iyi olduğunda mutlaka haberdar et bizi.
Şeker olmasa neler neler yiyeceğim ama işte
Şimdi nasılsın canım? Geçmedi ise bir doktoruna mesaj at olmadi
Canım sabah 4 gibi uyumuş kalmışım hafifledi şükür. Doktorum yok benim şu anda burada. 1 de randevum var bakalım nst ye alır herhalde. Belki olır o zaman bu sancı ne innesi.

Hahsjsjjaja Yaa kesin benimkide öyle olcak bir eli hep yüzünde veya ağzında.Yüzünün diğer tarafınıda hep plasentanın köşesine dayıyor orayıda o kapatıyor. Çok nazlı bir zilli olacak bu kız yandık biz urişim napıyor yaa büyümüştür o emiyor mu seni hala

Rowlet de demis ben goremedim. Greenbirey yarin dogum yapacak belkionu diyorsunuzdur
Yok ya dünden onceki gun kizlar ben doguma gidiyorum dua edin dedi ama unuttum adini sen bebişle ugrasmaktan okumamissindir tatlim nasil oldu bu arada kizin
Visne hosafı ve kuru üzüm hosafi cok süt yapiyor.. kaysiiyi pek onermem kabizliga iyi gelir derken bebegi sancilaştirma.. yedigimize ictigimize dikkat etmek lazim yoksa sonu sıkıntı
Aaa neden kayisi gaz mi yapiyor ya ben hic bilmiyorum nolcak boyle
Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Ayyyy saglikla kavuş canim bizi habersiz birakma

Amin insallah canım sağ salim dünyaya gelirler insallah saat 2 50 de randevum haber veririm muhakkak

Kac dk da bir geliyor sancılar . Bes dk da birse bu işin yalanı kalmamış doguruyorsun resmen

Yapar kayisi, seftali vs bunlari arastir ve mutlaka ayagini sicak tut herseyi yine senden alicak bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…